Homepagina » Paranormaal » Japanse taxichauffeurs zeggen geesten te hebben opgepikt in gebied dat werd getroffen door tsunami
Japanse taxichauffeurs zeggen geesten te hebben opgepikt in gebied dat werd getroffen door tsunami

Japanse taxichauffeurs zeggen geesten te hebben opgepikt in gebied dat werd getroffen door tsunami

Japanse taxichauffeurs hebben na de verwoestende tsunami in 2011 naar eigen zeggen geesten van de slachtoffers opgepikt. Tenminste zeven chauffeurs beweren dat passagiers instapten, om vervolgens ineens in het niets te verdwijnen.

Eén van de chauffeurs vertelde hoe een jonge vrouw instapte en hem vroeg om naar het district Minamihama te gaan. De taxichauffeur zei tegen haar dat er bijna niets meer was in dat gebied. Hij vroeg haar of ze daar echt naartoe wilde gaan, meldt de grote Japanse krant Asahi Shimbun.

De vrouw antwoordde met trillende stem: “Ben ik gestorven?” Toen de taxichauffeur zich omdraaide was de jongedame verdwenen.

Boos

Een andere chauffeur zei dat een jongeman in zijn taxi stapte en zei dat hij naar de berg Hiyoriyama wilde. Eenmaal bij de bestemming aangekomen, besefte de chauffeur dat de passagier nergens meer te bekennen was.

De getuigenverklaringen zijn verzameld door studente Yuka Kudo van de Tohoku Gakuin University in de stad Sendai. Ze vroeg meer dan 100 chauffeurs of ze vreemde dingen hadden meegemaakt na de aardbeving en de tsunami. De meesten van hen wilden niet meer haar praten. Sommigen werden zelfs boos.

Ontzag

De waarnemingen kunnen niet zomaar worden afgedaan als illusies, aldus de krant. Aangezien de chauffeurs dachten dat er een passagier instapte, werd de meter aangezet.

Omdat het vooral jonge mensen betrof, wordt gedacht dat het geesten zijn van de slachtoffers van de ramp in 2011. Kudo was vooral onder de indruk van het feit dat de chauffeurs niet bang waren voor de geesten. Ze hadden juist ontzag voor de verschijningen.

[Asahi Shimbun]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Het kan, soms weten ze niet eens , dat ze gestorven zijn blijven ze rondhangen.

  25 likes
  • Vooral diegene die overrompeld worden hebben verhoogde kans om te blijven haken achter een waas van verwarring. Zolang het een ruïne blijft zullen ze waarschijnlijk blijven ronddwalen, hun frequentie geabsorbeerd en voortgezet door de overgebleven objecten in die omgeving. Na wederopbouw zal de lichamelijke en elektrische activiteit deze geestes-activiteiten absorberen en uiteenvallen.

   2 likes
 2. Onze irrationele westerse hokjescultuur heeft er voor gezorgd dat we niet meer in staat zijn meer te zien dan het oog treft.
  De oosterse cultuur staat daar veel méér open voor

  13 likes
 3. Overlevenden tsunami Japan zien geesten: Komt dat door een gluten- en verzadigd vetvrij dieet en het drinken van regen- en bergwater (zonder cloor en fluor)?
  Leven na de dood? Erg interessant, kan ik mijn elektronische hobby voortzetten.

  8 likes
 4. zeer indrukwekkend.. !

  1 likes
 5. Jammer, dat er geen data zijn vermeld. De overgang van 30 april naar 1 mei wordt ook wel may eve genoemd. De tegenhanger van Halloween/all eve(31okt). De overgang wordt bij de Kelten/noordelingen/vikingen gezien als een dunne scheidslijn tussen leven en dood. Levende kunnen dus geesten of andere entiteiten zien.
  Deze overgang wordt in vele culturen/geloven gevierd. De meeste vieren het om het begin van de lente. Wij hebben koningsdag. De wicca aanhangers kiezen een meikoningin, die als aardse moeder wordt gezien. Vuur wordt gebruikt om de kwade geesten te verjagen. Bij Wicca aanhangers springen ze over het vuur.
  Het gebeuren eert bij allen moeder aarde. Rome eert op die dag ISIS.
  Namen voor moeder godin: Sophia, Shekina(hebreeuws), bruid, grote geest, de grootmoeder spin, oude vrouw, denkvrouwe.
  Opmerking: gisteren of eergisteren stond er in de telegraaf een oorlogsfoto uit Syrië met daarop een witte bruid(dus midden in het puin). Vond het een rare foto. Duidelijk gephoto shopped. De vraag is dus: wat betekent die foto? De bruid is gepland/gekozen? De agenda is rond/zaadje gezaaid? Het doel is bereikt?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ijsland

Wat is er in hemelsnaam aan de hand op IJsland? 9000 aardbevingen in 10 dagen: ‘Grootste zwerm in 40 jaar’

Op IJsland hebben zich in 10 dagen ...

gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...