Homepagina » Buitenland » ‘Eén van de grootste politieke schandalen ooit’: Britse ministers, Lords en spionnen vormen machtig pedofielennetwerk
'Eén van de grootste politieke schandalen ooit': Britse ministers, Lords en spionnen vormen machtig pedofielennetwerk

‘Eén van de grootste politieke schandalen ooit’: Britse ministers, Lords en spionnen vormen machtig pedofielennetwerk

Niet te geloven. Zo omschrijft journalist Ross Coulthart van het Australische tv-programma 60 Minutes één van de grootste politieke schandalen in de Britse geschiedenis.

Er is nieuw bewijs dat een aantal van de meest gerespecteerde Britten zich schuldig hebben gemaakt aan pedofilie. Kinderen van acht en negen jaar oud werden overgebracht naar door de staat beheerde woningen en vervolgens misbruikt door parlementsleden, Lords en spionnen. Zij werden beschermd door een geheime code en hebben nooit verantwoording af hoeven te leggen voor hun vreselijke misdaden.

De Britse parlementsleden, ministers, Lords en spionnen worden ervan verdacht onderdeel te zijn geweest van een goed georganiseerd pedofielennetwerk. Het team van 60 Minutes reisde af naar Londen om slachtoffers, getuigen en politieagenten te interviewen. De agenten kregen te horen dat ze hun onderzoek naar hooggeplaatste figuren zoals oud-parlementslid Lord Greville Jenner moesten staken.

Recentelijk gaf het Britse Openbaar Ministerie toe over genoeg bewijs te beschikken om Lord Jenner te vervolgen wegens het seksueel misbruik van drie jongetjes. Hij heeft de aantijgingen altijd ontkend. Het is onwaarschijnlijk dat de 86-jarige Lord Jenner, die aan dementie lijdt, ooit in de rechtbank zal moeten verschijnen.

“Media betrokken bij cover-up”

Hoewel de beschuldigingen tegen tenminste 10 huidige en voormalige parlementsleden en de daaropvolgende cover-ups zo explosief zijn dat ze uiteindelijk hebben geleid tot een parlementaire enquête, zegt Coulthart dat dit nieuws veel te weinig de voorpagina’s van kranten haalt.

“Ik sta ervan versteld dat dit schandaal niet iedere dag op de voorpagina van de dagbladen staat,” zei hij. “Eén van de redenen waarom we dit onderwerp belichten is dat we niet konden geloven dat zoveel Britse media het links laten liggen. Ik denk dat een groot deel van de Britse media betrokken is bij de cover-up.”

“We hebben verhalen gehoord over artikelen die offline zijn gehaald,” ging hij verder. “De overheidsinstituties zijn corrupt en beschermen de rijken en machtigen.”

Beschermd

Het team van 60 Minutes spreekt ook met de chauffeur van de Australische ambassadeur, die de duistere geheimen van het Britse establishment aan het licht zou kunnen brengen. De kinderen werden gedood om het machtige pedofielennetwerk te beschermen.

“Het zijn niet alleen oud-parlementsleden en andere politici die worden verdacht van pedofilie, er worden ook namen genoemd van mensen die nog steeds zeer machtige posities bekleden,” aldus Coulthart. “We moeten ons afvragen of ze beschermd worden. Ik denk het wel.”

[News.com.au]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Het lijkt alsof het nu sneller en meer openbaar komt dit type afgrijselijke nieuws. Het is 1 van de gevolgen van het aquariustijdperk. Openheid, opgeblazen ballonnen worden genadeloos doorgeprikt. Nou, hoe eerder hoe beter.

  39 likes
  • bert s schreef:

   Was het maar waar Hoop. Het is allemaal een onderdeel van het grote
   plan. Het is the lifting of the veil, vele corrupte zaken zullen worden
   geopenbaard. Het schandaal van de UEFA, dit verhaal, libor-schandaal en er
   zullen zeker nog enkele volgen. Een deel van de elite wordt geofferd ten
   behoeve van het grote gebeuren.
   Uit de spirituele as van de mensen zal een Phoenix herrijzen en zijn naam
   is NWO. Het is ons al verteld tijdens het songfestival van 2014, conchitta
   wurst, een hermafrodiet ( wat satan trouwens ook is), zingt rise like a
   Phoenix Begrijp en zie wat er gebeurd, anders trap je in de val die wordt
   gezet en is er voor ons burgers weinig hoop meer.

   9 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  “De kinderen werden gedood om het machtige pedofielennetwerk te beschermen.”

  Walgelijk.

  44 likes
  • bert s schreef:

   Het beschermen van het pedofielen netwerk is een halve waarheid.
   Het gaat veel dieper, het is het beschermen van een satanische
   groepering die kinderen offert aan hun god, satan. Men gooit het
   op pedofielie aangezien de echte waarheid door vele mensen niet
   zal worden gelooft en omdat er nu maar een klein gedeelte van het
   netwerk zal worden geofferd, de rest gaat gewoon door.
   Geloof me, dit gaat zo veel dieper dan wij gewone burgers kunnen bevatten.
   Elke superster op het gebied van film of muziek, elk machtig mens op deze
   wereld zit in de “club” en dit hebben ze verkregen door bloedoffers.

   21 likes
 • EllenB schreef:

  Raar dat het koningshuis niet genoemd wordt.
  Het is volgens mij allang bewezen dat Jimmy Savile en consorten, kinderen naar het paleis overgebracht hebben, om daar vervolgens misbruikt te worden.
  Jammer, want ik zou niks liever zien, dan dat Queen Elisabeth eindelijk van haar troon gestoten wordt.
  Dit mens staat ergens bovenaan de piramide van de Illuminati.
  Eén van de meest verderfelijke mensen van de wereld dus.

  29 likes
 • nunki schreef:

  Joris Demmink

  21 likes
  • EllenB schreef:

   Er vallen nog wel hoger geplaatste figuren te noemen in Nederland.
   Kevin Annett noemt bijv. onze premier en leden van het koningshuis.
   Weet niet of dit waar is, maar hoop wel dat deze beerput een keertje opengaat.

   10 likes
  • Richard schreef:

   Ja, ze doen hier alsof kindermisbruik stopt bij de kust van Dover.

   9 likes
 • bert s schreef:

  Het woord pedofiel is misschien niet op zijn plaats. Deze elite is namelijke een satanistische
  groepering, zoals de hele mondiale elite. Deze kinderen zijn in hun ogen niet vermoord
  maar geofferd aan hun god, satan/lucifer. Dit is niks nieuws, is er namelijk altijd al
  geweest. Het draait allemaal om de bloedoffers van de onschuldigen, de kinderen.

  20 likes
 • Daan schreef:

  Verbaasd waarom media ergens wel / geen aandacht aan besteden? Wel, voormalig hoofdredacteur van de Volkskrant, Pieter Broertjes, is burgemeester van Hilversum. Journalist Hans Hillen werd later minister Hans Hillen.

  De telefoonnummers van (hoofd)redacteuren zitten onder de voorkeuzetoetsen van de mobiele telefoons van het landsbestuur. Er is geen machtenscheiding. Media = bestuur. En aangezien Bestuur = grootbedrijf, geldt tegenwoordig Media = grootbedrijf.

  23 likes
  • Armonicus schreef:

   “Er is geen machtenscheiding. Media = bestuur. En aangezien Bestuur = grootbedrijf, geldt tegenwoordig Media = grootbedrijf.”

   Daan = De Beste
   +1 duim!

   6 likes
 • Jantje schreef:

  Hedendaagse leiders worden niet meer geselecteerd op het gegeven of ze een echte leider zijn, maar ze worden geselecteerd op hoe goed het doelwit, de toekomstige leider is te manipuleren. Hoe zwakker de geest, hoe geschikter het doelwit.

  Een doelwit krijgt wat deze verlangt, dat kan zijn: geld, macht, roem, kleine kinderen, vrouwen, of iets anders en is content met de aangeboden alternatieve levensstijl. Dan vinden er ceremonies plaats waarbij er rituelen worden uitgevoerd en het doelwit is geacht hieraan mee te doen. Voor bijvoorbeeld een pedofiele doelwit houdt dat in dat er feesten met ceremonies plaatsvinden waarbij ze met kleine kinderen orgies hebben, eventueel gevolgd met rituele slachting van een kind. Er vinden tijdens deze ceremonies dingen plaats die tegen de natuur van de mens ingaan. Alles staat op zijn kop. Het hele gebeuren wordt nauwlettend in de gaten gehouden en er wordt beeldmateriaal van het hele gebeuren gemaakt, wat later gebruikt kan worden als pressie middel.

  Het doelwit krijgt dan orders van wat er van hem/haar wordt verwacht. En deze orders dienen te worden uitgevoerd, of anders… Het doelwit wordt zo een slaaf gemaakt, een werktuig met als doel het uitvoeren van orders.

  En zo wordt het gewone volk dat met goodwill vertrouwen heeft in de zogenaamde vrij gekozen leiders voor de gek gehouden. Onze leiders zitten er helaas niet meer voor ons. Ze voeren orders uit voor een voor ons onzichtbare groep. Wij zijn slaven geworden van een systeem dat erop gericht is om ons afhankelijk te maken. Een systeem waarbij je met heel weinig mensen heel veel macht hebt over heel veel mensen. Een systeem waarbij heel veel mensen van een heel klein groepje mensen iets nodig hebben, zoals geld. Een systeem waarbij die heel veel mensen tot op de laatste cent uit hun eigen zak hebben betaald dmv manipulatie, list, angst en bedrog door een heel klein groepje mensen.

  Het enige goede van dit systeem is dat duidelijk wordt dat de meeste mensen een goed hart hebben. Veel mensen moeten alleen nog beseffen hoe alles werkt, iets wat ze door de mainstream media erg moeilijk wordt gemaakt. Hoe meer mensen bewust worden hoe groter de kans is op verandering. Want eerst moet er een creatie zijn dmv een gedachte en dan kan die creatie worden vertaald/uitgevoerd naar de fysieke wereld.

  21 likes
 • Wixed schreef:

  Enkel mensen die chantabel zijn, mogen machtige posities vervullen.

  14 likes
 • wanttoknow schreef:

  De kinderen werden gedood om het machtige pedofielennetwerk te beschermen klinkt natuurlijk stukken beter (bijna sympathieker [mode cynisme off]) dan, de kinderen werden gedood omdat volgens satanistische gebruiken kinderen geofferd moeten worden.
  Wij kunnen beter geloven, zo vinden onze pappies en mammies van de media dat het om pedofilie gaat dan dat het om satanisme gaat. Want satanisme stelt zich niet alleen tevreden met kinderoffers, maar ook met het offeren van mense als u en ik, die veels te veel als kinderen zijn met hun speeltjes zoals de smartphone (mensen offeren kan ook zoals Grieken als het ware op het offerblok gelegd worden).
  It doesn’t make sense, het is ongeloofwaardig, het is niet logisch dat zo’n groep machtige mensen in Engeland toevallig allemaal pedofiel zijn.
  Het is veel geloofwaardiger dat mensen via occulte organisaties op machtige posities terecht komen en als dank en als middel om hen te binden (door chantage en moord bij verraad) een offer moeten brengen aan degene die hen die macht verstrekt heeft.
  Kindermoord is geen gevolg van pedofilie, maar een gevolg van satanisme. Niet alle pedofielen zijn satanisten, maar al die satanisten daarginds zijn wel pedofielen niet omdat ze het zo lekker vinden, maar omdat het moet van hun grote baas.
  Onze overheden werken ons met ons medeweten en ook onze hebzucht en door onze laksheid en onverschilligheid in de schulden, waarna, wonder oh wonder, de bankiers ons komen redden met het op zich nemen c.q. kwijtschelden van onze schulden, waarna wij hun bezit worden. En bezit daar mag je mee doen, wat je wilt, nietwaar.
  Het is dan niet denkbeeldig dat in de toekomst het volgende gaat gebeuren. We worden gedwongen gechipt, gevaccineerd en op onze 70ste verjaardag volgt euthanasie, door middel van emotionele chantage omdat je zo sociaal moet zijn om de wereld leefbaar te houden. Het is wel mooi geweest zo. En dat wordt dan door anderen bepaald. Meningen mag je ook niet meer vrijuit verkondigen. Dus als je er een heel klein beetje bezwaar tegen hebt dat de laatste tijd sommige mensen van een uiterst vreedzaam geloof toch wel wat erg vaak mensen van een ander geloof het hoofd afsnijden en overheden dat stom toevallig nooit zien, dan kom je in een psychiatrische inrichting terecht wegens een of andere fobie en word je daar definitief platgespoten. Degene die navraag doet, waar is Flippie toch gebleven, die houden ze dan ook maar meteen vast in een dwangbuis, welteverstaan.
  Het op onze hoofden stapelen van schulden door onze slechte overheden (vraagje, waar zijn die honderdduizenden dure verkeersdrempels voor nodig, is dat nou echt altijd in alle gevallen voor onze veiligheid) en het op zich nemen van die financiële schulden door de veroorzakers van alle ellende lijkt op een pervertering van het op zich nemen van onze zonden door Jezus zoals er in het christendom over gedacht wordt, is het niet? Zouden die christenen dan toch niet zo’n achterlijk geloof hebben als wij denken dat ze hebben?
  Of zou je het christendom niet letterlijk moeten opvatten, maar wel de boodschap ter harte moeten nemen dat je je ziel niet voor geld moet verkopen, want dan verlies je je leven (je gaat geleefd worden) maar ook je vrijheid.
  Nog iets anders. Mensen open je ogen eens.
  Is het je niet opgevallen dat zo’n beladen begrip als Big Brother door het gelijknamige tv-programma is omgetoverd tot iets onschuldigs en sociaals. De angel is eruit gehaald en er kan gelachen worden om domme mensen die je door middel van de televisie kunt misleiden en om domme mensen die in samenzweringstheorieën geloven. Iedereen heeft het over de sociale interacties van de mensen die meedoen aan Big Brother en niemand heeft het meer over waar Big Brother werkelijk om gaat, het afnemen van ieders vrijheid en de totale controle over iedereen.
  Valt het niet op dat minion dat slaaf betekent en waarover in de conspiracy theory (de aarde als slavenplaneet, als concentratiekamp) vaak wordt gesproken, ineens wordt voorgesteld als een speeltje voor kinderen. Er zijn boze machten die het kwaad graag vermommen en op die manier ook nog eens de spot met ons kunnen drijven. Afleiden van de waarheid zo heet dat.
  Ook de waarheid van het vrijkopen van de ziel, welke waarheid wordt vervangen door de leugen om je ziel te verkopen voor geld, waarna men juist helemaal slaaf wordt, is ook al zo’n maniertje om zaken onschuldiger te doen lijken als ze in werkelijkheid zijn en mensen achter hun rug om te kunnen bespotten.
  Er zijn veel gekken die er allerlei religies op na houden, onder andere de religie van de linkse kerk.
  Maar ik zou er maar niet teveel de spot mee drijven, want ook al zou een zo´n religie 100% waar kunnen zijn, dan nog kan die net als de andere gebruikt worden als een blauwdruk voor het omvormen van deze chaotische wereld tot een wereld, waarin iedereen moet zeggen dat ie gelukkig is, maar in werkelijkheid doodongelukkig is gebleven. En dan leef je in een leugen. Net zo´n leugen als dat kindermoord er is om pedofielen te beschermen.

  11 likes
 • Kalki schreef:

  Je ziet maar weer, er bestaat geen God en die hier iets tegen doet; met een laserstraal dit hele Satanistische zooitje elimineren is nog het beste wat men er tegen kan doen.

  11 likes
 • Janne Geraets schreef:

  En nu gaan we verder naar het Vaticaan. Wanneer hebben de ‘overgebleven’ slachtoffers de moed om naar voren te komen. We wensen hen veel sterkte.

  7 likes
 • jenne schreef:

  Om dichter bij huis te blijven, wij hebben genoeg zieke gebeurtenissen gekend in ons landje, het Ronde huis op de Veluwe, of de Cocaïne fabriek van ons koninklijke huis in Duivendrecht,
  onze prins gemale, waardoor Demmink niet te pakken is.
  Wijlen mijn vader zij altijd tegen mij, mensen die de wet met hun voeten treden, moet je ook niet wettelijk benaderen, mensen die kwaad doen aan ons het volk, van uit hun machtpositie, moeten worden opgeruimd, en dat gebeurde dan ook, en daar waren ze bang voor, er is geen bescherming mogelijk tegen een kogel of stiletto, daar helpen geen lieve vriendjes aan!

  7 likes
 • marcelleke schreef:

  Worden al die ontvoerde kinderen dan niet gemist ?

  2 likes
  • Richard schreef:

   Jawel. Die worden gestolen uit asielzoekerscentra, jeugdinstellingen, van schoolpleintjes of van straat gepikt. Er bestaat een levendige handel in buitenlandse kinderen. Er zijn ook ouders die hier al dan niet gedwongen aan meewerken. In Canada alleen al zijn er 20.000 gevallen van vermissing van kinderen waarvan nooit meer iets is vernomen. Ook Dichtbij kennen wij meerdere gevallen van verdwijningen en onopgeloste kindermoorden. Denk aan Annas bijvoorbeeld.
   Ach, het is zo onvoorstelbaar vies!!!

   5 likes
 • Richard schreef:

  De Jezuïeten zeiden: geef me jouw kind de eerste 7 jaar en daarna krijg je ze terug. Als een boompje heel jong is, dan kun je het buigen. Als het kind heel jong is is het hart nog niet verhard, dan is de klei nog heel zacht, dan kun je er wat indrukken. Wat je het eerste erin drukt dat gaat het diepste en dat blijft het langste bij.

  De Jezuïeten zijn de enige Westerse organisatie die over dusdanige occulte macht beschikt, dat daarmee vergeleken de geheime genootschappen slechts padvinders zijn.
  Rudolf Steiner

  2 likes
  • pilske schreef:

   Klopt Richard,….de Jezuiten zijn het machtigste op aarde, en idd de Illimunatie, Bilderberggroep, Council of Foreign Relations, Trilateral, Zionisten, etc etc allen bovengenoemde die zijn onderdanig aan het meest verborgen occulte gemeenschap op aarde “De orde der Jezuiten”,….Waar denk je dat “De Nieuwe Wereldorde “geboren is,..bij de Amerikanen de Zionisten?? Echt mensen Rome heeft nog zoveel macht, zij zijn diegenen die een sluier over de wereld leggen, zij zijn de macht der machten,..zij zijn diegenen die een rookgordijn over de wereld trekken!!!

   4 likes
 • Marc schreef:

  Aan de hoogste boom, allemaal! Ontmaskeren die hap, laat ze maar zweten….

  Dit is zo ongeveer het laagste waartoe de mens in staat is, een totale afwezigheid van empathie, er wordt enkel gedacht aan het eigenbelang.

  5 likes
 • Richard schreef:

  De prijs die goede mensen betalen voor onverschilligheid over algemene zaken, is dat ze geregeerd worden door slechte mensen.
  Plato 450 v Chr.

  5 likes
 • Hendrik schreef:

  Het Boek . Kinderen te koop, is hier te bestellen,op deze site.

  http://vereniging.vrije-mens.org/berichten/21-marcel-vervloesem-kinderen-te-koop

  4 likes
 • Boerenkool schreef:

  Dit is nog maar een tipje van de sluier als je realiseert dat dit wereldwijd gebeurt.
  Vooral bij hoge posities in de zogenaamde hierachie.
  Denk aan alle geloofsinstituten, politieke lieden, koninklijke lieden, media prominenten.
  En als ze er zelf niet aan doen, weten ze er wel van.
  Ze misbruiken het liefst kinderen die niet gemist worden.
  Denk aan die arme weeskinderen die in een hel gedreven worden door zulke beesten. Bah!!!

  Pedo’s ZIJN geen mensen, maar koude liefdeloze entiteiten die in hun eigen miserabele leven nooit liefde en geluk zullen kennen.

  4 likes
 • Arwijn schreef:

  House of Windsor = Vampier Nazis. Tja… het klinkt zo belachelijk dat niet niemand het serieus WIL nemen.

  1 likes
 • jenne schreef:

  Wat ik nog wel even wil zeggen er is geen volk/proletarius als de Engelsen die zo zijn gebruikt en misbruikt door de eeuwen heen, en ze zijn zo gebrain f*cked, het is onvoorstelbaar, hun queeny dat duivels ouwe wijf, verafgoden ze, alle soldaten die mensen afmaken op de wereld, die hen niets hebben gedaan worden to Hero’s verklaard, Londen drijft op het criminele verworven geld, uit Rusland en Oekraïne, wat de USA-CIA nu doet, heeft het Britische empire
  daar voor gedaan.
  Het is net als Duitsland een groot land van culture en literatuur, met een diepe onderliggende humanitaire onderstroom, het is verdomd niet te begrijpen, wat van mensen zulke beesten maakt, als het licht uit is, out of the picture !

  2 likes
 • Mariatje schreef:

  Alleen Britse?

  0 likes
 • […] artikel ‘Eén van de grootste politieke schandalen ooit’: Britse ministers, Lords en spionnen vormen mac… is geplaatst op […]

 • x

  Check Also

  lange frans

  Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

  “Is het zo dat allerlei wereldleiders en ...

  agenda

  Presentator loopt leeg: ‘Er is een agenda om de westerse samenleving te verwoesten’

  Militanten protesteren tegen racisme, de vrijheid van ...

  >