Homepagina » Buitenland » Sneeuw in juni in Moskou! Weet Trump meer over de global warming-hoax en is dit de reden dat hij uit het klimaatakkoord stapte?
Sneeuw in juni in Moskou! Weet Trump meer over de global warming-hoax en is dit de reden dat hij uit het klimaatakkoord stapte?

Sneeuw in juni in Moskou! Weet Trump meer over de global warming-hoax en is dit de reden dat hij uit het klimaatakkoord stapte?

Terwijl het in de meeste landen op het noordelijk halfrond warm en zonnig is, viel er sneeuw in de Russische hoofdstad Moskou, een dag nadat de VS uit het klimaatakkoord van Parijs was gestapt.

Er werden vele foto’s en filmpjes op sociale media geplaatst van de winterse taferelen in Rusland, waar net als bij ons de zomer is begonnen.

“Waar is die global warming dan?” grapte één iemand die een video van een zware hagelbui had geplaatst.

Drie graden

Ze voegde toe dat ze in deze tijd van het jaar normaal gesproken een korte broek en sandalen draagt, maar dat ze nu een jas en schoenen aan heeft.

Het begin van juni ging gepaard met ongewoon lage temperaturen. Op vrijdag was het in Moskou slechts drie graden boven nul.

Het winterse begin van de zomer in Moskou viel samen met het besluit van de Amerikaanse president Trump om uit het klimaatakkoord van Parijs te stappen.

Шёл второй день лета… #московскоелето #град #снег #россия #москва

Een bericht gedeeld door Желанова Надежда (@zhelanievip) op

Schuld

“Wij merken er niets van dat de temperatuur hier stijgt,” grapte de Russische president Poetin op het Internationale Economische Forum in Sint-Petersburg.

“We moeten president Trump bedanken,” citeerde persbureau TASS hem. “Het sneeuwde in Moskou en regende vandaag in Sint-Petersburg en het is extreem koud.”

“Nu kunnen we hem en het Amerikaanse imperialisme overal de schuld van geven,” vervolgde hij, waarna gelach en applaus volgde. “Maar dat zullen we niet doen.”

Verraste

De Russische leider verraste NBC-presentatrice Megyn Kelly. Toen ze vroeg naar Poetins mening over het besluit van de VS om uit het akkoord te stappen, citeerde ze Europese leiders die de beslissing veroordeelden.

“Ik ben geen Europese leider, althans dat denken zij,” zei Poetin, waarna opnieuw gelach en applaus volgde. Hij verzekerde Kelly ervan dat ‘Rusland een eigen mening heeft’.

“Heeft u trouwens zelf het klimaatakkoord gelezen?” vroeg het staatshoofd Kelly. “Nee, dat heb ik niet,” antwoordde ze.

Campagnebelofte

De Russische leider moest haar vervolgens vertellen wat er precies in het document staat.

Trump loste hiermee een campagnebelofte in, dus geheel verrassend was het besluit niet. Op Twitter liet hij zich 115 keer sceptisch uit over klimaatverandering.


[TASS, RT]Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Die hele door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde theorie is deel van de grote nieuwe wereld orde agenda.

  Eén van de obstakels tot die nieuwe orde is een economisch sterk westen. Dat moet gewoon kapot.
  En dat doe je door alle economische activiteit tot stilstand te brengen. Onder het mom van ‘redden van de aarde’ natuurlijk.

  Zodra mensen geen nagel meer hebben om hun kont te krabben, gaan ze vanzelf wel bij de overheid aankloppen voor hulp.

  Dat is dan de ultieme macht van diezelfde overheid. De vraag moet dus zijn, wie is die overheid? Wat denkt die van ons, gewone burgers. Heeft die het beste voor met ons gewone mensen…?

  Die hele milieubeweging komt trouwens uit de kokers van de mensen die het milieu de grootste schade toebrengen. Bankiers en multinationals die een heel leger aan dienaren – royals, politici, media, jammer genoeg tegenwoordig ook de (anti)paus – kunnen inzetten om hun doel te bereiken.

  Het communisme faalde zo flagrant dat het wel opgegeven moest worden, maar Gorbachov ging gladjes over naar de milieubeweging. Het milieu is het vehikel waarmee de elites alsnog proberen hun totalitaire staat in het leven te roepen. En die sukkeltjes bij groen links maar geloven in hun heilige missie terwijl ze meehelpen aan de bouw van de slavenstaat, van hun eigen kneching dus.

  file:///C:/Users/Ger/Desktop/The%20Greening%20-%20The%20Lawful%20Path.webarchive

  En hier nog een intelligent verhaal over de global warming hoax en wat eraan te verdienen is door de insiders.

  https://jonrappoport.wordpress.com/2017/06/02/break-out-the-co2-bubbly-al-gore-is-crying-in-his-beer/

  25 likes
  • De polen zijn ( al jaren) aan het draaien. Natuurlijk is het zo dat de ene plek dan warmer wordt en de andere plek kouder…
   Als op arctica de ijslaag dunner wordt dan neem ik aan dat het aan de andere kant meer aangroeit…

   8 likes
   • De gemiddelde temperatuur is in de laatste HONDERD JAAR E E N GRAAD TOEGENOMEN. Intervieuw de Krabvissers maar bij Alaska. Klagen dat het de afgelopen jaren steeds kouder wordt. Net als die praatjes dat iedereen veel ouder gaat worden in de toekomst, uiteraard dankzij de farmaboys. Ook dit is zware onzin. Opvallend dat de belangrijke wetenschappers in vroegere tijden ook meer dan 80 jaar oud werden. Schoon drinkwater en beetje fatsoenlijk eten doet wonderen en dat hadden de mensen in de z.g. “gegoede kringen” meer dan voorhanden. Als het ijs smelt aan de noordpool zakt het zeeniveau trouwens. Ijs neemt n.l. minder volume in dan water. Ooit geleerd in klas 4 van de lagere school. (60 jaar geleden) Milieufreaks zijn voornamelijk angsthazen. Denken aan hun eigen hachje; onder het mom van sociaal betrokken te zijn. Ga lekker voor jezelf zorgen heb je die patsertjes in Den Haag niet nodig.

    13 likes
    • @Freba
     “Als het ijs smelt aan de noordpool zakt het zeeniveau trouwens. Ijs neemt n.l. minder volume in dan water.”

     Ten eerste is er een verschil tussen zeeijs en landijs.
     Het grootste gedeelte landijs ligt op Groenland en Antarctica [1].
     Dit ligt nu nog op het land, maar zodra dit smelt stroomt het de oceaan in en stijgt de zeespiegel.

     Ten tweede, het volume is inderdaad groter maar de massa is hetzelfde. Hierdoor drijft ijs, zoals je wellicht weet van je limonade met een ijsklontje.
     Als je wat beter naar je ijsklontje kijkt zie je dat niet al het ijs in het water ligt, een deel steekt boven het water uit (puntje van de ijsberg).
     Als dit smelt blijft de zeespiegel gelijk.

     Je kunt dit thuis zelf testen:

     Pak drie glazen.
     Vul het eerste glas tot de rand met ijs, het tweede glas krijgt twee of drie ijsklontjes en in het derde glas doe je geen ijs.
     Schenk vervolgens in het eerste glas water tot dat het ‘zeeniveau’ ongeveer halverwege het glas zit. Controleer of het ijs nog op de bodem ligt, dit is je glas met landijs.
     Het tweede en derde glas vul je ook met water tot dezelfde hoogte als het water in het eerste glas. Controleer of bij het tweede glas het ijs van de bodem is, dit is je glas met zeeijs. Het derde glas met alleen water is je controleglas, met dit glas vergelijk je de andere twee glazen hoe het waterniveau verandert is. In plaats van dit derde glas kun je ook simpel een streepje op je glas zetten of de hoogte van het waterpeil opmeten.

     Laat het een tijdje staan. je zult zien dat bij het glas met landijs het waterpeil is gestegen en bij het glas met zeeijs is het waterpeil gelijk gebleven.

     Hier is een timelapse met de bijbehorende uitleg:
     http://www.sciencespace.nl/weer-en-klimaat/artikelen/4935/smelten-van-ijs

     Conclusie van je onderzoek:
     Als het landijs op Groenland en Antarctica smelt stijgt het zeeniveau.
     Als het zeeijs smelt blijft het zeeniveau gelijk.

     Het zeeniveau daalt dus niet bij het smelten van ijs!!

     [1] https://nl.wikipedia.org/wiki/Landijs

     7 likes
     • Freba heeft kennelijk decennialang de wetenschapskwis niet gevolgd met de altijd aanwezige Archimedesvraag….

      4 likes
   • Inderdaad, op de Noordpool werd het ijs dunner.
    Op de zuidpool wordt het dikker.
    De klimaathoax gaat gewoon door.
    Koude en warmteperioden zijn er al zolang deze planeet bestaat.

    6 likes
   • Dat is het juiste antwoord, de polen zijn aan het draaien.

    5 likes
  • De hele pro poetin hoax moet ook eens doorgeprikt worden. Allemaal Kremlin propaganda om het westen trachten te ontwrichten. Net zoals in de jaren ´80 toen het politbureau delen van de CPN, Pax Christi en de anti neutronenbom van flink wat “money” voorzag. En dat was niet zo, totdat het bewezen werd na de val van de Berlijnse muur.

   10 likes
 2. En 90% van de bevolking(MMMMeeeeeee)gaat het gewoon slikken.
  En het ergste is dat er te weinig Co2 in de lucht zit,dus gaan de planten en bomen kapot,en dat is presies wat men wil,weinig zuivere lucht voor ons.

  16 likes
  • Te weinig CO2 in de lucht waardoor planten minder snel groeien en er minder zuivere lucht voor ons is?

   Je wilt dus de lucht verontreinigen met CO2 en fijnstof (bijproduct van een verbranding [1]) zodat planten de CO2 weer kunnen opvangen??

   Wist je dat planten ook CO2 uitstoten?
   Zodra het donker is, en ze geen zonlicht meer ontvangen, zetten ze glucose om in CO2 en energie zodat het plantje de nacht overleeft. Zodra het licht is zet het CO2 weer om in glucose met behulp van zonlicht.

   De olie en gas die we opstoken zijn miljoenen jaren geleden al door planten uit de lucht gehaald. Juist op plekken met veel auto’s (langs de snelweg en in steden) is de lucht gigantisch verontreinigd met fijnstof. Kijk bijvoorbeeld naar grote steden in China, waar iedereen met mondkapjes moet lopen om niet ziek te worden.

   [1] https://nl.wikipedia.org/wiki/Fijnstof
   [2] https://nl.wikipedia.org/wiki/Ademhaling_(plant)

   9 likes
  • @ Rini

   Doe mij eens een plezier Rini en kijk of je iemand kunt vinden die het co2 gehalte in de lucht kan opmeten voor je.

   7 likes
  • Dus……….de planeet geschikt maken voor……….Aliens?

   1 likes
 3. Als de VN en de overheden echt zo geven om de opwarming, waarom hebben ze dan de waterstofmotoren niet gepromoot? Als de hele wereld over zou gaan op waterstof als brandstof, dan zou dit brandstof veel goedkoper worden dan benzine of diesel en zou een groot deel van de vervuilende afstootgassen zijn gereduceerd.
  Het is dus gewoonweg een spel van geld en macht.

  6 likes
  • Waterstof komt helaas niet voor in de natuur, dat moeten we zelf maken.
   Dit proces kost veel energie, energie die we tot nu toe voornamelijk uit fossiele brandstoffen halen.
   Om nou olie in elektrische energie te zetten zodat we vervolgens met deze energie waterstof maken is niet erg efficiënt, minder efficiënt dan auto’s gewoon op benzine en diesel te laten rijden.

   Eerst moet er meer elektrische energie groen opgewekt worden.
   Pas daarna kun je er auto’s op laten rijden met een accu of in de vorm van waterstof.

   9 likes
   • Ik dacht eerder aan zonne-energie, om daarmee waterstof te winnen, maar ook met windmolens kan dat. Men zegt toch dat de zonnenenergie, gewonnen overdag, verloren gaat? Dat kan men dan gebruiken om het water te splitsen in waterstof en zuurstof. Of kleine kerncentrales die beter beheersbaar zijn en veiliger zijn, inzetten hiervoor, opdat voertuigen schone uitstoot hebben.

    1 likes
    • In Nederland werd in 2016 minder dan 13 procent van het totale energieverbruik duurzaam opgewekt [1].
     Het is dus nodig eerst fors meer energie te winnen uit wind-, zonne- en getijdenenergie.
     Als je nu een Tesla model S op grijze stroom oplaad, stoot hij met een verbruik van 200 Wh per kilometer (5 km per kWh) nog steeds 105 gram CO2 per kilometer (526 gram CO2 per kWh [2]) uit.

     Waterstof is een mooie toekomst, maar er is eerst fors meer groene energie nodig. Pas als we een overschot aan groene energie hebben wordt het opslaan van energie in de vorm van waterstof interessant.

     [1] https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/09/groei-windmolenpark-zorgt-voor-toename-groene-stroom
     [2] http://www.ce.nl/?go=home.downloadPub&id=1599&file=CE_Delft_4F65_defnotitieMO.pdf

     4 likes
     • De huidige technologie is allemaal B.S.
      Ze zijn allemaal gebaseerd op EXPLOSIE technologie.

      Om de woorden van wijlen Viktor Schauberger te citeren:
      Ihr macht alles falsch. Mann muß die Natur kapieren und dann kopieren!

      AL zijn baanbrekende technologieën waren gebaseerd op IMPLOSIE technologie.

      Eén van zijn laatste uitvindingen was een huisgenerator op WATER! om het hele huis van gratis stroom te voorzien.
      Hij was als de dood voor kernfisica (geef ‘m eens ongelijk) en wilden de wereld op deze manier verbeteren.

      Helaas hebben de Amerikanen middels een truc al zijn technologieën en uitvindingen in 1957 geconfisqueerd en mocht hij pas terugkeren naar zijn geliefde Oostenrijk nadat hij afstand had gedaan van al zijn uitvindingen. Een week na zijn terugkomst stierf hij….

      In 1930 sprak hij de volgende woorden: Als jullie zo doorgaan dan zal over 100 jaar een glas water meer kosten dan een glas wijn. Hij lijkt gelijk te krijgen…

      1 likes
 4. In 2009 beloofde China om de uitstoot van CO2 voor 2020 van 8 miljoen kTon terug te brengen naar 5 kT.
  Nu 2017 heeft China een uitstoot van bijna 11kT. Als China verdragen ondertekend en zich er niets van aantrekt dan vind ik het erg moedig van de USA dat zij het hele verdrag opzeggen.
  En dit dan geheel los van het feit dat dat hele verdrag en de opwarming van de aarde alleen maar een hoax is

  2 likes
  • @Eelke Piers
   China heeft er voor gezorgd dat zonne-energie goedkoper is geworden dan energie uit fossiele brandstoffen.
   Daardoor vind er nu over de hele wereld een revolutie plaats. Kolen Aardolie en Gas zijn nu al passé.

   Dat de USA het verdrag nu opzegt en vol in zet op schalie olie, laat zien hoe achterlijk en beleid van Trump is.
   En voor de duidelijkheid; schalie olie is zo,n beetje het aller beroerdste, wat wij de natuur ooit voor de voeten geworpen hebben.

   11 likes
 5. Global warming wil niet zeggen dat het warmer is met zonneschijn.
  Nee, juist extreem weer, met sneeuw in juni is een teken van global warming.

  Toch wel opmerkelijk dat men wel gelooft in buitenaardsen, maar niet in opwarming van de aarde door mensen.

  13 likes
 6. Zozo wat een intelligente opmerkingen weer, hier… even 2 simpele feiten:
  1: het gaat niet om het stoppen met energie verbruiken, het gaat om het overstappen naar duurzame vormen van energie. Dit levert juist enorm veel banen op. Veel meer dan het ‘fossiele energie-banen’ kost. Opgevallen hoeveel bedrijfjes die zonnepanelen plaatsen er de laatste paar jaar als paddestoelen uit de grond zijn geschoten? Da’s de kleine man die profiteert, niet de NWO…
  2: er zit méér dat zat CO2 in de lucht en dat is sinds de industriële revolutie alleen maar (veel) erger geworden.
  Lees eens wat minder van dit soort flauwekulsites en luister eens naar de (echte) wetenschappers.

  13 likes
 7. Je reageert vanuit angst! er is energie in overvloed! sterker nog er is oneindig energie!

  Moeder aarde is het krachtigste wezen hier in in dit universum en zij heeft het altijd onafhankelijk overleeft zonder iemand hulp! Wij mensen zijn de Sjaak tenzij je met haar natuur mee gaat in trilling dan zal je niet zon last hebben van allerlei stuiptrekkingen wat we immers onszelf hebben aangedaan!

  Vergeet nooit, Moeder aarde, Vader zon, Het universum en de mens zijn de krachtigste wezens hier in dit universum wij zijn ook nog eens multidimensionaal wat ook nog eens oneindig is wij zijn letterlijk & figuurlijk de wayshowers

  9 likes
  • Oorzaak van alle ellende op Aarde: Teveel Mensen/apen. Iedereen bemoeit zich ermee. Heb nog nooit iemand horen roepen dat we eens even een pas op de plaats moeten maken v.w.b. DE Voortplanting. Geen Mullah, geen Gereformeerde, geen Paus etc. etc. Allemaal ouwe zakken, die niets te melden hebben. Valt onder het begrip Normaliteitsvoorliefde”. Als je het redelijk voor elkaar hebt, waarom zou je dan iets anders van plan zijn?

   2 likes
 8. Noem mij één item, waar een overheid de waarheid spreekt.
  Het grootkapitaal, o.a de Bilderberggroep, stippelt dit weekend de lijnen al weer uit voor de toekomst.

  6 likes
  • Heel bijzonder ook dat er bijna altijd tijdens/vlak voor en na de Bilderberg conferenties grote aanslagen zijn. Waarschijnlijk om de aandacht af te leiden? De klimaathype is ook een miljardenindustrie, net als kanker en “vluchtelingen”.

   2 likes
 9. Sneeuw in juni in Moskou. Hier hebben wij ook enkele jaren terug sneeuw en vrieskou gehad in mei. Dit kan – lijkt mij – niet liggen aan de opwarming van de aarde, want dan zou je ook in de nabije omgeving van Moskou sneeuw en kou moeten hebben.
  Het ligt aan iets anders, nl aan de komende poolshift, denk ik. En dat is niet een door mensen veroorzaakte verschijnsel.

  5 likes
 10. Zowel Trump als Putin zijn óf zo dom dat ze daadwerkelijk het verschil tussen (wereld)klimaat en heet dagelijks weer niet snappen, óf politiek zo doortrapt dat ze deze leugens blijven verspreiden. Want altijd gaat het over een toevallig sneeuwbuitje of koude dag, als je in oktober nog een terrasje kan pikken hoor je ze nooit.

  5 likes
 11. Trump heeft er juist belang bij dat de aarde opwarmt. Het ijs op de noordpool smelt en hij kan beter, lees goedkoper, bij de energievoorraden op de noordpool.

  http://nos.nl/artikel/2170652-trump-wil-verbod-boringen-poolgebied-vs-terugdraaien.html

  Hij heeft hier trouwens een medestander gevonden in de persoon van poetin.

  https://fd.nl/economie-politiek/1145279/poetin-houdt-vast-aan-oliewinning-noordpool

  Win-win: minder afhankelijk van het midden oosten qua olie maar wel voor honderden miljarden aan wapens verkopen aan datzelfde midden oosten. Dus ook hier hebben zowel Amerika als Rusland economisch belang bij de brandhaarden/oorlogen in het midden oosten.

  4 likes
 12. En al die jankende liberale nepdeugers uit de muziek en filmwereld daar in de VS maar zeuren over Trump.
  Zelf rijden ze in de meest millieu verpestende auto`s en hun kritiek op Trump is er voornamelijk voor eigen glorie, zoals die misselijk makende kwal van een John Legend….

  1 likes
 13. De enige die hier nog in gelooft zijn diegenen die dit fabeltje hebben uitgevonden en blijven ver achter, de rest van van de wereld zit allang op level 10…

  2 likes
 14. Trump zei het echt nadrukkelijk,

  het klimaat is niet zijn bezwaar. Wel de maatregelen die de VS economisch pijn zullen doen – verlies competitiviteit, en (vooral) de gigantische belastingheffing (Carbon Taks; emissieheffingen die worden doorberekend naar de consument).

  Trump zei meteen erbij dat hij een nieuw akkoord wil. Waar de belastingbetaler in de VS minder zwaar onder zal lijden.
  Terecht.
  Het is zo gekkenwerk.
  Er is NUL garantie dat de opwarming daadwerkelijk door de mens wordt veroorzaakt, en nog (substantieel) is te reguleren.

  Deze belastingheffing is al bekonkeld ttv. de GATT-ronde in Doha.
  Welvaartsoverdracht van Noord naar Zuid, tevens breekijzer om het stelsel van souvereine landen af te breken, en de ONEWORLD VN Heilstaat te realiseren.

  Deze graffiti tekenaar had meteen al door, waar wij elkaar Politiek Correct elkaar nog steeds mee voor de gek houden:
  Levensgrote muurschildering bij Vaticaan toont Paus en Trump elkaar op de mond zoenen, 11 mei 2017. Dat was 2 weken voor Trump de Paus zou bezoeken, rond de G7 op Sicilië: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4496116/Mural-Pope-Francis-kissing-Donald-Trump-Rome.html

  Weet dat de Paus ook 1 van de onheilpredikers is mmt. klimaat, CO2, whatever.

  Zie hier, na de G7 belt zowaar ‘Rothschild’ president Macron de communistisch gezinde Paus Bergoglio, alias Franciscus – m.n. vanwege het feit dat Trump niet binnen de klimaat-dictatuurlijntjes is blijven lopen
  Macron en paus bellen over initiatieven voor klimaat 3 juni 2017, 19:15 (Paus zet zijn ‘gewicht’ achter het klimaatakkoord (in werkelijkheid Soros/ Goldman Sachs’ Plan voor Globale Belastingheffing),
  https://www.nd.nl/nieuws/geloof/macron-en-paus-bellen-over-initiatieven-voor.2700454.lynkx

  De energiewende gaat gewoon door – akkoord of niet. Niemand wil die boot missen. Totaal onnodig om dit te koppelen aan globale inkomensherverdeling.
  Nog te volgen door totale collectivisering van het economisch stelsel overal op de planeet.

  “Translation of the UN’s “2030 Agenda blueprint for globalist government”
  (controlled by corporate interests)
  This document describes nothing less than a global government takeover of every nation across the planet.
  The “goals” of this document are nothing more than code words for a corporate-government fascist agenda that will imprison humanity in a devastating cycle of poverty while enriching the world’s most powerful globalist corporations”
  http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nations_global_enslavement.html

  Ja tegen het MONSTERverdrag over het klimaat, is tevens ja tegen communisme onder een mooi klinkende naam (probeer: ‘duurzaamheid’)

  1 likes
 15. Staat dit dropvetergeleuter niet veraf, van de zichtbare werkelijke problemen, Londen, Bunschoten-Spakenburg.???

  0 likes
 16. Dus als ik het goed begrijp , is het ijs op de noordpool aan het smelten , maar komt er ijs bij op de zuidpool een poolshift dus. Wat wil dat zeggen , de tot nu toe altijd droge, en verdorde continenten zullen weer groener worden en de groenere continenten zullen op hun beurt droger worden.. Is het dat , waar het Westen op aan het voorbereiden zijn, dat ze de droge gebieden ( Libie , Soedan , Somalie…) aan het overnemen zijn door middel van ineengeknutselde tereur te zaaien in die gebieden ? Het is maar een denkpiste…

  0 likes
 17. Zie dan hier eindelijk de connectie van Trump met Rusland!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...