Mens en Dier

Boze en verdrietige huisarts: ‘Nee, de IC’s liggen niet vol’

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de website van neuroloog Jan B. Hommel hebben enkele artsen anoniem hun beklag gedaan over het coronabeleid. Enkele dagen geleden schreef een huisarts en goede vriend van hem:

“Al die mensen die nu avond aan avond optreden als (doodsbange) deskundigen, zullen in elk geval financieel niet geraakt worden door de door hun ondersteunde maatregelen. Ik heb ook geen enkele illusie, dat mocht deze coronaperiode met al zijn dramatische gevolgen ergens in de komende tien jaar onomstotelijk bewezen gaan worden als het grootste medisch, economisch, sociaalpsychologisch, politiek en zelfs juridisch debacle ooit, dan nog zullen deze mensen rustig kunnen slapen ziekelijk overtuigd van hun eigen gelijk. Toch geven andere deskundigen (en dat worden er per dag meer, ook vanuit de WHO) al maandenlang goed onderbouwde signalen af dat de komende jaren een schrikbarend veelvoud aan mensen komt te overlijden door de maatregelen die we wereldwijd ingezet hebben.”

Lees hier zijn hele brief.

Het beeld dat de kranten schetsen, klopt niet

Inmiddels heeft ook een tweede collega van Hommel zich uitgesproken. Het betreft een vriendin die al ‘heel lang’ huisarts is. “Ik ben ervan overtuigd dat het huidige coronabeleid desastreus is voor onze volksgezondheid. Er is gigantische paniek gezaaid door het kabinet Rutte, met zijn persconferenties,” zegt zij.

Er is volgens haar geen sprake van een killervirus. “Het coronavirus is een vrij onschuldig verkoudsheidsvirus.”

Ze merkt op dat de ziekenhuizen voordat de pandemie begon al te krap bemenst waren. Het aantal IC-bedden is sinds 2015, onder Rutte, gehalveerd. “Het beeld dat de kranten schetsen, klopt niet. De zorg wordt niet overspoeld met Covid-19-patiënten. De IC’s liggen niet vol. Maar doordat de IC’s begin 2020 wel vol dreigden te lopen, is [het ministerie van] VWS nu blijvend in paniek. Opgezweept door de media, met journalisten zonder enig verstand van hoe het echt werkt met ziekte en gezondheid. Opgezweept door virologen zoals Koopmans en Osterhaus, beiden niet eens artsen, maar nota bene dierenartsen. Nul kennis van zorg voor mensen en maar blaten over het virus en vaccins.”

“De echte crisis kwam door wanbeleid,” benadrukt de huisarts. Lees hier haar hele brief.

4.4 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Het enigste wat nog rest is, totale opstand tegen de media, zijn gelovige, en volgelingen. deze verterende vuur moet geblust worden.

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Dank voor het plaatsen

OmaD
OmaD
1 jaar geleden

Goed zo! Stel het wanbeleid van (vooral) overheid, RIVM, red team etc. maar aan de kaak.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 jaar geleden

“Het coronavirus is een vrij onschuldig verkoudsheidsvirus.”

Precies wat mijn huisarts tegen mij zei ergens in februari/maart. Ik wist daarom al gauw dat we werden belazerd.
Maar herr Adolf Dittrich uit het vorige topic vind het heel normaal om daar een spoedwet voor in het leven te roepen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x