Buitenland

Europarlementariër uit ferme kritiek op schimmige SDG’s: ‘Dit ondermijnt de democratie’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Geen armoede, geen honger, schoon water: daar kun je toch niet tegen zijn? Dat is de marketing achter de 17 SDG’s die de Verenigde Naties aan landen en bedrijven willen opleggen, zei Europarlementariër Rob Roos (JA21) in het Europees Parlement tijdens het debat over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

“De doelstellingen klinken op zichzelf inderdaad goed. Het beleid dat daar echter aan wordt gekoppeld, is omstreden,” benadrukte Roos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schimmig circuit

Zo leidt SDG 13 betreffende klimaatactie tot radicaal klimaatbeleid, verankert SDG 10 betreffende minder ongelijkheid de massale immigratie naar Europa en maakt SDG 5 betreffende ‘gendergelijkheid’ genderideologie tot overheidsbeleid, aldus het Europarlementslid.

“Of je daar nu voor of tegen bent, in een democratie hoort er een echt debat over plaats te vinden. Dit mag niet worden ingevoerd via een schimmig circuit van internationale organisaties, ngo’s, grote bedrijven en filantropen,” vindt Roos.

Dit ondermijnt de democratie

“Dit is echter precies wat er gebeurt en dit ondermijnt de democratie. De invoering verloopt weliswaar via het normale democratische proces, maar het beleid komt niet voort uit de wens van de bevolking. Het komt voort uit de machinerie van de macht. Wie de belangen van de bevolking vertegenwoordigt, stemt tegen de SDG’s,” zei hij.

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arend
Arend
11 maanden geleden

reputatie en echo. actie en reactie. thesis en antithese. De geschiedenis ontvouwt zich, zoals in het verleden vele malen is aangetoond, door de confrontatie van tegenstellingen. Dus tirannen werden keer op keer omvergeworpen, samenlevingen werden bevrijd na vreselijke afwijkingen, zodat een nieuw begin mogelijk was. Alleen in onze tijd lijken de destructieve krachten zich decennia lang grotendeels ongehinderd te kunnen ontplooien. Mensen worden uitgebuit, belasterd, rechteloos en onteigend, keer op keer tegen elkaar opgezet in verschrikkelijke oorlogen. Als verlamd vastgebonden aan een loopband laten we ons naar de afgrond drijven. Als ze in het gezicht worden geslagen, zeggen de moedigste slachtoffers: “Dat vind ik geen goede zaak!”; de lafhartigen zeggen helemaal niets. Maar bijna niemand durft concrete maatregelen te nemen om een ​​einde te maken aan de vernedering en het voortdurende onrecht. Velen geloven nog steeds dat de daders door een aangeboren ‘remming’ het ergste zouden uit de weg gaan en ons zo behoeden om zelf actief te worden

Niets is minder waar!
Die SDG’s dienen enkel en alleen de technocratische grootheidswaan van potentaten die het volk zien als uitbuitbaar en slachtbare schapen c.q. vee.

Alleen revolte/revolutie kan dit nog keren, dan wel een oorlog die ze vernietigt.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Europarlementariër Rob Roos heeft natuurlijk 100% gelijk. Maar WIJ, lezers en lezeressen van ninefornews, weten dat natuurlijk al JAREN.

Die hele Sustainable Development Goals zijn niets anders dan een heel zootje bullshit! Sorry dat ik dit zo onomwonden zeg, maar ik zou niet weten HOE ik het anders zou moeten noemen.

Van deze “DOELEN” ben ik (helaas) al vele jaren op de hoogte. Met dank aan de ALTERNATIEVE media, want bij de reguliere media hoef je NATUURLIJK het echte nieuws niet te verwachten.

Ik ben het uiteraard eens, dat deze 17 doelen an sich er natuurlijk “super” uitzien. Daar KAN je toch simpelweg niet tegen zijn?

Maar…. o wee, als je deze doelen WERKELIJK gaat analyseren, dan schrik je je compleet rot.

ALS deze doelen daadwerkelijk stuk voor stuk worden gerealiseerd, betekent dat simpelweg TOTALE slavernij voor het GROOTSTE gedeelte van de bevolking.

Anders, zonder deze slavernij en het afpakken van WELK mensenrecht dan ook, zijn deze doelen niet haalbaar.

Maar wat mij betreft kan het hele zootje ongekozen volksverlakkers de allerhoogste boom in, want WIJ (mijn man en ik) zullen NOOIT mee gaan doen.

Wij leven in een dystopische tijd, een tijd zoals IK in mijn toch, inmiddels, wel lange leven van 74 jaar nog NOOIT heb meegemaakt.

TOCH zijn er ook héél mooie dingen die er gebeuren. Zoals de meeste trouwe lezers van ninefornews inmiddels wel weten, zijn mijn man en ik kinderen en kleinkinderen kwijtgeraakt.Dat is een feit. Maar….. daar tegenover staat een grote schare van vele vrienden en vriendinnen.

Het is inmiddels zo’n grote groep geworden, dat ik rustig kan zeggen, dat ik dat OOK nog nooit van mijn leven heb meegemaakt.

En DAT is dan de andere kant van de medaille.

Christien
Christien
11 maanden geleden

Zo verdwijnt de kleur uit het leven.
De machtige poppetjes denderen door.

Nog even en ze struikelen over hun eigen voeten en vallen zoals het hoort en al eeuwen gaat.

Ze vernielen wat opgebouwd is en slagen er uiteindelijk nooit in wat ze willen.

Normaal via een oorlog, nu via een pandemie. Het dodenaantal is zelfs groter.

Wat een triest clubje.

Anja Heij
Anja Heij
11 maanden geleden

Er worden professionals ingehuurd om vreselijk slechte dingen heel erg mooi te laten klinken en tesamen met alle regenboogkleurtjes wordt zo een heel positieve toekomst geschetst. Het tegendeel is waar. Luister s.v.p. naar Mike Adams in deze podcast en de haren rijzen je ter berge https://www.brighteon.com/b7d3ecf6-d69a-4238-9145-eb34488cfee7

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x