Mens en Dier

Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hiphopartiest Lange Frans vraagt in een twintigtal tweets aandacht voor de zaak Demmink. Hij schrijft dat hij de zaak rond de oud-topambtenaar van Justitie al vanaf 2008 aan het licht probeert te brengen.

Frans citeert onder meer uit een brief uit 2012 van drie Amerikaanse congresleden gericht aan Europarlementslid Christian Ehler, over Joris Demmink. Verder vindt hij dat deze zaak nooit goed onder de aandacht is gebracht in Nederland. Frans zit ook met vragen over jurist Jan Wolter Wabeke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit is een oproep tot kennisneming, absoluut NIET tot geweld in welke vorm dan ook! Ik zou zo graag in alle liefde en openheid van onze premier horen wat hij kan doen aan mijn persoonlijke beeldvorming van hem als beschermheer van pedofielen. Langzaam is dit land aan het ontwaken en openheid hoort daarbij,” licht Frans toe.

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Het is overduidelijk dat Markie parkie er tot zijn ellebogen in zit, altijd al zo geweest maar pedo’s zijn inderdaad sterk vertegenwoordigd in die hele enge partij, maar de overige grote drie kartelpartijen doen ook een duit in het zakje .
En zolang er veel politici ver boven de wet kunnen staan in dit land zal er niets veranderen. Het geldt voor veel giga problemen in de samenleving, zolang mensen massaal op de partijen van het kartel stemmen zit er geen verandering in.
Maar dapper iedere keer weer dat LF dit onder de aandacht brengt.

nou en!
nou en!
3 jaren geleden
jenne
jenne
3 jaren geleden

Ach die lange Frans toch, aardig blijven niet oproepen tot geweld, nu ik heb hier andere gedachten over, deze viespeuken die een ambt uitvoeren binnen de Nederlandse justitie, zich zelf compromiteren in Turkije, die met films en foto’s a la Epstein de boel chanteren, dat is mijn punt, liederlijke mensen zeker overheids dienaren, stellen zich bloot vanwege hun gore spelletjes, bij het minste vermoeden, weg !!!!! ze compromiteren de hele Nederlandse staat en zijn burgers !!!, zijn we nu niet bij machte de boel op te schonen, trouwens kan alleen maar hardhandig, ze weten waar ze terecht komen zonder hun machts positie, en ook bij vrouwen komen dit soort liederlijke lesbiënes voor, soms nog een graadje erger als mannelijke pedo’s, opruimen die zooi !

H
H
3 jaren geleden

Bericht voor Lange Frans

voor prima vertalingen probeer https://www.deepl.com/translator. is nog gratis ook.
Veel beter dan Google translate

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x