CoronaBuitenland

‘Eindelijk wordt toegegeven dat lockdowns dodelijker zijn dan corona’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De lockdown lijkt dodelijker dan corona, melden Britse media. Het bericht is opgepikt door De Telegraaf. In de afgelopen maanden stierven in Engeland en Wales iedere week zo’n 1000 personen meer dan normaal. Hier is het aantal mensen dat overleed met corona niet meegerekend.

De Britse gezondheidszorg kampt met enorme problemen. Officieel moeten ambulances binnen acht minuten reageren op een oproep, maar in Cornwall moest een 90-jarige vrouw 40 uur wachten.

De Britse overheid gaat een onderzoek instellen. “Heel goed als de Tweede Kamer ook hier een onderzoek naar doet instellen. De data niet alleen door het CBS of RIVM laten analyseren, maar toegankelijk maken voor iedereen,” zegt wetenschapper Marc Jacobs.

Dodelijk!

“De wappie-scheldkanonnades, kunnen we daar dan nu afscheid van nemen?” vraagt jurist Sietske Bergsma.

PVV-Kamerlid Fleur Agema twittert: “Onze regering koos voor hetzelfde coronabeleid. Door de bewuste keuze van het niet investeren in extra ic-capaciteit, maar vier lockdowns te combineren met het afschalen van reguliere zorg. Dodelijk!”

“Nooit meer lockdown. Nooit!” stelt BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga. BVNL-bestuurder Hans van Tellingen voegt toe: “Ah. En nu dringt het ook door tot de Nederlandse reguliere media. De schade vanwege lockdowns lijkt veel groter dan de (vrijwel non-existente) voordelen. Wanneer volgt het Nederlandse CBS?”

Prikken buiten schot

“Eindelijk wordt er toegegeven dat lockdowns dodelijker zijn dan corona, iets wat al bekend was in maart 2020. Opnieuw wordt gepoogd om de prikken buiten schot te houden. Het regime zoekt een uitvlucht en geeft een deel toe om het andere te verhullen,” stelt Viruswaarheid-voorman Willem Engel.

Volgens Volkskrant-journalist Maarten Keulemans is het niet waar. “Bij De Telegraaf denken ze dat lockdowns zorgen voor ‘meer doden dan corona’. Maar het zit totaal anders in elkaar,” beweert hij.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eagle_Eye
Eagle_Eye
7 maanden geleden

Pas op! Door nu te doen dat de lockdowns oorzaak zijn van de (over)sterfte, en dus de vaccins buiten schot blijven, hebben ze straks een reden om u alsnog naar die gifspuit te duwen: “Voorkom een lockdown, laat u vaccineren.” En wederom worden QR toegangseisen gesteld, waarbij u dit keer zonder vaccin wellicht nergens meer binnen mag.

Het zijn sluwe spelletjes die worden gespeeld.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
7 maanden geleden

Mooi!!!

En wie gaat de geleden schade vergoeden???!!!

Aan welk loket moet ik zijn???!!!

Roept u maar!!!!!!!

X-R
X-R
7 maanden geleden

Maar het gaat gewoon weer terugkomen dit najaar.

Thom
Thom
7 maanden geleden

Het zijn niet de lockdowns lijkt mij, wat het wel is hoef ik hier niet uit te leggen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x