Homepagina » Mens en Dier » ‘Artsen en verpleegkundigen hebben patiënten en zichzelf VERRADEN’
artsen
Foto: Pablo Jarrín CC BY-SA 4.0

‘Artsen en verpleegkundigen hebben patiënten en zichzelf VERRADEN’

Steeds meer artsen en verpleegkundigen worden wakker en zetten vraagtekens bij de corona-aanpak. Dat is heel mooi en daar neem ik mijn hoed voor af. Maar waarom duurde het zo lang? Door te zwijgen, verraadden ze hun patiënten, hun beroep en zichzelf. Dat zegt bestsellerschrijver, oud-huisarts en voormalig hoogleraar Vernon Coleman in een video op YouTube.

Het coronavirus vormt volgens dr. Coleman geen groter gevaar dan de jaarlijkse griep. “De cijfers laten zien dat de griep veel gevaarlijker is. Het coronavirus heeft dit jaar een slordige 10 miljoen mensen besmet. In diezelfde periode kunnen tot wel 1 miljard mensen besmet raken met de griep. Dat terwijl de sterftecijfers vrijwel identiek zijn.”

“Het sluiten van winkels, bedrijven, enzovoorts was duidelijk politiek gemotiveerd. En artsen hadden dat moeten zien.”

Voor de gek gehouden
artsen

Foto: Vernon Coleman

De lockdowns zullen uiteindelijk leiden tot veel meer sterfgevallen dan Covid-19, net zoals het dragen van mondkapjes zal leiden tot veel meer sterfgevallen dan ze kunnen voorkomen, aldus dr. Coleman. “Het dragen van mondkapjes verlaagt het zuurstofgehalte in het bloed. Waarom denk je dat mensen met ademhalings- of hartproblemen geen kapje hoeven te dragen?”

“En dan die domme regels over afstand houden. Die worden niet ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Mensen die geloven in het nut van afstand houden en mondkapjes zijn gestoord of bevinden zich aan de duistere kant van de mensheid. De meesten van hen zijn linkse, pro-EU fascisten die ook in de klimaatonzin geloven.”

Artsen en verpleegkundigen die nu wakker worden en inzien dat ze voor de gek zijn gehouden, worden gestraft als ze hun mond opendoen. Dr. Coleman kent een Britse arts die zijn licentie is kwijtgeraakt omdat hij openlijk twijfelde aan het officiële verhaal. En in de Verenigde Staten is een onderzoek ingesteld naar dr. Scott Jensen, een arts en staatssenator, omdat hij het coronavirus vergeleek met de griep en vraagtekens zette bij de manier waarop overlijdensaktes worden ondertekend. Daarnaast zijn eenvoudige, effectieve behandelingen verboden of gedemoniseerd zodat we allemaal voorbereid kunnen worden op het vaccin.

Schamen

“Als de meeste artsen van een groot ziekenhuis zich uitspreken, is er geen bureaucraat die hun licentie durft af te nemen.”

Hij verwijst naar een verpleegkundige die schreef: “Ik werk in een ziekenhuis. Tot dusver is nog niemand ziek naar huis gegaan. Coronapatiënten komen overal in het ziekenhuis en mysterieus genoeg raakt niemand besmet.”

Artsen die nog afstand houden en mondkapjes dragen moeten zich volgens Coleman schamen. “Ze zetten zich, net als een groot deel van de rest van de bevolking, voor schut. Als ze nog een sprankje trots hadden, zou het schaamrood op hun kaken staan omdat het zo makkelijk was om ze deel te laten uitmaken van dit duistere complot.”

De oud-huisarts zegt dat het hoog tijd is dat artsen en verpleegkundigen antwoorden eisen van de leiders die verantwoordelijk zijn geweest voor het beleid dat heeft geleid tot tienduizenden onnodige doden.

Niets te vrezen

“Artsen en verpleegkundigen hadden de onwetenschappelijke onzin achter deze hoax nooit moeten accepteren. Ze hadden vragen moeten stellen. Het was niet moeilijk om te zien dat er fouten werden gemaakt. Artsen en verpleegkundigen hebben niet alleen hun patiënten verraden, maar ook hun beroep en zichzelf.”

“Ze moeten nu eisen dat de medische adviseurs van de overheid ontslagen worden. Datzelfde geldt voor alle leden van de elite, het medische establishment. Ze moeten eisen dat we geen afstand meer hoeven te houden en dat mondkapjes worden verbrand. En ze moeten het volk vertellen dat er niets te vrezen is.”

[Vernon Coleman]
4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jtprf
jtprf
7 maanden geleden

Ik snap alleen niet dat die zogenaamde “contra”experts zich laat laten horen. Hadden ze eerder
moeten weten dat dit niet klopt.

Margie
Margie
Reactie op  jtprf
7 maanden geleden

Published 29 march 2020

https://youtu.be/XEpwND96FMg

Ruud Karsten
Ruud Karsten
Reactie op  jtprf
7 maanden geleden

Vernon Coleman reageert alva af het begin vande COVIDramp hierop! En hoe…!

jtprf
jtprf
Reactie op  Ruud Karsten
7 maanden geleden

dan heb wat ik gemist met deze Coleman blijkbaar.

Margie
Margie
Reactie op  jtprf
7 maanden geleden

Vernon Coleman song… just key in the words on YouTube

Rika de Haas
Rika de Haas
Reactie op  jtprf
7 maanden geleden

Waar blijven Wilders en Baudet
Of zijn ze ook mond dood gemaakt en durven ze niet voor hun meningen uit te komen geen stem in de eerste en tweede kamer hoor ik hier over bizar voor woorden

Fred
Fred
7 maanden geleden

Beter verwoord kan het niet.
De waanzin in het begin en nu word instant gehouden door angst, angst om maar niet op te vallen.
meedoen met de waanzin is belangrijker dan feitenkennis En waarheid.
betreft artsen en verpleegkundigen, hou de eer aan jezelf, maak massaal schoon schip door massaal het misdadige gedrag van zgn deskundigen te negeren en op te komen voor eer, beroep en patiënten. Dan kom je misschien met jezelf in het reine

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Inderdaad Dr.Coleman, ik weet niet wie U bent maar.!!

Het Linkse kartel, met aan het roer opper leugenaar Rutte, heeft Nederland naar de verdommenis geholpen.

De oudere Nederlanders, zijn doelbewust afgezonderd van hun Familie, om de opschoning onder die oudere Nederlanders, ongezien te laten plaats vinden.

Kijk maar wat er in de rest van dit jaar, nog gaat gebeuren onder de oudere Nederlanders, die grotendeels verstoken zijn geweest van de reguliere zorg.

Duizenden doden volgen er nog, in September / Oktober zijn deze oudere Nederlanders, pas weer mondjesmaat, welkom in onze Nederlandse ziekenhuizen.

Bedankt Rutte voor je opschoning onder mijn leeftijdsgenoten.

salvar
salvar
Reactie op  H.J.
7 maanden geleden

@H.J.
Bedankt Rutte voor je opschoning onder mijn leeftijdsgenoten.
ook de mijne die teringlijder is goed bezig geweest.

Margie
Margie
Reactie op  H.J.
7 maanden geleden

The living terror of the British medical establishment. A doctor of science as well as a medical graduate, Dr Coleman is probably one of the most brilliant men alive today. His extensive medical knowledge renders him fearless.

A godsend superstar!

http://www.vernoncoleman.com

Pieter
Pieter
Reactie op  H.J.
7 maanden geleden

Je kunt de gemiddelde arts en verpleegkundige wel gaan aanvallen, maar dat zijn ook maar mensen die meedoen in de gekte van alledag om het maandelijkse “salaris” gestort te krijgen om de maand weer door te komen.

Echt aanpakken moet je de bestuurders van grote ondernemingen en bestuurders van organisaties en politieke partijen. Het Volksleger kan ze snel oppakken en afzonderen van de maatschappij. In no-time is de “dominante” samenleving dan niet meer dominant. M.a.w. guerilla tacktieken uitvoeren.

100% Onaanpasbaar!
100% Onaanpasbaar!
Reactie op  Pieter
7 maanden geleden

Er moet mij in ding toch van het hart. Ik volg veel alternatieve media en kan achter veelal Coronamaatregelelen opstand staan.
Wat ik echter niet kan vatten is dat er enkel op mortaliteit cijfers wordt gehamerd en de lichamelijke slachtoffers nooit worden meegebomen in t verhaal. Dat maakt het mij te ongenuanceerd. Van de 4 geinfecteerden die ik ken, gezonde 40ers, hebben nu na maanden nog zoveel last van hun conditie en luchtwegen dat ze nog steeds niet kunnen werken. Dát hoor je bij griep toch bijna nooit. Een vergeten doch grote groep.

Willem
Willem
7 maanden geleden

En om het nog erger te maken, dit (zie link) lag al maanden klaar, de spoedwet wordt gewoon van kracht ondanks alle protesten en wetenschappelijke onderbouwingen en noem maar op, de nazistaat is een feit, er komen geen verkiezingen meer, Pvv en Fvd zijn raadselachtig nergens meer te bekennen, vakantie zeker, dus maak uw borst maar nat, hier het protocol van de raad van state https://www.raadvanstate.nl/actueel/nieuws/@121349/w13-20-0180-iii/

Rob
Rob
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Dat zag je al langer aankomen Willem. De agenda moet en zal uitgerold worden. Het is werkelijk totaal van god los (ik ben geen gelovige van enige religie). Dat maakt het allemaal juist wel duidelijk. Ze ontkennen, negeren en ontwijken elk signaal dat niet de agenda dient. Zo wordt het openlijk zichtbaar wat er gaande is…. voor wie het kan zien tenminste. Dit is de grootste machtsgreep op het leven ooit in de geschiedenis van de mens. Het gaat nog verder dan alleen de mens aangezien technologie inzetten om van de mens iets anders te willen maken.

Philip
Philip
7 maanden geleden

Ze hebben dat wel geaccepteerd omdat ze wisten dat hierdoor terug meer geld naar de zorg sector ging vloeien, de sector waar de politiek al jaren zit te besparen..simpel toch!!

Sjazon
Sjazon
7 maanden geleden

Misschien moet Bisschop Tutu komen met een verzoeningspoging tussen ‘covid-29 is gevaarlijk’ en ‘covid-19 is net een gewone griep’ aanhangers. Want de meningen zijn zo stellig dat het niet meer goed komt tussen deze twee groepen.

Pjoter
Pjoter
7 maanden geleden

@ Rob, ” (ik ben geen gelovige van enige religie). ” Dat is naar mijn mening, een veilige verstandige stelling. Omdat iedere religieuze denominatie onderdeel is van dé Antichrist, waar o.a. duivelse rituele over seks-isme met alle verachtelijkheid heerst! Maar ik kan u wel vertellen wat er morgen en erna gaat gebeuren, die informatie staat n.m. wél in de bijbel. U heeft daar géén religie voor nodig om u dit aan u uit te laten leggen, ieder mens met een beetje onderscheidings- vermogen kan dit begrijpen! Daar heb je geen mens voor nodig!!! Zo kan ik u u voorspellen dat, indien Trump in November niet herkozen gaat worden, Rusland, Turkije, Iran etc. Israël via de Noordzijde zullen binnenvallen en daar veel leed en verderf zullen zaaien. Niet vanuit een religieus standpunt of reden, maar puur om leeg te roven! Dit staat n.m. letterlijk in de bijbel! Dit omdat Israël een van de rijkste en ontwikkeldste landen ter wereld is geworden binnen een periode van slechts 70 jaar! Dit staat óók letterlijk in de bijbel! ( “Het gaat nog verder dan alleen de mens aangezien technologie inzetten om van de mens iets anders te willen maken.”) Dit kan iedereen persoonlijk voor komen! Dit staat n.m. ook letterlijk in de bijbel!. M.a.w. kort gezegd,weiger ieder vaccin ! I.v.m. Nanno techniek ! Daar zit n.m. het teken in verstopt, op het moment van vaccinatie is uw leven niets meer waard, dit staat ook letterlijk in de bijbel! Lees de bijbel maar eens goed, dan heb je kans herboren te worden. Ik wens iedereen het allerbeste toe.

Arwijn
Arwijn
7 maanden geleden

Kapot Schamen! Helemaal naar de klote het vertrouwen het imago! Jullie hebben de geest van het hele medische systeem KAPOT GEMAAKT. Dit gaat niet meer goed komen!
Jullie slaafse debieliteit schuil gehouden onder zelf toegewezen intellectuele superioriteit.

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Artsen weten werkelijk alles van een virus toch? Een virus verandert iedere 72 uur. Het maken van een vaccin is dan ook heel zinvol. Toch? Ik cynisch? Nee joh, ik ben een vliegtuig.

trackback
Artsen en verpleegkundigen hebben patiënten en zichzelf VERRADEN’ - Burgerfront
7 maanden geleden
x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum van Klaus Schwab komt met dystopisch filmpje: een kunstmatige zon

Het World Economic Forum van Klaus Schwab ...

hydroxychloroquine

Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost

Al vanaf het begin van de pandemie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x