Mens en Dier

Eerste Kamerlid laat geen spaan heel van hypocriete elite: ‘Hoelang laten wij ons nog belazeren?’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Eerste Kamerlid Marjolein Faber (PVV) maakte dinsdag gehakt van de elite. “Overmoedig door te veel macht schrijft de EU de burgers steeds meer voor wat goed voor hen is. Op slinkse wijze wordt de globalistische agenda, die goed is voor de elite, maar rampzalig is voor de gewone man en de gewone vrouw, steeds meer doorgedrukt,” merkte ze op.

“Het democratisch gehalte is ver te zoeken. Oké, er is nog een Europees Parlement, dat geteisterd wordt door corruptieschandalen, zich rond laat rijden in dienstauto’s van vergaderzaal naar restaurant en zich rond laat vliegen met onrendabele gesubsidieerde vluchten tussen Amsterdam en Straatsburg. Zelfs de dienstregeling wordt afgestemd op het vergaderschema,” vervolgde Faber.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

De elite zelf uiteraard niet

“Terwijl de elite de grenzen wagenwijd openzet voor hordes jonge mannen uit Verweggistan die hier vooral komen om hun eigen consumptie en die van hun nareizende familieleden op te krikken, heeft de elite besloten dat het autochtone volk juist minder moet gaan consumeren,” zei de senator.

“De elite zelf uiteraard niet. Zij manen het volk om niet meer te vliegen. Vliegen zou slecht zijn voor het klimaat. Behalve privévluchten. Daar is immers geen doelstelling voor opgenomen in het Klimaatakkoord,” aldus Faber.

Dat mag wat kosten natuurlijk

“Kennelijk een goede reden voor de voorzitter van de Europese Raad Michel om zich hoofdzakelijk per privévliegtuig te verplaatsen. Dan heb ik het over 72 van de 112 officiële reizen sinds zijn aantreden in 2019. En geld schijnt geen rol te spelen. Zijn retourtje Parijs op 16 februari vorig jaar kostte 35.750 euro. Maar ja, dan vlieg je wel buiten het Klimaatakkoord om. En het klimaat, ja, dat mag wat kosten natuurlijk.”

“Hij is niet de enige. Het internationale elitaire netwerk vliegt lustig de aardbol rond om in tropische oorden te praten over hoe het volk, het volk, de planeet gaat redden. Onder het genot van een wagyusteak van het Koberund – dat kost per kilo zo’n 400 tot 600 euro – bedisselen zij dat het volk af moet van vlees en zuivel. Zij moeten hun buiken vullen met insecten, wormen en nepzuivelproducten,” zei het Eerste Kamerlid nog.

4.8 282 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
11 maanden geleden

Gaat ze niet lukken.

Daar zorgen wij samen voor.

We laten ze nog even genieten van de macht die ze denken te hebben.

En dan komt het mannetje met de hamer.

Let op mijn woorden, dit gaat al eeuwen zo : )

sandra
sandra
11 maanden geleden

Het is tijd om geen globalisten producten en diensten te kopen, boycotteren Black Rock, Unilever, Nestlé, Danone, Appel, Microsoft, Coca-cola, Heneiken, Pfizer, Moderna. AstraZeneca, Janssen, McDonalds, Burgerking, Disney, Netflix en enz en wij worden alleen maar gezonder zonder deze troep van producten.

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Maar volgens de AIVD zijn de elite niet die de touwtjes in handen hebben toch?Deze ongekozen lieden moeten opgepakt worden samen met alle wefkeffers in alle EU landen,we stevenen af in een rap tempo naar een slaven wereld we moeten in verzet komen dat zijn we verplicht aan onze opa’s en Oma’s die in het verzet hebben gezeten in WOII.En we moeten het doen voor onze kinderen en kleinkinderen REVOLUTIE VOLK STA OP!!!

Anja Heij
Anja Heij
11 maanden geleden

Als ze DIT filmpje nou eens laten zien bij Vandaag Inside..

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x