Homepagina » Het Complot » Germanwings-complot? “Amerikaanse passagier werkte aan topgeheim project”
Germanwings-complot? "Amerikaanse passagier werkte aan topgeheim project"

Germanwings-complot? “Amerikaanse passagier werkte aan topgeheim project”

Na de vliegramp met de Airbus van de Duitse vliegmaatschappij Germanwings afgelopen week is het aantal onbeantwoorde vragen rond de vlucht alleen maar toegenomen.

RadarOnline.com meldt dat één van de passagiers van de rampvlucht, de Amerikaanse Yvonne Selke, werkte aan een topgeheim Pentagon-project. Haar echtgenoot ziet het nu als zijn ‘taak’ om de waarheid naar buiten te brengen.

Germanwings-complot? "Amerikaanse passagier werkte aan topgeheim project"

Yvonne en Emily Selke (WUSA9)

Raymond Selke (65) verloor zijn vrouw Yvonne (57) en dochter Emily (23) bij de vliegcrash in de Franse Alpen. Selke vertelde aan Radar dat zijn vrouw als medewerker van Booz Hamilton en de National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) werkte aan een miljoenenproject van het Pentagon.

Selke zei verder dat de broer van zijn vrouw ‘connecties’ had met mensen in machtsposities. “Ik ga verder niet in op de details,” zei hij. “Dat doe ik niet.” In de dagen na de crash werd gesuggereerd dat Selke mogelijk het doelwit was van een complot, hoewel velen toegaven dat het vergezocht is.

Selke wilde verder niet speculeren over wat er precies is gebeurd aan boord van de Airbus. “Ik zie het als mijn taak om de wereld te informeren over de mensen die zijn omgekomen en die we begraven,” zei hij. “We proberen het juiste te doen voor de mensen die we lief hebben en die we zijn verloren.”

Hij gaf aan dat Lufthansa, de eigenaar van Germanwings, erg genereus en open is naar de nabestaanden toe en allerlei diensten heeft aangeboden. “Mijn gedachten gaan uit naar de anderen die geliefden zijn verloren,” besloot hij.

De Airbus 320 was op weg van Barcelona naar Düsseldorf. Aan boord waren 142 passagiers en zes bemanningsleden. Niemand heeft de crash overleefd. Het ongeluk is de eerste fatale crash in de geschiedenis van Germanwings.

[RadarOnline]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liquid
Liquid
6 jaren geleden

Goh ik dacht al, waar blijven de complottheorieën. 😉

Inhoudelijk: als je iemand van de aardbodem af wilt hebben zijn er legio manieren die een stuk minder opvallend zijn dan een vliegtuigcrash waar de hele wereld op gefocussed is. Dus inderdaad; dit is weer eens behoorlijk vergezocht.

bart
bart
6 jaren geleden

tja ….weer een complot ofwat .
er hoeft ook niets meer te gebeuren of het is een complot.
ik weet het niet hoor maar als je zo belangrijk bent voor het pentagon vlieg je dan niet altijd prive.
ik moet zeggen dat ik het wel heel snel vond dat de fransen naar buiten kwamen met een voorlopige conclusie ,de enigste conclusie trouwens tot nu toe .
maar nogmaals ik weet het allemaal niet meer hoor ,wel complot geen complot wat maat het uit niemand doet er wat tegen en die mensen komen ook niet meer terug erg genoeg.

Mike
Mike
6 jaren geleden

Het lijkt erop dat er toch ècht sprake is van een patroon met dit soort rampen.

Op 10 april 2010 storte er een vliegtuig neer bij Smolenks in Polen waar allerlei Poolse politici om het leven kwamen. Vlak daarvoor weigerde deze regering haar grondwet aan te passen voor een nieuw vaccinatieprogramma. Dit was Big Pharma een doorn in het oog.

MH370 is spoorloos verdwenen boven de Indische oceaan. Hier waren 20 pentagon medewerkers aan boord die expert waren op het gebied van electronische oorlogsvoering. Met het verdwijnen van deze specialisten kon worden voorkomen dat de technologie in China zou belanden. De bedrijven die hier hun voordeel mee deden waren Carlyle Group, Blackstone en TPG Souvereign Capital.

Ook MH17 ligt nog vers in het geheugen en hier waren naar verluid diverse vooruitstrevende specialisten aan boord die doorbraken hadden geboekt op het gebied van geneeswijzen tegen kanker en aids. De betreffende personen waren op weg naar een congres over deze onderwerpen in Australië om hier hun kennis met de wereld te delen.

En nu is het verdwijnen van 4U9525 toevallig ook weer in het belang van een bepaalde “schaduwelite”. Een groepering die koste wat kost haar macht wil behouden en er duidelijk geen moment van wakker ligt om vele extra slachtoffers te maken terwijl het hen waarschijnlijk om één persoon te doen was.

Hein
Hein
6 jaren geleden

Top geheim?Miljoenenproject? Een top onderzoeker boekt Germanwings vor 39eu?

x

Check Also

biden

Kijk: President Biden zei 38 dagen geleden dat de Taliban Afghanistan niet zullen overnemen

President Biden zei op 8 juli tegen ...

microchip

Pentagon ontwikkelt onderhuidse microchip die corona detecteert: ‘Griezelige ontwikkeling’

Het Pentagon heeft een onderhuidse microchip gemaakt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x