Het Complot

Complottheoretici wilden HAARP-installatie aanvallen om ‘zielen vrij te laten’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee mannen uit de Amerikaanse staat Georgia zijn gearresteerd omdat ze van plan waren de HAARP-installatie in Alaska aan te vallen.

De installatie, die eigendom is van de Universiteit van Alaska, wordt al lange tijd omgeven door complottheorieën over mind control.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De lokale zender WALB meldde dat de twee mannen, Michael Mancil en James Dryden, genoeg wapens hadden voor een klein leger.

Zielen

De twee geloven dat HAARP wordt gebruikt om het weer te beïnvloeden, mensen te hersenspoelen en zelfs zielen van mensen vast te houden.

Rechercheur Michael Vickers vertelde aan Alaska Dispatch News dat de mannen deze machine van God moesten opblazen, zodat de zielen konden worden vrijgelaten.

“Ik kan alleen zeggen dat ze van plan waren om de machine op te blazen,” zei Vickers. “Ze wilden het pasje en de auto van een wetenschapper stelen om toegang tot de installatie te krijgen.”

Ionosfeer

Al vele jaren brengen mensen het High Frequency Active Auroral Research Program in verband met mind control en weermanipulatie.

Officieel doet HAARP onderzoek naar het gedrag van de ionosfeer, een onderdeel van de atmosfeer dat communicatie en navigatiesystemen kan beïnvloeden.

Extreem plan

Een woordvoerder van de Amerikaanse luchtmacht zei dat HAARP al eerder het doelwit van bedreigingen was, maar dat dit het meest extreme plan tot nu toe was.

De politie liet weten dat de mannen beschikten over een heus ‘arsenaal’: vier automatische geweren, vier handpistolen, nog een geweer, duizenden kogels en beschermende kleding.

[ADN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
7 jaren geleden

Ze hebben gelijk. Het is net de sonars van de zee, die de vissen storen. Chemtrails. Licht vervuiling en noem maar op.

Thomas
Thomas
7 jaren geleden

Vind hier een vreemd luchtje aan zitten.
Als je een HAARP installatie die zich over de hele wereld bevinden wil uitschakelen heb je alleen een rc vliegtuigje/drone met een lange ijzerdraad nodig om de antennes waar hoogspanning opstaat kort te sluiten.

Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Heeft een docent het tweetal onderschept en met rede zichzelf laten overgeven?
Was een wetenschapper heimelijk gewapend met nunchaku’s en wist hij met deze wapens het tweetal te ontwapenen nog voordat zij zijn pasje konden innemen?
Of zou HAARP beschermd worden door het leger,om ervoor te zorgen dat de Universiteit werk voor hen kan uitvoeren,waar de schietrobots te stom voor zijn?

Ik geloof geen hele zak van dit verhaal,en denk dat het puur in de wereld gebracht is om activisten te ontmoedigen.
Want wanneer je tot de tanden toe gewapend bent,kun je toch zeker wel iéts aanrichten,anders dan plaatsvervangende schaamte…

Richard
Richard
7 jaren geleden

Nu maar hopen dat dit navolging zal hebben.
Copycats?

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x