Mens en Dier

‘Artsen en verpleegkundigen hebben patiënten en zichzelf VERRADEN’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer artsen en verpleegkundigen worden wakker en zetten vraagtekens bij de corona-aanpak. Dat is heel mooi en daar neem ik mijn hoed voor af. Maar waarom duurde het zo lang? Door te zwijgen, verraadden ze hun patiënten, hun beroep en zichzelf. Dat zegt bestsellerschrijver, oud-huisarts en voormalig hoogleraar Vernon Coleman in een video op YouTube.

Het coronavirus vormt volgens dr. Coleman geen groter gevaar dan de jaarlijkse griep. “De cijfers laten zien dat de griep veel gevaarlijker is. Het coronavirus heeft dit jaar een slordige 10 miljoen mensen besmet. In diezelfde periode kunnen tot wel 1 miljard mensen besmet raken met de griep. Dat terwijl de sterftecijfers vrijwel identiek zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het sluiten van winkels, bedrijven, enzovoorts was duidelijk politiek gemotiveerd. En artsen hadden dat moeten zien.”

Voor de gek gehouden
artsen
Foto: Vernon Coleman

De lockdowns zullen uiteindelijk leiden tot veel meer sterfgevallen dan Covid-19, net zoals het dragen van mondkapjes zal leiden tot veel meer sterfgevallen dan ze kunnen voorkomen, aldus dr. Coleman. “Het dragen van mondkapjes verlaagt het zuurstofgehalte in het bloed. Waarom denk je dat mensen met ademhalings- of hartproblemen geen kapje hoeven te dragen?”

“En dan die domme regels over afstand houden. Die worden niet ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Mensen die geloven in het nut van afstand houden en mondkapjes zijn gestoord of bevinden zich aan de duistere kant van de mensheid. De meesten van hen zijn linkse, pro-EU fascisten die ook in de klimaatonzin geloven.”

Artsen en verpleegkundigen die nu wakker worden en inzien dat ze voor de gek zijn gehouden, worden gestraft als ze hun mond opendoen. Dr. Coleman kent een Britse arts die zijn licentie is kwijtgeraakt omdat hij openlijk twijfelde aan het officiële verhaal. En in de Verenigde Staten is een onderzoek ingesteld naar dr. Scott Jensen, een arts en staatssenator, omdat hij het coronavirus vergeleek met de griep en vraagtekens zette bij de manier waarop overlijdensaktes worden ondertekend. Daarnaast zijn eenvoudige, effectieve behandelingen verboden of gedemoniseerd zodat we allemaal voorbereid kunnen worden op het vaccin.

Schamen

“Als de meeste artsen van een groot ziekenhuis zich uitspreken, is er geen bureaucraat die hun licentie durft af te nemen.”

Hij verwijst naar een verpleegkundige die schreef: “Ik werk in een ziekenhuis. Tot dusver is nog niemand ziek naar huis gegaan. Coronapatiënten komen overal in het ziekenhuis en mysterieus genoeg raakt niemand besmet.”

Artsen die nog afstand houden en mondkapjes dragen moeten zich volgens Coleman schamen. “Ze zetten zich, net als een groot deel van de rest van de bevolking, voor schut. Als ze nog een sprankje trots hadden, zou het schaamrood op hun kaken staan omdat het zo makkelijk was om ze deel te laten uitmaken van dit duistere complot.”

De oud-huisarts zegt dat het hoog tijd is dat artsen en verpleegkundigen antwoorden eisen van de leiders die verantwoordelijk zijn geweest voor het beleid dat heeft geleid tot tienduizenden onnodige doden.

Niets te vrezen

“Artsen en verpleegkundigen hadden de onwetenschappelijke onzin achter deze hoax nooit moeten accepteren. Ze hadden vragen moeten stellen. Het was niet moeilijk om te zien dat er fouten werden gemaakt. Artsen en verpleegkundigen hebben niet alleen hun patiënten verraden, maar ook hun beroep en zichzelf.”

“Ze moeten nu eisen dat de medische adviseurs van de overheid ontslagen worden. Datzelfde geldt voor alle leden van de elite, het medische establishment. Ze moeten eisen dat we geen afstand meer hoeven te houden en dat mondkapjes worden verbrand. En ze moeten het volk vertellen dat er niets te vrezen is.”

[Vernon Coleman]

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jtprf
jtprf
3 jaren geleden

Ik snap alleen niet dat die zogenaamde “contra”experts zich laat laten horen. Hadden ze eerder
moeten weten dat dit niet klopt.

Fred
Fred
3 jaren geleden

Beter verwoord kan het niet.
De waanzin in het begin en nu word instant gehouden door angst, angst om maar niet op te vallen.
meedoen met de waanzin is belangrijker dan feitenkennis En waarheid.
betreft artsen en verpleegkundigen, hou de eer aan jezelf, maak massaal schoon schip door massaal het misdadige gedrag van zgn deskundigen te negeren en op te komen voor eer, beroep en patiënten. Dan kom je misschien met jezelf in het reine

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Inderdaad Dr.Coleman, ik weet niet wie U bent maar.!!

Het Linkse kartel, met aan het roer opper leugenaar Rutte, heeft Nederland naar de verdommenis geholpen.

De oudere Nederlanders, zijn doelbewust afgezonderd van hun Familie, om de opschoning onder die oudere Nederlanders, ongezien te laten plaats vinden.

Kijk maar wat er in de rest van dit jaar, nog gaat gebeuren onder de oudere Nederlanders, die grotendeels verstoken zijn geweest van de reguliere zorg.

Duizenden doden volgen er nog, in September / Oktober zijn deze oudere Nederlanders, pas weer mondjesmaat, welkom in onze Nederlandse ziekenhuizen.

Bedankt Rutte voor je opschoning onder mijn leeftijdsgenoten.

Willem
Willem
3 jaren geleden

En om het nog erger te maken, dit (zie link) lag al maanden klaar, de spoedwet wordt gewoon van kracht ondanks alle protesten en wetenschappelijke onderbouwingen en noem maar op, de nazistaat is een feit, er komen geen verkiezingen meer, Pvv en Fvd zijn raadselachtig nergens meer te bekennen, vakantie zeker, dus maak uw borst maar nat, hier het protocol van de raad van state https://www.raadvanstate.nl/actueel/nieuws/@121349/w13-20-0180-iii/

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x