Buitenland

Britse schaduwministers: “Zionisme is de vijand van vrede, behandel IDF-soldaten als terroristen”

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende Britse politici hebben Israël vergeleken met Islamitische Staat, zo meldt de Daily Mail. Zo zei de Britse schaduwminister voor gemeenschappen en lokale overheden Grahame Morris dat Britse Joden die in het Israëlische defensieleger dienen, moeten worden behandeld als verdachte terroristen.

Daarnaast heeft de Britse schaduwminister van Justitie Richard Burgon parlementsleden opgeroepen uit de groep Labour Friends of Israel te stappen omdat ‘zionisme de vijand van vrede is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Na eerdere uitspraken kondigde Labour een onderzoek naar antisemitisme aan. Het onderzoek werd uitgevoerd onder leiding van Shami Chakrabarti, die voorheen aan het hoofd stond van burgerrechtengroepering Liberty.

Niet overspoeld

Onlangs publiceerde de mensenrechtenadvocaat het onafhankelijke onderzoek waarin ze concludeert dat de Britse Labourpartij niet wordt overspoeld door antisemitisme of andere vormen van racisme.

Labourleider Jeremy Corbyn deed na publicatie van het onderzoek de wenkbrauwen fronsen toen hij zei: “Onze joodse vrienden zijn niet méér verantwoordelijk voor de acties van Israël of de regering van Netanyahu dan onze moslimvrienden verantwoordelijk zijn voor de acties van Islamitische Staat.”

Sommigen stelden dat Corbyn Israël had vergeleken met IS.

Hitler

Kort geleden raakte de voormalige burgemeester van Londen Ken Livingstone in opspraak nadat hij opmerkingen over Israël en zionisme had gemaakt. Hij refereerde daarbij aan Hitler. “Laten we niet vergeten dat toen Hitler in 1933 de verkiezingen won, zijn beleid was dat Joden naar Israël verplaatst moesten worden. Hij steunde zionisme voor hij gek werd en zes miljoen Joden vermoordde.”

Het Labour-lid zei tegenover omroep LBC dat hij achter zijn opmerkingen blijft staan omdat ze historisch juist zijn:

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mammon
Mammon
7 jaren geleden

Alle Joden op aarde weten hoe het Zionisme in elkaar steekt, maar ja dit volk ziet zich verheven boven alle andere volkeren op aarde en het Joodse volk vind het allemaal prima
hoe het Zionisme al honderden jaren diep ellende, oorlogen en vernietiging van andere
rassen op aarde veroorzaakt. Alle Multinationals zijn in handen van de Zionisten, als alle Banken, als Facebook\Google\Yahoo\enz…. Ze controleren inmiddels alles.
NWO is hun ultieme wens en plan wat al honderden jaren netjes wordt uitgevoerd…

Het Zionisme heeft zelfs het instrument Nazisme gemaakt, om ook te misbruiken om versnelt
doelen te halen (in oorlogstijd)

De echte waarheid over het verleden weet alleen dit zieke kliekje, de Historie die ons als
toneelstuk op het wereldtoneel getoond wordt, komt in de verste verte niet in de buurt
met de zieke en harde waarheid die de massa -nooit- gaat horen (of -wil- geloven)

Freba
Freba
7 jaren geleden

Je bent al gauw een anti-semiet in de wereld. Dat hebben de dames en heren dik voor elkaar. Alle criticasters monddood gemaakt. Opvallend; bij nieuwe weermannen/vrouwen – uiteraard bij de Zionisten van de RTL”s – wordt er in de eerste uitzending nog gesproken over buien die naar Duitsland wegtrekken; hooguit 3 uitzendingen later trekken de buien “oostwaarts”. Zo geraffineerd wordt die anti-Duitse stemming in stand gehouden. Nu is M&S mode failliet. De heer Kaan krijgt 10 seconden aandacht bij de NPO. Als meneer succes heeft minuten lange aandacht. Twee weken geleden riep Kaan nog overal rond te bazuinen dat hij niet eerder zou stoppen; eerst een zaak van 1 miljard. Zo lekker dat er weer een klein mannetje met een te grote muil van het toneel is verdwenen. Af in je mand. Of ben ik nu een anti-semiet omdat Kaan van Joodse afkomst is, waar hij uiteraard trots op is.? Wat zielig; naarstig op zoek naar een identiteit. De grootste egotripperij op aarde.

captain gorgeous
captain gorgeous
7 jaren geleden

Het beleid van Israël verdacht vinden en/of bekritiseren is antisemitisme?? Volgensmij hebben we hier met een manier van denken te maken die ten grondslag ligt van discriminatie in elke vorm.

Om de ironie er maar even in te houden:
“ooooooohw wat erg, wat ons gebeurde. Dat mag nooit meer voorkomen…. EEN PALESTIJN! SCHIET ‘M KAPOT!”

Peace

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x