Homepagina » Buitenaards » Doe mee: wereldrecordpoging buitenaards contact maken
Wereldrecordpoging buitenaards contact maken

Doe mee: wereldrecordpoging buitenaards contact maken

Op vrijdag 15 maart is het Wereld Contact Dag. Deze dag staat volledig in het teken van het maken van contact met buitenaards leven.

Dit jaar staat een extra groot evenement gepland omdat het de zestigste editie is. Om dat te vieren zijn diverse activiteiten georganiseerd.

Op 22 maart wordt over de hele wereld een collectieve poging gedaan om contact te maken. Deze dag staat bekend als Buitenaards Contact Dag. In 1953 riep het Internationaal Vliegende Schotel Bureau een dag in maart uit tot Wereld Contact Dag.

Zestig jaar later proberen internationale groepen vreedzaam contact te maken met buitenaardse wezens. Mensen kunnen individueel of in grote groepen meedoen. Contact kan worden gemaakt door middel van meditatie, intentie, gebed, gedachten of bewustzijn.

Agenda

 • Vrijdag 15 maart: Wereld Contact Dag 2013, wereldwijde meditatie
 • Zaterdag 16 maart: promotie Wereld Contact Week door middel van muziek en creativiteit
 • Zondag 17 maart: Twitteractie #skywatching van start
 • Maandag 18 maart: sterren kijken met de telescoop
 • Donderdag 19 maart: de hemel afgespeuren naar UFO’s en foto’s maken
 • Woensdag 20 maart: wereldwijde meditaties
 • Donderdag 21 maart: begin van de lente, aanschouwing zonsopkomst
 • Vrijdag 22 maart: Buitenaards Contact Dag, wereldrecordpoging buitenaards contact maken

Bron: Worldcontactday.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Ik ga met de vuvuzela op het dak staan toeteren en zet een bakje melk klaar.

  0 likes
 2. Reken maar dat ik meedoe.Trouwens er gaat geen dag voorbij dat ik er niet over mediteer. Ik val er vaak mee in slaap.En dan is het meestal het gevoel, alsof een buitenaards deken mij meevoert.

  0 likes
 3. [quote name=”Aardebewoner”]Ik ga met de vuvuzela op het dak staan toeteren en zet een bakje melk klaar.[/quote]
  kunt misschien ook scheten laten zoals in “soup au chou” van lois de funés…komen ze vanzelf naar hier…pfff

  0 likes
 4. [quote name=”Aardebewoner”]Ik ga met de vuvuzela op het dak staan toeteren en zet een bakje melk klaar.[/quote]
  Die toeter slik je in als er plots een Alién voor je neus staat,en die aliën veranderd uw melk in slagroom, want die wil ook wel eens wat lekkers.Dan vertrekt ie weer en zegt bye bye, en kunt u roepen: Poeh he, ik ff blij.Want het had je op kunnen eten.:)

  0 likes
 5. Hoe meer mensen kunnen wij dom van maken,hoe meer het beste resultaat kan krijgen!!

  0 likes
 6. @Aardebewoner, komen ze vermomd als poezen en katers, 🙂 schiet ook niet op.

  0 likes
 7. [quote name=”Aardebewoner”]Ik ga met de vuvuzela op het dak staan toeteren en zet een bakje melk klaar.[/quote]
  dus jij zoekt ruzie met de buren. maar ben wel weer zo aardig voor de poes om melk neer te zetten,maar pas wel op dat je niet opgestraald wordt,.

  0 likes
 8. de zestigste editie……..I rest my case.

  0 likes
 9. ik mediteer niet, keb niet de intentie, ik bid niet, mijn gedachten geef ik niet blood ,en ik ben me er van bewust dat het niet gaat lukken 15 maart,trouwens beetje laat 60 jaar later.
  have a nice flight all.

  0 likes
 10. vorig jaar kwam er anders bij mij geen hond opdagen..

  0 likes
 11. En wat moet ik me daarbij voorstellen? Een aantal zweverige new-age figuren verkleed als hippies die met zn allen gaan zitten mediteren om een kampvuur?

  0 likes
 12. Ze vergeten te vermelden dat bij de uitbraak van de Zwarte Dood en de 2e wereldoorlog ook ufo’s te zien waren. En buitenaardse wezens die het virus verspreidden.

  0 likes
 13. Ik doe ook mee,dan ga ik vertellen hoe wij steeds kansen hebben om iets aan onze situatie te veranderen, maar het TOCH NIET DOEN,en dat we daarom steeds naar GOD roepen, maar omdat die bewezen heeft niks te doen, aan ons eigen veroorzaakte problemen.Maar die waarheid vinden we maar niks , dus gaan we nu de aliens lastig vallen, die we (al)straks de schuld geven van niks doen.

  0 likes
 14. Contact maken is (voor mij) niet zo moeilijk. Contact onderhouden wel. Waar moet ik het in godsnaam over hebben met een of andere alien (mijn vriendin heet btw Aline)? Mocht ik er een ontmoeten dan zou ik vragen: welke buitenaardsen hebben eigenlijk contact gezocht met JULLIE? Hoe heet jullie God? Geloven jullie in leven na de dood of zijn jullie ook van die Yolo’s? Zijn jullie aliens wel in elkaar ge-interesseerd of hebben jullie alleen belangstelling voor aardlingen?

  0 likes
 15. gisteravond zag ik nog een aantal vliegende schotels over de schutting komen.
  gevolgd door de kopjes.

  0 likes
 16. hoeveel foto,s willen zij hebben,van voor 19 maart 2013 ,maar ja dan zijn het ineens lensflayers,of een camera afwijking .

  0 likes
 17. Sinds jaren wordt er van alles voorpeldt”2012, 27 april, et cetera” dat de aarde en vergaat hoeven we niet moeilijk over te doe; alles is tijelijk, Wat me irriteert is dat men het nodig vind om vergankelijkheid uit te buiten. Hé, je bent tijdelijk denk je nou echt dat je eeuweigheid kunt kopen?

  0 likes
 18. KOREA HEEFT OOK UFO”S?!!!!!

  0 likes
 19. Het oproepen van buitenaardse wezens (hun schepen) is makkelijk. Maar wat dan?

  Ze laten zich zien als het hun uitkomt, en verder gebeurd er niets.

  Wat willen wij van deze wezens, en waarom zullen ze doen wat wij willen? Willen we eigenlijk wel allemaal hetzelfde?

  Misschien geloofd een meerderheid in het bestaan van buitenaardse wezens, eenzelfde meerderheid wil er waarschijnlijk niets mee te maken hebben in hun persoonlijke leven.

  Als het onbewolkt is doe ik mee hier in Den Helder, het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n mooie ervaring heb beleefd.

  0 likes
 20. begin dat onderwerp redelijk beu te worden, gewoon omdat ik er nog nooit één gezien heb en er wel degelijk aandacht aan besteed en elke klare nacht sta omhoog te gapen, maar tot nu toe na tientallen jaren nog steeds niets, pfff frustrerend

  0 likes
 21. ook nooit vallend puin gezien?

  0 likes
 22. waarom is het geluid zo vreselijk slecht bij die amerikaanse jongedame of is ze een vermomde alien met een slechte
  interplanetaire verbinding !

  0 likes
 23. [quote name=”FFHK”]KOREA HEEFT OOK UFO”S?!!!!![/quote]

  Noord Korea heeft roestige raketten en rare praatjes. Zuid Korea is zeer welvarend dus wie weet 🙂

  0 likes
 24. [quote name=”Redice”]begin dat onderwerp redelijk beu te worden, gewoon omdat ik er nog nooit één gezien heb en er wel degelijk aandacht aan besteed en elke klare nacht sta omhoog te gapen, maar tot nu toe na tientallen jaren nog steeds niets, pfff frustrerend[/quote]
  Je kan beter je verdiepen in het project Bluebeam (Nasa)..totdat je ook dan wéér spaak loopt..igg er komt GEEN disclosure, maar de puzzle wordt steeds groter en dus moeilijker op te lossen.

  0 likes
 25. [quote name=”ivo”][quote name=”Aardebewoner”]Ik ga met de vuvuzela op het dak staan toeteren en zet een bakje melk klaar.[/quote]
  kunt misschien ook scheten laten zoals in “soup au chou” van lois de funés…komen ze vanzelf naar hier…pfff[/quote]

  Ik denk dat de buitenaardsen scheten vinden stinken. Niet echt uitnodigend. Ik ga het toch maar proberen met die vuvuzela en dat bakje melk. Morgen kunt u de foto’s van die buitenaardsen op deze site bekijken.

  0 likes
 26. Probeer maar ‘the phase’ te berijken. Dat is de gateway naar contact.

  0 likes
 27. [quote name=”Delfia”]Contact maken is (voor mij) niet zo moeilijk. Contact onderhouden wel. Waar moet ik het in godsnaam over hebben met een of andere alien (mijn vriendin heet btw Aline)? Mocht ik er een ontmoeten dan zou ik vragen: welke buitenaardsen hebben eigenlijk contact gezocht met JULLIE? Hoe heet jullie God? Geloven jullie in leven na de dood of zijn jullie ook van die Yolo’s? Zijn jullie aliens wel in elkaar ge-interesseerd of hebben jullie alleen belangstelling voor aardlingen?[/quote]

  Dit doet mij aan roodkapje denken vraag jij maar eens aan dat beest waarom heb je grote ogen misschien heeft ie wel trek hahaha of hij zit aan de coke is ook een rede om op aarde te komen..lol

  0 likes
 28. de galactische federatie van het valse licht is alvast vertrokken

  0 likes
 29. [quote name=”Delfia”]Contact maken is (voor mij) niet zo moeilijk. Contact onderhouden wel. Waar moet ik het in godsnaam over hebben met een of andere alien (mijn vriendin heet btw Aline)? Mocht ik er een ontmoeten dan zou ik vragen: welke buitenaardsen hebben eigenlijk contact gezocht met JULLIE? Hoe heet jullie God? Geloven jullie in leven na de dood of zijn jullie ook van die Yolo’s? Zijn jullie aliens wel in elkaar ge-interesseerd of hebben jullie alleen belangstelling voor aardlingen?[/quote]

  Ik denk dat ze als antwoord zouden geven… ‘ Wat stel jij domme vragen ‘ en… ‘ Je hebt nog een hoop te leren ‘

  0 likes
 30. [quote name=”Redice”]begin dat onderwerp redelijk beu te worden, gewoon omdat ik er nog nooit één gezien heb en er wel degelijk aandacht aan besteed en elke klare nacht sta omhoog te gapen, maar tot nu toe na tientallen jaren nog steeds niets, pfff frustrerend[/quote]

  Dat is het hem nu juist ! Gefrustreerde mensen moeten zij niets van hebben !

  0 likes
 31. Ze zijn er altijd al geweest, kijk maar naar waar onze technologie vandaan komt.
  Het zal nooit openlijk worden. Dan hebben ze geen controle meer over onze ontwikkelingen. Eerst was er religie, die controle over ons had. In somige samenlevingen nog steeds. Toen werden het de regeringen en konings huizen.
  En straks de aliens, als ze zich obenbaar zouden maken. Laat maar.

  0 likes
 32. Ik wil wel contact met dat blondje uit de video 🙂 hehe

  0 likes
 33. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Delfia”]Contact maken is (voor mij) niet zo moeilijk. Contact onderhouden wel. Waar moet ik het in godsnaam over hebben met een of andere alien (mijn vriendin heet btw Aline)? Mocht ik er een ontmoeten dan zou ik vragen: welke buitenaardsen hebben eigenlijk contact gezocht met JULLIE? Hoe heet jullie God? Geloven jullie in leven na de dood of zijn jullie ook van die Yolo’s? Zijn jullie aliens wel in elkaar ge-interesseerd of hebben jullie alleen belangstelling voor aardlingen?[/quote]

  Ik denk dat ze als antwoord zouden geven… ‘ Wat stel jij domme vragen ‘ en… ‘ Je hebt nog een hoop te leren ‘[/quote]
  Steven Greer heeft nog een hoop te leren: realiteitszin.

  0 likes
 34. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Redice”]begin dat onderwerp redelijk beu te worden, gewoon omdat ik er nog nooit één gezien heb en er wel degelijk aandacht aan besteed en elke klare nacht sta omhoog te gapen, maar tot nu toe na tientallen jaren nog steeds niets, pfff frustrerend[/quote]

  Dat is het hem nu juist ! Gefrustreerde mensen moeten zij niets van hebben ![/quote]
  daarom dan dat de nooit gefrustreerde of agressieve russel crowe er eentje gefilmd heeft??? 😉

  0 likes
 35. wat ik weet doet niet terzake,maar dat de binnen en buiten de aarde levende entiteiten nog niet openlijk landen wordt duidelijk als je de reacties hier doorworsteld,z,g lol-angst en onwetendheid,veroorzaakt te veel negative energie en die moet juist opgelost zijn,wat hier alles verwoestend is ,het ego.ikke ikke en de rest kan—,maar straks wordt het ,wat willen wij met zijn allen ,voor ieders welzijn,dan pas creeer je een leefbare wereld.

  0 likes
 36. [quote name=”pietje bell”]wat ik weet doet niet terzake,maar dat de binnen en buiten de aarde levende entiteiten nog niet openlijk landen wordt duidelijk als je de reacties hier doorworsteld,z,g lol-angst en onwetendheid,veroorzaakt te veel negative energie en die moet juist opgelost zijn,wat hier alles verwoestend is ,het ego.ikke ikke en de rest kan—,maar straks wordt het ,wat willen wij met zijn allen ,voor ieders welzijn,dan pas creeer je een leefbare wereld.[/quote]

  Dus wij moeten eerst in ufo’s en buitenaards leven geloven om een leefbare wereld te creëren ???

  0 likes
 37. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Delfia”]Contact maken is (voor mij) niet zo moeilijk. Contact onderhouden wel. Waar moet ik het in godsnaam over hebben met een of andere alien (mijn vriendin heet btw Aline)? Mocht ik er een ontmoeten dan zou ik vragen: welke buitenaardsen hebben eigenlijk contact gezocht met JULLIE? Hoe heet jullie God? Geloven jullie in leven na de dood of zijn jullie ook van die Yolo’s? Zijn jullie aliens wel in elkaar ge-interesseerd of hebben jullie alleen belangstelling voor aardlingen?[/quote]

  Ik denk dat ze als antwoord zouden geven… ‘ Wat stel jij domme vragen ‘ en… ‘ Je hebt nog een hoop te leren ‘[/quote]

  Even als reactie op die laatste opmerking.
  Er zijn geen domme vragen,
  maar wel domme mensen !

  0 likes
 38. ‘k Heb ze nog nooit in fysieke vorm ‘gezien’, maar ik weet dat ZIJ er wel zijn, want tijdens mijn slaap heb ik vele ontmoetingen met hen.
  Des te meer je je er druk over maakt, des te meer je het zelf tegenhoudt, dan zit je immers niet in ‘the phase’.

  0 likes
 39. [quote name=”meuron”][quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Delfia”]Contact maken is (voor mij) niet zo moeilijk. Contact onderhouden wel. Waar moet ik het in godsnaam over hebben met een of andere alien (mijn vriendin heet btw Aline)? Mocht ik er een ontmoeten dan zou ik vragen: welke buitenaardsen hebben eigenlijk contact gezocht met JULLIE? Hoe heet jullie God? Geloven jullie in leven na de dood of zijn jullie ook van die Yolo’s? Zijn jullie aliens wel in elkaar ge-interesseerd of hebben jullie alleen belangstelling voor aardlingen?[/quote]

  Ik denk dat ze als antwoord zouden geven… ‘ Wat stel jij domme vragen ‘ en… ‘ Je hebt nog een hoop te leren ‘[/quote]

  Even als reactie op die laatste opmerking.
  Er zijn geen domme vragen,
  maar wel domme mensen ![/quote]
  Kijk toen ik dit eens zei werd bijna iedereen kwaad op mij dat ik zei dat er mensen dom waren .

  0 likes
 40. Zet een lekker bakje geitenmelk klaar met honing erin en dan wemelt het snel van die buitenaardsen. Zet wel een cameraatje erbij met zelfontspanner voor leuke kiekjes.

  0 likes
 41. Wat was het vorige record?

  354? Donkerpaars? 3 seconden? 500km?

  0 likes
 42. [quote name=”Jana vdf Ilsen”]’k Heb ze nog nooit in fysieke vorm ‘gezien’, maar ik weet dat ZIJ er wel zijn, want tijdens mijn slaap heb ik vele ontmoetingen met hen.
  Des te meer je je er druk over maakt, des te meer je het zelf tegenhoudt, dan zit je immers niet in ‘the phase’.[/quote]
  Kijk dat bedoel ik nou. Angst voor het onbekende en de wil het uberhaubt te proberen, weerhoud veel mensen van prachtige en levensveranderende ervaringen. The phase, vibrational stage is the gateway to astral projection. Ik doe mee, jij ook?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Wetenschapper die uitbraak coronavirus simuleerde doet heftige uitspraak

Een wetenschapper die enkele maanden geleden deelnam ...

banken

Ontluisterend verhaal: U mag straks opdraaien voor het redden van Duitse en Italiaanse banken. ‘Niemand wil dit’

En weer zijn de banken negatief in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.