Paranormaal

Japanse taxichauffeurs zeggen geesten te hebben opgepikt in gebied dat werd getroffen door tsunami

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Japanse taxichauffeurs hebben na de verwoestende tsunami in 2011 naar eigen zeggen geesten van de slachtoffers opgepikt. Tenminste zeven chauffeurs beweren dat passagiers instapten, om vervolgens ineens in het niets te verdwijnen.

Eén van de chauffeurs vertelde hoe een jonge vrouw instapte en hem vroeg om naar het district Minamihama te gaan. De taxichauffeur zei tegen haar dat er bijna niets meer was in dat gebied. Hij vroeg haar of ze daar echt naartoe wilde gaan, meldt de grote Japanse krant Asahi Shimbun.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De vrouw antwoordde met trillende stem: “Ben ik gestorven?” Toen de taxichauffeur zich omdraaide was de jongedame verdwenen.

Boos

Een andere chauffeur zei dat een jongeman in zijn taxi stapte en zei dat hij naar de berg Hiyoriyama wilde. Eenmaal bij de bestemming aangekomen, besefte de chauffeur dat de passagier nergens meer te bekennen was.

De getuigenverklaringen zijn verzameld door studente Yuka Kudo van de Tohoku Gakuin University in de stad Sendai. Ze vroeg meer dan 100 chauffeurs of ze vreemde dingen hadden meegemaakt na de aardbeving en de tsunami. De meesten van hen wilden niet meer haar praten. Sommigen werden zelfs boos.

Ontzag

De waarnemingen kunnen niet zomaar worden afgedaan als illusies, aldus de krant. Aangezien de chauffeurs dachten dat er een passagier instapte, werd de meter aangezet.

Omdat het vooral jonge mensen betrof, wordt gedacht dat het geesten zijn van de slachtoffers van de ramp in 2011. Kudo was vooral onder de indruk van het feit dat de chauffeurs niet bang waren voor de geesten. Ze hadden juist ontzag voor de verschijningen.

[Asahi Shimbun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vakantie
vakantie
8 jaren geleden

Overlevenden tsunami Japan zien geesten: Komt dat door een gluten- en verzadigd vetvrij dieet en het drinken van regen- en bergwater (zonder cloor en fluor)?
Leven na de dood? Erg interessant, kan ik mijn elektronische hobby voortzetten.

Wim
Wim
8 jaren geleden

Het kan, soms weten ze niet eens , dat ze gestorven zijn blijven ze rondhangen.

Robin
Robin
8 jaren geleden

Onze irrationele westerse hokjescultuur heeft er voor gezorgd dat we niet meer in staat zijn meer te zien dan het oog treft.
De oosterse cultuur staat daar veel méér open voor

angelos
angelos
8 jaren geleden

zeer indrukwekkend.. !

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x