Propaganda

De NOS is geen kritische stem, eerder een verlengstuk van de macht. Baudet pitcht deze 3 ideeën om eindelijk een niet-links geluid te laten horen

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds minder Nederlanders kijken tv of luisteren naar de radio. Toch gaat er steeds meer geld naar de NPO, soms ook wel staatsomroep genoemd.

Volgens FvD-leider Thierry Baudet heeft dit te maken met zelfbescherming door de gevestigde macht.

“Neem de potsierlijke opmerkingen over nepnieuws,” zei hij. “Zoals kritische Nederlanders inmiddels weten is dat codetaal voor politiek incorrecte of onwelgevallige informatie.”

Nieuwspolitie

Hij merkt op dat men nu wil dat de NOS de taak krijgt om een soort nieuwspolitie te gaan worden.

“De publieke omroep is geen waakhond,” aldus Baudet. “De NOS is geen kritische stem, geen tegenmacht. Eerder een verlengstuk van de macht.”

Wij willen geen NOS die in alle toonaarden zwijgt over het politiegeweld tegen gele hesjes in Frankrijk, die alle propaganda over Syrië napapegaait en die dagelijks nog meer klimaathysterie over de mensen uitstort, klonk het.

Niet-links geluid

“Wij willen een sanering van de NPO,” benadrukte Baudet.

Hierna noemde hij een aantal concrete suggesties om eindelijk eens een niet-links geluid in Hilversum te laten horen.

Denken open te breken

Hij denkt aan een Ombudsman die op tv vijf minuten na het Journaal, EenVandaag en Nieuwsuur deze programma’s kritisch bespreekt.

Hij wil ook graag een programma waarin omroepmedewerkers hun eigen overtuigingen – Trump is slecht, Brexit is slecht, verzorgingsstaat is goed, immigratie is goed en klimaatverandering komt door de mens – moeten bekritiseren voor een jury om het eigen denken open te breken.

Bekijk de video hieronder:

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaap
Jaap
2 jaren geleden

Direct invoeren deze maatregelen. Maar Thierry Baudet zal wel voor het gerecht worden gedaagd want dit gaat tegen grote belangen van de “staat” in. Hebben we al eerder gezien bij dhr Wilders.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Onafhankelijk journalistiek bestaat niet bij de reguliere media. Het media
-kartel, het krantenkartel met Telegraaf, AD, VK en NRC, zij stemmen hun politieke berichtgeving 3 maanden voor de landelijke politieke verkiezingen helemaal op elkaar af. Dat wordt onder het genot van het bekende ‘kopje thee” besproken. Het beruchte ‘kopje thee’ wat het publiek helemaal niet mocht weten.
Wat Forum of Baudet hierover zegt is oud nieuws. Ik maak mij meer zorgen om het feit dat Baudet als politicus zich laat trakteren op privé vluchten met een privéjet van en Quote ondernemer. En die laatste zijn nou niet bepaald personen die het goed voor hebben met de samenleving. Sowieso een groep waar je als mens maar ook als politicus ver vandaan moet blijven.

Hanneke
Hanneke
2 jaren geleden

Mmmm, Thiery Baudet… gecontroleerde oppositie… Ben niet erg weg van zijn denkbeelden…

Bewust
Bewust
2 jaren geleden

Wat een geweldige aanvulling is die Baudet in de politiek . Ha ha , eindelijk een kritisch geluid binnen het ingeslapen schapenhok . Als iedereen zo was kon de vlag uit ! Zo moesten er meer zijn ….. iedereen wakker en bevrijd van de leugenmachine van de roverheid die alleen maar ellende veroorzaakt : 5G , uitbannen van contant geld , milieuhysterie en ga zo maar door .
NOS = Novo Ordo Seclorum = Nieuwe Wereld Orde of Nederlandse Onzin Stichting in dienst van de Cabal . Al sinds WOII ………is er weinig veranderd .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x