Homepagina » Buitenland » WHO-topman: ‘We moeten mogelijk huizen binnenvallen en familieleden meenemen’
WHO
Foto: WHO/Peter Williams

WHO-topman: ‘We moeten mogelijk huizen binnenvallen en familieleden meenemen’

Mike Ryan, topman van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), zegt in de verontrustende video hieronder dat autoriteiten mogelijk huizen moeten binnenvallen – vermoedelijk met geweld – en mensen moeten meenemen die ervan verdacht worden besmet te zijn met Covid-19.

Die mensen moeten vervolgens in quarantaine worden geplaatst en getest, aldus Ryan.

“In de meeste gebieden op aarde verspreidt het virus zich vanwege de lockdowns in huizen,” zei hij. “Het verspreidt zich niet langer op straat, maar vooral binnen het huishouden.”

Op een veilige en waardige manier

“We moeten nu gaan kijken welke familieleden ziek zijn zodat we ze op een veilige en waardige manier kunnen weghalen en isoleren,” voegde hij toe.

Fox News-presentator Tucker Carlson reageerde: “We vallen je huis binnen en nemen je kinderen mee om ze ‘op een veilige en waardige manier’ te isoleren.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Fox News]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

42 reacties

 1. Die spoort niet ! De idioterie druipt er van af, hoe komt iemand op zo een positie terecht .
  Zal wel een vriendje zijn van Soros en dat ander stuk virus Gates.

  67 likes
 2. Bas van Stapelberg

  Dit is de natte droom van VVD en D’66.

  51 likes
 3. Die mensen zijn echt zwaar gestoord, heb hier een leuk cadeau als ze het proberen.
  Stuur maar hem maar eerst dan kan hij met eigen ogen zien wat ik met dat soort mensen die.

  45 likes
 4. huizen binnen en kijken of ze covid 19 hebben, rare gedachten die man, zo langzamer aan word het steeds gestoorde, Eerst een lockdown invoeren, mensen opsluiten daarnaar met een idee komen dat het virus verspreid binnen het gezin,dan daarna met het idee komen huizen binnen vallen,en de kinderen beschermen terwijl kinderen het meest minder last ervan hebben en bovendien een immuun daarmee versterker,mogen ze van deze gek worden ingenomen het waarschijnlijk met een inenting en om een veilige manier te isoleren wat denkt deze gek wel, die kinderen weghalen bij vader en moeder met waarschijnlijk dan ook geweld word gebruik ,wat zal er wel niet door die kinderhoofdjes heen gaan, deze man is totaal geschift..direct beginnen deze man op te sluiten ,voor dat zijn maffe idee aanslaat.

  42 likes
 5. Met geweld vers kindervlees verzamelen voor de hooggeplaatste pedofielen of voor het ritueel slachten van mensen? Of mensen, nadat ze zijn ontvoerd van huis, opensnijden en organen eruit halen met daarna de boodschap dat de persoon helaas is overleden aan corona? Misschien bedrijven de viespeuken ook nog wel necrofilie.

  Mike Ryan van WHO was tijdens de ebola uitbraak in Afrika en met dergelijke psychopaten mag je je gerust afvragen
  wat voor verschrikkelijke experimentele, beestachtige en onmenselijkheden zich daar allemaal afgespeeld hebben.

  Natuurlijk is dit ook een doortrapte wijze mensen rijp te maken voor vaccinatie, want wie gevaccineerd is met chip in het lijf hoeft zich geen zorgen te maken. Het corona griepvirus spel.

  Jammer dat deze mensen niet heel langzaam doodgaan aan een heel erge ziekte (boomerangeffect).

  36 likes
  • Ja, die fossiel Mike Ryan moet in quarantaine met 2 hongerige comodovaranen…. hihi
   Dat is de virus waar we van genezen moeten… : die pedofiele en algehele misbruikers van levende wezens.

   0 likes
 6. En waar brengen ze die mensen/kinderen naar toe? Naar de FEMA kampen. Niet te geloven dit.
  Hoe gaan ze dat hier dan doen?

  30 likes
 7. had het bij afl 140 Jensen gezien vandaag. Weerzinwekkend.

  26 likes
  • In Belgie doen zit dit al. De politie controleert momenteel alle huizen door er langs te rijden en het rijksregistratienummer op te vragen. Krijgen ze een foutmelding dan kunnen ze binnenvallen. De VRT verslaggeefster sprak van politiestaat praktijken. Minister De Crem bevestigde dat huiszoekingen in verband met Corona noodzakelijk zijn.

   9 likes
   • whaha, en dan de duitsers steeds bevloeken van ww2 waar ze dit deden met de
    joden en sympathisanten. Nu dus hier en nu ook. Toen ging het om een andere
    reden maar toch. dank je voor reply Bert, ik wist dat nog niet.

    5 likes
   • Zo kun je wel illegalen/daklozen, die tijdelijk bij iemand inwonen enz. opsporen.
    Maar goed, het blijft wel een eng gedoe.

    0 likes
    • Lijkt er aardig op, dat men weet dat er iets groots gaat gebeuren. Het virus is een hulpmiddel.
     WO3 of mega ramp enz.
     Voorbereidingen: oefening Defence-Europe(kusten moeten leeg zijn/april/mei 2020), oefening pandemie 14/15 november 2019(hier in Nederland) enz enz.

     0 likes
 8. Wanneer hebben we weer een Dodenherdenking ?
  Wie staan daar voorin de rij ?
  Ze zeiden toch : “dat nooit weer” ?!

  Nederland is bezetgebied.
  Onze vrijheid en veiligheid hangt opnieuw aan de wilgen.
  De staat is onze vijand.
  De staatsdienaren zijn hun knechten.

  19 likes
 9. Hoe creëer je onrust?

  17 likes
 10. Let maar op…zodra men met vaccinatie-programma’s komt en mensen gaat treiteren die dat GIF niet ingespoten willen hebben (en waarschijnlijk ook meteen willen chippen om u de rest van uw leven in de gaten te kunnen houden) gaat overal de PLEURIS uitbreken.
  Die Billy Gates kan straks zijn bunker gaan opzoeken om niet gelyncht te worden door de woeste bevolkingen….
  Hoe meer er gaan weigeren.. hoe groter de kans wordt dat die satanische sekte wordt opgerold!!

  14 likes
 11. Dit is ook weer zo’n proefballonetje om te testen hoe de mensen hier op reageren, nou als ze het echt denken uit te voeren dan wordt het moord en doodslag want niemand pikt dit natuurlijk.

  Maar stel STEL dat het toevallig zo zou zijn dat er ernstig(e) Corona geval(len) in een gezin zou(den)zijn, dan nog kunnen ze niet zomaar kinderen ergens plaatsen zonder toestemming van ouders /voogd, trouwens er zijn echt wel andere optie’s ,bij familie bijvoorbeeld.

  Ikzelf zou er niet gerust op zijn om kinderen naar een opvang te sturen ,lees mij te vaak over rare dingen die daar gebeuren..

  13 likes
  • @Justin. En jij denkt dat het niet zonder toestemming van de ouders gebeurt? Wat ooit Jeugdzorg was en wat nu domweg kinderhandel is geworden, doet dat allang, kinderen uit huis halen en ergens anders plaatsen. Zo verdienen ze daar hun geld om zelf als organisatie overeind te blijven. Of wat dacht je van huisuitzettingen door de gemeente, politie en aanverwante organisaties? Als ouders de rekeningen niet meer kunnen betalen omdat ze financieel leeg geplunderd zijn, komen ze ook het gezin op straat gooien en de kinderen weg nemen voor de kinderhandel van ‘jeugdzorg’. Jeugdzorg is allang wat de politie straks mogelijk ook gaat doen: binnen dringen in het gezin en zich overal mee bemoeien, de privacy en de persoonlijke levenssfeer schenden, het gezin terroriseren, het zeggenschap over eigen kinderen torpederen, enz. Als het straks inderdaad om kinderen gaat die weg gehaald worden dan is dat gewoon een volgende stap na de kinderhandel van jeugdzorg. Het corona virus is daar dan gewoon een nieuw excuus voor. Alles gaat terug naar de satanische sekte en hun rituelen. Die offeren, misbruiken en martelen kinderen om adrenachrome af te tappen, de elite drug om energie uit te halen. Als je dan dingen leest over kinderopvang dan past dat waarschijnlijk ook in het plaatje van de kindermishandeling en misbruik. Simpel gezegd, het satanisme komt steeds meer in het publiek domein en daar werkt momenteel zo’n beetje elke organisatie voor, ookal hebben ze dat zelf niet eens door.

   14 likes
   • Uit de ouderlijke macht ontzetten kunnen ze denk ik niet bij tijdelijke een ziekte?daar zijn grondige redenen voor nodig.

    8 likes
   • ik heb geen kinderen, maar maakt niet uit. Ook ik kan “aangevallen” worden.
    Als ouder ( maar ook ik zelf ) is het je verdomde PLICHT om je zelf en je gezin
    te beschermen. Denk daar goed aan.
    Daar moet je helaas offers voor brengen ik weet het. Maar niets doen is helemaal
    fout en doelloos. Ik zou mijn kind of liefje niet laten weghalen. Dan neem ik iemand
    van die gasten mee het graf in. Bescherm jezelf!!

    4 likes
    • @jtprf. Ik weet niet of jij de laatste tijd wel eens video’s van politie agenten hebt gezien of dingen van andere mensen gelezen hebt.. Die komen met niet meer met zijn tweeén hoor. Die komen met minimaal vier man. En die gaan tekeer als zombies. In films zijn zombies lijken die rond lopen. In het echt zijn zombies ook lichamen die wel rond lopen maar waar geen greintje menselijkheid meer in leeft en waar geen vonkje geweten meer in aanwezigheid is. Veel agenten zijn in die zin de echte zombies. Die vernietigen mensenlevens zonder enige geweten. Als je een beetje bewust bent kun je het al aan hun gezicht zien. Die is dan zo hard als beton en daar zit geen menselijk trekje meer op. Ik ben eens aangehouden door zo’n agent vanwege een plek die bij de politie bekend stond als homo plek. Ik kende die plek niet dus voor mij was het gewoon een onbekende plek. Die agent wilde mijn ID zien dus gaf ik hem dat. Je kon gewoon horen dat hij simpelweg ‘geprogrammeerd’ was om beleefd te praten.

     Als dat soort agenten met vier of meer man bij je binnen valt dan kun je het wel schudden hoor. Agenten zijn niet eens meer in staat om één persoon op een fatsoenlijke manier met zijn tweeën te arresteren. Ze zijn tegenwoordig bijna altijd met vier of meer en grof geweld wordt steeds meer gebruikt. Zo worden ze getraind. en ‘geprogrammeerd’. Het zijn intussen net als bullies op school, alleen 666 keer erger, in dienst van de satanische sekte en dat weten ze zelf niet eens. Geloof maar niet dat kinderen naa andere familie worden gestuurd. Die worden domweg ontvoerd om geld aan te verdienen. Dat komt omdat Rutte bij de toetreding tot de EU zei dat iedereen zichzelf overeind moet houden. En organisaties in deze wereld houden zichzelf alleen maar met geld overeind. Kinderen zijn handel als daar door organisaties geld aan verdiend moet worden.

     Ik ben inmiddels zodanig bewust dat ik ze geen kans zou geven agressief in te grijpen. Mijn leven offer ik niet op door een strijd aan te gaan. Ik zal ze eerder ‘verrassen’ of versteld doen staan. Ik pak gewoon mijn jas en loop voor ze uit. Bij mij valt toch niets te halen want ik heb niks aan materiële zaken enz en wat ik voorheen altijd opsloeg omdat het interessant was heb ik weer gedelete omdat ik er toch nooit meer naar kijk. Ik lees alleen nog puur op het internet zelf. En dat lees ik als informatie voor als er eens wat gaat gebeuren. Dan was ik al op de hoogte en dan verrast het mij niet meer ALS het inderdaad gebeurt. Daar zijn twee tegengestelde verhalen over. Het ene verhaal gaat over een bewustzijnsverandering, het andere verhaal over een NWO. Aan de hand van mijn eigen levenservaring ga ik van een bewustzijnsverandering uit. Als dat gebeurt, en dat is in zekere mate al gaande, dan krijgen ALLE machtswellustelingen in ALLE organisaties het straks heel erg moeilijk. We leven allemaal op één planeet maar er zijn verschillende wereld. Van welke wereld je deel uit maakt hangt af van hoe je zelf in elkaar steekt.

     8 likes
  • Ze willen totale controle over ons. Volg Jensen het is de digitale 3e wereldoorlog met Bill Gates aan het roer. Volslagen idioot die de mensheid wil minimaliseren. Zijn vader was al voor abortie om mensheid te reguleren. EU stuurt aan op vaccinatie paspoort zodat ze iedereen kunnen controleren. Doodeng we raken onze vrijheid kwijt

   12 likes
  • @Justin Fijn dat er hier tenminste nog iemand redelijk nuchter kan reageren.

   5 likes
 12. ik heb niets toe te voegen aan jullie reactie?
  als dit leest van een topman weet je meteen dat de wereld gek aan het worden is.

  11 likes
 13. Is geen verrassing.

  8 likes
 14. Misschien bedoelen ze dat nu de kinderen veilig opgesloten zitten thuis, de P. Doos het moeilijker hebben?

  7 likes
  • @Sjazon, dat zou inderdaad zo maar kunnen. Vers kinder bloed is grotendeels buiten bereik voor child- trafficking. Ze zouden best in paniek kunnen zijn.

   7 likes
 15. Dat is gewoon heel goed van Trump stoppen met betalingen aan WHO
  net als de VN world afro donuts.

  7 likes
 16. Die hebben het boek ‘1984’ een keer te veel gelezen…

  6 likes
 17. Wat een rattenkop die vent.

  6 likes
 18. Bill Gates waarschuwde Trump jaren geleden voor een pandemie.

  https://www.youtube.com/watch?v=eEup9pErtmM

  1 likes
  • Klopt. Inmiddels is in het Hiernamaals een Europese Aanbesteding afgerond. God was inmiddels te oud en te duur. Gates heeft thans de leiding. Even wennen….voortaan is het Gatesverd…..Maar alle gekheid, bij mij thuis is mijn beleid al vele jaren, een ieder die met onfrisse bedoelingen en met agressie het pand betreedt, kan nadien geen fouten meer maken. Agressie met agressie bestrijden is doorgaans geen goed idee. Echter, straks hebben we ogenschijnlijk geen keus.

   12 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...