Buitenland

‘Dit beleid is absurd, tenzij het doel ervan is om het Westen volledig te vernietigen’

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!

Toen de Franse president Macron vorige week het einde van overvloed aankondigde, had hij het niet over zichzelf. Macron zal altijd rijk en beschermd zijn. Nu weet de hele Europese bevolking dat ze hebben gelogen en dat het oplichters zijn, zei Tucker Carlson in zijn show.

Donald Trump waarschuwde Europa vier jaar geleden al voor haar energietoekomst tijdens een speech bij de Verenigde Naties. De Duitse delegatie lachte hem uit. Nu lachen ze niet meer, aldus Carlson.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Europeanen zijn erachter gekomen dat niet global warming, maar global cooling (winter) een bedreiging vormt voor mensen. Jaarlijks sterven er veel meer mensen door kou dan door hitte. Dus als de temperatuur over enkele maanden begint te dalen, wordt dit een enorm probleem. Dát is waar je oma aan zal sterven, zei Carlson.

(Video verwijderd? Klik hier...)

In het geval van een energiecrisis verandert alles

Op het moment dat iedereen dat inziet, gaan er veel dingen veranderen. Fabrieken sluiten, de werkloosheid neemt toe en mensen krijgen financiële problemen.

Als je energiekosten de pan uit rijzen, word je een compleet ander mens. Je bent niet langer geneigd om een splinternieuwe iPhone te kopen of een extra cappuccino te halen. De economie komt langzaam maar zeker tot stilstand. In het geval van een energiecrisis verandert alles.

Centrale banken lijken de situatie doelbewust erger te maken. Dezelfde centrale banken die doelbewust inflatie hebben veroorzaakt, verhogen de rente met als gevolg dat de vraag keldert.

Hebben de sancties Rusland pijn gedaan?

Europa stelde sancties in tegen Rusland vanwege de oorlog in Oekraïne. Men wist op voorhand dat die zouden leiden tot energietekorten. “Maar we moeten dit simpelweg doen,” zei EU-baas Ursula von der Leyen. President Joe Biden waarschuwde daarnaast dat voedseltekorten ‘onvermijdelijk zullen zijn’.

Ondertussen maken we miljarden over naar Oekraïense oligarchen ‘om Rusland pijn te doen’. Hebben de sancties Rusland pijn gedaan? Nee. Rusland heeft nu meer energie dan het zelf kan gebruiken of verkopen.

Groot-Brittannië, een land waar mogelijk 70 procent van de pubs moet sluiten omdat ze de stroomrekening niet kunnen betalen, gaat nog eens 2,8 miljard overmaken naar Oekraïne. We hebben het hier over landen die zich voorbereiden op stroomuitval in de winter.

Eén van de meest corrupte overheden ter wereld

Spanje, waar de airco in openbare gebouwen en bedrijfsruimtes niet lager dan 27 graden mag, gaat 50 miljoen euro overmaken naar Oekraïne.

Italië, dat het gebruik van airconditioning ook heeft beperkt, trekt meer dan 600 miljoen euro uit voor Oekraïense vluchtelingen.

Frankrijk heeft meer dan twee miljard naar Oekraïne gestuurd. In dat land worden winkeleigenaren beboet als ze de deuren open hebben staan terwijl de airco aanstaat, zodat we meer wapens kunnen sturen naar één van de meest corrupte overheden ter wereld.

Hoogste niveau in zeven jaar

Helpt het? Winnen we de oorlog in Oekraïne? Is Rusland failliet? De Russische roebel steeg in juni naar het hoogste niveau in zeven jaar. In tegenstelling tot Europa doet Rusland het prima. Vladimir Poetin is in Oekraïne niet aan de verliezende hand. Hij is aan de winnende hand.

Dit beleid is absurd, tenzij het doel ervan is om het Westen volledig te vernietigen, zei Carlson.

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

€ pa (de oude wereld) = op & sleets🙈

Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

Natuurlijk moet het Westen kapot.
Het staat geschreven door ene klaus schwab.

De overheden dienen zijn satanistisch eugenetische agenda, tegen het volk.

De waanzinnigen veroorzaken dit opzettelijk.

Bij ons doen voksmoordenaars willem en rutte er alles aan.

Dus ja, de oplossing is vrij simpel.

Groepen jonge mannen hebben Duitsland Nordstream 2 bezet onder het motto; betaald door het volk, open voor het volk, tegen de criminele regering.
Natuurlijk zijn ze dnel door een overmacht aan laffr domme politie en prive beveiligingsbedrijfjes verjaagd. Maar ze hebben gezworen terug te komen….. that’s the spirit!!@

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Knettergek zijn ze allemaaal in heel de EEU

Meine
Meine
1 jaar geleden

Ordo ab chao

Back to top button
156
0
We lezen graag je reactie!x