Propaganda

“De confrontatie tussen het establishment en het volk zal genadeloos zijn”

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederlanders zijn de laatste jaren een stuk mondiger geworden. Ze luisteren niet meer naar de politiek correcte drek die bij hen via de media naar binnen wordt gegoten. Dat schrijft journalist Joost Niemöller.

Hij voegt toe dat te veel mensen inzien dat de werkelijkheid niet overeenkomt met de realiteit. Het gevolg is dat mensen massaal afhaken bij de traditionele media. “Ze zeggen het abonnement op hun krant op, kijken niet meer naar de programma’s van de publieke omroep, ook niet meer naar RTL,” aldus Niemöller.

In plaats daarvan halen mensen hun nieuws tot grote woede van de media van Twitter of Facebook. Zo schreef Volkskrant-columnist Peter Middendorp een kritisch stuk over algoritmes op Facebook, al gaf hij gelijk te kennen zelf niets van algoritmes te weten.

Indoctrinatie

En in Trouw maakte de linkse elite zich er zorgen over geen ‘contact’ meer te hebben met de Nederlanders op internet. “Met dat contact wordt natuurlijk gewoon bedoeld dat de opties tot indoctrinatie zijn uitgeput,” zegt Niemöller.

Hij merkt op dat de kloof tussen het establishment en het volk peilloos is en alleen maar dieper wordt. De confrontatie zal in zijn ogen om die reden genadeloos zijn.

Veel opzeggingen

Het gevolg is volgens hem dat vroegere mediaconsumenten zich nog verder zullen verwijderen en dat het bewustzijn over de echte werkelijkheid waar we ons in bevinden alleen maar zal toenemen.

Niemöller benadrukt dat Nederlandse kranten als het Algemeen Dagblad worden omgebouwd tot elitekrantjes. Zo werd een redacteur van het NRC pas geleden hoofdredacteur van het AD. Op Twitter prees hij openlijk de columnisten van het NRC en zei hij van de krant een soort NRC te willen maken. “In reactie daarop zag ik veel opzeggingen voorbij komen,” klinkt het nog.

[Joost Niemöller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PvD
PvD
5 jaren geleden

Krant heb ik niet. Ik kan ook het nieuws op internet lezen. Van de TV heb ik de stekker uit het stopcontact getrokken. Gewoon omdat dat niet boeit, en ik er passief en dom van word. Er zijn genoeg alternatieve media te vinden. Je moet alleen zelf filteren.

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

sjors en sjimmie

J@n
5 jaren geleden

Leuk artikel, van AD een soort NRC maken. Tja, je kunt ook zeggen dat de Telegraaf een goede krant is…..

Henk Verhaeren
Henk Verhaeren
5 jaren geleden

Goed bezig Robin!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x