Universum

NASA doet vandaag ‘zeer belangrijke’ onthulling over Mars

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is er leven mogelijk op Mars? Het gerucht gaat de ronde op internet sinds de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA aankondigde donderdag opnieuw met groot nieuws te komen over de rode planeet.

Het gaat om de resultaten van het MAVEN-project, zegt de NASA. MAVEN is een ruimtesonde die onder andere onderzoekt waarom Mars geen atmosfeer heeft, wanneer die verloren ging en waarom precies.

De ruimtesonde is in 2013 gelanceerd en draait sinds september vorig jaar rond Mars. Met MAVEN proberen wetenschappers inzicht te krijgen in de geschiedenis van de atmosfeer en het klimaat van Mars om zo te kunnen bepalen of de planeet bewoonbaar is.

Enkele weken geleden maakte de NASA nog bekend dat er vloeibaar water op Mars aanwezig is. Volgt vandaag de aankondiging dat er leven mogelijk is op de rode planeet? In ieder geval gaat het volgens het ruimteagentschap om een ‘zeer belangrijke’ onthulling.

Michael Meyer, hoofdwetenschapper van het Mars Exploration Program, zal de persconferentie leiden vanuit het hoofdkwartier van de NASA. De bijeenkomst is donderdagavond om 20.00 uur hier live te volgen.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x