Het Complot

De miljardair die samenzweert tegen Frankrijk. Frans weekblad komt met special over George Soros

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

‘De miljardair die samenzweert tegen Frankrijk – Onthullingen over George Soros, de financier van immigratie en islamisme wereldwijd’, zo stond vorige week op de cover van het Franse weekblad Valeurs actuelles.

In een aantal artikelen ging het weekblad in op de rol van inmenging door Soros in interne politieke aangelegenheden van Europese landen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De schimmige miljardair steunde de oppositie tijdens de staatsgreep van 2014 in Oekraïne en heeft daarna grote invloed gekregen binnen het energiebedrijf Naftogaz, dat op het punt staat om te worden geprivatiseerd.

Weggeveegd

Soros is daarnaast veel bezig met massamigratie en islamisme. Zo lopen er in Europa in totaal vijf programma’s voor steun aan migranten, die worden gesteund door zijn organisaties.

De miljardair wil dat Europa één miljoen migranten per jaar moet binnenlaten, lichtere straffen voor misdaden begaan door migranten, dat grenzen verdwijnen, dat er sancties worden opgelegd aan landen die geen migranten opnemen en dat de westerse identiteit wordt weggeveegd.

Soros richt zich vooral op Ierland, waar zijn organisaties pro-abortusgroepen ondersteunen.

Bedreiging

In de Europese Unie komt er steeds meer verzet tegen zijn organisaties. De Hongaarse regering heeft inmiddels speciale wetgeving ingevoerd tegen organisaties als die van Soros, die als een bedreiging van de nationale veiligheid worden betiteld.

Ze moeten onder meer 25 procent belasting betalen over donaties uit het buitenland.

De oligarch heeft daarop besloten om het kantoor van zijn Open Society Foundations (OSF) in Boedapest te verhuizen naar Berlijn.

Verdere uitdieping

In Hongarije kwam de organisatie in botsing met de regering van premier Orban. Tijdens de campagne voor de verkiezingen van afgelopen maand gaf Orban Soros de schuld van een reeks misstanden in de Hongaarse samenleving.

Het dossier in Valeurs actuelles is interessant, maar raakt slechts de oppervlakte, schrijft Novini. Gezien de miljoenen aan geldstromen en de druk van de OSF op regeringen om beleid te veranderen verdient het verdere uitdieping, aldus de site.

Foto: Wikimedia Commons

[Novini]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
5 jaren geleden

En schijnbaar is het allemaal te moeilijk om deze man een mooi rond gaatje in zijn voorhoofd te geven…

Down with the B*tch!

We hebben -slechts- 1 “verwarde” persoon nodig 😉

Louise
Louise
5 jaren geleden

Goedzo Hongarije, die heeft hem er al uitgeschopt een tijdje geleden, wie volgt, wie heeft het lef nog meer…

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

Dat Soros de holle westerse identiteit wegveegd, mogelijk. Maar Europa hoort toe aan: De boer en de duivel (is een sprookje dat werd verzameld door de gebroeders Grimm voor Kinder- und Hausmärchen en kreeg het volgnummer KHM189. De oorspronkelijke naam is Der Bauer und der Teufel.). Giant UFO-CILINDER caught in the picture NASA LASCO C2 – September 4, 2017 Any of you can …

Bewust
Bewust
5 jaren geleden

Deze Khazaarse-nep-jood heeft zoveel op zijn geweten , dat wil je niet weten . Omkoping van en infiltratie in de EU , deelname aan het MH-17 rampvlucht -complot ,satanist en noem maar op . Een duivel in menskleren , een meester in het bekokstoven van snode plannen .
En toch zijn er maar weinig mensen die ooit van hem gehoord hebben …….
Neemt niet weg dat het tijd wordt dat hij heengaat naar de eeuwige jachtvelden . No good Soros than a dead one . Zijn we van veel sores verlost !

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x