Homepagina » Mens en Dier » Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’
lange frans
Foto: Facebook/Lange Frans

Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’

Hiphopartiest Lange Frans vraagt in een twintigtal tweets aandacht voor de zaak Demmink. Hij schrijft dat hij de zaak rond de oud-topambtenaar van Justitie al vanaf 2008 aan het licht probeert te brengen.

Frans citeert onder meer uit een brief uit 2012 van drie Amerikaanse congresleden gericht aan Europarlementslid Christian Ehler, over Joris Demmink. Verder vindt hij dat deze zaak nooit goed onder de aandacht is gebracht in Nederland. Frans zit ook met vragen over jurist Jan Wolter Wabeke.

“Dit is een oproep tot kennisneming, absoluut NIET tot geweld in welke vorm dan ook! Ik zou zo graag in alle liefde en openheid van onze premier horen wat hij kan doen aan mijn persoonlijke beeldvorming van hem als beschermheer van pedofielen. Langzaam is dit land aan het ontwaken en openheid hoort daarbij,” licht Frans toe.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het is overduidelijk dat Markie parkie er tot zijn ellebogen in zit, altijd al zo geweest maar pedo’s zijn inderdaad sterk vertegenwoordigd in die hele enge partij, maar de overige grote drie kartelpartijen doen ook een duit in het zakje .
  En zolang er veel politici ver boven de wet kunnen staan in dit land zal er niets veranderen. Het geldt voor veel giga problemen in de samenleving, zolang mensen massaal op de partijen van het kartel stemmen zit er geen verandering in.
  Maar dapper iedere keer weer dat LF dit onder de aandacht brengt.

  0 likes
  • Jelle schreef:

   Lieve allemaal ,heb nog 4 A5 maanden geduld en vanaf dat moment zullen ze allemaal opgepakt worden.
   En komen al deze zaken aan het licht ,dus ook onze media kan er dan niet meer omheen.

   0 likes
   • Jack Burton schreef:

    Kijker: goh Jelle interessant, hoe weet jij dat?
    Jelle: nou, ik verwar graag hoop met realiteit…
    Kijker: Amazing!! hoe heet dat product?…
    Jelle: nou dat heet Q-anon, dat komt uit Amerika!! Het is geweldig!!…
    Jelle: maar wacht er is meer!! Als u nu besteld krijgt u er niet één, niet twee, nee!!! drie Ossebaard cabal docu’s bij cadeau…leuk om te krijgen maar ook om weg te geven!!…bestel nu, de lijnen staan voor u open…

    Zeg jelle even buiten de lachwekkende Q-anon hoax om….hoe kom jij aan deze info?

    Geluk!

    0 likes
   • Dee schreef:

    Ik ben wel benieuwd van waaruit jij dit zegt. Mvg

    0 likes
 • jenne schreef:

  Ach die lange Frans toch, aardig blijven niet oproepen tot geweld, nu ik heb hier andere gedachten over, deze viespeuken die een ambt uitvoeren binnen de Nederlandse justitie, zich zelf compromiteren in Turkije, die met films en foto’s a la Epstein de boel chanteren, dat is mijn punt, liederlijke mensen zeker overheids dienaren, stellen zich bloot vanwege hun gore spelletjes, bij het minste vermoeden, weg !!!!! ze compromiteren de hele Nederlandse staat en zijn burgers !!!, zijn we nu niet bij machte de boel op te schonen, trouwens kan alleen maar hardhandig, ze weten waar ze terecht komen zonder hun machts positie, en ook bij vrouwen komen dit soort liederlijke lesbiënes voor, soms nog een graadje erger als mannelijke pedo’s, opruimen die zooi !

  0 likes
  • Rob schreef:

   De satanisten op deze wereld hebben alles in hun zak. Veel individuen zijn erin geluisd en vervolgens worden ze bedreigd als ze niet doen wat er gezegd wordt. Niet iedereen is dan onder dezelfde noemer te plaatsen, zelfs als ze er inderdaad bij betrokken zijn geweest. Het probleem is dan ook de top van de wereld. Als die de macht zouden verliezen dan kunnen lagere machten niet meer gecontroleerd worden. Dan zou het ook kunnen dat de MSM misschien al die smerigheid aan het daglicht kunnen brengen. Dat doen ze nu niet omdat het nieuws door een paar grote corporaties bepaald wordt. En die corporaties zijn weer bezit van de top. De top is het deksel en als die eraf gaat…….

   0 likes
   • Jack Burton schreef:

    Wow Rob, jij bent net de man die ik nodig heb, zou jij aan die satanisten kunnen vertellen dat ze moeten stoppen?

    Gezien jij dit allemaal weet, uiteraard….

    0 likes
 • H schreef:

  Bericht voor Lange Frans

  voor prima vertalingen probeer https://www.deepl.com/translator. is nog gratis ook.
  Veel beter dan Google translate

  0 likes
 • Gladiator schreef:

  Tja, daar gaat ie weer……………..

  Lange Frans bijt zich vast in pedo’s pedo’s pedo’s enz enz enz…..

  En dan komt de hamer……want wat je roeptoetert zul je moeten bewijzen, en geloof me, ik kén de zaak Demmink, ik wéét als geen ander dat Dutroux geen eenling was………maar dit krijg je nooit bewezen, en dát beste Lange Frans, dát zal helaas wél moeten, toch!!!???

  En dan zijn er zaken waar men als bekende Nederlander wel een deuk mee in een pakje boter kunt slaan, zelf een heel pakje boter mee kunt platslaan, en dat heel erg zeker, maar dáár hoor ik Lange Frans niet over en dat valt me heel erg tegen van dit soort mensen…..
  Ook Maurice de Hond en het zooitje van eerst viruswaanzin wat nu ineens viruswaarheid schijnt te heten kunnen er wat van….

  Waarvan…..

  Van het maar steeds rond de hete pap langs staan roeptoeteren waar ze verdomme geen verstand van hebben en zo win je geen oorlog, en die moeten we toch winnen of niet soms!!

  Ga verdorie voor de hoofdprijs, maak Neanderland duidelijk wat er echt aan de hand is met dit HOAX virus, en leg ze eens eindelijk uit WAT EEN VIRUS is en doet, en dat het niemand kán ziek maken……

  Wil LF preken, nou, ik heb het voorzetje gegeven, hij als spits weet nu wat hij moet doen, gewoon ff binnen kicken!!!!

  Nou, ik zal afwachten maar ben er bang voor….

  Gladiator

  0 likes
  • Jan V schreef:

   Die Willem Engel is allang door de mand gevallen. Eerst vond hij het geen “smoking gun” toen al die smeris hooligans op het malieveld de boel kwamen opjutten om geweldloze demonstranten te slaan en te arresteren. Nu pleit hij Rutte vrij als zijnde een pion die misschien niet weet wat erachter de schermen speelt: https://twitter.com/MdVtje/status/1292509235352350721
   Waar komen al die geruchten dan vandaan dat Rutte ook gesignaleerd is op pedofielenfeestjes?
   Wat doet Rutte al vele jaren op de Bilderbergconferentie? Wat een idioot die Engel!
   Zijn jullie wakker Nederland?

   0 likes
   • Jan V schreef:

    Hier nog even de reactie van Engel m.b.t. de “smoking gun” op het Malieveld: https://vk.com/video516205560_456239097
    “Geen bewijslast”?! Wat is dan wel bewijslast? Via de msm moesten de smerissen zich zwaar verdedigen omdat ze waren betrapt. Hetzelfde geldt voor Maurice de Hond die loopt te wauwelen over aerosolen en ventilatie, maar ondertussen wel pleit voor smoelfilters. Allemaal controlled opposition. Als mensen nou eens tussen de regels door leren luisteren/lezen, dan komen de ware intenties al snel boven drijven; ze verraden zichzelf namelijk altijd.

    0 likes
  • Willem schreef:

   Viruswaarheid doet meer dan jij doet, veeeel meer.

   0 likes
 • Teun schreef:

  Het betreft een interessante kwestie. Niettemin is er een kwestie die eerder ons aandacht behoeft: (verplichte) vaccinatie. Dit fenomeen is reeds in een vergevorderd stadium (vooral in Rusland).

  0 likes
 • Jan V schreef:

  Frans mag wel oppassen, straks ‘verdwijnt hij op mysterieuze wijze’ of ‘pleegt hij zelfmoord’. Denkt hij nou werkelijk dat hij het moeras gaat legen?
  Rutte is ook pedofiel. Waarom heeft hij geen vrouw/vriend? Het moeras is zo groot, die krijg je met een oproepje niet leeg. Allemaal vriendjes die elkaar indekken. Blijf maar rappen Frans, da’s veiliger!

  0 likes
  • Jack Burton schreef:

   Sterk argument Jan V …geen vrouw, geen vriend=pedo…bam! Jij bent er één van recht voor z’n raap.

   Dat moeras moet maar snel geleegd worden door messias trump en het immens grote Q-anon leger….

   0 likes
 • Rob schreef:

  Wat doet de heersende macht als mensen zich roeren? Ze schuiven bekende mensen naar voren om de bevolking een bepaalde kant op te sturen. Lange Frans is hier ook een bekende artiest. Ik las al eerder dat ook hij weer beïnvloed wordt en wel door de Mossad. Of je het eens bent met hem of niet, blijf bij je eigen standpunt, beeldvorming etc. Zodra je iemand volgt ga je van je eigen weg af.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Een belangrijk punt vergeten. Vaak worden zaken die ver van ons vandaan liggen gebruikt als afleiding van andere zaken die dichterbij zijn. Wat ligt er voor ons dichterbij? De hele corona bs met de vaccinaties, muilkorven enz. Waarom haalt hij juist nu de zaak Demmink dus aan? Juist, om daar van af te leiden want als die vaccinaties door gaan zitten die pedo’s veilig. First things first en dat zijn de gevaren die nu vlak voor ons liggen. De rest is een web van vetkleppen waar je niet zomaar een eind aan maakt want dat is een wereldwijde structuur.

   0 likes
 • anargie schreef:

  Waarom zien we geen ECHTE FOTO, gemaakt met een elektronen microscoop, van COViD-19?

  Waarom zagen geen ECHTE FOTO, gemaakt met een elektronenmicrocoop, van ebola?

  Waarom zagen we nooit een ECHTE FOTO, gemaakt met een elektronenmicrioscoop, van welk virus dan ook?

  Waarom zien we alleen maar “computer modellen” en CGI graphics”?

  Het hele “immuunsysteem” zoals ons wordt geleerd is ÉÉN GROTE LEUGEN! Het is gebaseerd op de lichaam/ antilichaam these en NIET op het feit dat een lichaam gewend kan raken aan giffen en zich daar op voor kan bereiden door deze sneller uit te scheiden naarmate er een gewenning ontstaat.

  Wanneer iemand die nooit een druppel alcohol heeft gehad en een fles wodka wegtikt moet zijn maag worden leeggepompt, omdat hij/ zij/ het anders sterft. Boris Jeltsin bedreef in de jaren ’90 wereldpolitiek onder het genot van LITERS wodka omdat zijn lichaam er aan gewend was geraakt, NIET omdat hij allerlei vaccinaties had gekregen!

  Het hele virus verhaal is één grote onzin om angst in te boezemen en om een bevolking onder controle te houden/ krijgen.

  Lees het boek “Virus Mania” van Torsten Engelbrecht (Freelance journalist die medische problemen aan de kaak stelt, zoals amalgaamvullingen) en de arts interne geneeskunde Claus Köhnlein
  Schrijvers: http://whale.to/a/virusmania.html
  Boek: https://www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2020/03/Virus-Mania55tt66.pdf

  0 likes
 • P. Puk schreef:

  Ik zou het eens zoeken in de kringen van de Vrijmetselarij.

  0 likes
 • x

  Check Also

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  >