Het Complot

Documenten onthullen biljoenenfraude door Bush, Fed, Europese banken

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Britse Hogerhuis wordt één van de vreemdste zaken in de financiële geschiedenis besproken waarbij de Amerikaanse overheid loog over honderdduizenden tonnen fictief goud, illegale overboekingen en leningen ter waarde van $15 biljoen.

Alhoewel niet duidelijk wordt waar het geld vandaan komt beweerde het bankensyndicaat dat het afkomstig zou zijn uit een goudreserve in Brunei. Die bleek niet te bestaan.

Het lijkt dat de grootste terroristische organisatie ter wereld aan het licht begint te komen. De originele documenten (pdf) leiden naar de Amerikaanse minister van Financiën en de voorzitter van de Federal Reserve. Het zijn de politieke connecties die momenteel voorkomen dat per direct honderden financiële functionarissen worden gearresteerd.

Illegale operatie

Op 16 februari jongstleden presenteerde Lord James of Blackheath van het Britse Hogerhuis bewijs voor een illegale operatie die tenminste sinds 2009 actief is. Hij wist beslag te leggen op documenten die waren ondertekend door Alan Greenspan en Timothy Geithner en die illegale overboekingen ter waarde van $15 biljoen onthullen van de Federal Reserve Bank of New York naar HSBC (Hong Kong Shanghai Banking Corporation) London en vervolgens naar de Bank of Scotland.

De Bank of Scotland ‘gaf’ dit geld simpelweg aan 20 Europese banken die het gebruikten om in drie jaar tijd op illegale wijze biljoenen dollars winst te maken waarvan niets is terug te vinden in de jaarverslagen, waar geen belasting over is betaald en waar aandeelhouders niets van wisten.

Dekmantel

De dekmantel voor de overschrijving, zo legt Blackheath uit, is de fictieve inbeslagname van 750.000 ton goud door agenten van een niet bij naam genoemde entiteit, maar door bronnen bevestigd als de Bush-familie, vrijmetselaarsloge P2 (opererend vanuit Zwitserland en betrokken bij Operatie Gladio) en de CIA.

De regering van Indonesië bevestigt dat het goud niet bestaat en dat het genoemde individu beschikte over 700 ton goud (ongeveer de helft van de hoeveelheid die Gaddafi in zijn bezit had) in plaats van 750.000. Het Hogerhuis merkt verder op dat in de wereldgeschiedenis in totaal slechts 1.500 ton goud is verhandeld.

Deadline

Bronnen laten weten dat de Gnostische Illuminati een deadline heeft gesteld aan de Khazarische kabal (Committee of 300) om de macht over te dragen aan prins Harry zodat wereldwijde vereffeningen kunnen plaatsvinden.

Authentieke documenten van de World Bank Group (WBG), ondertekend door president van de Wereldbank Robert Zoellick en Hitler’s nicht koningin Elizabeth II, tonen aan dat de genoemde $15 biljoen in het niet valt bij de $1.464 biljoen die in handen is van de mensen die het huidige financiële systeem controleren.

Er wordt steeds meer druk uitgeoefend op deze financiële elite. Is dat de reden waarom zoveel bankdirecteuren en hoge financiële functionarissen wereldwijd ontslag nemen? Zijn we getuige van het ineenstorten van de oude garde? Markeert 2012 het einde van de wereld zoals wij die kennen?

Volledige transcriptie van Lord Blackheath’s speech is hier terug te lezen.

Bronnen: Veteranstoday.com en Eclinik.wordpress.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x