Homepagina » Buitenland » Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros
Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

Demonstranten die afgelopen jaar in de stad Ferguson in de Amerikaanse staat Missouri gebouwen in brand staken, politiewagens omver duwden en winkels leegplunderden, kregen tot 5000 dollar per maand om deel te nemen aan de protesten.

De groep die hen zou uitbetalen, Missourians Organizing for Reform and Empowerment (MORE), liet de demonstranten vervolgens in de kou staan, waarna ze besloten actie te voeren bij het hoofdkantoor van MORE. Ze hebben ook een Twitterpagina aangemaakt om hun geld terug te eisen.

Presidentskandidaat Allen B. West schreef op zijn website: “In plaats dat ze dankbaar zijn om enkele weken werk te hebben en lol te hebben tijdens de protesten, voeren de ingehuurde demonstranten die chaos veroorzaakten in Ferguson opnieuw actie.”

“Stel je eens voor dat je 5000 dollar per maand zou verdienen met het omhoog houden van een bord en het in brand steken van een paar gebouwen. Dat is ongeveer 1250 dollar per week. Probeer dat maar eens te verdienen bij McDonald’s of Starbucks.”

De Kansas City Star schat dat de rellen in Ferguson, die werden beschreven als een spontane uitbarsting van volkswoede, de stad zo’n 4,2 miljoen dollar hebben gekost.

Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

George Soros (Reuters)

De Washington Times merkt op dat MORE wordt gefinancierd door de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. De OSF betaalde activisten om deel te nemen aan de demonstraties in Ferguson.

Meer dan 500 mensen reisden vanuit Boston, Chicago, Columbus, Detroit, Houston, Los Angeles, Nashville, Portland, Tucson, Washington DC en North Carolina af naar Ferguson om de boel er op stelten te zetten.

“Er is absoluut geen twijfel over mogelijk dat Ferguson in vuur en vlam kwam te staan doordat de demonstranten werden betaald om daar te zijn. Je gaat je afvragen hoeveel demonstranten er zijn betaald om naar Baltimore te gaan. En hoeveel worden er in de toekomst betaald?” vroeg The Right Scoop zich af.

[Newsmax]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mono schreef:

  voor geld de boel omver gooien en zaken in de brand steken, nou het moest toch mooi niet mijn zaak zijn..
  mensen hebben daar keihard voor gewerkt , en ook al is het maar materiaal, er zit toch ook emotionele schade bij..
  we snappen wel dat dit overal gebeurd, ook in het kleinste corrupste landje ter wereld genaamd een Hol(bewoners)-land
  ik zou hun hele huis in de fik steken stuk voor stuk, jaja eerst de kinderen in veiligheid brengen..
  en ook die van george soros , maar in dit geval wel wanneer hij zelf thuis is natuurlijk..
  dit soort lui kunnen zo de bodemloze put in, samen met de rest van de elite, en laten we onze, of wacht ik bedoel de wereldwijde Roverheden er bij proppen er is zat plaats in die bodemloze put..
  GRT Mono

  3 likes
  • Oeboema schreef:

   Voor de val van de muur stonden kopieerapparaten in Oost-Europa onder strenge controle. Er stond altijd een mannetje (of vrouwtje) bij om te controleren of er geen dissidente zaken werdeb gepubliceerd, Soros heeft toen kopieerapparaten betaald voor de Hongaarse oppositie.
   Van zijn betrokkenheid bij die rellen in Ferguson wil ik wel eens bewijs zien. Je moet niet alles geloven wat mensen tweeten en wat de boulevardpers schrijft.

   2 likes
   • mono schreef:

    @ Oeboema

    ja ik weet dat er veel propaganda de wereld ingestuurd word..
    en dat bv Soros ook goede dingen heeft gedaan, tenminste dat is maar hoe je het bekijkt, zoals ik begrijp is het een linkse rakker..
    maar dat was volkert van der G ook, en begrijp dat ik van mening ben dat hij volkert ook maar een puppet is/was, die de schade op zich moest nemen, want achter de schermen was er veel meer aan de hand..
    maar de linkse zogenaamde goede kant is net zo gewelddadig als rechts, dat is wel gebleken, soms zelfs nog erger..
    volkert met zijn linkse groepering was ook niet vies om hele boerderijen ect in de fik te steken, het doel heiligt de middelen zeg maar..
    het is net een Game of Thrones spelletjes onder elkaar is, elite tegen elite, door middel van puppets , want zelf zijn ze te laf, en de burger is altijd de klos..
    en of het gevalletje Soros vs ferguson waar is dat weten we niet natuurlijk, het was ook maar beeldspraak..
    want als ik dat zou doen, ben ik net zo erg als lui die zulke dingen doen natuurlijk, en ik ben tegen geweld..
    maar anderzijds Hitler deed ook goede dingen, de VW, de kinderbijslag, maar dat maakt hem niet perse een goed man, ook al is in het gevalletje Hitler en ww2 ook veel propaganda de wereld ingestuurd..
    en van toen tot nu was het niet anders.
    het is al 10 tallen jaren of zelfs langer, een op false flags gebaseerde propaganda oorlog..
    maar het zijn de gewone burgers die daarmee aan alle kanten worden belogen bedrogen en bestolen, en in de ellende worden gestort..
    omdat een paar rijke gewetenloze machtswellustelingen denken te weten wat goed voor ons en de aarde is..
    en dat ben ik wel meer als een beetje zat eerlijk gezegd, we hadden allangggg met een goede en schone energie kunnen werken en elektrische auto’s en schoon water & lucht kunnen hebben en ga zo maar door..
    maar juist dit soort lui hebben zich verrijkt door dit soort dingen tegen te houden..
    en daarmee deze wereld in de ellende gestort waar we nu zitten, en de echte ellende komt nog..
    GRT Mono

    1 likes
   • emka schreef:

    als dat waar is, dan is het een stuk lucratiever dan ‘troll in dienst van de AIVD’. lol

    0 likes
 • Oeboema schreef:

  De connectie tussen Soros en ‘Ferguson’ wordt alleen genoemd in rechtsextreme en in antisemitische media. Heeft iemands een link naar een bericht in kwaliteitsmedia als de New York Times, de Washington Post, de BBC of NRC?

  1 likes
  • Arwijn schreef:

   “Washington Post”
   Kwaliteit media?! ROFLMAO!

   4 likes
   • Oeboema schreef:

    ROFLMAO? Wat is dat?

    Washington Times wel een betrouwbaar medium?

    0 likes
    • mono schreef:

     @Oeboema

     nou bbc is nou zeker geen zuivere koffie he..
     al ben ik er van overtuigd dat geen ene krant of site nog echt 99%te vertrouwen is..
     dus ja het is vaak een beetje schipperen naar eigen vermogen en inzicht, wat je wel of niet voor waar aan neemt, een beetje kiezen tussen leugen en bedrog ;- ))

     GRT Mono

     0 likes
 • Arwijn schreef:

  Zelfs hun eigen ingehuurde tuig weigeren ze te betalen. Hoe gierig kun je zijn?

  3 likes
  • Oeboema schreef:

   Ik geloof er geen snars van. Welk motief van Soros hebben? Waarom zou jij zijn geld uitgeven aan een stel raddraaiers?

   0 likes
   • Emile schreef:

    Das niet zo moeilijk Oeboema, Soros is miljardair, dat word je simpelweg niet met “eerllijk” handelen in het leven, ook is het belastingontduiking dan ben je al fout bezig en laat dit soort gasten nou de beste lui in dienst hebben om dat voor elkaar te krijgen, tis maar een voorbeeldje.
    In het geval van de rellen heb ik een hele simpele theorie.
    Je laat die gasten de stad kort en klein slaan , ondertussen druk je er een nieuw bestemmingsplan doorheen bij de gemeente voor renovatie en het opknappen van de zooi, die mensen die de boel opknappen worden weer gefinancierd door hem en hij verdient er dan wellicht meer aan dan dat ie erin heeft gestopt, een soort rendement waarbij je de vernielers betaald en schijnbaar nog niet hebt betaald en vervolgens maak je ook winst aan het opknappen van de zooi, dat is een mogelijkheid.(win-win situation)
    Wat ook een reden kan zijn is simpelweg de gemeente geld lenen voor het opknappen van de puinhopen, zo heeft de gemeente nog een lening staan bij de beste man en als hij in de toekomst wat gedaan wil hebben van de gemeente dan heeft ie een pressiemiddel (een gebouw plaatsen tegen een prikkie, bestemmingsplannen er doorheen drukken etc..) , zulke rijke mensen doen niets voor niks, en juist Soros is iemand die graag geld maakt over andermans rug, investeren en daarna bedrijven leeg plukken of te koop zetten etc.., het is en blijft een boef.
    Laat ik het nog niet eens hebben over theorien van anarchie veroorzaken in Amerika en nav die puinhoop allerlei regeltjes er doorheen drukken zoals avondklok instellen, emergency laws implementeren (zijn ze heel goed in in Amerika en dan vooral niet meer afschaffen).
    Voor een motief hoef je niet al te ver te zoeken bij mannen zoals Soros, invest money , make more money and create and take power !!, Its that simple !!

    2 likes
   • mono schreef:

    @ Oeboema

    de wereld zit vol met door de elite betaalde raddraaiers..
    deze man heeft wel meer groeperingen betaald en opgezet, of het voor een goed doel of fout doel is laat ik even buiten beschouwing..
    want zolang mensen op de minima grens of nog lager worden gehouden, zijn er altijd mensen die voor geld even de boel willen verbouwen, of zelfs nog verder..
    als je al kijkt alleen al naar soldaten die denken dat ze voor een goede zaak vechten, voor volk en vaderland toch..
    maar ondertussen mensen uitmoorden op gezag van een zooitje misleiders en bedriegers..
    terwijl vele van die soldaten, denken dat ze goed doen..
    GRT Mono

    0 likes
 • Sebastiaan schreef:

  Dus… Omdat een (betrekkelijk klein eigenlijk, als je Twitter doorzoekt) aantal mensen “zeggen” dat ze betaald zouden moeten worden, maar geen geld hebben gekregen, maar ook geen bewijs kunnen leveren is het nu “bewezen” dat ze betaald werden en dat het een complot is?

  De meeste reacties op Twitter met #CutTheCheck gaan juist over de nieuwsberichten, niet over mensen die klagen geen geld te hebben gekregen, of mensen die erover gehoord hebben en menen dus ook recht op geld te hebben.

  Mijn idee: één of andere protestant heeft een flauwe tweet de wereld in gejast en de halve wereld die in complotten geloofd is er dubbel en dwars ingetuind en nu op zoek naar een waarheid die er niet is.

  2 likes
 • Van Knollestein schreef:

  Anti-semitisme heeft vele gezichten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  soros

  Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen

  De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar ...

  protesten

  Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

  De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...

  >