Mens en Dier

Vertrekkend PVV-Kamerlid het zwijgen opgelegd: ‘Wel een heel rare figuur’

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

PVV-Kamerlid Harm Beertema keert na de verkiezingen niet terug in de Tweede Kamer. Hij vindt dat hij een te lage plek heeft gekregen op de kandidatenlijst. “Ik trek me daarom terug als kandidaat,” zegt Beertema.

“Voor mij is de conclusie dat PVV mijn inbreng niet voldoende waardeert, sterker nog, er eigenlijk wel buiten kan. Na dertien jaar ziel en zaligheid te hebben gegeven aan de partij […] betreur ik dat zeer,” twitterde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

In een toelichting zegt hij dat zijn inzet kennelijk niet op prijs wordt gesteld.

‘Knappe chirurgie’

Het Kamerlid onthult daarnaast dat hij van zijn vicevoorzitter niet meer mocht spreken over de onherstelbare schade die kinderen wordt aangedaan in transitieklinieken.

Dubbele mastectomie, blijvende onvruchtbaarheid, knutselen aan niet werkende geslachtsdelen, ‘knappe chirurgie’ noemt zij het, aldus Beertema.

“Dat mag zij vinden, maar een Kamerlid het zwijgen willen opleggen, is wel een heel rare figuur. Zo hoort dat niet te gaan in een serieuze, volwassen politieke partij,” stelt hij.

Levenslange verminking

Beertema kan rekenen op veel bijval. “Het levenslang verminken van kinderen verpakken als bevrijding is een gevaarlijke cult waar artsen, politiek, ngo’s en ouders allemaal aan meedoen. Stop de transgendercult,” schrijft mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

“We staan in dit land toe dat bij meisjes van 16 de borsten worden afgehakt omdat ze zich ‘een jongen voelen’. Ter vergelijking: als je 16 bent mag je geen tatoeage laten zetten. Je mag niet stemmen. Je mag geen alcohol kopen. Maar je mag wel kiezen voor levenslange verminking,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

4.8 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
8 maanden geleden

Dat geeft wel aan dat pvv ook wef is.

Marianna
Marianna
8 maanden geleden

laat Beertema nu een van de mensen zijn, waarvan ik me al een poosje afvraag, waarom ze bij de PVV blijven.

volgt Martin Bosma?

Anne
Anne
8 maanden geleden

Van alles wat de mens is aangedaan, maakt dit me nog het meest furieus, tot moordzuchtig richting daders aan toe…… Dit moet stoppen!!!!!! Dit moet worden verboden!!!!!

Wat ze willen doen als volwassene is aan hen, maar beneden die leeftijd moeten ze veilig en beschermd zijn, ook tegen zichzelf

Lei
Lei
8 maanden geleden

Het einde van de PVV, maar dat ook van Geert Wilders, is nabij. Wilders heeft een dubbele agenda.

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x