Het Complot

9/11-studie Universiteit van Alaska: 7 World Trade Center kan niet zijn ingestort door brand

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een onderzoeksteam van de Universiteit van Alaska heeft geconcludeerd dat 7 World Trade Center in New York niet kan zijn ingestort door brand. Dat schrijven Britse media.

Het gebouw werd net als de Twin Towers helemaal verwoest. Complottheoretici zeggen al geruime tijd dat de gebouwen gecontroleerd zijn gesloopt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

WTC 7 – waarin de Secret Service, de CIA en het ministerie van Defensie gevestigd waren – stortte in na enkele uren in brand te hebben gestaan.

Symposium

Het Amerikaanse onderzoeksinstituut NIST stelde dat dit de eerste en enige wolkenkrabber ter wereld was die als gevolg van brand was ingestort.

Topingenieurs van de Universiteit van Alaska stellen echter dat het gebouw niet kan zijn verwoest door kantoorbranden.

Professor dr. J. Leroy Hulsey maakte de onderzoeksresultaten bekend tijdens het symposium Justice in Focus in New York.

Voorlopige conclusie

“Onze voorlopige conclusie is dat dit specifieke gebouw niet is verwoest als gevolg van brand,” zei hij.

Op de vraag hoe groot de kans is (1-100) dat dit gebouw is ingestort door brand, antwoordde dr. Hulsey ‘nul’.

Meer dan de helft van de Amerikanen gelooft dat de overheid informatie achterhoudt over de aanslagen op 11 september 2001.

18 uur

In het verleden zijn wolkenkrabbers vaker blijven staan na brand. In 1991 stond een wolkenkrabber in Philadelphia 18 uur lang in brand.

En in 2005 bleef een 106 meter hoge wolkenkrabber in Madrid overeind staan nadat er brand was uitgebroken.

[Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
7 jaren geleden

Tja, de domme complot denker weet dit inderdaad allang, maar de oh zo slimme massa om ons heen is helaas niet in staat om de echte feiten te willen en kunnen zien… 😉

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

15 jaar later jongens. 15 jaar. Dit is behoorlijk genant.

Brain
Brain
7 jaren geleden

Oud nieuws, dit was het begin van de overname van het Midden Oosten met als Doel om de wereld in algehele macht te krijgen.
Het maakt niet uit dat er geen Nucleaire Wapens waren gevonden die zogenaamd de reden was om de oorlog te starten.
De wereld slaapt verder er wordt weer een ander smoesje verzonnen en Khadaffi was het slachtoffer deze maal want we moeten dat Middden Oosten in ons bezit krijgen. Ja Europa hebben we al want we hebben ze de Euro gegeven.
Nu is het Land van Assad aan de beurt en de wereld heeft het spel dat gespeeld wordt nog steeds niet door en denkt dat alles wat op de tv wordt getoond de waarheid is.
Het allerergste is dat die mensen daar gewoon hun ding doen en voor vijand aangezien worden door de valse informatie die hier verantwoordelijk voor is.
De soldaten zijn gebrainwasht dat die vijand mogelijk hun land aan gaat vallen en die verdedigen iets wat niet eens een bedreiging vormt?!
Hoe triest allemaal dat ze ook nog eens drones hebben om zo mensen te doden die gewoon onschuldig zijn en degene die ze bedienen denken nog dat ze helden zijn ook nog.
Ik hoop dat mensen begrijpen dat we nergens verantwoordelijk voor zijn, we worden van alles wijsgemaakt wat gewoon leugens zijn en degene aan de macht dat zijn de echte misdadigers en die moeten achter slot en grendel zitten dan is alles zo weer okey in de Wereld.

Dit is maar een topje van de ijsberg die langzaam steeds verder omhoog komt drijven en laat zien hoe de wereld er echt uitziet.

https://meagainstiniquity.wordpress.com/2015/01/01/george-herbert-walker-bush-sarah-if-the-american-people-ever-find-out-what-we-have-done-they-would-chase-us-down-the-street-and-lynch-us-that-is-a-famous-1992-quote-by-george-herbert-walker/

trackback
9/11-studie Universiteit van Alaska: 7 World Trade Center kan niet zijn ingestort door brand | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x