CoronaBuitenland

‘Eindelijk wordt toegegeven dat lockdowns dodelijker zijn dan corona’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

De lockdown lijkt dodelijker dan corona, melden Britse media. Het bericht is opgepikt door De Telegraaf. In de afgelopen maanden stierven in Engeland en Wales iedere week zo’n 1000 personen meer dan normaal. Hier is het aantal mensen dat overleed met corona niet meegerekend.

De Britse gezondheidszorg kampt met enorme problemen. Officieel moeten ambulances binnen acht minuten reageren op een oproep, maar in Cornwall moest een 90-jarige vrouw 40 uur wachten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Britse overheid gaat een onderzoek instellen. “Heel goed als de Tweede Kamer ook hier een onderzoek naar doet instellen. De data niet alleen door het CBS of RIVM laten analyseren, maar toegankelijk maken voor iedereen,” zegt wetenschapper Marc Jacobs.

Dodelijk!

“De wappie-scheldkanonnades, kunnen we daar dan nu afscheid van nemen?” vraagt jurist Sietske Bergsma.

PVV-Kamerlid Fleur Agema twittert: “Onze regering koos voor hetzelfde coronabeleid. Door de bewuste keuze van het niet investeren in extra ic-capaciteit, maar vier lockdowns te combineren met het afschalen van reguliere zorg. Dodelijk!”

“Nooit meer lockdown. Nooit!” stelt BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga. BVNL-bestuurder Hans van Tellingen voegt toe: “Ah. En nu dringt het ook door tot de Nederlandse reguliere media. De schade vanwege lockdowns lijkt veel groter dan de (vrijwel non-existente) voordelen. Wanneer volgt het Nederlandse CBS?”

Prikken buiten schot

“Eindelijk wordt er toegegeven dat lockdowns dodelijker zijn dan corona, iets wat al bekend was in maart 2020. Opnieuw wordt gepoogd om de prikken buiten schot te houden. Het regime zoekt een uitvlucht en geeft een deel toe om het andere te verhullen,” stelt Viruswaarheid-voorman Willem Engel.

Volgens Volkskrant-journalist Maarten Keulemans is het niet waar. “Bij De Telegraaf denken ze dat lockdowns zorgen voor ‘meer doden dan corona’. Maar het zit totaal anders in elkaar,” beweert hij.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eagle_Eye
Eagle_Eye
1 jaar geleden

Pas op! Door nu te doen dat de lockdowns oorzaak zijn van de (over)sterfte, en dus de vaccins buiten schot blijven, hebben ze straks een reden om u alsnog naar die gifspuit te duwen: “Voorkom een lockdown, laat u vaccineren.” En wederom worden QR toegangseisen gesteld, waarbij u dit keer zonder vaccin wellicht nergens meer binnen mag.

Het zijn sluwe spelletjes die worden gespeeld.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Mooi!!!

En wie gaat de geleden schade vergoeden???!!!

Aan welk loket moet ik zijn???!!!

Roept u maar!!!!!!!

X-R
X-R
1 jaar geleden

Maar het gaat gewoon weer terugkomen dit najaar.

Thom
Thom
1 jaar geleden

Het zijn niet de lockdowns lijkt mij, wat het wel is hoef ik hier niet uit te leggen…

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x