Gezondheid

Dit 3-jarige jongetje had volgens artsen nog maar 48 uur te leven tot zijn moeder hem cannabisolie gaf

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Landon Riddle werd op 2-jarige leeftijd gediagnosticeerd met leukemie. Artsen zeiden dat hij waarschijnlijk nog maar een paar dagen zou leven. Landon leeft echter nog steeds.

Het jongetje had acute lymfatische leukemie, kanker van de witte bloedcellen die het meest voorkomt bij kleine kinderen. “Zijn hele borst zal vol tumoren, waardoor hij niet kon ademhalen,” herinnert zijn moeder Sierra zich. “Hij onderging chemotherapie, maar de artsen vertelden ons dat hij het waarschijnlijk niet zou overleven.”

Na twee maanden chemotherapie werd Landon erg ziek en kon hij niet eten. Hij gaf 50 keer per dag over en de artsen gaven de hoop langzaam maar zeker op. De oma van Landon kwam met het idee om het jongetje te behandelen met cannabisolie.

“We deelden onze zorgen met het medische team in Utah en zagen lijdzaam toe hoe Landon bij ieder medicijn verder achteruit ging,” zei Sierra. “Toen kwam mijn moeder op het internet cannabisolie tegen.”

Het gezin verhuisde van Utah naar Colorado, waar behandelingen met cannabisolie legaal zijn. Binnen enkele dagen begon Landon minder vaak over te geven en kon hij weer eten. Toen werd begonnen met de behandelingen, nam het aantal witte en rode bloedcellen in het lichaam van Landon drastisch toe.

“We waren zo blij dat cannabis weer een glimlach op zijn gezicht bracht,” schreef Sierra tijdens de behandeling op haar blog. “Het ging steeds beter met Landon! Het was alsof er een wonder was geschied. Hij glimlachte weer en begon weer te eten. Het is verschrikkelijk dat mensen worden opgepakt omdat ze voor cannabis kiezen in plaats van farmaceutische middelen.”

In 2014 kregen Sierra en Landon het aan de stok met de artsen. De moeder zei dat de situatie van haar zoontje na de behandeling met medicinale cannabis zo erg was verbeterd dat chemotherapie niet meer nodig was. Het ziekenhuis dacht daar duidelijk anders over.

De meeste ziekenhuizen en artsen erkennen dat cannabis mogelijk helpt de symptomen te verzachten, maar geloven niet dat het kanker kan bestrijden. Toch heeft Sierra ervoor gekozen haar zoon, die in remissie is, niet opnieuw te onderwerpen aan chemotherapie.

[First to Know via CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x