Buitenaards

Kremlinbaas gevraagd om embargo op informatie over aliens op te heffen. Kunnen we van Poetin binnenkort disclosure verwachten?

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische president Vladimir Poetin kan geschiedenis schrijven door aan te kondigen dat aliens bestaan en de aarde al hebben bezocht. Dat stelt een Amerikaanse lobbyist.

Stephen Bassett van de Paradigm Research Group verbleef een week lang in Rusland om Poetin ervan te overtuigen het ‘waarheidsembargo’ op informatie over aliens op te heffen.

Bassett, die al jarenlang lobbyt in Washington voor alien disclosure, meent dat de waarheid over aliens wordt achtergehouden uit angst voor de impact ervan op religie en de samenleving.

Formele aankondiging

Hij werd tijdens zijn bezoek aan Rusland geïnterviewd voor een Russische documentaire over dit onderwerp.

Tijdens het interview, dat in augustus wordt uitgezonden, stipte Bassett verschillende punten aan die Poetin er mogelijk toe zullen zetten om als eerste staatshoofd een formele aankondiging te doen over buitenaards leven.

Hij ontmoette in Rusland ook verschillende militaire en inlichtingenfunctionarissen die betrokken zijn bij alien disclosure.

Vertraagt

“Terwijl mensen elkaar en de biosfeer waarin ze leven maar blijven vernietigen, wacht daarbuiten een heel sterrenstelsel vol leven dat we kunnen gaan verkennen,” zei Bassett.

“Het bestaan van buitenaards leven overstijgt politiek, religie, ras en oorlog,” vervolgde hij. “Dit embargo vertraagt enkel de ontwikkeling van onze beschaving.”

Paniek

In 2012 zei de toenmalige Russische premier Medvedev tegen journalisten dat iedere Russische president een dossier krijgt met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden.

“Ik vertel jullie niet hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn, want dat zou paniek kunnen veroorzaken,” aldus Medvedev.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Ik denk het niet. Hij gaat zijn vingers daar niet aan branden. Putin weet prima dat er geen “Buiten Aardsen” bestaan, al zal hij ze misschien wel onder Extra-Dimensionalen rangschikken. Maar ik denk dat hij waarschijnlijk zijn geweldige service record niet wil verkwanselen met dit soort Popi Jopie gedoe.

mario
mario
5 jaren geleden

Ik vertel jullie niet hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn, want dat zou paniek kunnen veroorzaken,” aldus Medvedev.
van mij mag hij het zeggen.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Waarom elke keer hetzelfde verhaal? Waarom zouden we in paniek raken of angst kennen van Aliens……ik ben angstiger van de idiote mens die alles kapot maakt ………..en nota bene zichzelf……. kom maar op….wie weet wat voor moois eruit komt……?

Bil
Bil
5 jaren geleden

Not gonna happen any time soon.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x