Homepagina » Het Complot » Complottheoretici wilden HAARP-installatie aanvallen om ‘zielen vrij te laten’
Complottheoretici wilden HAARP-installatie aanvallen om 'zielen vrij te laten'

Complottheoretici wilden HAARP-installatie aanvallen om ‘zielen vrij te laten’

Twee mannen uit de Amerikaanse staat Georgia zijn gearresteerd omdat ze van plan waren de HAARP-installatie in Alaska aan te vallen.

De installatie, die eigendom is van de Universiteit van Alaska, wordt al lange tijd omgeven door complottheorieën over mind control.

De lokale zender WALB meldde dat de twee mannen, Michael Mancil en James Dryden, genoeg wapens hadden voor een klein leger.

Zielen

De twee geloven dat HAARP wordt gebruikt om het weer te beïnvloeden, mensen te hersenspoelen en zelfs zielen van mensen vast te houden.

Rechercheur Michael Vickers vertelde aan Alaska Dispatch News dat de mannen deze machine van God moesten opblazen, zodat de zielen konden worden vrijgelaten.

“Ik kan alleen zeggen dat ze van plan waren om de machine op te blazen,” zei Vickers. “Ze wilden het pasje en de auto van een wetenschapper stelen om toegang tot de installatie te krijgen.”

Ionosfeer

Al vele jaren brengen mensen het High Frequency Active Auroral Research Program in verband met mind control en weermanipulatie.

Officieel doet HAARP onderzoek naar het gedrag van de ionosfeer, een onderdeel van de atmosfeer dat communicatie en navigatiesystemen kan beïnvloeden.

Extreem plan

Een woordvoerder van de Amerikaanse luchtmacht zei dat HAARP al eerder het doelwit van bedreigingen was, maar dat dit het meest extreme plan tot nu toe was.

De politie liet weten dat de mannen beschikten over een heus ‘arsenaal’: vier automatische geweren, vier handpistolen, nog een geweer, duizenden kogels en beschermende kleding.

[ADN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Ze hebben gelijk. Het is net de sonars van de zee, die de vissen storen. Chemtrails. Licht vervuiling en noem maar op.

  19 likes
 2. Het kan niet anders dan dat dit apparaat de voortzetting is van Tesla’s werk, dat gestolen werd na de vernietiging van diens Wardenclyffe tower. Alleen, met welk doel. Vermoedelijk had Tesla iets heel anders voor ogen. Tesla had het bewustzijn dat bij zijn vindingen hoorde. Dat hebben deze wetenschappers niet, vrees ik.

  9 likes
  • Tesla zal vanuit de hoge sferen niet toelaten dat zijn werken door zijn vijanden, die zijn levenswerk gestolen hebben en hem de dood ingejaagd hebben, alsnog een succes wordt.
   Kijk naar puppet Elon Musk die het zogenaamd helemaal gaat maken.
   Hetzelfde formatje als Steven Jobs voor Apple. Rommel wat aan in arme landen, besteel ze en ga vervolgens goede sier maken en zorgen dat mensen een hele nacht in de rij gaan liggen in een slaapzak, voor het volgende wonder van techniek. Wat zijn ze bijzonder….
   Alleen lukt het volgende commercieel wereldwonder Musk nog steeds niet die auto’s een beetje fatsoenlijk te laten rijden. De Hand van Tesla.

   4 likes
 3. Vind hier een vreemd luchtje aan zitten.
  Als je een HAARP installatie die zich over de hele wereld bevinden wil uitschakelen heb je alleen een rc vliegtuigje/drone met een lange ijzerdraad nodig om de antennes waar hoogspanning opstaat kort te sluiten.

  12 likes
 4. Heeft een docent het tweetal onderschept en met rede zichzelf laten overgeven?
  Was een wetenschapper heimelijk gewapend met nunchaku’s en wist hij met deze wapens het tweetal te ontwapenen nog voordat zij zijn pasje konden innemen?
  Of zou HAARP beschermd worden door het leger,om ervoor te zorgen dat de Universiteit werk voor hen kan uitvoeren,waar de schietrobots te stom voor zijn?

  Ik geloof geen hele zak van dit verhaal,en denk dat het puur in de wereld gebracht is om activisten te ontmoedigen.
  Want wanneer je tot de tanden toe gewapend bent,kun je toch zeker wel iéts aanrichten,anders dan plaatsvervangende schaamte…

  6 likes
 5. Nu maar hopen dat dit navolging zal hebben.
  Copycats?

  6 likes
 6. “HAARP wordt gebruikt om … zielen van mensen vast te houden”? Ik denk dat die twee de trilogie van “Het Gouden Kompas” van Philip Pullman hebben gelezen en dat hun fantasie op hol was geslagen! 🙂

  6 likes
 7. Hier wetenschappers aan het woord NLs ondertiteld.
  http://www.nujouwnieuws.nl/?content=newsItem&item=1256

  1 likes
  • Het klinkt als msm en dan daar wetenschappers aan het woord, dan weet je het wel.
   Het is ook de technologie van Nicola Tesla, alleen het werkt niet best.
   Dat ze zijn werk gestolen hebben, hem vermoord hebben is hondsbrutaal, maar 50 jaar na dato met de veren gaan pronken en dan ook nog een auto Tesla noemen, dan heb je wel lef.
   Het is het lot tarten, er komt niets van terecht.

   1 likes
 8. Mss kunnen collegas van hun eens in nederland zendmasten in woonwijken uitschakelen.. Maarja het is wel water naar de zee dragen. Kan alleen maar zeggen Hulde dat mensen wakker worden en tegen de staat ingaan.

  3 likes
 9. Die donkere demon zielen van de Amerikaanse upper class willen we zeker niet vasthouden.

  1 likes
 10. Kijk hier dit is dus interessant …..opblazen die HAARP is een duivels/satanische installatie waarom zou je zielen willen vasthouden en mensen willen mind controle ??? is het misschien een project gesubsidieerd door D.TRUMP ? dan verteld HAARP installatie al genoeg!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

alaska

Extreme kou verbreekt records in Alaska. Hier is het net zo koud als op Mars

Alaska wordt geteisterd door extreme kou. In ...

China gebruikt 'weerbeheersing om koers van tyfoon te beïnvloeden'. Is dit de Chinese versie van HAARP?

China gebruikt ‘weerbeheersing om koers van tyfoon te beïnvloeden’. Is dit de Chinese versie van HAARP?

Op beelden zou te zien zijn hoe China microgolven ...