Homepagina » Mens en Dier » Kijk: Australische senator geeft ‘één van de beste politieke speeches ooit gehouden’
senator
Foto: Malcolm Roberts (Videostill YouTube/Malcolm Roberts)

Kijk: Australische senator geeft ‘één van de beste politieke speeches ooit gehouden’

De Australische senator Malcolm Roberts sprak het afgelopen jaar al vaak over vrijheid als tegenwicht voor medische tirannie. “De kant die mensen opsluit omdat ze gezond zijn, betogers arresteert, pepperspray inzet tegen kinderen, omaatjes in elkaar slaat, boeken en elektronische berichten verbiedt, social media censureert, dreigbrieven stuurt, kleine bedrijven dwingt te sluiten en veilige medicijnen verbiedt die al 60 jaar werken, staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis,” zei hij deze week tijdens een speech in de Australische Senaat.

De senator wees erop dat Nieuw-Zuid-Wales het leger heeft ingezet om onschuldige, gezonde burgers op te sluiten in hun huizen. “Dit kan alleen maar een staat van beleg worden genoemd. Tijdens recente vrijheidsmarsen hebben we kunnen zien wat er gebeurt met burgers die gebruikmaken van hun recht om te demonstreren. Mensen worden gedemoniseerd, opgejaagd en zwartgemaakt in de media.”

“Als de overheid kan bepalen wie vrij is en wie niet, dan is dat geen vrijheid en is niemand vrij,” zei Roberts. “Een crisis wordt altijd gebruikt om maatregelen te rechtvaardigen die niet het volk, maar de overheid beschermen, een crisis die je heel makkelijk kunt creëren door de PCR-test op te voeren van 24 naar 42 cycli, met als gevolg dat je vooral valspositieve uitslagen krijgt.

Sterfte historisch laag

Iedere nieuwe maatregel leidt tot verzet, waarna de overheid nog hardhandiger optreedt. De senator zei dat de regering van premier Morrison zich gedraagt als een gokverslaafde die bij verlies toch blijft inzetten en niet wegloopt. Nu er soldaten op straat zijn, vraagt Roberts zich af waar dit gaat eindigen.

“Australiërs worden doelbewust gedemoraliseerd om gehoorzaamheid af te dwingen. Toen corona kwam, waren er weinig mondkapjes en zeiden de experts en autoriteiten dat mondkapjes niet nodig waren. Nu worden dezelfde ineffectieve mondkapjes gebruikt om mensen bang en gehoorzaam te maken. Het verpletteren van verzet verplettert hoop en zonder hoop hebben we geen toekomst,” zei senator Roberts.

Hij zei ook dat de totale sterfte, waaronder die door corona en griep, historisch laag is. “De sterfte in Australië lag in 2020 lager dan in 2019 en de sterfte in 2021 is nog lager.”

Kantelpunt

Hij zei dat we gezien de deelname aan de vrijheidsdemonstraties de afgelopen maand op een kantelpunt zitten. “Geen wonder dat de regering van Morrison het leger inzet om burgers te intimideren.”

Australiërs prikken door deze tactieken heen. Mensen beseffen nu dat de kosten die de beperkingen met zich meebrengen vele malen groter zijn dan de medische kosten door corona. “We laten ons niet verdelen, we zijn één gemeenschap, we zijn één natie,” besloot senator Roberts.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

Deze Australische senator Malcolm Roberts slaat natuurlijk de spijker op zijn kop.
Wij leven met z’n allen inmiddels in een dystopische wereld, één waar het merendeel van de mensen absoluut niet in willen leven.
Het wordt ons van hogerhand opgedrongen en wij klampen ons vast aan mensen zoals Malcolm Roberts. DIT in de hoop dat hij ons kan verlossen uit deze wereldwijde gevangenis.
Hij is gelukkig niet de enige. Over de hele wereld zijn mensen bezig om het tij te doen keren. Ik denk dan uiteraard in eerste instantie aan Reiner Fuelmich met zijn hele staf van experts, die al sinds vorig jaar bezig is met het voorbereiden van strafzaken.
Maar het KWAAD is helaas oppermachtig geworden en is gelijk een hydra, een veelkoppig monster, dat over veel geld beschikt. En het is nu eenmaal zo: geld maakt macht.
Deze senator spreekt zich uit en komt op voor de Australische bevolking. Dat is heel positief voor deze mensen. Of het voor hem positief zal uitpakken…. De tijd zal het leren. Helaas zijn er al veel regeringsleiders met goede bedoelingen een kopje kleiner gemaakt.
Onze tegenstanders zijn scrupuleus. Zij dulden geen enkele tegenspraak.

BullsEye
BullsEye
2 maanden geleden

Een scherpschutter met woorden.
Ja, ook die zijn nodig, om massamoordenaars het zwijgen op te leggen.

ik ben gekkie henkie niet.
ik ben gekkie henkie niet.
2 maanden geleden

Hitler zou hierbij zijn vingers erbij aflikken bij wat nu plaats vind.

Jospeh
Jospeh
2 maanden geleden

Goede speech.

Voorlopig zitten we in Nederland met een Hugo de Jonge die de rol heeft van #frikandeletende #prikpooier #kinderlokker uit het lijsttrekkerschap gegooid door het CDA bestuur nadat de interne verkiezingen gefraudeerd bleken te zijn en dubieuze CDA sponsors een andere lijsttrekker en andere koers eisten.

Maar voor partijgenoten als #mondkapjesprofiteur Sywert van Lienden en de winst van farmaceuten loopt Hugo het vuur uit de sloffen. De burger telt niet. Wellciht wil Hugo de Jonge naar de farmaceutische industrie overstappen, net als partijgenoot CDA’er Eurlings naar de KLM met subsidie te overladen naar die KLM overstapte.

CDA, Corrupte Doemaarwat Aso’s ?

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

78
0
We lezen graag je reactie!x