Binnenland

Wybren van Haga legt waanzin stikstofbeleid bloot: ‘Dit is echt knettergek’

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Wybren van Haga liet woensdag niets heel van het stikstofbeleid. “Klimaat is een religie geworden met een oververhitte planeet die de hel symboliseert en tofu-etende werkschuwe communisten die zich aan snelwegen vastplakken en ons naar het beloofde land moeten leiden,” zei hij.

“Mensen worden op manipulatieve wijze geïndoctrineerd en in verwarring gebracht door aperte onjuistheden te verkondigen, klimaat met milieu te verwisselen en bedreigd met uitsluiting als je niet in hetzelfde geloof gelooft als de zogenaamde ‘goede mensen’. Verkettering is jouw deel als je niet in dezelfde angstpsychose leeft,” vervolgde Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Belazerd

“Zelfs de staatsomroep voelt aan dat de toren van Babel niet tot in de hemel gaat reiken en dat het moment nadert dat miljoenen mensen door gaan krijgen dat ze belazerd zijn.”

“Als stikstofoxide- of ammoniakdepositie plaatsvindt op een voedselarme zand- of veengrond, is dat voedsel voor de bodem en uiteindelijk ontstaat er een eikenbos of een berkenbos. Is dit erg? Nee, natuurlijk niet. Bomen zijn goed, nemen CO2 op en produceren zuurstof,” benadrukte Van Haga.

Dood- en doodziek

“Het is alleen erg als je aan de EU beloofd hebt dat een zandverstuiving een zandverstuiving zal blijven. Dat betekent dat je na verloop van tijd bomen moet gaan kappen om de oorspronkelijke natuur in stand te houden. Dit is echt knettergek,” zei hij.

“We staan op het punt om 24,3 miljard euro in de sloot te gooien, terwijl 200.000 mensen in Nederland afhankelijk zijn van de voedselbank. Het immigratiesaldo was in 2022 maar liefst netto 228.000 mensen, terwijl Nederland vol is en het absorptievermogen lang geleden is bereikt. 200.000 ondernemers zijn technisch failliet door de coronamaatregelen van het kabinet. Nederland is dood- en doodziek. Het wordt tijd voor nieuwe leiders die het land besturen op basis van feiten, juiste principes en gezond verstand, en niet op basis van linkse luchtkastelen waarmee we onszelf uiteindelijk te gronde richten,” besloot Van Haga.

4.8 276 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 jaar geleden

Geweldig dat hij dit zegt, maar jammer dat het bijna alleen gehoord wordt door mensen die alternatieve nieuwskanalen volgen. Misschien een idee om ipv op het Malieveld bij de NOS in Hilversum te gaan demonstreren?

Wil
Wil
1 jaar geleden

En zo is het, we moeten weer de straat op.

King of light
King of light
1 jaar geleden

Zouden de klima goeroes van het kabinet zelf wel wat van hun veroorzaakte chaos begrijpen.
Denkt het niet, want hoe meer je liegt, hoe meer je in je eigen leugens gaat geloven.
Dat zelfde geldt voor Timmerfrans die met zijn idiote verzonnen zaken Sinterklaas speelt. Oh nee ook daar is ie te slecht voor.

Nunc uaut nunquam
Nunc uaut nunquam
1 jaar geleden

Hopelijk weet van Haga genoeg burgers en ex collega’s uit zijn officierstijd te mobiliseren voor een burgerarrest van deze doodzieke bestuurders en ze af te leveren bij een deugdelijk psychiatrisch instituut ter onderzoek & behandeling.

Dat zou geheel terecht zijn om te voorkomen dat deze zkeke geesten Nederland nog verder schade kunnen berrokken.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x