CoronaBuitenland

Internationale bloedbank voor ongevaccineerden opgezet: vraag naar ‘puur bloed’ explodeert

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Ongevaccineerde patiënten die een bloedtransfusie nodig hebben, kunnen nu ‘puur bloed’ krijgen dankzij een dienst genaamd SafeBlood Donation, opgericht door de Zwitserse naturopaat George Della Pietra.

SafeBlood Donation heeft op het ogenblik leden in minstens 16 landen en als doel om bloedbanken te openen voor mensen die ongevaccineerd bloed willen, schrijft Vice. Volgens Della Pietra is de vraag naar ‘puur bloed’ wereldwijd geëxplodeerd.

Eerder bleek uit een Italiaanse studie dat 94 procent van de mensen die na mRNA-vaccins last kregen van bijwerkingen, abnormaal bloed had. Ook werden er een maand na vaccinatie vreemde deeltjes in het bloed gevonden.

Belangrijkste reden

Dit is de reden waarom veel mensen een bloedtransfusie weigeren als de donor gevaccineerd is. “Ik ontvang honderden e-mails van mensen die me vragen: heeft u bloed op voorraad, want ik heb over drie weken een operatie,” zei Della Pietra tegen Vice.

Wij willen een platform zijn voor mensen die een vrije keus willen maken, of ze nu denken dat er sprake is van een complot, dat de Nieuwe Wereldorde eraan komt of simpelweg geen gevaccineerd bloed willen, vervolgde hij.

Della Pietra heeft zelf ook gevaccineerd bloed geanalyseerd, dat volgens hem ernstig ‘verontreinigd’ was. “Ik heb nog nooit zulk bloed gezien. Dit is de belangrijkste reden waarom ik dit allemaal heb opgezet, omdat ik zo geschokt was toen ik dit zag.”

Bloedprop

Hij stelde dat het vaccineren te maken heeft met het controleren van mensen.

In september zei een vrouw tegen The Gateway Pundit dat haar één maand oude baby was gestorven door een bloedprop nadat hij ‘gevaccineerd bloed’ had gekregen tijdens een transfusie. De vrouw zei ook dat bloedverdunners niet hielpen.

Volgens officiële instanties is er geen verschil tussen gevaccineerd en ongevaccineerd bloed.

[The Gateway Pundit]

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
2 maanden geleden

Goed nieuws.
Welke 16 landen gaat het eigenlijk om?

Jowe
Jowe
2 maanden geleden

Geweldig

La Belle au Bois dormant
La Belle au Bois dormant
2 maanden geleden

Ik hoef helemaal geen bloed. Niks van een ander in mijn lijf. Ga morgen mijn niet reanimeren verklaring en geen bloed verklaring invullen en bij me steken.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Volgens officiële instanties zijn de gifspuiten veilig, dus?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x