Bewustzijn

Dr. Masaru Emoto over het bewustzijn van water (video)

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Velen zullen Dr. Emoto kennen als de schrijver van De boodschap van water, Het geheime leven van water, Water weet het antwoord en Waterkristal orakel.

Masaru Emoto is een Japanse onderzoeker die vooral bekend is door zijn onderzoek naar het vermeende geheugeneffect van water en energetische eigenschappen daarvan.

Emoto maakt door middel van speciale technieken foto’s van ijskristallen, gebruik makend van water dat uit verschillende bronnen komt en dat aan verschillende omstandigheden wordt blootgesteld, zoals geluiden (muziek, spraak) en beelden (geschreven tekst, afbeeldingen). Hij concludeert uit deze foto’s dat de externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en zorgen voor het helende effect dat water heeft op de mens.

Wetenschappelijk onderzoek

Het IONS (Institute of Noetic Sciences) heeft onder leiding van Dean Radin een eerste wetenschappelijk onderzoek onder de vorm van een dubbelblind studie uitgevoerd om de correctheid van enkele van Emoto’s bevindingen na te gaan. Het onderzoek was positief voor Emoto.

Dr. Emoto spreekt met Mike Adams de Health Ranger over filosofie, bewustzijn, het transformeren van de wereld, interactie tussen intentie en materie en nog veel meer.

Bron: YouTube/TheHealthRanger

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
c r
c r
9 jaren geleden

een leuk boek met mooie foto’s nu doen wij er veel mee met water . en inderdaad zijn er bewijzen dat je veel met water kan ..ja er mogen meer van zulke onderzoeker’s komen .

p r
p r
9 jaren geleden

ja heb het boek ook het bewijst dat er met water veel kan doen .

Sipco
Sipco
9 jaren geleden

”Water is het collectieve bewustzijn dat alle herinneringen bevat, van het allereerste begin tot het einde der tijden.” – Carl Jung!!!En Dr.Masaru Emoto bewijst door water, dat als je positief denkt, je een mooie structuur in het bevroren water terug ziet, en bij negatieve gedachten laat water een lelijke structuur zien.Onze hersenen bestaan uit 80% water, waar al onze herinneringen en gedachten in worden opgeslagen.

Marcel
Marcel
9 jaren geleden

Duidelijk dat water een bewustzijn heeft. Op bijvoorbeeld Atol Bikini waar atoomtesten zijn geweest wemelt het weer van het zeeleven. En ook dolfijnen, walvissen als zeer intelligente wezens werken mee aan de positieve frequenties om bij te dragen aan het opruimen van troep. Kijk ook eens naar wat er met oude scheepswrakken gebeurt. En mensen bestaan net als het aardoppervlak voor 70 % uit water en dit heeft voor ons natuurlijk ook enorme invloeden. Mocht je last hebben van “opgedane” negativiteit. drink dan veel water en hier in NL is die niet verziekt door fluoride. Want ook de negatieve krachten achter de schermen weten dit en benutten deze kennis over water op een negatieve manier.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x