CoronaBuitenland

In Haïti worden mensen niet gevaccineerd en is de sterfte schokkend laag: hoe kan dat?

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Uit gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat in Haïti sinds het begin van de ‘pandemie’ slechts 837 mensen zijn overleden. Van de 11,6 miljoen inwoners van het land is 1,4 procent gevaccineerd.

Van 3 januari 2020 tot 7 juli 2022 zijn er 31.703 coronagevallen geregistreerd in het land. Op 24 juni waren er in totaal 342.724 vaccindoses toegediend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sterfterecord verpulverd

Ter vergelijking: in Israël, waar 72 procent van de bevolking is gevaccineerd, ging het aantal ‘coronasterfgevallen’ dit jaar naar recordhoogte. Ook in Finland, Denemarken, IJsland en Noorwegen piekte de sterfte door corona dit jaar. In die landen is ongeveer 80 procent van de bevolking ingeënt.

In Japan, dat een vaccinatiegraad heeft van 82 procent, werd het sterfterecord dit jaar verpulverd. En ook in Australië en Nieuw-Zeeland, waar bijna 90 procent van de mensen is gevaccineerd, blijft de sterfte snel toenemen.

Tot twee keer toe

Singapore heeft één van de hoogste vaccinatiegraden ter wereld en toch slaagde het land erin om recentelijk het sterfterecord te breken. Tot twee keer toe.

[The Gateway Pundit]

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Maar daar verbazen WIJ ons toch niet over?

Bijna 12 miljoen mensen wonen daar op Haïti en bijna niemand heeft daar dus de experimentele gentechinjectie genomen.

Het resultaat is, dat het merendeel van de bevolking zijn gezondheid heeft bewaard. En dat in tegenstelling tot heel wat andere landen ter wereld.

Schijnbaar is het voor de satanisten, die helaas momenteel praktisch de hele wereldbevolking in gijzeling houden, NIET gelukt om de machthebbers op Haïti in hun greep te krijgen.

Ik kan géén andere conclusie maken.

Vanochtend las ik trouwens, dat de minister van Volksgezondheid (ben even zijn naam vergeten) van Duitsland heeft toe moeten geven, dat het verhaal, dat het voornamelijk ongevaccineerden waren, die de ziekenhuisbedden bezet hielden, op foute gegevens gebaseerd was.

Uiteraard zal je zo’n belangrijke mededeling NIET op de NOS horen en zien. Dat past natuurlijk helemaal niet in het straatje van diegenen, die dagelijks vooral angst moeten zaaien.

ALS ze in de Westerse landen, als ook de Verenigde Staten, Canada en overal, waar een grote “vaccinatie”-graad is, eens goed onderzoek zouden doen wat betreft de gezondheidssituatie tussen ongevaccineerden en gevaccineerden, dan zou er héél wat duidelijk worden.

Uiteraard gaat dat natuurlijk NIET gebeuren. Helaas worden de sterfgevallen ten gevolge van de prikken onder het tapijt geschoven.

Of…. beter gezegd: in de kist gelegd. Uiteindelijk: doden kunnen niet meer spreken. Dat zullen WIJ voor ze moeten doen.

De enigen, die kunnen opkomen voor de permanent beschadigden EN de doden zijn natuurlijk in de eerste plaats de artsen, maar die horen wij, op een enkele uitzondering na, NIET.

Joepie de poepie
Joepie de poepie
1 jaar geleden

Overduidelijk. Het vaccine is puur poison. Straks is er geen europeaan/westerling meer over en hebben deze landen het rijk alleen. Arme landen worden niet gevaccineerd en hier is dus het schokkend bewijs.

Miranda
Miranda
1 jaar geleden

Het schijnt dat de bevolking in Haïti middelen tegen malaria gebruiken. Wat ook goed zou werken tegen Cojona.

Bep
Bep
1 jaar geleden

En wie staat als eerste weer in de prik rij?

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x