Homepagina » Propaganda » De NOS is geen kritische stem, eerder een verlengstuk van de macht. Baudet pitcht deze 3 ideeën om eindelijk een niet-links geluid te laten horen
De NOS is geen kritische stem, eerder een verlengstuk van de macht. Baudet pitcht deze 3 ideeën om eindelijk een niet-links geluid te laten horen
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

De NOS is geen kritische stem, eerder een verlengstuk van de macht. Baudet pitcht deze 3 ideeën om eindelijk een niet-links geluid te laten horen

Steeds minder Nederlanders kijken tv of luisteren naar de radio. Toch gaat er steeds meer geld naar de NPO, soms ook wel staatsomroep genoemd.

Volgens FvD-leider Thierry Baudet heeft dit te maken met zelfbescherming door de gevestigde macht.

“Neem de potsierlijke opmerkingen over nepnieuws,” zei hij. “Zoals kritische Nederlanders inmiddels weten is dat codetaal voor politiek incorrecte of onwelgevallige informatie.”

Nieuwspolitie

Hij merkt op dat men nu wil dat de NOS de taak krijgt om een soort nieuwspolitie te gaan worden.

“De publieke omroep is geen waakhond,” aldus Baudet. “De NOS is geen kritische stem, geen tegenmacht. Eerder een verlengstuk van de macht.”

Wij willen geen NOS die in alle toonaarden zwijgt over het politiegeweld tegen gele hesjes in Frankrijk, die alle propaganda over Syrië napapegaait en die dagelijks nog meer klimaathysterie over de mensen uitstort, klonk het.

Niet-links geluid

“Wij willen een sanering van de NPO,” benadrukte Baudet.

Hierna noemde hij een aantal concrete suggesties om eindelijk eens een niet-links geluid in Hilversum te laten horen.

Denken open te breken

Hij denkt aan een Ombudsman die op tv vijf minuten na het Journaal, EenVandaag en Nieuwsuur deze programma’s kritisch bespreekt.

Hij wil ook graag een programma waarin omroepmedewerkers hun eigen overtuigingen – Trump is slecht, Brexit is slecht, verzorgingsstaat is goed, immigratie is goed en klimaatverandering komt door de mens – moeten bekritiseren voor een jury om het eigen denken open te breken.

Bekijk de video hieronder:

[Forum voor Democratie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaap
Jaap
1 jaar geleden

Direct invoeren deze maatregelen. Maar Thierry Baudet zal wel voor het gerecht worden gedaagd want dit gaat tegen grote belangen van de “staat” in. Hebben we al eerder gezien bij dhr Wilders.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Onafhankelijk journalistiek bestaat niet bij de reguliere media. Het media
-kartel, het krantenkartel met Telegraaf, AD, VK en NRC, zij stemmen hun politieke berichtgeving 3 maanden voor de landelijke politieke verkiezingen helemaal op elkaar af. Dat wordt onder het genot van het bekende ‘kopje thee” besproken. Het beruchte ‘kopje thee’ wat het publiek helemaal niet mocht weten.
Wat Forum of Baudet hierover zegt is oud nieuws. Ik maak mij meer zorgen om het feit dat Baudet als politicus zich laat trakteren op privé vluchten met een privéjet van en Quote ondernemer. En die laatste zijn nou niet bepaald personen die het goed voor hebben met de samenleving. Sowieso een groep waar je als mens maar ook als politicus ver vandaan moet blijven.

Hanneke
Hanneke
1 jaar geleden

Mmmm, Thiery Baudet… gecontroleerde oppositie… Ben niet erg weg van zijn denkbeelden…

Bewust
Bewust
1 jaar geleden

Wat een geweldige aanvulling is die Baudet in de politiek . Ha ha , eindelijk een kritisch geluid binnen het ingeslapen schapenhok . Als iedereen zo was kon de vlag uit ! Zo moesten er meer zijn ….. iedereen wakker en bevrijd van de leugenmachine van de roverheid die alleen maar ellende veroorzaakt : 5G , uitbannen van contant geld , milieuhysterie en ga zo maar door .
NOS = Novo Ordo Seclorum = Nieuwe Wereld Orde of Nederlandse Onzin Stichting in dienst van de Cabal . Al sinds WOII ………is er weinig veranderd .

vladi
vladi
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

ooit van controled opposition gehoord?
het bekend maken van complotten en (halve) waarheden betekend niet dat er iets veranderd.
het is allemaal onderdeel van the bigger picture.
het volk ziet the bigger picture niet omdat wat het volk gevoerd krijgt goed smaakt.

het gaat om de mind controle waaraan de mens onderhevig is.

met alle info die het volk kan hebben zou er allang een revolutie moeten zijn.
maar nee….het volk wacht op het volgende verhaal zodat de hersenen de verwachte dopamine krijgt van de informatieoorlog.

zeer triest wat de mensheid aangedaan word.

fff

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Controled opposition? Zou heel goed waar kunnen zijn.
Stemmen op de Uil van Minerva zou weleens net zo weinig effect kunnen hebben, als het Dragen van Uilen naar Athene of Water Naar Zee Dragen, onder leiding van een Keizer zonder Kleren, die aan de rand van een zwembad over de zee uitkijkt. Wat moet je trouwens als misleide kiezer met een keizer die genoegen neemt met een armzalig zwembad, wanneer je als kiezer nota bene het geboorterecht hebt, om vrij over de hele zee te kunnen beschikken?
Vrijmetselarij/Satanisme zet ook graag overal op een verborgen manier zijn handtekening onder en bedient zich van symboliek.
D66 is opgericht door een vrijmetselaar. 666 Is het getal van het Beest uit de Afgrond ofwel de duivel, ofwel de Opperbouwmeester van het Heelal, de heer van de vrijmetselaars, ofwel de Demiurg, de lagere gevallen godheid van de gnostici. Moslims zeggen dat het het getal van Allah is.
Door het omdraaien van de eerste 6 en het omzetten van de ontstane letter in een kapitale letter alsof er een boerka overheen wordt gegooid, verhult D’66/Satan zijn ware bedoelingen.
Het is dom van Thierry om teveel symboliek te gebruiken en heel ijdel en studentikoos, teveel te willen pronken met zijn geleerdheid, want het kan zich tegen hem keren, wanneer Klaas Vaak ook met ´geleerdheid´ begint te strooien.

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Klaas Vaak
1 jaar geleden

Ik was nogal breedsprakig.
Kort gezegd, het lijkt er sterk op dat Thierry opzettelijk steeds zijn eigen glazen ingooit en zijn kiezers daarmee minacht en ook op een rangeerterreintje zet.

LDB
LDB
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

NOS AKA Nepneuw Onder Staatstoezicht.

oskaar
oskaar
1 jaar geleden

Baudet kan zoveel willen, maar lukken gaat het hem niet, @ Jaap Ga jij even een cursus staatsinrichting volgen? Meteen invoeren hahahahaha

Johan
Johan
1 jaar geleden

Al onze meningen doe er niet zoveel toe.
Eindelijk een ‘luis’ in de p(els)olitiek. Niet altijd eens met FvD, maar wat een verademing! Doorgaan dus!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Baudet zijn ideeën gaan er nooit door komen. Er was een tijd geleden ergens artikel waarin geschreven werd dat alle nieuws in feite door twee grote Belgische organisaties wordt bepaald. Dat zullen dan ook weer van die maffia bedrijven zijn die in het bezit van het grootkapitaal zijn. Dan kun je nationaal met ideeën komen maar als de Nederlandse media onder die bedrijven en grootkapitalisten valt dan komen die ideeën er nooit door. Ik mis de MSM niet. Het internet is één bron van informatie. Veel zaken die je er tegen komt worden nooit door de MSM aangehaald. Er is veel meer gaande in de wereld, en op verschillende niveaus, dan wat de MSM propageert.

Norbert
Norbert
1 jaar geleden

Ik blijf het vreemd vinden dat er steeds maar weer naar links gewezen wordt, terwijl de architecten van alles wat er gebeurd van rechts en extreem rechts komen. En ja… links loopt er iets te gemakkelijk achteraan. Maar alles wat ik steeds weer lees wijst naar de rechtse machthebbers in de westerse landen.
Dit is met name terug te vinden in bijvoorbeeld de economische motieven voor het hele CO2 verhaal.
Wie houdt nu wie voor de gek? Links – rechts. Rechts – links. Rechts – links – rechts?
Misschien moeten we van dat heen en weer schuiven af zodat ze geen beide een kamp kunnen vormen.

Jerry
Jerry
Reactie op  Norbert
1 jaar geleden

Links / rechts verdeel en heers…

Elise
Elise
Reactie op  Norbert
1 jaar geleden

idd het heet neo liberaal. Deze gasten zitten in verschillende partijen. Privatisering heeft ervoor gezorgd, dat het grote geld in bezit werd gehouden. Feitelijk zitten dadelijk alle branches in een ceo. Deze opereren wereldwijd(grootaandeelhouders) Op deze manier is globalisering/NWO een feit. Iedereen zit vast aan codes/data. En ja links is ook geïnfiltreerd. De vele veranderingen in ons systeem zijn niet van toepassing op leven, maar puur voor bovenaf. Met andere woorden: ge zoekt het zelf maar uit.
Aan de overheid: de kostendelersnorm(zorgt voor dikke schulden/jongeren de dupe, die worden uit huis gezet/uitgeschreven) voor gezinnen moet afgeschaft worden! Dit idee is van de VVD en PvdA.(lijkt me geen links idee).

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Norbert
1 jaar geleden

@Elise David Icke legt het in zijn boeken uit.
Onder het communisme trekken de banken (niet van de zichtbare kleine bankdirecteurtjes c.q. nuttige idioten) achter de schermen aan de touwtjes van de heersers en die op hun beurt weer aan de touwtjes van de corporaties.
Onder het kapitalisme trekken de banken achter de schermen aan de touwtjes van de corporaties (o.a. grote bedrijven) en die weer aan de touwtjes van de heersers.
Voor het tijdperk David Icke zei men dat er sprake is van Staatskapitalisme versus Kapitalisme.
In feite gaat het over 1% die de helft van het kapitaal van de wereld bezit en nu met een klimaatleugen de rest gaat stelen. En wij bange hazen trappen er in. Hebben zij onze bange kinderen, dan hebben zij ons.E
Er is geen wezenlijk verschil tussen kapitalisme en communisme. Door ons te doen geloven dat er wel een verschil is, spelen zij ons tegen elkaar uit.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ben het met de meeste meningen eens. Baudet verkoop t prachtige ideeën, klopt. Maar het heeft er alle schijn van, dat ie vooral een podium voor zichzelf maakt. Leuk, bestaansrecht binnen een coalitie. Leuk, een tegengeluid! Maar wat hebben we aan een luis, die jeukt, die je met wat krabben weg hoont? Tja, we praten lang na, over die jeuk. Het spijt me om te zeggen, want ik had aanvankelijk best wel vertrouwen …. maar dit is weer zo’n dingetje, die de mainstream politiek, eigenlijk wel goed uitkomt. Nog heel eventjes, en ze hebben hem in de tang. Ik geloof wel, dat hij het ooit goed bedoelde en ik geloof ook, dat het hem onmogelijk word gemaakt. Maar dat vinden we natuurlijk al lang niet gek meer. Wel een feitje, het levert je een naam op een loonlijst op en een lijst aan declaraties op. Waar leg ik de grens? Daar heb je er weer zo een of .. ach, wat heb ie het toch moeilijk? Ga al een tijdje mee .. ik geloof het allemaal wel; eindeloos gezwam over dooie mussen!

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Nee @Jeff, het is nooit goed bedoeld geweest doch van meet af aan doorgestoken kaart. Iedereen in de tweede kamer heeft een eed afgelegd , trouw gezworen aan de koning , telg uit een nest van notoire bedriegers. Daar hoeft en kun je niets anders van verwachten dan bedrog. Dat zouden mensen terdege moeten beseffen om hier ooit uit te komen.

jolo
jolo
1 jaar geleden

Heb ervaren en wordt er nog aan herinnerd dat een neutrale objectieve houding aan NPO ontbreekt!

x

Check Also

avondklok

Kabinet wil avondklok snel invoeren: ‘Onacceptabele schending van de vrijheid’

Het kabinet bereidt een avondklok voor en ...

hertzberger

Rosanne Hertzberger beweert dat Van Haga liegt over lockdowns: kijk en oordeel zelf

Microbioloog en NRC-columnist Rosanne Hertzberger pleitte in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x