Homepagina » Buitenland » Gates Foundation: ‘We gaan jullie allemaal vaccineren tegen corona’
gates
Foto: Bill Gates bezoekt Ploumen. Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0

Gates Foundation: ‘We gaan jullie allemaal vaccineren tegen corona’

De rijke Bill & Melinda Gates Foundation heeft opgeroepen tot ‘wereldwijde samenwerking’ bij de ontwikkeling van coronavaccins voor zeven miljard mensen.

Autoriteiten en bedrijven moeten nu alvast plannen maken voor de productie van de vaccins, zei directeur Mark Suzman.

“Normaal gesproken is het goed om hooguit honderden miljoenen doses voorradig te hebben,” zei hij.

Vrijwel iedereen

“Als je te maken hebt met een nieuw virus zoals Covid-19, dan heb je miljarden doses nodig,” voegde hij toe.

“Er zijn zeven miljard mensen op de planeet,” aldus Suzman. “We moeten vrijwel iedereen vaccineren.”

Suzman kondigde aan dat de stichting, die is opgezet door miljardair Bill Gates en zijn vrouw Melinda, 250 miljoen dollar opzij zet voor de strijd tegen het coronavirus.

De stichting zal zich voornamelijk bezighouden met het maken van een vaccin dat de verspreiding van het coronavirus een halt moet toeroepen.

Onverwachte bijwerkingen

Er worden wereldwijd al zo’n 100 potentiële vaccins ontwikkeld en getest, zei Suzman.

“Er moet een succesvol vaccin komen voor zeven miljard mensen,” zei hij. “We moeten ze eerst testen op onverwachte bijwerkingen.”

Een internationale groep experts, landen en bedrijven moet uiteindelijk bepalen welke vaccins het meest veelbelovend zijn.

Hij zei dat China, de Verenigde Staten en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hierbij betrokken moeten worden.

Niet terug naar ‘normaal’

“Voor ons is de WHO een hele sterke, betrouwbare partner,” zei Suzman, toevoegende dat de Gates Foundation na de VS de grootste donateur is van de WHO.

Trump heeft ondertussen aangekondigd de financiering van de WHO te zullen opschorten.

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen zei dat een vaccin ‘onze beste kans is om het virus te verslaan’.

“We gaan niet terug naar ‘normaal’ totdat er een vaccin is,” zei Suzman nog.


[Euractiv]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

61 reacties

 1. ‘We gaan jullie allemaal vaccineren tegen corona’

  NOOIT NIET !!!!!!!!!!!
  Dan is hey eind zoek

  78 likes
 2. Nee hoor Willem. Veel mensen zijn nog stil op dit moment. Dat blijft niet zo. Een vaccin ontwikkelen tegen Gates is het beste en lijkt me toch niet zo moeilijk? Naast knoeien met vaccins, wat had deze lulhannes eigenlijk te zoeken bij Epstein? (Retorische vraag)

  69 likes
  • Het is gewoon een verdienmodel; je huurt een laboratorium in China om een nieuw virus te ontwikkelen, tegelijkertijd geef je dit lab of eventueel een ander lab opdracht om ook een vaccin te ontwikkellen. Soms gaat dit fout en ontsnapt het virus voordat de vaccins gereed zijn, tja virussen zijn onvoorspelbaar en geen “jaren 80” programmatjes. Bill Gates is geen weldoener, eerder een welverdiener,….

   26 likes
   • @Joris. Really? 7 miljard mensen die dan gevaccineerd zou moeten worden? Dan zouden er toch aan alle kanten alarmbellen af moeten gaan, bij iedereen. Dan is er veel meer gaande dan wat ze zeggen. 7 miljard mensen vaccineren tegen een virus dat gewoon een verkoudheidsvirus is, lijkt mij geen ‘gewoon’ verdienmodel. Ooit van de NWO order gehoord en het het chippen van de mensheid met een microchip middels vaccinaties? En dan 5G met de ‘internet of things’, waarmee alles dat een chip bevat aan het internet gekoppeld zou moeten worden. En jij gelooft dat het dan alleen maar om een verdienmodel gaat? Als ze hun zin krijgen ben jij straks ook alleen maar een ‘ding, voorzien van een micro chip’. Chips bevatten tegenwoordig al een complete computerinhoud: processor, werkgeheugen, opslag etc. Van buitenaf bestuurd en uitgelezen ben je overal traceerbaar in alles wat je doet. Dat doet nu je smartphone al. Ben jij toevallig z iemand die onder het mom van ‘niets te verbergen hebben’ dan al je vrijheden en rechten opgeeft om slaaf te zijn in een volledige technologische en digitale gevangenis?

    69 likes
  • en bij Rutte.
   geeft te denken.

   13 likes
 3. Een vaccin afdwingen op basis van een 1,5 meter economie hoe Hegeliaans wil je het hebben?

  De these, iedereen aan een vaccin krijgen met uiteenlopende motieven zoals bijvoorbeeld ID2020

  De antithese, masale weerstand van de burgers op een vaccin als daar helemaal geen noodzaak voor is.

  de synthese, iedere burger schreeuwt nu om een vaccin omdat het eerst bang is gemaakt voor een zeer dodelijk virus en maatregelen op zijn bordje krijgt die zijn bewegingsvrijheid kunstmatig beperken en voor ondernemers economisch de doodsteek is.

  Een klassiek staaltje van mensendressuur.

  56 likes
  • Ik schreeuw niet om vaccinatie en ben totaal niet bang. Overigens zonder vaccinatie heb ik 2 keer een heftig griep gehad in mijn 64 jaar en ja alle kinderziektes in mijn jeugd en verder nooit meer ziek geweest. Ik laat mij niet door angst leiden en heb het voor mezelf niet nodig.

   8 likes
  • voor face recognition technolgy is de min. afstand van 1,5m een vereiste om perfecte metingen te doen.

   fff

   5 likes
 4. Tuurlijk, iemand het polio verhaal gevolgt in India? Ik en mij hele gezin heeft het al gehad. Ik ben een week of anderhalf flink aan het hoesten geweest en 3 dagen koppijn en spierpijn. Geen verhoging. Mijn vrouw had 2 dgn last en de kinderen hadden 2 dgn beetje hoofdpijn meer niet. Pff ik ben wel een zieker geweest van Influenza en een normale longontsteking. Allemaal kwats.
  Geen vaccinatie in mijn gezin en zeker geen eentje van Bill Gates.

  32 likes
  • @Sebastiaan

   Gates (Rothschild) en HUN geïnstalleerde politici zullen mensen ertoe verplichten het vaccin MET ONDERHUIDSE CHIP te accepteren. Wie niet meewerkt zal als een gevaar voor zijn of haar omgeving worden aangemerkt en achter de gesloten deuren van een instelling verdwijnen. Zo simpel zal het gaan en zo simpel zullen mensen het accepteren.

   Niemand is nog van zichzelf, is nog baas over zichzelf en niemand is nog vrij. U BENT ALLEN VAN DE ROTHSCHILDS EN DE BILDERBERGERS! Dag vrijheid, dag mensen, welterusten.

   11 likes
   • IIS.Ik ben een simpele boerenlul die zich al een jaar of 13 in alternatief nieuws verdiept.Ik weet ook van de N.W.O. agenda 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.In u reactie mis ik de rockefellers,zijn hun ook van de khazariaanse mafia a.k.a. de cabal,deep state illuminati (nepjoden)

    3 likes
 5. Dus het gaat gewoon gebeuren ondanks de wetenschap die we hebben aangaande Gates en zijn bendeleden, ondanks de “wakkere” mensen die elke keer weer wakker worden, not. Wat heeft jarenlang berichten, actie voeren en delen en uitleggen dan opgeleverd? helemaal niks, we zijn gewoon volgzaam “tot in den doed” letterlijk en figuurlijk.

  28 likes
 6. Er zijn mensen die compleet in paniek raken als een dokter hen tegen hun wil in een vaccinatie probeert toe te dienen. Als je op zo’n moment, dat je met je rug tegen de muur staat, de dokter knock-out slaat kun je je volgens het Wetboek van Strafrecht artikel 41 beroepen op noordweer…

  27 likes
 7. Luister mensen, je bepaald zelf wat je wil en doet met jouw lijf en behoud ervan. Geen één die jou
  iets gaat verplichten wat dat betreft. Mondkapjes nog gaan verplichten. Aléz, probeer het
  maar, over mijn lijk. Achterlijken, dit is nu terreur tegen de bevolking. Als men dit niet erkent
  dan zijn de meesten domme naïeve individuen.

  25 likes
  • Ze gaan het ook niet direct verplichten maar indirect doordat je zonder vaccin de grens niet meer ove rmag, geen gebruik mag maken van het openbaar vervoer, bij veel bedrijven/instellingen niet mag werken etc.
   Een heel smerig spelletje wordt er gespeeld! Toch vraag ik me ergens af of de massa dit serieus blijft nemen en er is een kansje dat Gates vaccins op de plank blijven liggen omdat niemand er meer de noodzaak van inziet.

   7 likes
  • ik ben bang dat wanneer je weigert te vaccineren je op allerlei plaatsen de toegang wordt ontzegt, zoals reisverboden naar allerlei landen. of je moet kunnen aantonen dat je antilichamen bezit en het virus al hebt gehad. daarom zou ik het ook geen probleem vinden als ik het virus zou hebben of krijgen, mijn lichaam regelt die afweer vanzelf wel. daargelaten het risico anderen te infecteren, maar dan ga ik gewoon twee weken in quarantaine, geen probleem.

   3 likes
 8. Waarom groepsimmuniteit ons niet meer zal kunnen redden

  De piste van groepsimmuniteit om sneller van het coronavirus af te raken, is nu helemaal opgeborgen. We hebben met z’n allen zo goed de maatregelen opgevolgd, dat er maar weinig mensen immuun zijn geworden. En dus zit er niets anders op dan te wachten op een vaccin om het coronavirus het zwijgen op te leggen.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200421_04929807

  Vaccineren en dan moet je dat ieder jaar weer opnieuw gaan doen, want virussen muteren..kassa, kassa!!

  Ik zeg neen tegen de spuit!!

  18 likes
 9. diegeen die geen prik willen (waaronder ik) moeten samen komen , er moet iets tegen dat tuig gedaan worden.
  jammer dat nederland zo klein is anders was ik allang de natuur ingedoken , ondanks mijn leeftijd.
  liever een paar jaar zonder druk dan niet in vrijheid kunnen leven.
  bill gates en rutte 4 handen op een buik, was de koffie lekker.

  18 likes
 10. De wereldbevolking is nu ca 7,8 miljard en ze streven naar
  maximaal 500 miljoen mensen op aarde.
  Vandaar dat ze straks maar 7 miljard vaccins nodig hebben.
  Dit vaccin wordt waarschijnlijk je einde…

  15 likes
 11. Een oraal vaccin is al klaar en is gebaseerd op fagen zonder de rommel dat het beest wil inspuiten. En homeopathie in afwachting van wast dat varken binnen de 48 u met volledige genezing na een week.
  Luisteren doet er niemand van de politici nee opvallend is dat ze een kruisvaart tegen homeopathie gevoerd hebben enkele jaren voor de uitbraak. Ze hebben hun best gedaan homeopaten zwart te maken en af te wimpelen als placebo. BESTE MENSEN WE WORDEN GEROLD.Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomen

  12 likes
 12. Het gebeurt gewoon.
  Dit is niet de wil van het volk.
  Dit druist rechtstreeks in tegen de mensenrechten.

  En Mark Rutte en consorten die hangen.
  Waarom ?
  Daarom : https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/?fbclid=IwAR0tAqCVUio7K-nx55XalCw0Okdg_QObe9X4xTwq9vHW5arYKjSBYzDVb8g

  11 likes
 13. https://m.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI

  Is hij een tijdreiziger???
  GeWetenLoos..video rename van 2015!!!

  Shut Gates and close Windows or pay the highest Bill

  https://m.youtube.com/watch?v=qw1uB_q9Uw0
  June 2019

  Be LOVE…shine on 💖

  9 likes
 14. Waarom moet ineens iedereen een prik?
  Weet men iets wat wij niet weten.

  8 likes
 15. Zostraks zag ik op facebook (waar ik eigenlijk wel mee wil gaan stoppen) toevallig ene Harry Vermeegen die ging proosten op ‘vaccin’.
  Ik schrok er wel behoorlijk van.
  Hij leek het grappig te bedoelen, maar meende het gewoon echt.
  Hoe gek kun je zijn zeg.
  Zijn mensen nou echt zo naief om zich zo naar de slachtbank te laten leiden.
  Ik vind het een een hele enge situatie en begin doodsbang hiervan te worden.
  Deze wereld wordt beheerst door machtswellustelingen die jou in deze houtgreep willen nemen..
  Ze willen je dingen laten doen die je niet wilt, door middel van manipulatie, chantage, misleiding, bedreigingen etc.
  Bill Gates is echt een heel gevaarlijk figuur en ik vraag mij af of we dit nog kunnen gaan stoppen.

  8 likes
  • Ja, we leven in een heel rare tijd. Maar juist nu is het belangrijk om niet in je hoofd te schieten en allerlei angstscenario’s te bedenken. Daar komt alleen maar paniek van en dat is op dit moment niet ondersteunend. Op een bepaalde manier is het gewoon een klucht waar we inzitten. Het is allemaal zo voorspelbaar wat er gebeurt, dat het zelfs nog een te slecht verhaal is voor een C-film.

   4 likes
 16. Bill wordt seniel.

  7 likes
 17. Heel simpel voor Bill Gates, vaccinatie voor iedereen, weet iemand wat er in zit ? neen toch, Alle mensen op een rij, vaccinatie met microchip, en vrijheid voor ALTIJD tot de dood weg.
  SDan doet een mens zelf zijn goesting niet meer, en een ander beslist over leven , eten, of dood. LEVE de VRIJHEID..
  Voor zo ver t ze komen heeft men al millioenen mensen de dood in gejaagd met twee wereldoorlogen, en we staan wereldwijd voor de poorten van consentatie kampen. Zonder een minuut vrijheid. IK denk dat ik een pil ga pakken.

  7 likes
 18. #N3 #FireFauci #DrButtar
  BOOM! Fauci Sweating Bullets! Trump Investigating His $3.7 Million Obama Era Grant to Wuhan Lab!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=BpwndRgw-kI

  6 likes
 19. Zeer interessante links geplaatst hier zeg, dank aan jullie allen, jullie zijn goed bezig

  6 likes
 20. “De stichting zal zich voornamelijk bezighouden met het maken van een vaccin dat de verspreiding van het coronavirus een halt moet toeroepen” . WTF. Hoelang bestaat die stichting al. Hebben ze niets anders te doen. Op de één of andere manier is dit allemaal al voorspeld.

  5 likes
 21. Dan ben ik de laatste van die 7 MILJARD..

  5 likes
 22. Natuurlijk begint Bill Gates daar, omdat socialistisch Nederland op eerste plaats van de gewetenloze Amerikanen staat om mens en maatschappij naar de kloten te helpen. De liberals en zgn gutmenschen in Amerika zijn dictatoriale communisten, socialisten en geestverwanten van de Partij van de Afbraak en moordenaars van Pim, voor wie het nog niet wist.

  4 likes
  • Facebook heeft mij de mond gesnoerd vanwege mijn commentaar over Fauci de vacinatie bondgenoot van Bill Gates, die op zijn beurt 3.7 miljoen aan het coronavirus lab in Wuhan China heeft gegeven. Ik hoop maar dat Europa nu eindelijk wakker wordt en de dictatuur en het imperialisme van die Amerikanen een halt toe roept….zeer gevaarlijk waar die gasten mee bezig zijn.

   3 likes
   • Waarom zou je ook facebook gebruiken? Leuk voor een koffie praatje, meer niet. Wegdoen die corrupte zooi, je werkt zo ook mee aan de rommel op deze wereld.

    5 likes
   • Mooi lisette kom je op n voordelige manier van dat fakebook af, krijg je vanzelf meer tijd,rust, de intentie om een echt goed boek te gaan lezen… succesboeken.nl heeft n overvloed aan verdieping in huis 🌹

    4 likes
    • Dat dit ik al maar ze hebben mij een grote dienst bewezen…..genoeg bewijs materiaal dat ze niet anders zijn dan de Stasis-Gedapo’s….:-)

     1 likes
 23. Zoals Aladin in het sprookje zegt wat u wenst zult u ontvangen, wil je angst Rutte geeft het je wel, het volk denk dat overal wel een pil voor is dus de meesten zullen het vaccin de verlossing wel pakken totdat ze eindelijk pijnlijk waker worden, wat is de waarheid hard maar zeer verhelderend.
  Bedenk Dat alles wat met angst te maken heeft Is gekoppeld aan Negatief.
  Daarom denk positief en vecht voor de vrede.
  Zoals ook Nelson Mandela bleef geloven in vrijheid, vrij van die onderdrukkers en kijk eens hoe het nu is, ook jouw gedachten doen er toe
  Hier kun je gewoon tekenen hoor, of er wat uitkomt weet niemand nu
  https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

  3 likes
 24. Vaccinations are a violation of the Bill of Rights

  Be LOVE, Shine on 🌟

  2 likes
 25. Hoe kan men WHO nog vertrouwen, of met samenwerken als de leiding 100% in handen is van de witte boord criminelen. En vertrouwen geven aan mensen die de bevolking met 90% willen minderen, Bill Gates zegt zelf dat ze dit te doen met vaccinaties, en dan maar hopen op een vaccine van de zelfde Criminelen. Of gaan we allen in de rij staan?
  Mensen a.u.b. wordt wakker voor het te laat is?????

  2 likes
 26. Als we het over de“Komplot Theoreticus” versus de “practicus” hebben, dan is de “tijdlijn” natuurlijk een heel mooi leidend voorbeeld. Die geeft namelijk heel mooi aan hoe dun het draadje is tussen “Komplot theorie” en “ praktijk” is. Ook dit is weer verborgen in het volle zicht. Wanneer ik bijvoorbeeld vier maanden geleden had gezegd dat deze Corona uitbraak de aanzet zou kunnen zijn tot een poging voor verplicht vaccineren. En de “Mainstreammedia” had hier lucht van gekregen, dan was ik door de “Mainstreammedia” weggezet als stemmingmaker, volksvijand nummer 1, gekkie en nog honderd andere scheldwoorden. Dus de gevaarlijke komplotdenker is na een natuurlijk verloop van korte tijd ineens geen komplotdenker meer omdat de macht plotseling zijn ware bedoelingen laat zien. Voor de bekendmaking van Mark Suzman hadden de “mediahaviken” natuurlijk niets van mij heel gelaten. Daaruit kan ik opmaken dat die zogenaamde onafhankelijke media geinstrueerd worden om als beschermheer te dienen van de machtselite. Die als een soort reeks van bommen bij Stratego de vlag moeten beschermen. Of om even bij het ondewerp te blijven kun je de “Mainstreammedia” zien als een heel gevaarlijk virus die gezonde delen probeert aan te vallen.

  2 likes
 27. Hij gaat zijn malle MOER maar vaccineren!!
  Als je het gaat accepteren dan ben je er al van verzekerd dat je op termijn ziek gaat worden or er iets aan overhoudt.
  Ga maar eens kijken wat die Gates al heeft aangericht in India en Afrika…
  Hij steeks die naald maar in zijn eigen poot die lapzwans!

  2 likes
 28. Ach, het houd je van de straat

  1 likes
 29. CoronaVirus BioWeapon – 7. NWO-CIA-DEM Top Secret Military Missions in Ukraine, Fort Detrick, Sigonella, Wuhan, Modena
  CoronaVirus – 1. “IT’S BIO-WEAPON”. Us Expert blames China but forgets 25 Pentagon’s Secret Labs for “Ethnic AttacksC”
  CoronaVirus BioWeapon – 6. rophecy on Pandemic and NWO by Obama-Biden CIA’s QueenP

  Hoe kan America toch zo staan liegen, Altijd op wat ze zelf misdoen, afschuiven op andere, waar ze zelf labo’s hebben gebouwd. Zijn dat onze vrienden????

  0 likes
 30. Bill Gates, zoon van de Duivel en vaccines verkoper.

  Covid-19 is geen virus.
  Het is genetisch materiaal dat zich in longen bevind genaamd Exosomes.

  https://www.youtube.com/watch?v=GV1dMIaYrXc

  Dit verklaart waarom opeens zoveel mensen covid-19 hebben, omdat vrijwel iedereen die ziek is dit in zijn longen heeft, omdat je eigen imuunsysteem dit aanmaakt!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

‘Artsen en verpleegkundigen hebben patiënten en zichzelf VERRADEN’

Steeds meer artsen en verpleegkundigen worden wakker ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...