BuitenlandCorona

Brits parlementslid keert zich tegen coronabeleid: ‘Er schuilt iets veel ergers in de schaduw’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Woensdag zei parlementslid Charles Walker in het Britse Lagerhuis dat hij tegen de lockdownplannen is. Zijn inbreng mocht niet baten, aangezien Engeland inmiddels weer in lockdown is gegaan.

“Ik steun deze wet niet. Hij is in mijn ogen verschrikkelijk onrechtvaardig en in veel opzichten wreed,” zei het parlementslid. “Ik doe niet mee aan het bestraffen van kinderen die hun ouders bezoeken en ouders die hun kinderen bezoeken. Ik doe daar niet aan mee.”

“Deze wet gaat tegen al mijn instincten in, een instinct dat mogelijk nog fundamenteler is dan de liefde en aanraking van mijn familie. Ik leef niet in angst voor het virus. Ik zal niet in angst leven voor het virus. Wel leef ik in angst voor iets veel duisterders wat in de schaduw schuilt.”

En als de zon weer gaat schijnen, hoop ik dat het zonlicht de schaduw verdrijft. Maar ik weet niet zeker of dat gaat gebeuren en daar ben ik bang voor, net als heel veel mensen die ik vertegenwoordig, aldus Walker.

Demonstraties verboden

Gisteren gingen veel mensen in Londen de straat op om te protesteren tegen de lockdown. Ze kwamen kort na 18.00 uur bijeen en riepen ‘vrijheid’ en ‘geen lockdown meer’. De politie pakte zo’n 100 demonstranten op. Het zal voorlopig de laatste keer zijn dat de Engelsen protesteren, aangezien demonstraties verboden zijn zolang de tweede lockdown van kracht is.

Een politiebron liet al aan The Times weten dat ‘dit [verbod] voor veel problemen gaat zorgen’. “Mensen zullen extreem boos worden.”

4.8 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stay Positive
Stay Positive
1 jaar geleden

Gewoon massaal de straat op. Dan is er niks aan de hand. Is toch niet te handhaven. Het is zo simpel.

Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Mooi!
Er moeten veel meer mensen in opstand komen tegen deze covid-19 onzin!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Corona beleid is het OVERNAME van de wereld de NWO, “”The GREAT Reset”‘. Corona is een wapen van de globalisten/democraten/Chinese Communist Party. Zelfde mensen proberen president Trump te vernietigen… Tot nu toe “The GREAT Reset” plan is mislukt, dankzij Trump..

MENSEN MOETEN GEEN MONDKAP DRAGEN !!

Just me
Just me
1 jaar geleden

Met niet zoveel woorden zegt hij dat hij een andere (duistere)agenda hierachter ziet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x