Homepagina » UFO » Het UFO-geheim: buitenaards contact (video)
Het UFO-geheim: buitenaards contact

Het UFO-geheim: buitenaards contact (video)

Al vele duizenden jaren is de buitenaardse aanwezigheid op aarde terug te zien in miraculeuze gebeurtenissen en wonderen.

Verwijzingen naar toestellen van buitenaardse bezoekers worden over de hele wereld teruggevonden in grotschilderingen en heilige geschriften.

We zien hoe het buitenaardse bezoek onze oude wereld heeft vormgegeven en ons leven tot op de dag van vandaag beïnvloedt. Schrijver en ufoloog George Adamski komt voorbij, evenals vele anderen die openlijk spreken over hun ervaringen met UFO’s en wezens van buiten deze wereld. Zij dragen fysiek bewijs aan, waaronder zo’n 40 originele video’s van ruimteschepen.

Hoezeer was koningin Juliana geïnteresseerd in UFO’s? Hoelang weten werknemers van de NASA en het Pentagon al van het bestaan van UFO’s? Hoelang wordt informatie al verdoezeld om de bevolking te misleiden? Waarom zijn de buitenaardsen hier? Wat is er met Atlantis gebeurd?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

Wat men ons wil afnemen, is dat wij allen “GODEN” zijn, behorend tot een universeel ras, afkomstig uit het heelal, en rijkelijk vertegenwoordigd zijn, in het heelal.Door u en ik steeds verder te verdrukken, via alle mogelijke bedenkbare wegen.Blijft de vraag over, laat u dit toe??

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wat men ons wil afnemen, is dat wij allen “GODEN” zijn, behorend tot een universeel ras, afkomstig uit het heelal, en rijkelijk vertegenwoordigd zijn, in het heelal.Door u en ik steeds verder te verdrukken, via alle mogelijke bedenkbare wegen.Blijft de vraag over, laat u dit toe??[/quote]
de vraag is niet laat u dit toe,maar wat moet er gebeuren voor de slapende kudde wakker geschut is,volgens nasa komt er vandaag weer een rotsblokje in onze richting!en hoelang wacht de spirituele macht nog tot er ingegrepen wordt ,moeder aarde pikt het niet meer ,dus kan men wel het een en ander verwachten van uit de hemelen.

Octane
Octane
8 jaren geleden

Als je een ‘godje’ bent waarom bevrijdt je jezelf dan niet ? Hebben andere goden (ufo’s) jou macht afgenomen ? Volgens de Griekse mythologie is dat gebeurt. Dus het zijn bepaald niet je vrienden. Daarom schrikken mensen altijd van een alienplaatje. Omdat die figuren ons iets verschrikkelijks hebben aangedaan. Denk eens door.

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

[quote name=”Octane”]Als je een ‘godje’ bent waarom bevrijdt je jezelf dan niet ? Hebben andere goden (ufo’s) jou macht afgenomen ? Volgens de Griekse mythologie is dat gebeurt. Dus het zijn bepaald niet je vrienden. Daarom schrikken mensen altijd van een alienplaatje. Omdat die figuren ons iets verschrikkelijks hebben aangedaan. Denk eens door.[/quote]
inderdaad,over welke figuren heb jij het hier ?de gehele geschiedenis is verdraaid en vervalst.

x

Check Also

zuid-afrika

Kathleen Aerts (ex-K3) woont in Zuid-Afrika en is geshockeerd door de berichten over nieuwe coronavariant

De Belgische zangeres Kathleen Aerts, die vooral ...

variant

Nieuwe coronavariant Omicron voor het eerst vastgesteld bij 4 volledig gevaccineerde mensen

De nieuwe coronavariant Omicron is voor het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x