Homepagina » Buitenland » “Amerikaanse ‘oorlog tegen terrorisme’ verantwoordelijk voor huidige golf van geweld in de wereld”
"Amerikaanse 'oorlog tegen terrorisme' verantwoordelijk voor golf van geweld in de wereld"

“Amerikaanse ‘oorlog tegen terrorisme’ verantwoordelijk voor huidige golf van geweld in de wereld”

De onbezonnen ‘oorlog tegen terrorisme’, die na de terroristische aanslagen van 11 september 2001 werd gelanceerd door Washington, is verantwoordelijk voor de wereldwijde golf van terreur. Dat heeft de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken geschreven in een brief aan de krant Corriere della Sera.

“Na 15 jaar betalen we nog steeds de prijs voor de gevolgen van een oorlog die, zo werd gezegd, snel een einde zou maken aan de terreurdreiging,” schreef Paolo Gentiloni. Hij reageerde op een opiniestuk op de voorpagina van de invloedrijke krant waarin werd gesteld dat Rome een fout heeft gemaakt door niet in te gaan op het verzoek van Frankrijk om mee te doen aan de door Amerika geleide coalitie tegen terreurgroep IS.

Beperkte rol

Sinds september 2014 voeren de Verenigde Staten en sommige van zijn bondgenoten luchtaanvallen uit in Syrië zonder goedkeuring van de regering in Damascus en zonder VN-mandaat.

Gentiloni verdedigde het besluit van Italië om niet actief mee te doen aan de campagne tegen Islamitische Staat in Irak en Syrië. Hij zei dat het verslaan van terrorisme meer dan een generatie zal duren en dat er slechts een beperkte rol is weggelegd voor militaire actie. Volgens Gentiloni moet vooral de nadruk worden gelegd op niet-militaire maatregelen om de extremistische groepen te verzwakken.

Onbeheerste reacties

De minister zei dat militaire actie moet worden gecombineerd met diplomatie, het delen van inlichtingen, samenwerking met landen die dreigen te worden gedestabiliseerd en maatregelen op cultureel gebied.

Vorige maand waarschuwde de Italiaanse minister-president Matteo Renzi nog dat het Westen nergens zal komen met onbeheerste reacties op gruwelijkheden zoals de aanslagen in Parijs.

“Ik heb geen tijd voor sociologische interpretaties, maar ik heb nog minder tijd voor mensen die nog steeds zeggen dat de uitdaging die voor ons ligt het hoofd kan worden geboden middels een paar briljante militaire acties,” schreef Gentiloni.

[PressTV]


Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Huidige golf van geweld?? Die coca cola boys laten sinds mensheugenis niets anders dan verwoesting achter. Panama, Cuba ….. ruim 70 landen binnegevallen sinds 1776. In nagenoeg elk land op deze wereld wel militaire basis en heel veel bommen.

  Je moet en zal Coca Cola drinken.
  Always Coca Cola.

  17 likes
  • Zonder Amerika en Israël zou terrorisme niet eens bestaan. Daar wordt het gecreëerd, in stand gehouden en steeds opnieuw aangewakkerd. Het is een product van de geheime diensten en nergens anders van, dat is inmiddels bijna een publiek geheim en toch zit het nog steeds niet als zodanig in ons hoofd en kunnen ze ons nog steeds daarmee in de tang houden. Wij mensen zijn rare wezens en zo makkelijk te misleiden en te sturen, dat moet toch smullen zijn voor de psychopathische sadisten achter de schermen.

   9 likes
   • beste exegese,

    Een LAND is niets meer of minder dan een bepaald stuk grond, wat bepaald is door een regering die dit stuk Land bezit en beheerst!

    Landen worden MISBRUIKT door HOGERE ELITE machten om TOTALE controle te krijgen over nogmeer MACHT en LAND!

    Hierdoor geven WIJ SIMPELE mensheid ALTIJD alles de SCHULD behalve de ECHTE boosdoeners de ELITE en ROYAL met hun Illimunatie die ALLES controleren!

    Een LAND doet NIKS…!!!
    Het zijn de compleet VERZIEKTE PSCHOPATEN en ELITE en ROYALS als machthebbers dit AL het KWAAD aanwakkeren en ons MENSHEID tegen elkaar op blijven zetten!

    We moeten MASSAAL gaan PROBEREN om het smerige BEEST gewoon bij z’n NAAM te blijven NOEMEN!

    De ELITE en ROYALS met hun Illimunatie en Bilderberg en andere genootschappen zijn de STICHTERS van AL HET KWAAD.

    GET REAL an WAKE UP…!!!

    7 likes
 2. Op een dag leven we toch in de wereldorde lol.

  3 likes
 3. Alles is terug te herleiden naar de agenda/kolbrin bijbel. In die tijd zullen we niet meer weten wie slaaf of meester is. Wie is wie en wie staat voor wat?(is al aardig aan het gebeuren) Lucht kleurt roze/rood.(komt ook al vaak voor) De zeven zegels komen al aardig voorbij.(misschien wel eens fijn om op deze site de zeven zegels/bazuinen/schalen te vermelden)Hoe en waarom? Het magnetische veld is aan het veranderen.
  Volgens kenners vallen de winter en zomerwende van de keerkringen(kreeft/steenbok) niet meer in kreeft en steenbok. Sinds 1990 valt kreeft in stier en steenbok in boogschutter.
  Bij een winter zonnewende op 22 dec moet de zon loodrecht(zenith) op de kreeftkeerkring staan. Die is dus verandert naar stier. Zitten we al in een beginnende poolshift?

  1 likes
 4. Noord Korea is afleidingspropaganda. Alles heeft met het magnetisch veld te maken. Wees voorbereid. We zullen elkaar hard nodig hebben. Laten we aardig tegen elkaar zijn. Gun mensen nog een fatsoenlijk leven, zolang dit nog gaat. Voor de eerste keer ben ik nu toch wel geschrokken. De puzzelstukjes vallen in elkaar. Het duurt denk ik niet lang meer voor de hel los barst.

  2 likes
 5. Toeval?. Nu lees ik net dat de paus de eindtijd(heeft met de zeven zegels te maken/magnetisch veld/agenda) heeft aangekondigd. Je kunt dit dus niet gewoon naast je neerleggen. Je hoeft het niet als gelovige te zien. Kijk het eens wetenschappelijk/natuurlijke fenomenen. Als het veld verandert dan heeft dat gevolgen op aarde. Vooral op het levende.(element hout/levensboom)

  1 likes
 6. Als je naar het voorblad van “de economist” januari 2015 kijkt, dan zie je een”atoom” paddenstoel.Tot nu toe is er veel uitgekomen van wat er op dat voorblad staat. Als alle elektriciteit wegvalt, dan is dat geen Noord Korea, maar puur een storing uit de ruimte.

  1 likes
 7. De volgende malloot die loopt te blèren.
  Roeren in de stront en ruiken hoe het stinkt.

  0 likes
 8. Goede politicus! Veel woorden, en eigenlijk toch niks zeggen.
  Ervan uitgaande dat de man (wel) weet hoe de wereld werkt; de reden van oprichten IS kent. Maakt Gentiloni duidelijk dat hij het volk op zijn manier een rad voor ogen draait.
  Diplomatie, om de eigen NAVO strategie te bestrijden . . . .
  Wij betalen deze wereldwijde terreur, als voorwendsel om onze vrijheden, rechten, privacy, democratie zonder slag of stoot weg te geven. Aan de VN-heilstaat. Geslepen plan. Het werkt ook nog!
  http://www.stopdebankiers.eu/hoe-amerika-de-wereld-kan-controleren-de-komende-100-jaar/
  https://hendersonlefthook.wordpress.com/2015/02/17/all-islamic-terrorism-funded-by-british-crown/
  Mind Control – The Ultimate Terror:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon01.htm

  Italie is bakermat van het wereldwijde terreur netwerk. P2-loge/Gladio; Amerikaans bezettingsleger op eigen bodem (enorme luchtmachtbases; Aviano en Vicenza – hases die volop gebruikt worden voor de NAVO-terreuroorlogen op valse gronden – Balkanoorlog, Libië, Ukraine, ; de ‘Food’ terroristen van de VN – FAO, in Rome; het landgoed en internaat van Rockefeller in Bellagio, en niet te vergeten het Vaticaan (pleitdooi in de VN-assamblee voor als vluchtelingen opnemen van de geplande 950 milj. gelukszoekers, Operatie Syndicate).

  Italie was eerder toneel van het fascisme. EU medeoprichter (EU is sterfhuis voor de Europese bevolking), en volledig onder controle van het bankierssyndicaat. Maffia, terreur – het past Italie als een 2de huid.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom mensen in Europa nu zo massaal tegen de beruchte elite stemmen

Waarom mensen in Europa nu zo massaal tegen de beruchte elite stemmen

Er is al veel geschreven over ‘de ...

Werden de passagiersvliegtuigen op 9/11 verwisseld met militaire toestellen? Dit is de andere waarheid

Werden de passagiersvliegtuigen op 9/11 verwisseld met militaire toestellen? Dit is de andere waarheid

Marc Birnbach was één van de eerste ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 25 april 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.