Mens en Dier

Oud-VVD’er doet boekje open over Rutte: ‘Het hoort bij het spel jullie in de maling te nemen’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Een groep VVD’ers vindt dat partijleider Rutte zijn belofte moet nakomen om de asielinstroom te beperken. De premier beloofde vorig jaar op het VVD-congres om zich daar persoonlijk voor in te gaan zetten.

“Zijn glasheldere beloftes verdienen nu concrete opvolging. Niet vooruitschuiven, maar nu doorpakken om te doen wat echt nodig is,” schrijven ze in een brief aan het hoofdbestuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De belofte was voor VVD-leden reden om toch akkoord te gaan met de spreidingswet. Via de wet worden gemeenten verplicht (extra) asielzoekers op te nemen, als ze dat niet vrijwillig doen. De VVD heeft grote moeite met het dwangelement in de wet. Tegenstanders noemen het ook wel de dwangwet.

Geen VVD-foutje

Voormalig VVD’er Jos Arkes onthult op social media dat Rutte niet voor de VVD werkt, maar voor zijn Brusselse partij Renew Europe. Dat is de club van Guy Verhofstadt en D66.

“Het asielgetreuzel is geen VVD-foutje,” benadrukt Arkes. “Het hoort bij het spel jullie in de maling te nemen. Het asielgetreuzel is ten faveure van het Renew Europe-beleid. Het heeft dus ook niks te maken met een verondersteld compromis met Kaag, of met Europese regels.”

Laat je niet langer foppen

“Laat het nou eens bezinken: de VVD en D66 zijn in Brussel al één partij,” voegt hij toe. Met verschillende verkiezingsbeloften harkt deze club zetels binnen in Nederland om het beleid van Renew Europe – D66 – door te drukken, aldus Arkes.

Hij roept alle VVD’ers op: “Laat je niet langer foppen door de rasoplichter en pathologisch leugenaar Rutte. Stuur hem weg, verlaat Renew Europe.”

4.8 345 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niet belangrijk
Niet belangrijk
11 maanden geleden

Kijk hier moet een serieuze media nu eens induiken en een mooie rapportage op tv van maken dat zou pas zoden aan de dijk zetten en een geweldige staaltje onderzoeks Journalistiek zijn. In een gezonde wereld was dit meteen groot nieuws, hier word dit vast en zeker doodgezwegen.

Pieter
Pieter
11 maanden geleden

Inderdaad, en conservatief NL zou er goed aan doen een “Links Blok” te LATEN ontstaan zodat veel D66,PvdA, GL, SP, Volt stemmers daar op gaan stemmen!

Anja Heij
Anja Heij
11 maanden geleden

Fijn om bevestiging te lezen van hetgeen we hier allemaal allang voelden en wisten.

Happy with nothing
Happy with nothing
11 maanden geleden

Het zit nog smeriger in elkaar dan de ergste complotwappie bedenken kon.

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x