CoronaBuitenland

Zoveel hartstilstanden hebben zich al voorgedaan in de Europese sportcompetities

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

NFL-speler Damar Hamlin zakte tijdens een wedstrijd tussen Cincinatti Bengals en Buffalo Bills in elkaar na een hartstilstand. De 24-jarige American football-speler tackelde een speler van de tegenstander en stond daarna weer op. Een paar seconden later viel hij achterover op de grond en bleef roerloos liggen.

Een toenemend aantal jonge sporters kampt met hartproblemen. Waar ligt dat aan? Daarover sprak Tucker Carlson met cardioloog Peter McCullough. Voor corona en de uitrol van de coronavaccins werden in de Europese sportcompetities jaarlijks 29 hartstilstanden gemeld, ontdekte McCullough.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Uiterst ongewoon

Sinds de start van de vaccinatiecampagne zijn er al meer dan 1500 gevallen geregistreerd. Twee derde van die gevallen had een dodelijke afloop.

De cardioloog zei dat het uiterst ongewoon is dat een NFL-speler een hartstilstand krijgt, aangezien spelers van tevoren uitgebreid worden onderzocht, ook op eventuele hartproblemen.

McCullough wees erop dat Hamlin opstond, in zijn handen klapte en vervolgens achterover viel. Wat kan de oorzaak zijn? De arts denkt in eerste instantie aan myocarditis veroorzaakt door het vaccin, als hij het vaccin heeft genomen.

Teleurgesteld

De familie, de Bills-artsen en de artsen van het University of Cincinnati Medical Center, waar Hamlin op de ic ligt, hebben de plicht om ons te laten weten of hij gevaccineerd is, benadrukte McCullough.

De gezondheidsautoriteiten doen alsof het normaal is dat jonge sporters kampen met hartproblemen. Carlson vroeg de cardioloog of het normaal is dat jonge sporters levensbedreigende bloedstolsels hebben. McCullough zei teleurgesteld te zijn dat de autoriteiten dit probleem bagatelliseren.

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BOERVROU
BOERVROU
1 jaar geleden

Here in South Africa were we”wappies” are not so gullible, we don’t see this happening.

King of light
King of light
1 jaar geleden

Weet je wat nou het leuke er aan is als je dit soort dingen bespreekt met gevaccineerde mensen, Ze willen de waarheid niet horen en proberen over te stappen op een anderen onderwerp of breken het gesprek af. Als je begint over artsen die de waarheid over de vaccins weerleggen zijn het ineens Goeroes. Kortom zij die gevaccineerd zijn willen niet eens de waarheid horen dat ze met een sluipmoordenaar zijn ingespoten. Moet je dan nog medelijden met ze hebben?????

Annette
Annette
1 jaar geleden

Vóór corona en de uitrol van de vaccinatiecampagne werden er in de Europese sportcompetities 29 hartstilstanden per jaar gemeld.

Een hartstilstand hoeft gelukkig nog niet te betekenen, dat het fataal afloopt. Onduidelijk in dit geval is, HOEVEEL van deze sporters het overleefden.

NU, ná de vaccinatiecampagne, zijn er al 1500 “gevallen” geregistreerd, een onvoorstelbaar aantal, en daarvan ook nog eens twee derde, dus maar liefst DUIZEND met dodelijke afloop.

Peter McCullough noemt het “teleurstellend”, dat de autoriteiten geen duidelijkheid willen verschaffen of deze sporters nu WEL of NIET de experimentele gentechinjecties hebben gehad.

Ik ben absoluut geen arts of wetenschapper, maar voor mij is het zo klaar als een klontje.

Wij weten allemaal, dat ZEKER in de professionele sportwereld, er vanaf het begin op een abnormale wijze gepusht is om de prikken te nemen. Je deed het niet alleen voor jezelf, maar zéker voor een ander.

Deze geraffineerde uitspraak heeft er uiteindelijk toe geleid, dat heel veel mensen, of ze nu sporter waren of niet, in dit valse narratief zijn getrapt.

En NU, zo’n twee jaar later, worden de zéér wrange vruchten geplukt van dit wanbeleid.

Duidelijke cijfers zullen wij niet krijgen, TENZIJ ze keihard door een betrouwbare rechter worden afgedwongen.

Dat zal moeilijk worden, omdat de rijen worden gesloten. En iedereen, die ook maar probeert de waarheid boven tafel te brengen, zal op een vreselijke manier worden gedemoniseerd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Japan start officieel onderzoek naar miljoenen doden door COVID-vaccins…
Alles wat een “patent” heeft, is door een laboratorium gemaakt. COVID-vaccins heeft een patent dus gemaakt door mensen..!!

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x