Homepagina » Buitenland » Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’
duitsland
Foto: https://www.vperemen.com CC BY-SA 4.0

Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen in thuisquarantaine als het vermoeden bestaat dat ze langer dan 15 minuten binnen de 1,5 meter in contact zijn geweest met iemand die positief is getest op corona of als het vermoeden bestaat dat ze besmet zijn. Als blijkt dat ouders de regels niet strikt naleven of niet willen meewerken, worden kinderen onder dwang uit huis gehaald en in een gesloten inrichting geplaatst. De ouders riskeren bovendien een boete of gevangenisstraf, aldus Meldpunt Nederland in een bericht op Facebook.

Het meldpunt verwijst naar een toespraak van Tina Romdhani in Ravensburg enkele dagen geleden. Zij is van de beweging Eltern stehen auf (Ouders staan op) en houdt zich met deze kwestie bezig.

Er kwam een moeder naar haar toe met een brief van zes kantjes die ze van de GGD in Karlsruhe had gekregen. Een lerares met milde symptomen was positief getest op corona. Vervolgens bepaalde de GGD dat al haar 46 leerlingen in thuisquarantaine moesten.

“Wat houdt dat in? Thuisquarantaine betekent dat contact met familieleden vermeden dient te worden. Als er toch contact is met ouders, broers of zussen dan moet er een FFP1-masker gedragen worden. De kinderen moeten afgezonderd eten, het afval wordt apart ingezameld, ze moeten alleen slapen. Ze mogen het huis alleen verlaten als hun leven in gevaar is.”

Ongelooflijk

“Als ze zich niet aan deze maatregelen houden, kunnen de kinderen in een gesloten inrichting geplaatst worden. Ook riskeren de ouders in dat geval een gevangenisstraf van 2 jaar. Het maakt niet uit of de kinderen zich laten testen of niet, de maatregelen blijven meer dan 14 dagen van kracht.”

Advocaat Markus Haintz zei tijdens een toespraak in Crailsheim dat de brief authentiek is. “Ze weten niet wat ze doen. Ik ben benieuwd of het zal standhouden in de rechtbank. Als het standhoudt, is de Duitse rechtsstaat begraven. Dan is de rechtsstaat er niet meer om de mensen te beschermen. Dit is ongelooflijk.”

Eind maart zei Mike Ryan, topman van de WHO, in een verontrustende video dat de autoriteiten mogelijk huizen moeten binnenvallen en mensen moeten meenemen die ervan verdacht worden besmet te zijn met corona. “We moeten nu gaan kijken welke familieleden ziek zijn zodat we ze op een ‘veilige en waardige manier’ kunnen weghalen en isoleren,” zei hij.

Bekijk ook de video van Meldpunt Nederland over de situatie in Duitsland:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • William schreef:

  Dit is buitenproportioneel gestoord, degene die dit bedacht heeft moet in een gesloten inrichting, liefst in een dwangbuis en er nooit meer uitkomen…

  0 likes
 • Harry schreef:

  Als de bevolking passief blijft dan zullen de politici, niet meer dan ruggengraatloze executeurs van beleid die ze moeten uitvoeren van bankiers vn multinationals en ngo’s, en de rioolratten (msm die het helemaal gehad heeft met de kiezer), hun samenleving aan ons opleggen. Dan raken we alles kwijt, onze grenzen onze cultuur en onze vrijheid. Denk niet dat de media aan uw kant staat. Zij walgen van u en leve in hun bubbels. Ze smullen van beperkingen en gedwongen vaccinaties. Ze zullen doorgaan met demoniseren, framen en het verspreiden van misinformatie.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Culturen verdelen de mensheid ook in groepen zodat de top overal de macht over heeft. Wie denk je dat al die verschillende culturen ooit bedacht hebben? Verdeling en overheersing van de mensheid, net als met veel andere zaken. Het enige wat daar een eind aan maakt is onze eigen menselijkheid. In deze tijd zitten veel mensen op een verlosser te wachten (ja, waaronder ook Trump) maar we leven in tijden waarin wij zelf de verandering moeten ZIJN. Niet strijden maar veranderen. Je kunt niet strijden voor verandering want strijd roept altijd strijd op van de heersende macht en daarmee houdt je zelf ook de oorlog in stand die er gaande is.

   0 likes
 • Alice schreef:

  Waarom pikken de Duitsers dit?? Dit beangstigd en verontrust mij. Tijd voor een massale volksopstand want het gaat van kwaad tot erger met dat Stasiwijf, Angela Ferkel.

  0 likes
  • Willem schreef:

   Duitsers pikken dit niet die staan 2 tot 3 keer in de maand met 1,5 miljoen te protesteren en meer, maar dat laten ze je hier niet zien bij de msm. Maar hoe dacht je dat het hier al decennia lang gaat met de jeugdzorg die samen met politie en gemeenten zomaar je kind weg kunnen halen, is niets nieuws en heb een gevecht van drie jaar gehad om mijn kind uit dat systeem te halen en houden, het zijn een stel ratten hoor.

   0 likes
 • M schreef:

  Om daarna verhandeld te worden?
  Walg

  0 likes
 • Jack Burton schreef:

  Het enige wat helpt is niet-naleven, negeren en met geweld bestrijden als de “andere” kant de fysieke confrontatie wil aangaan…maar ingezetenen zullen alsnog liever hun kinderen weggeven voordat ze een vinger uit durven te steken naar een ander…

  Inwoners van Europa zijn klaar…verdeeld, volgevreten, egoistisch, verblind, chronish ziek, verslaafd aan medicijnen etc.etc.etc….klaar voor de fascistische dictatuur welke ze altijd op micro niveau hebben gewenst.

  Weet u wel?….oh, daar moeten ZE wat aan doen, hier moeten ZE wat aan doen, nu moeten ZE wel wat doen hoor…hele generaties hebben niets anders gedaan als de overheid gevraagd geweld en dwang toe te passen tegen henzelf en de mede ingezetenen….

  Nu niet lopen janken dat je kinderen worden weggehaald….

  0 likes
 • jenne schreef:

  Waar ze dan in handen van zieke mensen vallen, pedo’s en zo, ‘t wordt tijd dat we onze “”ONZE”” kinderen beter beschermen, wat zijn de mensen toch hard leers !

  0 likes
 • Albert schreef:

  En jawel hoor: het gevecht is nu echt begonnen om het dierbaarste wat je nog hebt, wat nog de hoop is van de wereld – kinderen! Roverheid, blijf met je vuile pokke gore klauwen van kinderen af! ZIJ zijn gezond -niet jullie in je stinkin’ thinkin’ peanutbrain – en hebben jouw inmenging, ruttebetuttel of merkeltuberkel niet nodig!

  0 likes
 • Gladiator schreef:

  Yep mensen,

  He le maal mee eens, dit is niet normaal meer (al heel lang niet overigens maar dat mag natuurlijk geen naam hebben, toch…!!!) en ja, ik ben ervoor dat WE ze omgekeerd gaan ophangen, of misschien wel in een dwangbuis in een gesloten inrichting gaan stoppen…..

  En ik zal u zeggen, IK wil er morgenvroeg al mee beginnen echter ik zit met 1 klein probleempje, een ieniemienie klein probleempje,

  Alleen gaat me dit niet echt lukken, en ik ben heus wel een beetje sterk, maar toch, alleen gaat me dit niet lukken dus, wie is er morgenvroeg om half 6 bij mij om te vertrekken richting deze rioolratten…….en ehhhhh…

  Niet allemaal tegelijk want anders dan heb ik net als enkele dagen geleden toen mij hier werd gevraagd om SNEL contact te leggen met mij….wederom een probleem met de huisvesting en onderkomen voor al dat volk aan mijn deur……..[sarcasmeknopje UIT!]…

  Fijne dag verder…

  Gladiator

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Nazipraktijken. Kan er niets anders van maken.

  En de reguliere media? Die vinden het kennelijk de normaalste zaak van de wereld net zoals tussen 1933-1937 en 1937-1945.

  Als er een club voor het gerecht moet komen dan is het wel de reguliere media.
  Ik schrijf het nogmaals op: de reguliere media kan dit soort totalitaire praktijken maken en breken. Niet de politici.

  0 likes
 • Tony schreef:

  Mike Ryan is net zo geestesziek als Bill Gates en Fauci. Het wordt nog een hele lange lijst met misdadigers tegen de mensheid.

  0 likes
 • het leugentijdperk schreef:

  De op hoge posities verkerende pedofielen (chantabelen) zullen deze voor hen gedekte tafel met beide handen aangrijpen en dat alles vanwege een verkoudheid, maar laat duidelijk zien hoever de stinkende en rottende wereld reeds is gekomen.

  En een verkoudheid of griep, eventueel met koorts, is niets anders dan het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Alle horror verhalen daaromtrent zijn klinkklare leugens en hebben niets met corona van doen. Is alles gebouwd op angst en geloof. Corona is het religieuze niet bestaande middel van satanisme. Het satanisme wat zelfs alle religies en godheden heeft overgenomen. Zeg maar: “het duivelse zit overal en vooral daar waar je het niet mag/zou verwachten”.

  Deze hele corona hoax is niets anders dan een door de zionistische maffia (zijn satanen en nazi’s) opgezette zwendel waarmee ze de wereldbevolking wil uitdunnen of zelfs grotendeels wil uitroeien (Nazi Ausrottung), met als eerste maffia organisatie, de totale wereldmacht. Ook China wordt daarbij, of werd zelfs al decennia, geleid door de zionistische (Rockefeller/Rothschild) maffia (zijn satanen en nazi’s).

  Deze families staan in de zionistische maffia piramide aan de top van de wereldmacht en niemand anders, ook al wil men ons iets anders wijsmaken en dat er zogenaamde hogere machten of organisaties zijn. Dat zijn regelrechte afleidingsmanoeuvres.

  0 likes
 • Frans schreef:

  Zeer ernstig dit!
  Hebben ze nog niet genoeg kinderen misbruikt?
  wat gebeurt in die mogelijke inrichtingen?
  Medicijnen vaccinaties. proeven.
  Is Mengele weer opgestaan?.

  0 likes
 • Johan schreef:

  De kampen mogen weer open.

  0 likes
 • salvar schreef:

  we hebben een behoorlijke tijd gehad dat je dacht dat regering capabel waren maar, schijn bedriegt de flikkers komen nu uit hun riool en nu wordt het openlijk gebracht midden in je gezicht.
  met andere woorden wie niet luistert wordt kapot gemaakt.
  inderdaad albert ze moeten met hun poten van de kinderen afblijven dit is heel erg.

  als je toch ziet en je neemt alles bij elkaar dan leven we nu in een krankzinnige wereld.
  als nu nog gelooft dat dit allemaal met een griep te maken heeft dan ben je zo blind als een kuiken.

  0 likes
 • Karel V schreef:

  De psychopathen laten ons achter hun maskertjes kijken. Hopelijk vinden de burgers die alles over zich heen laten komen, de kinderen wel belangrijk genoeg om voor op te komen?

  0 likes
 • Melder schreef:

  De mondkapjes test> daarbij de notitie dat 2 kinderen die aan het sporten waren met mondkapjes, dood neervielen… echt heel misdadig dit mondkapjes gebeuren.
  http://qanon.video/q-videos/this-live-mask-test-shocks-viewers/

  0 likes
 • Mike schreef:

  Ja en dan kan de pedo elite ze vervolgens misbruiken. Ik ben zo klaar met deze tyfuswereld

  0 likes
 • Tony schreef:

  De pedovoren komen duidelijk kinderen tekort. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

  0 likes
 • bert schreef:

  De Gestapo is weer tot leven gewekt.

  0 likes
 • John schreef:

  Zullen ze wel nieuwe pedo gezinnen stichten daar in Duitsland .zijn ze goed in die Duitse regering.

  0 likes
 • John schreef:

  Europees nazi regime met de burgemeester s als NSB . Geen gas maar mond masker.

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >