Buitenland

Dit valt op aan de antwoorden van het kabinet op vragen over de geheimzinnige Bilderbergconferentie

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft antwoord gekregen van het kabinet op zijn vragen over de Bilderbergconferentie in Lissabon.

Uit de antwoorden blijkt onder meer dat de uitnodiging voor de conferentie naar Rutte en Kaag is gestuurd als respectievelijk minister-president en minister van Financiën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze uitnodigingen zullen, net als gebruikelijk met diplomatieke correspondentie met andere staten of internationale organisaties, niet openbaar worden gemaakt, laat premier Rutte weten.

Van Houwelingen noemt het opvallend dat deze private bijeenkomst wordt vergeleken ‘met andere staten of internationale organisaties’ zoals de VN en de EU.

De Kamer staat dus buitenspel

Daarnaast geeft Bilderberg zelf aan personen op individuele titel uit te nodigen, terwijl het kabinet beweert dat Rutte en Kaag als kabinetsleden aanwezig zijn. Dat betekent dat hun verblijfskosten ‘voor de Rijksrekening zijn’.

Ondanks dat Rutte en Kaag als kabinetsleden aanwezig zijn bij de Bilderbergconferentie en dus Nederland vertegenwoordigen, weigert het kabinet informatie te verschaffen over de standpunten die door deze ministers zijn ingebracht. De Kamer staat dus buitenspel, constateert het Kamerlid.

Gesloten deuren

Afgelopen maand reisden Rutte en Kaag af naar Portugal voor de Bilderbergconferentie, die wordt gekenmerkt door een besloten karakter en jaarlijks plaatsvindt.

Genodigden zijn westerse kopstukken uit onder andere de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap. Mede door prins Bernhard werd in 1954 de eerste Bilderbergconferentie georganiseerd. De vergaderingen vinden plaats achter gesloten deuren.

4.8 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
9 maanden geleden

Bilderberg is net zo een rattenkuil als het wef,bekonkelen hetzelfde als bij het wef, hoe kunnen wij de gehele wereldbevolking tot slaaf maken.Alles draait bij die sektes om macht en geld ,niks meer niks minder.

Wakker
Wakker
9 maanden geleden

Die bernhard is zo ongelooflijk fout geweest……..!

Piet
Piet
9 maanden geleden

De Bilderberg groep moest de gevluchte Nazi’s kopstukken controleren. Zij zouden boven deze kopstukken komen te staan en de dienst uitgaan maken in de wereld
Met alle technieren p.a bepalen wie er president wordt. Of er een oorlog opgestart wordt. Wat de brandstofprijzer worden. Zij zien zich als wereldregering.

repesteeltje
repesteeltje
9 maanden geleden

achter gesloten deuren om samen te zweren dus PER DEFENITIE , agenda 21-2030 het uitvoeren van totstandkoming een wereld regering een wereld geloof een wereld munt en een wereld leider de antichrist obama

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x