Buitenland

‘Eén van de grootste politieke schandalen ooit’: Britse ministers, Lords en spionnen vormen machtig pedofielennetwerk

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niet te geloven. Zo omschrijft journalist Ross Coulthart van het Australische tv-programma 60 Minutes één van de grootste politieke schandalen in de Britse geschiedenis.

Er is nieuw bewijs dat een aantal van de meest gerespecteerde Britten zich schuldig hebben gemaakt aan pedofilie. Kinderen van acht en negen jaar oud werden overgebracht naar door de staat beheerde woningen en vervolgens misbruikt door parlementsleden, Lords en spionnen. Zij werden beschermd door een geheime code en hebben nooit verantwoording af hoeven te leggen voor hun vreselijke misdaden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Britse parlementsleden, ministers, Lords en spionnen worden ervan verdacht onderdeel te zijn geweest van een goed georganiseerd pedofielennetwerk. Het team van 60 Minutes reisde af naar Londen om slachtoffers, getuigen en politieagenten te interviewen. De agenten kregen te horen dat ze hun onderzoek naar hooggeplaatste figuren zoals oud-parlementslid Lord Greville Jenner moesten staken.

Recentelijk gaf het Britse Openbaar Ministerie toe over genoeg bewijs te beschikken om Lord Jenner te vervolgen wegens het seksueel misbruik van drie jongetjes. Hij heeft de aantijgingen altijd ontkend. Het is onwaarschijnlijk dat de 86-jarige Lord Jenner, die aan dementie lijdt, ooit in de rechtbank zal moeten verschijnen.

“Media betrokken bij cover-up”

Hoewel de beschuldigingen tegen tenminste 10 huidige en voormalige parlementsleden en de daaropvolgende cover-ups zo explosief zijn dat ze uiteindelijk hebben geleid tot een parlementaire enquête, zegt Coulthart dat dit nieuws veel te weinig de voorpagina’s van kranten haalt.

“Ik sta ervan versteld dat dit schandaal niet iedere dag op de voorpagina van de dagbladen staat,” zei hij. “Eén van de redenen waarom we dit onderwerp belichten is dat we niet konden geloven dat zoveel Britse media het links laten liggen. Ik denk dat een groot deel van de Britse media betrokken is bij de cover-up.”

“We hebben verhalen gehoord over artikelen die offline zijn gehaald,” ging hij verder. “De overheidsinstituties zijn corrupt en beschermen de rijken en machtigen.”

Beschermd

Het team van 60 Minutes spreekt ook met de chauffeur van de Australische ambassadeur, die de duistere geheimen van het Britse establishment aan het licht zou kunnen brengen. De kinderen werden gedood om het machtige pedofielennetwerk te beschermen.

“Het zijn niet alleen oud-parlementsleden en andere politici die worden verdacht van pedofilie, er worden ook namen genoemd van mensen die nog steeds zeer machtige posities bekleden,” aldus Coulthart. “We moeten ons afvragen of ze beschermd worden. Ik denk het wel.”

[News.com.au]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

“De kinderen werden gedood om het machtige pedofielennetwerk te beschermen.”

Walgelijk.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
8 jaren geleden

Het lijkt alsof het nu sneller en meer openbaar komt dit type afgrijselijke nieuws. Het is 1 van de gevolgen van het aquariustijdperk. Openheid, opgeblazen ballonnen worden genadeloos doorgeprikt. Nou, hoe eerder hoe beter.

Daan
Daan
8 jaren geleden

Verbaasd waarom media ergens wel / geen aandacht aan besteden? Wel, voormalig hoofdredacteur van de Volkskrant, Pieter Broertjes, is burgemeester van Hilversum. Journalist Hans Hillen werd later minister Hans Hillen.

De telefoonnummers van (hoofd)redacteuren zitten onder de voorkeuzetoetsen van de mobiele telefoons van het landsbestuur. Er is geen machtenscheiding. Media = bestuur. En aangezien Bestuur = grootbedrijf, geldt tegenwoordig Media = grootbedrijf.

Jantje
Jantje
8 jaren geleden

Hedendaagse leiders worden niet meer geselecteerd op het gegeven of ze een echte leider zijn, maar ze worden geselecteerd op hoe goed het doelwit, de toekomstige leider is te manipuleren. Hoe zwakker de geest, hoe geschikter het doelwit.

Een doelwit krijgt wat deze verlangt, dat kan zijn: geld, macht, roem, kleine kinderen, vrouwen, of iets anders en is content met de aangeboden alternatieve levensstijl. Dan vinden er ceremonies plaats waarbij er rituelen worden uitgevoerd en het doelwit is geacht hieraan mee te doen. Voor bijvoorbeeld een pedofiele doelwit houdt dat in dat er feesten met ceremonies plaatsvinden waarbij ze met kleine kinderen orgies hebben, eventueel gevolgd met rituele slachting van een kind. Er vinden tijdens deze ceremonies dingen plaats die tegen de natuur van de mens ingaan. Alles staat op zijn kop. Het hele gebeuren wordt nauwlettend in de gaten gehouden en er wordt beeldmateriaal van het hele gebeuren gemaakt, wat later gebruikt kan worden als pressie middel.

Het doelwit krijgt dan orders van wat er van hem/haar wordt verwacht. En deze orders dienen te worden uitgevoerd, of anders… Het doelwit wordt zo een slaaf gemaakt, een werktuig met als doel het uitvoeren van orders.

En zo wordt het gewone volk dat met goodwill vertrouwen heeft in de zogenaamde vrij gekozen leiders voor de gek gehouden. Onze leiders zitten er helaas niet meer voor ons. Ze voeren orders uit voor een voor ons onzichtbare groep. Wij zijn slaven geworden van een systeem dat erop gericht is om ons afhankelijk te maken. Een systeem waarbij je met heel weinig mensen heel veel macht hebt over heel veel mensen. Een systeem waarbij heel veel mensen van een heel klein groepje mensen iets nodig hebben, zoals geld. Een systeem waarbij die heel veel mensen tot op de laatste cent uit hun eigen zak hebben betaald dmv manipulatie, list, angst en bedrog door een heel klein groepje mensen.

Het enige goede van dit systeem is dat duidelijk wordt dat de meeste mensen een goed hart hebben. Veel mensen moeten alleen nog beseffen hoe alles werkt, iets wat ze door de mainstream media erg moeilijk wordt gemaakt. Hoe meer mensen bewust worden hoe groter de kans is op verandering. Want eerst moet er een creatie zijn dmv een gedachte en dan kan die creatie worden vertaald/uitgevoerd naar de fysieke wereld.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x