Mens en Dier

Vrouw John McAfee claimt dat zijn dood in ‘doofpot’ wordt gestopt: ‘Ze hebben iets te verbergen’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vrouw van John McAfee claimt dat de Spaanse autoriteiten zijn dood in de doofpot stoppen door informatie achter te houden. McAfee werd afgelopen maand dood gevonden in zijn cel in Barcelona nadat een Spaanse rechtbank had bepaald dat hij zou worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Hij zou ‘zelfmoord’ hebben gepleegd.

Weduwe Janice McAfee suggereert dat zijn dood opgezet spel was. Ze schrijft op Twitter dat de gebeurtenissen rond zijn dood in de doofpot worden gestopt en dat de Spaanse autoriteiten die zijn dood onderzoeken geen haast lijken te hebben.

Iets te verbergen

“We hebben de overlijdensakte, het autopsierapport en het rapport van de gevangenis nog niet ontvangen,” voegde ze toe. “Ik begrijp dat het tijd kost, maar het gebrek aan samenwerking bevestigt onze vermoedens dat ze iets te verbergen hebben.”


De antiviruspionier heeft al meerdere keren op Twitter geschreven dat hij niet van plan was om zichzelf van het leven te beroven. Mocht ik ooit komen te overlijden, dan ben ik ‘omgelegd’, zei hij.

Deep State en CIA

Hij heeft ook meermaals beweerd dat hij ruim 31 terabyte aan gegevens had over de criminele activiteiten van de Deep State en de CIA.

[Summit News]

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

HET KAARTENHUIS STORT IN!

Doofpot?! De Doos van Pandora is Open & die Elite-Parasieten proberen Wanhopig die deksel er weer op te krijgen…Pure Paniek! Maar er is géén Weg terug meer…daar is de LEUGEN inmiddels véééls te GROOT voor….hahahaha

marleen
marleen
1 jaar geleden

Misschien is hij helemaal niet dood. Het schijnt dat hij met een militair vliegtuig is opgehaald een dag na zijn overlijden. Het is onbekend of hij nog leefde.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Nummer zoveel!

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

En waar zijn die terrabytes aan data? Is daarom het appartementencomplex waar hij voorheen woonde ala Twin towers in elkaar gestort?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x