UFO

Het UFO-geheim: buitenaards contact (video)

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al vele duizenden jaren is de buitenaardse aanwezigheid op aarde terug te zien in miraculeuze gebeurtenissen en wonderen.

Verwijzingen naar toestellen van buitenaardse bezoekers worden over de hele wereld teruggevonden in grotschilderingen en heilige geschriften.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zien hoe het buitenaardse bezoek onze oude wereld heeft vormgegeven en ons leven tot op de dag van vandaag beïnvloedt. Schrijver en ufoloog George Adamski komt voorbij, evenals vele anderen die openlijk spreken over hun ervaringen met UFO’s en wezens van buiten deze wereld. Zij dragen fysiek bewijs aan, waaronder zo’n 40 originele video’s van ruimteschepen.

Hoezeer was koningin Juliana geïnteresseerd in UFO’s? Hoelang weten werknemers van de NASA en het Pentagon al van het bestaan van UFO’s? Hoelang wordt informatie al verdoezeld om de bevolking te misleiden? Waarom zijn de buitenaardsen hier? Wat is er met Atlantis gebeurd?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Wat men ons wil afnemen, is dat wij allen “GODEN” zijn, behorend tot een universeel ras, afkomstig uit het heelal, en rijkelijk vertegenwoordigd zijn, in het heelal.Door u en ik steeds verder te verdrukken, via alle mogelijke bedenkbare wegen.Blijft de vraag over, laat u dit toe??

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wat men ons wil afnemen, is dat wij allen “GODEN” zijn, behorend tot een universeel ras, afkomstig uit het heelal, en rijkelijk vertegenwoordigd zijn, in het heelal.Door u en ik steeds verder te verdrukken, via alle mogelijke bedenkbare wegen.Blijft de vraag over, laat u dit toe??[/quote]
de vraag is niet laat u dit toe,maar wat moet er gebeuren voor de slapende kudde wakker geschut is,volgens nasa komt er vandaag weer een rotsblokje in onze richting!en hoelang wacht de spirituele macht nog tot er ingegrepen wordt ,moeder aarde pikt het niet meer ,dus kan men wel het een en ander verwachten van uit de hemelen.

Octane
Octane
11 jaren geleden

Als je een ‘godje’ bent waarom bevrijdt je jezelf dan niet ? Hebben andere goden (ufo’s) jou macht afgenomen ? Volgens de Griekse mythologie is dat gebeurt. Dus het zijn bepaald niet je vrienden. Daarom schrikken mensen altijd van een alienplaatje. Omdat die figuren ons iets verschrikkelijks hebben aangedaan. Denk eens door.

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

[quote name=”Octane”]Als je een ‘godje’ bent waarom bevrijdt je jezelf dan niet ? Hebben andere goden (ufo’s) jou macht afgenomen ? Volgens de Griekse mythologie is dat gebeurt. Dus het zijn bepaald niet je vrienden. Daarom schrikken mensen altijd van een alienplaatje. Omdat die figuren ons iets verschrikkelijks hebben aangedaan. Denk eens door.[/quote]
inderdaad,over welke figuren heb jij het hier ?de gehele geschiedenis is verdraaid en vervalst.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x