Gezondheid

Dit is wat er gebeurt als je kinderen NIET vaccineert

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Emeritus hoogleraar Brian Hooker presenteerde tijdens een bijeenkomst van de World Council of Health een studie waarbij gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen van 6 tot 12 jaar met elkaar zijn vergeleken.

Hoofdonderzoeker Anthony R. Mawson van de Jackson State University en zijn collega’s deden een opmerkelijke ontdekking. Gevaccineerde kinderen werden veel vaker ziek dan hun ongevaccineerde leeftijdsgenootjes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook opmerkelijk: het onderzoek werd al na enkele dagen van het internet verwijderd.

Verdween plotseling

Mawson ontdekte dat gevaccineerde kinderen meer kans hadden op neurologische stoornissen. Denk aan autisme, ADHD en leerstoornissen.

Ook werden gevaccineerde kinderen vaker gediagnosticeerd met long- en oorontsteking, en allergieën. Gevaccineerden kregen vaker antibiotica en medicatie tegen allergie en koorts, hadden vaker buisjes, brachten vaker een bezoek aan de huisarts en werden vaker opgenomen in het ziekenhuis.

De studie werd op 21 november 2016 gepubliceerd en in vier dagen tijd 80.000 keer gelezen. Op 28 november verdween het onderzoek plotseling.

Mocht niet reageren

Mawson liet weten dat het artikel niet was teruggetrokken, maar simpelweg was verwijderd. Hij voegde toe dat hij van zijn baas niet inhoudelijk mocht reageren op de studie.

Hij liet zich niet tegenhouden en publiceerde zijn paper in 2017 opnieuw, dit keer in het Journal of Translational Science.

4.8 293 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C.J van der Nagel
C.J van der Nagel
6 maanden geleden

Ja wie kan er tegen de creatie (god) op ….vecht voor jou bouwtekening =Dna

Ingmur
Ingmur
6 maanden geleden

Dr.Paul Thomas uit Oregon heeft met een onderzoek over een 10-tal jaren precies hetzelfde bewezen. Niet alleen zijn zijn onderzoeksgegevens begraven, hij is ook, mede vanwege zijn voorkeur voor ‘informed consent’ zijn licentie kwijt 🙄

Pieter
Pieter
6 maanden geleden

Japans onderzoek heeft dit jaren geleden al aangetoond. Het RVP zorgt alleen maar voor slachtoffers.
vaccinatie immuniseert niet, noch beschermt her mensen. Big Pharma is hier de grote winnaar en verdient goud geld aan dit bedrog. MaAr ja, de overheid bedriegt ons zoals gebruikelijk.

Ingmur
Ingmur
6 maanden geleden

Dr.Paul Thomas uit Oregon heeft met een onderzoek over een10-tal jaren precies hetzelfde bewezen: ongevaccineerde kinderen zijn veel gezonder. Niet alleen zijn zijn onderzoeksgegevens begraven, hij is, mede vanwege zijn voorkeur voor ‘informed consent’, nu ook zijn licentie kwijt 🙄

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x