Het Complot

Disney nodigt nieuwe leden uit voor mysterieuze en geheime Club 33

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor het eerst in tien jaar laat de mysterieuze en geheime ‘Club 33’ van Disneyland Californië weer nieuwe leden toe. Dat meldt de Los Angeles Times.

Achter een paar groene deuren op New Orleans Square is een VIP-ruimte verborgen met een welhaast mythische status. Bijna niemand weet dat deze Club 33 bestaat.

De club werd door Walt Disney, één van de zes grote Amerikaanse mediacorporaties, opgericht om speciale gasten en beroemdheden de kans te geven om zich terug te trekken in het attractiepark.

Wachtlijst

De eerste honderd mensen op de wachtlijst hebben van Disney inmiddels een uitnodiging gekregen. Clubleden moeten flink de buidel tasten om erbij te horen. De inschrijfkosten bedragen 25.000 dollar en jaarlijks moet ruim 10.000 aan lidmaatschapskosten worden betaald.

Onder meer Johnny Depp en Elton John staan op de ledenlijst, maar ook topmannen en -vrouwen van bedrijven als Boeing, Chevron en telecomgigant AT&T maakten gebruik van Club 33. Naar schatting zijn zo’n 500 mensen lid van de club. Nog eens 800 individuen staan op de wachtlijst.

Privileges

Met het lidmaatschap krijgen de leden privileges als VIP-rondleidingen, toegang tot lounge 1901, luxe hotelkamers, een parkeerkaart en toegang tot het park buiten openingstijden. Bovendien worden de leden als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen binnen het conglomeraat.

Club 33 opende in 1967 zes maanden na de dood van Walt Disney haar deuren en heeft sindsdien vele presidenten, zakenlieden en beroemdheden te gast gehad.

Getal 33

Het getal 33 is altijd belangrijk geweest voor de Illuminati. Zo bevat het logo van Bank of America bijvoorbeeld coderingen van 11:11 en 33. Eén blauw paar en twee rode vormen samen 33. Op de vlag van de Verenigde Naties wordt de aarde onderverdeeld in 33 sectoren, de hoogste graad binnen de vrijmetselarij.

Na de Amerikaanse burgeroorlog wilde oud-generaal en toenmalig president Ulysses S. Grant, een 33e graad vrijmetselaar, de hoofdstad van de VS naar Phoenix in Arizona verhuizen. Phoenix in Arizona strekt zich uit over 33° N.

Het centrum van de Millennium Dome in Londen bevindt zich zeer dicht bij de nulmeridiaan. De exacte lengtegraad van deze moderne omphalos is 0° 0′ 11.22″. de numerologie van de lengtegraad is als volgt: 11 + (11+11) = 33. Vrijmetselaars en NASA laten dit getal veelvuldig terugkomen.

Bron: Telegraaf.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x