Buitenland

Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demonstranten die afgelopen jaar in de stad Ferguson in de Amerikaanse staat Missouri gebouwen in brand staken, politiewagens omver duwden en winkels leegplunderden, kregen tot 5000 dollar per maand om deel te nemen aan de protesten.

De groep die hen zou uitbetalen, Missourians Organizing for Reform and Empowerment (MORE), liet de demonstranten vervolgens in de kou staan, waarna ze besloten actie te voeren bij het hoofdkantoor van MORE. Ze hebben ook een Twitterpagina aangemaakt om hun geld terug te eisen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Presidentskandidaat Allen B. West schreef op zijn website: “In plaats dat ze dankbaar zijn om enkele weken werk te hebben en lol te hebben tijdens de protesten, voeren de ingehuurde demonstranten die chaos veroorzaakten in Ferguson opnieuw actie.”

“Stel je eens voor dat je 5000 dollar per maand zou verdienen met het omhoog houden van een bord en het in brand steken van een paar gebouwen. Dat is ongeveer 1250 dollar per week. Probeer dat maar eens te verdienen bij McDonald’s of Starbucks.”

De Kansas City Star schat dat de rellen in Ferguson, die werden beschreven als een spontane uitbarsting van volkswoede, de stad zo’n 4,2 miljoen dollar hebben gekost.

Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros
George Soros (Reuters)

De Washington Times merkt op dat MORE wordt gefinancierd door de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. De OSF betaalde activisten om deel te nemen aan de demonstraties in Ferguson.

Meer dan 500 mensen reisden vanuit Boston, Chicago, Columbus, Detroit, Houston, Los Angeles, Nashville, Portland, Tucson, Washington DC en North Carolina af naar Ferguson om de boel er op stelten te zetten.

“Er is absoluut geen twijfel over mogelijk dat Ferguson in vuur en vlam kwam te staan doordat de demonstranten werden betaald om daar te zijn. Je gaat je afvragen hoeveel demonstranten er zijn betaald om naar Baltimore te gaan. En hoeveel worden er in de toekomst betaald?” vroeg The Right Scoop zich af.

[Newsmax]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oeboema
Oeboema
9 jaren geleden

De connectie tussen Soros en ‘Ferguson’ wordt alleen genoemd in rechtsextreme en in antisemitische media. Heeft iemands een link naar een bericht in kwaliteitsmedia als de New York Times, de Washington Post, de BBC of NRC?

Sebastiaan
Sebastiaan
9 jaren geleden

Dus… Omdat een (betrekkelijk klein eigenlijk, als je Twitter doorzoekt) aantal mensen “zeggen” dat ze betaald zouden moeten worden, maar geen geld hebben gekregen, maar ook geen bewijs kunnen leveren is het nu “bewezen” dat ze betaald werden en dat het een complot is?

De meeste reacties op Twitter met #CutTheCheck gaan juist over de nieuwsberichten, niet over mensen die klagen geen geld te hebben gekregen, of mensen die erover gehoord hebben en menen dus ook recht op geld te hebben.

Mijn idee: één of andere protestant heeft een flauwe tweet de wereld in gejast en de halve wereld die in complotten geloofd is er dubbel en dwars ingetuind en nu op zoek naar een waarheid die er niet is.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Zelfs hun eigen ingehuurde tuig weigeren ze te betalen. Hoe gierig kun je zijn?

mono
mono
9 jaren geleden

voor geld de boel omver gooien en zaken in de brand steken, nou het moest toch mooi niet mijn zaak zijn..
mensen hebben daar keihard voor gewerkt , en ook al is het maar materiaal, er zit toch ook emotionele schade bij..
we snappen wel dat dit overal gebeurd, ook in het kleinste corrupste landje ter wereld genaamd een Hol(bewoners)-land
ik zou hun hele huis in de fik steken stuk voor stuk, jaja eerst de kinderen in veiligheid brengen..
en ook die van george soros , maar in dit geval wel wanneer hij zelf thuis is natuurlijk..
dit soort lui kunnen zo de bodemloze put in, samen met de rest van de elite, en laten we onze, of wacht ik bedoel de wereldwijde Roverheden er bij proppen er is zat plaats in die bodemloze put..
GRT Mono

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x