BuitenlandCorona

Dit dappere Kamerlid stelt 37 kritische vragen over het bedrijf dat onze coronavaccins moet maken

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister De Jonge van Volksgezondheid sloot eerder deze maand een deal met farmareus AstraZeneca voor honderden miljoenen coronavaccins. Dit bedrijf is in het verleden al vaak in verband gebracht met omkoping en misleiding.

Het bedrijf, AstraZeneca, is in 2005 op de vingers getikt door de Codecommissie Geneesmiddelenreclame, nadat zij huisartsen in de regio Groningen misleidende informatie had gestuurd over een cholesterolverlager.

Twee jaar daarvoor, in 2003, is AstraZeneca door de Europese Commissie schuldig bevonden aan misbruik van patentbescherming van het maagzuurmiddel Losec door het introductiejaar van het middel te vervalsen, waardoor het langer in aanmerking kwam voor patentbescherming.

Levensbedreigende spierziekte

In datzelfde jaar is de farmaceut schuldig bevonden aan illegale marketing van het prostaatkankermiddel Zoladex. In 2001 is het bedrijf aangeklaagd voor het van de markt houden van de generieke versie van het kankermiddel Tamoxifen.

Er loopt nog een zaak tegen AstraZeneca wegens misleidende marketing over het maagzuurmiddel Nexium. In 2003 concludeerden onderzoekers daarnaast dat het antipsychosemiddel Seroquel van AstraZeneca het risico op diabetes verhoogde.

In 2004 riep de groep Public Citizen op om het cholesterolmiddel Crestor van AstraZeneca te verbieden vanwege een verband met de levensbedreigende spierziekte rabdomyolyse.

Medisch experiment

Kamerlid Henk van Gerven (SP) heeft 37 Kamervragen gesteld aan de minister over de deal. Uit de vragen blijkt een grote achterdocht.

Zo vroeg hij De Jonge onder meer: “Waarom is het onderhandelingsresultaat niet gewoon openbaar als het AstraZeneca werkelijk gaat om het helpen van de mensheid in haar strijd tegen de coronapandemie?”

En verder: “Op basis waarvan ontleent u de rechtvaardiging om vele miljoenen euro’s uit te geven aan een nog niet bewezen effectief vaccin van AstraZeneca en in de wetenschap dat het maken van een effectief vaccin zeer ingewikkeld is en vele jaren in beslag neemt? Laat u zich niet gewoon gek maken door een fabrikant die nu niet bepaald een brandschoon verleden heeft?”

Van Gerven vreest dat de bevolking wordt blootgesteld aan coronavaccins die onvoldoende werken en dat er sprake is van een medisch experiment.


[Tweede Kamer]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
2 jaren geleden

medisch experiment?MEDISCH EXPERIMENT!!??

noemen we zo geplande genocide?

wat betreft dapper,het is gvd zijn werk.
eerst resultaat zien en anders ook opzouten.

vanaf nu houd het volk alle handelingen van de ‘wettenmakers’ scherp in de gaten en alles word in kaart gebracht.

Wij zijn vanaf nu het controlerende ‘instituut’!!!!
tijd om de galg weer in te voeren voor een corrupt ‘bestuurs’systeem.

fff

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

De familie van de Jong schijnt ook bij het bedrijf betrokken te zijn!!!!!
Dat zal wel toeval zijn, toch?

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Sorry, SP-er Van Gerven wordt pas dapper wanneer hij door blijft vragen.
Hij zal antwoorden krijgen. Soms duurt het lang, maar die komen.
Maar … kun je iets met die antwoorden ??
Laat je je met een kluitje in het riet sturen ?
Gaat de minister de vragen pareren door zich te verschuilen achter valse redenen ?
Of vraag je door, op weg naar de werkelijke motivatie van de minister.
Door het stof wordt je gehaald vanwege de krachten die je losmaakt.
Sterkte !!

Heeft minister De Jonge gehandeld uit mededogen met de Nederlandse burger.
Of spelen er andere belangen een rol ?
Dat is een kwestie van moed, ja. Maar ook van doorvragen en de collegialiteit van de andere Tweede Kamer leden.
Minister De Jonge heeft laten zien waar hij staat d.m.v. de Corona-wet.
Nu nog zijn motieven.
Ik denk dat zijn werkelijke motieven van fascistische aard zijn.
Afgedwongen door een internationale strop die om De Jonge zijn nek hangt.
Hij heeft niet gekozen. Hij kan niet kiezen. Hem is opgedragen.
Door het kartel waarvoor De Jonge werkt.
Let wel, hij werkt niet voor ons burgers. Nee, een kartel, denk ik.
Maar wie ben ik om zoiets te suggereren ?

Rob
Rob
2 jaren geleden

In de top van de macht op de wereld gaat het niet om een experiment. Daar weten ze heel goed waar ze mee bezig zijn en dat is doelgericht, geen experiment. Er zijn al allerlei berichten en video’s geweest waar dat in beschreven is. Giftige stoffen voor uitdunning van de bevolking, microchip als track & trace middel, elke seconde van de dag. Een volledig technologisch controle systeem waarvan de mens ook deel uit moet gaan maken enz. Ze willen mens en technologie samenvoegen, dat is in de ogen van de meest duistere figuren op de planeet evolutie. Maar dat is natuurlijk alleen evolutie voor hun eigen macht. De vaccinatie bevat wat voor hen belangrijk is, niet wat voor de mens belangrijk is: de gifstoffen, de chip enz. Ik kwam onlangs een video tegen die al van 2014 is maar wat daar in werd gezegd was mij nog niet bekend. Het gaat om dna manipulatie. Daar was ik op zich wel bekend mee maar niet dat ze met stoffen in een vaccin een derde dna streng willen /kunnen maken die digitaal informatie op kan slaan. Dat met behulp van silicium en goud. Silicium zit ook in computer onderdelen, zoals de chip. Als dit geen reden is om de vaccin te weigeren dan weet ik het ook niet meer. Sowieso moet je dat gif weigeren maar als je geen hybride wil worden moet je het dus weigeren. https://www.brighteon.com/22d4a4e2-3d3b-4739-93dc-31ac991952a4

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x