Homepagina » Buitenland » Dit dappere Kamerlid stelt 37 kritische vragen over het bedrijf dat onze coronavaccins moet maken
coronavaccins
Foto: Foto Ari Versluis / SP CC BY-SA 3.0

Dit dappere Kamerlid stelt 37 kritische vragen over het bedrijf dat onze coronavaccins moet maken

Minister De Jonge van Volksgezondheid sloot eerder deze maand een deal met farmareus AstraZeneca voor honderden miljoenen coronavaccins. Dit bedrijf is in het verleden al vaak in verband gebracht met omkoping en misleiding.

Het bedrijf, AstraZeneca, is in 2005 op de vingers getikt door de Codecommissie Geneesmiddelenreclame, nadat zij huisartsen in de regio Groningen misleidende informatie had gestuurd over een cholesterolverlager.

Twee jaar daarvoor, in 2003, is AstraZeneca door de Europese Commissie schuldig bevonden aan misbruik van patentbescherming van het maagzuurmiddel Losec door het introductiejaar van het middel te vervalsen, waardoor het langer in aanmerking kwam voor patentbescherming.

Levensbedreigende spierziekte

In datzelfde jaar is de farmaceut schuldig bevonden aan illegale marketing van het prostaatkankermiddel Zoladex. In 2001 is het bedrijf aangeklaagd voor het van de markt houden van de generieke versie van het kankermiddel Tamoxifen.

Er loopt nog een zaak tegen AstraZeneca wegens misleidende marketing over het maagzuurmiddel Nexium. In 2003 concludeerden onderzoekers daarnaast dat het antipsychosemiddel Seroquel van AstraZeneca het risico op diabetes verhoogde.

In 2004 riep de groep Public Citizen op om het cholesterolmiddel Crestor van AstraZeneca te verbieden vanwege een verband met de levensbedreigende spierziekte rabdomyolyse.

Medisch experiment

Kamerlid Henk van Gerven (SP) heeft 37 Kamervragen gesteld aan de minister over de deal. Uit de vragen blijkt een grote achterdocht.

Zo vroeg hij De Jonge onder meer: “Waarom is het onderhandelingsresultaat niet gewoon openbaar als het AstraZeneca werkelijk gaat om het helpen van de mensheid in haar strijd tegen de coronapandemie?”

En verder: “Op basis waarvan ontleent u de rechtvaardiging om vele miljoenen euro’s uit te geven aan een nog niet bewezen effectief vaccin van AstraZeneca en in de wetenschap dat het maken van een effectief vaccin zeer ingewikkeld is en vele jaren in beslag neemt? Laat u zich niet gewoon gek maken door een fabrikant die nu niet bepaald een brandschoon verleden heeft?”

Van Gerven vreest dat de bevolking wordt blootgesteld aan coronavaccins die onvoldoende werken en dat er sprake is van een medisch experiment.


[Tweede Kamer]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. medisch experiment?MEDISCH EXPERIMENT!!??

  noemen we zo geplande genocide?

  wat betreft dapper,het is gvd zijn werk.
  eerst resultaat zien en anders ook opzouten.

  vanaf nu houd het volk alle handelingen van de ‘wettenmakers’ scherp in de gaten en alles word in kaart gebracht.

  Wij zijn vanaf nu het controlerende ‘instituut’!!!!
  tijd om de galg weer in te voeren voor een corrupt ‘bestuurs’systeem.

  fff

  34 likes
  • Tijd nadert voor de 2e fase van de 5 . begint met een knal. Dan keert het TIJ!
   Het keert zich tegen de aan/jakkeraars van covid 19.
   Veel mensen zijn het zat en gaan niet meedoen aan de mogelijke 2e LOCKDOWN.
   Wij laten ons niet voor de 2e keer ophokken.
   Nee niet vanwege een 2e corona , dat zullen ze niet doen, want de `1e` is volledig mislukt. Want het hadden er miljarden moeten zijn die het loodje hadden moeten leggen. Het duister vecht tot de laatste man!
   Of met het laatste middel dat ze hebben. Ze hebben al verloren maar je hebt altijd nog verdwaalde en ook angstige duistere soldaten die doorgaan totdat de kogels op zijn.
   MSM moet wet waarheden komen want ook hun leugenachtigheid wankelt.

   15 likes
 2. Het interesseert mij geen r**t wie het vaccin gaat maken. Zelfs al is het mijn schoonmoeder, nog weiger ik zooi wat mijn immuunsysteem vernietigt.

  Laat ze een campagne starten, gezonder eten, vitamine c en d, stress de wereld uit.

  27 likes
 3. De familie van de Jong schijnt ook bij het bedrijf betrokken te zijn!!!!!
  Dat zal wel toeval zijn, toch?

  23 likes
 4. Sorry, SP-er Van Gerven wordt pas dapper wanneer hij door blijft vragen.
  Hij zal antwoorden krijgen. Soms duurt het lang, maar die komen.
  Maar … kun je iets met die antwoorden ??
  Laat je je met een kluitje in het riet sturen ?
  Gaat de minister de vragen pareren door zich te verschuilen achter valse redenen ?
  Of vraag je door, op weg naar de werkelijke motivatie van de minister.
  Door het stof wordt je gehaald vanwege de krachten die je losmaakt.
  Sterkte !!

  Heeft minister De Jonge gehandeld uit mededogen met de Nederlandse burger.
  Of spelen er andere belangen een rol ?
  Dat is een kwestie van moed, ja. Maar ook van doorvragen en de collegialiteit van de andere Tweede Kamer leden.
  Minister De Jonge heeft laten zien waar hij staat d.m.v. de Corona-wet.
  Nu nog zijn motieven.
  Ik denk dat zijn werkelijke motieven van fascistische aard zijn.
  Afgedwongen door een internationale strop die om De Jonge zijn nek hangt.
  Hij heeft niet gekozen. Hij kan niet kiezen. Hem is opgedragen.
  Door het kartel waarvoor De Jonge werkt.
  Let wel, hij werkt niet voor ons burgers. Nee, een kartel, denk ik.
  Maar wie ben ik om zoiets te suggereren ?

  18 likes
  • een man met heel wat meer integriteit dan de hele fam.de jonge bij elkaar.
   een spreekt geen leugens en maakt gebruik van uw vrijheid van meningsuiting.

   fff

   6 likes
 5. In de top van de macht op de wereld gaat het niet om een experiment. Daar weten ze heel goed waar ze mee bezig zijn en dat is doelgericht, geen experiment. Er zijn al allerlei berichten en video’s geweest waar dat in beschreven is. Giftige stoffen voor uitdunning van de bevolking, microchip als track & trace middel, elke seconde van de dag. Een volledig technologisch controle systeem waarvan de mens ook deel uit moet gaan maken enz. Ze willen mens en technologie samenvoegen, dat is in de ogen van de meest duistere figuren op de planeet evolutie. Maar dat is natuurlijk alleen evolutie voor hun eigen macht. De vaccinatie bevat wat voor hen belangrijk is, niet wat voor de mens belangrijk is: de gifstoffen, de chip enz. Ik kwam onlangs een video tegen die al van 2014 is maar wat daar in werd gezegd was mij nog niet bekend. Het gaat om dna manipulatie. Daar was ik op zich wel bekend mee maar niet dat ze met stoffen in een vaccin een derde dna streng willen /kunnen maken die digitaal informatie op kan slaan. Dat met behulp van silicium en goud. Silicium zit ook in computer onderdelen, zoals de chip. Als dit geen reden is om de vaccin te weigeren dan weet ik het ook niet meer. Sowieso moet je dat gif weigeren maar als je geen hybride wil worden moet je het dus weigeren. https://www.brighteon.com/22d4a4e2-3d3b-4739-93dc-31ac991952a4

  16 likes
 6. ID2020 pat.nr. wo/2020/060606

  en het enzym wat nodig is om die nanotechnologie te laten hechten in ons lichaam heet
  LUCIFERASE

  zo recht in het gezicht allemaal.

  fff

  14 likes
 7. Als ze toch van plan zijn om dat vaccin te verplichten wil ik ook van hun de garantie dat ze de eventuele gevolgen van de bijwerkingen ook voor hun rekening nemen.
  Zolang ze die verantwoordelijkheid niet nemen kunnen ze mij ook niet dwingen om hun vaccin te laten zetten.
  Ik wordt geacht mijn eigen lichaam te beschermen dus die verantwoordelijkheid neem ik de volle 100% op mij, en laat me daardoor echt niet vergiftigen omdat hun dat zo graag zouden willen uit puur winstbejag.
  Nu niet en nooit niet.

  12 likes
  • Dan had omtzigt uit het CDA moeten stappen of in ieder geval zijn stem tegen deze corona waanzin luid moeten laten horen. CDA is een regerings partij welke op dit moment verantwoordelijk is voor de inperking van onze grondrechten

   0 likes
 8. QUOTE
  “Laat u zich niet gewoon gek maken door een fabrikant die nu niet bepaald een brandschoon verleden heeft?”
  UNQUOTE

  Ieder mens met een stel gezonde hersenen, weet dat dit gewoon kolder is. Kwakminister De Jonge weet bliksems goed waar hij mee bezig is!!!

  8 likes
 9. Een andere en meer relevante vraag is waarom is de farma wordt vrijgesteld voor de eventuele vaccinatieschade en waarom moet het land voor de schade zelf opdraaien?
  Hoe lang is het werkzaam en is de gevaccineerde geen drager?
  Welke garantie hebben we dat het vaccin geen invloed heeft op andere vaccinaties, virussen en bacteriën of op langere termijn op onze organen. Corona is trouwens geen gewoon virus.

  6 likes
 10. Even voor de herinnering. Het hele corona gedoe is opgezet, omdat het wereld financieel systeem op is en men is bezig met een geld/macht overheveling systeem.(NWO) Daarnaast hebben we een handelsoorlog/macht probleem: oost(bric landen) tegen west. Omdat China heel veel westerse obligaties(schuld) heeft opgekocht van westen, staat China sterk. De Noordzee pijp lijn vanuit Rusland is stilgelegd, omdat Europa niet wil dat Rusland nu de overhand krijgt. Sancties aan landen hebben hier mee te maken.
  We zitten dus in een soort stratego spel, waarin bedrijven met elkaar vechten om de wereld koppositie te houden. Daarnaast hebben grootaandeelhouders hier een grote rol in. Ons koningshuis is een grootaandeelhouder en zoals andere koningshuizen/bloedlijnen ook.
  Feit is: er komt een verliezer en wat gaat die verliezer dan doen. Neemt die zijn verlies sportief en begint opnieuw of komt er dan een oorlog/false flag gebeuren.
  Tja, dat weet alleen die 1 % elite.

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...