Homepagina » Het Complot » Hollywood-producent: “Bomaanslag Boston in scène gezet”
Hollywood-producent: "Bomaanslag Boston in scène gezet"

Hollywood-producent: “Bomaanslag Boston in scène gezet”

Crisisacteurs, rookbommen, nepbloed en greenscreening. Het was allemaal onderdeel van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston in 2013. Voor iedereen die de beelden heeft gezien van het nepbloed, de grimeurs en de lachende ‘slachtoffers’ is het duidelijk dat er iets niet klopt. Dat zegt de Amerikaanse filmproducent en regisseur Nathan Folks.

Folks, één van de organisatoren van de Worldwide Wave of Action, bekeek de beelden na de aanslag in Boston als producent. Hij ontdekte al snel details die niet klopten. Folks besefte dat hij zat te kijken naar een false flag-aanslag, uitgevoerd om het volk vast te houden in angst.

De media beweerden live uit te zenden, maar Folks kon zien dat de beelden waren gemonteerd in een studio. “Als je naar livebeelden kijkt zul je geen cuts zien, waarbij je van de ene scène naar de andere gaat,” legde hij uit. “De beelden van de marathon waren niet in HD-kwaliteit, maar ze gebruikten oude technologie uit 2002. Dat deden ze omdat de beelden dan korreliger zijn en je niet goed kunt zien dat ze gemonteerd zijn.”

Er gingen beelden rond van een man die zijn benen zou zijn kwijtgeraakt tijdens de aanslagen. “Als je benen eraf geblazen zijn mag je niet worden verplaatst,” aldus Folks. “Het kan zijn dat je een bot of je nek hebt gebroken. Je gaat zo iemand zeker niet rondrijden in een rolstoel.”

Bennie van der Put schetst in Nieuwe Revu een soortgelijk beeld. Toen hij lucht kreeg van de bomaanslag in Boston had hij al snel het gevoel dat er iets niet helemaal pluis was. Van der Put noemt ook de beelden van een man die op de stoep ligt nadat zijn onderbenen zijn weggeblazen. Als er hulp arriveert en hij in een rolstoel wordt gehesen, geeft de man geen enkele kik. Bennie vindt dat raar, want zelfs getrainde militairen schreeuwen het uit van de pijn als er in hun been wordt geschoten.

Klik voor de video hier (bevat schokkende beelden)
https://www.youtube.com/embed/ZykWC39YIew

De man zonder onderbenen is volgens Van der Put een crisisacteur, een acteur die speciaal wordt ingezet om militairen te leren omgaan met traumatische schouwspelen tijdens oorlogsmissies. Veel van dit soort acteurs hebben geamputeerde ledematen.

Een ander treffend voorbeeld van een crisisacteur is Heather Abbott volgens Bennie. De goedlachse blondine wordt vanuit haar ziekenhuisbed geïnterviewd door CNN. Haar voet was nog te redden, maar toch besloot ze hem te laten amputeren. Van der Put gelooft er niets van: “Ik zou er alles aan doen om mijn voet te behouden.”

Ook Adrianne Haslet flest de boel. Zij zou volledig in paniek raken zodra ze vuurwerk hoort, maar na de aanslagen wandelt ze op haar dooie gemak een vol honkbalstadion binnen. “Echt slecht geacteerd,” aldus Bennie. “Ze kan niet tegen een beetje vuurwerk, maar een vol stadion is geen probleem.”

 

Volgens Folks is er ook een chromakey, beter bekend als greenscreen, gebruikt tijdens de aanslagen. “Het lijkt erop dat ze een tweede straat hebben gebruikt om de scène na te spelen en greenscreening hebben toegepast om de gebouwen aan Boylston Street er later achter te plakken,” legde hij uit. Folks noemde een vrouw die met een make-up tas langs de slachtoffers ging om ze op te maken. “Ze kunnen mij niet voor de gek houden,” zei hij. “Iemand moet hier tegen optreden.”

Van der Put heeft het meesterplan van de Amerikaanse overheid verder ontleed. Hij wijst op een document getiteld ‘A Tale of Two Cities and the Running of a Planned Mass Casuality Event’, waarin de voorbereidingen stap voor stap worden blootgelegd. Richard Serino presenteerde het document in 2008, toen hij hoofd was van de Emergency Medical Services in Boston. Na zijn presentatie wordt hij gepromoveerd naar het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding (FEMA). Samen met directeur van de FEMA Rene Fielding en woordvoerster Susan Bump zou hij de touwtjes stevig in handen hebben gehad.

 

[Voice of Russia, Nieuwe Revu]


Vind je deze info leuk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Stel, je ziet een vogel rondlopen op een boerenerf. Deze vogel heeft geen label dat ‘eend’, zegt. Maar de vogel ziet er zeker uit als een eend. Ook gaat hij naar de vijver en je merkt dat hij zwemt als een eend. Dan opent hij zijn bek en kwaakt als een eend. Nou, tegen die tijd ben je waarschijnlijk tot de conclusie gekomen dat de vogel een eend is. ”

  Zo ongeveer dienen de Amerikanen (o.a. Reuters en overheid) keer op keer voor het leeghoofdige slavenvolk de éne happening na de andere op. De Amerikanen hebben in Boston toch bommen horen ontploffen, waarbij één bom vreemd genoeg helemaal geen slachtoffers heeft gemaakt, ze zagen bloed, ze zagen mensen gewond, ze zagen dat wat ze moesten zien en dachten dat ze zagen wat werkelijk op een aanslag leek. Als het op een aanslag lijkt, dan is het dat ook.

  Bloomberg wilde er zelfs nog een dikke vette hap bovenop gooien. The show went even further…En Hollywoods beste acteur konden er nog wat van leren…. “Volgens Bloomberg zei Dzjochar verder dat ze nog zes bommen hadden gemaakt om in New York te gebruiken. Het ging om vijf pijpbommen, en een ‘snelkookpanbom’. Deze laatste type bom werd ook gebruikt bij aanslagen in Boston.”

  En daar hebben we verder nooit meer iets over gehoord of bewijzen van gezien, misschien was het een beetje te veel van het goede??

  13 likes
 2. Het is pervers te noemen en om ‘ge-fake- te’ scenes te creëren ipv. echte rampen te bestrijden.

  4 likes
  • False Flag-operaties (zoals o.a. die van Boston) zouden uit den bozen moeten zijn en in plaats daarvan zou samenhorigheid van het bestrijden van rampen hier op Aarde moeten heersen.

   6 likes
 3. Ik ga de volgende keer als iemand in zijn omgeving sterft ook zeggen dat het gefaked is, kijken of hij die denkwijze dan nog kan waarderen.

  Wat een onrespectvolle instellingen hebben sommige mensen zeg..

  6 likes
  • Niet te vergeten dat men ook een bom kan ‘faken’ en mensen die als onschuldige toeschouwers erbij zijn geweest zullen geschrokken alle kanten zijn opgestoven nadat de zogenaamde bom tot ontploffing is gebracht. Een nepbom, waarom niet? Maar even goed zou de elite een bom kunnen laten afgaan die wel echt is, of gelooft men dat de elite compassie voelt voor een medemens? Veronderstel dat deze bom echt was, dan hoeft dat nog niet te betekenen dat het geen door de elite georkestreerde aanslag was.

   Wat me wel bevreemdt is het feit dat er 3 mensen zijn gedood, maar deze zijn op de foto’s en video’s niet terug te vinden, maar goed, mogelijk zijn deze mensen later overleden. Maar wat ik nog gekker vind is dat er geen mensen te zien zijn die -ernstige- verwondingen aan hun bovenlichaam of hoofd hebben. Een snelkookpan/bom die gevuld is met spijkers en metalen bollen richt niet meer schade aan dan dit? Natuurlijk zie je mensen met hun benen eraf, je ziet mensen met wonden, maar waar zijn mensen met kapotte bovenlichamen, uitpuilende organen en met kapotte hoofden of zelfs zonder hoofd enz. Klinkt misschien luguber, maar een bom gevuld met metalen die ontploft zal alle kanten opvliegen en zich niet alleen beperken tot een horizontale destructie, maar zal horizontaal, diagonaal en verticaal afgaan.

   2 likes
 4. Leg mij eens uit jongens… waarom is er dan een Nederlander gesneuveld? Ik snap niet waarom jullie dit soort gespeculeerd nieuws brengen. Lijkt me niet zo leuk voor de nabestaanden om dit te lezen toch? Of is hij voor de goede orde dan maar omgelegd om het iets meer “echter” te doen lijken? Jullie slaan soms te veel door, echt….

  8 likes
 5. Deze videos proberen ons iets te doen geloven dat er helemaal niet is. Op de marathon waren er duizenden en duizenden mensen, probeer daar mr eens een scene te maken zonder dat er 1 iemand iets niet in het snuitje krijgt dat er iets niet klopt. Vergeet niet dat er geen no go zones zijn dr wr de bom ontploft is dus zou nogal moeilijk zijn een scene te maken waarin er gewoon nietsvermoedende mensen doorlopen. En er dan nog even greenscreens enzoverder aan toevoegen, er gebeurd misschien wel wat in de wereld mr nu niet gaan overdrijven he.

  6 likes
 6. Ik hoop maar dat die regisseur knap zeker van zijn zaak is, zou anders behoorlijk lullig zijn voor o.a. die jongen die zijn benen verloor.

  Persoonlijk lijkt me dit echt weer een mooi voorbeeld van ouwewijven-gespeculeer van mensen die ingekakt in hun veilige saaie leventje zitten en zich waarschijnlijk geen voorstelling kunnen maken bij dit soort drama’s die regelmatig voorkomen op andere plaatsen op deze aardkloot.

  What’s next? tweede wereldoorlog in scene gezet?

  3 likes
  • Zeker met je eens . echt van de gekke dat een buitenstaander ons even wijs probeert te maken dat dit in scene werd gezet , en dat om de controle bevoegdheden van de overheden te vergroten . Even navraag willen doen naar het personeel van de ziekenhuizen of ze patienten binnen gekregen hadden na de bomaanslag en dit lul verhaal is ontmaskerd . Van al deze complot theorieen is er maar een die belang heeft bij deze situatie en dat zijn de vijanden van de overheden , en dat zijn zij die slechts chaos in de berichtgeving plannen om plannen te smeden die het volk bang maken waardoor er nog meer wapens in de vrije markt gaan komen , zij en niet de overheid willen onrust veroorzaken onder de bevolking ! En Tja , ook 9/11 heeft de door de bevolking verkozen overheid niets maar dan ook helemaal niets mee te maken , kortom allemaal leugenaars en aandacht trekkers die nep onderzoekers !

   2 likes
  • Wie weet, maar de eerste oorlog zeker, dat was helemaal belachelijk, maar met veel doden tot gevolg.
   Jij gelooft dan vast ook nog in 911.

   1 likes
 7. vertel dat maar tegen de mensen, die tijdens deze aanslag hun familielid zijn verloren. hun vader, zoon, vrouw dochter, mama… your daddy didnt die in that bombing he was faking it!

  2 likes
  • heb je al research gedaan?????pleures….zoek en vind de waarheid ivm boston marathon 2013…..succes!!!gr bennie

   3 likes
  • beste pleures,WAKE UP heb je ogen,oren en een beetje verstand…..dan kom je al heel ver om het te zien/te begrijpen….check bij reacties mijn links/info aub en doe je eigen research….vriendelijke groeten bennie…………..stevie wonder ziet het nog…..:)

   1 likes
 8. Als je iemand in je omgeving “ziet sterven” dien je te helpen, kom je er vlug genoeg achter of het fake is. Als het fake is, kom je er niet bij, word je weggehouden door de planners! BTW: een beetje vreemde reactie mijns inziens. Verder heb ik genoeg filmpjes bestudeerd hieromtrent en die mij voor 99% overtuigde dat het inderdaad fake was en niet alleen in Boston; er zijn helaas al meerdere false flagoperaties geweest. Er is een heel grote denktank in Amerika waarin van alles wordt bedacht en van waaruit van alles wordt geproduceerd. O.a. zoals hierboven “Meet the Planner of the Boston Bombing – Now we Know” en die andere video alsmede de bovenste foto’s zijn toch al overtuigend genoeg?

  5 likes
 9. you tube:boston bombing clean up crew……….mindblowing!!!!check ook op you tube:boston bombing marathon yellow balloons…………..en zie ook dhozkar tsaernev en zijn broer er in worden geluisd!!!!chek ook op you tube:former wrestler guy dhozkhar tsaeRnev is not him in courtroom….check ook alles op you tube/google van de rechtbankzittingen!!!!!by the way de rechtszaak duurde 10 MIN,EN ER MOCHTEN GEEN CAMERA’S IN DE RECHTSZAAL???WAAROM NIET….OMDAT HET NIET DHOZKHAR TSAERNEV WAS!!!EN WAAROM ZEIDEN DE 30 AANWEZIGGE “SLACHTOFFERS”GEEN 1 WOORD IN DE RECHTSZAAL,TERWIJL ZE SPREEKRECHT HADDEN,EN HUN WERD GEVRAAGD ALS ZE IETS WILDE ZEGGEN…NIEMAND ZEI IETS,HET WAS MUISSTIL??????????WAT ZOU JIJ DOEN ALS JE BENEN ZOUDEN ZIJN AFGEBLAZEN,TRAUMA ETC…HAD….(ALS HET ECHT WAS GEBEURT…)DUS 30 “SLACHTOFFERS” ZEIDEN GEEN WOORD,VOORMALIG WORSTEL VRIEND/TEAMGENOOT ZEGT TEGEN CNN OP TV DAT HET 100% NIET DHOZKHAR TSAERNEV IS,EN DE RECHTSZAAK DUURDE 10 MINUTEN???!!!!!!ALS JE EEN AUTO STEELT,EN JE MOET VOORKOMEN DAN DUURT DE RECHTSZAAK AL +-30 MIN!!!!LAAT STAAN ALS JR TERRORIST BENT,2 BOMMEN HEBT GEPLAATS/ONTPLOFFEN,265 GEWONDEN,3 DODEN,AMERIKA UNDER ATTACK,DOOD EN VERDERF ETC………….DOE RESEARCH EN BEL/MAIL:NOS JOURNAAL,NIEUWSUUR,PAUW EN WITTEMAN,MAARTEN VAN ROSSUM,TWAN HUIJS,DWWD,ETC…….HIER MOET!!!!OPENHEID/DISCUSSIE ETC…OP TV OVER KOMEN!!!!!SAMEN STAAN WE STERK!!!!GENOEG=GENOEG IVM:LEUGENS/BEDROG/PROPAGANDA/ANGST ZAAIEN DOOR ONZE MEDIA/NOS JOURNAAL/NIEUWSUUR…ETC…ZEI WETEN DAT HET IN SCENE IS GEZET!!!ZE LIEGEN/DOEN MEE AAN DEZE PROPAGANDA,WE WORDEN VOOR DE GEK GEHOUDEN !!!!!!!!!!!!SUCCES!!!BENNIE

  5 likes
 10. “the world is a dangerous place to live,not because of the people who are evil,but because of the people who don’t do anything about it” albert einstein

  5 likes
 11. Het officiële resultaat van een of twee bommen: 3 doden en 260 gewonden. HOEVEEL??? 260??? Dat is maar liefst 5 touringcars vol. Of een doorsnee passagiersvliegtuig. Of de Tweede en Eerste Kamer als de parlementariërs allemaal opdraven. Maar goed, we pakken dit niet politiek maar wiskundig aan:
  Als alle 260 slachtoffers hand in hand in een cirkel om de bom zou hebben gestaan dan zou iedereen op 28 meter afstand zijn geweest tijdens de explosie. Die ruimte is er volgens de foto’s niet. Meer waarschijnlijk is dat de mensen vanwege de drukte naast en achter elkaar stonden. Dan is er voor 260+3 mensen minimaal 127 m2 oppervlakte nodig oftewel een strook van 12×10 meter. Die ruimte is er wel maar meteen rijst de vraag hoe de achterste mensen dan gewond konden raken, er van uit gaand dat scherven van een bom niet door 10 mensen achter elkaar kunnen vliegen. Kortom: wiskundig is aangetoond dat de 2013 Boston Marathon Bombing een hoax moet zijn geweest. Of dat de twee Tsjeteense broers onwaarschijnlijk kundige bommenmakers zijn/waren. Die jongste broer moet eigenlijk niet de gevangenis in maar eerder een contract worden aangeboden door het Pentagon. Want de beste bommen komen nog altijd uit de States.
  (totaal 6 trefwoorden: kom er maar in NSA!).

  3 likes
  • Als er een bom ontploft en er gewonden zijn wil dat niet per se zeggen dat bv de mensen op de achterste rij gewond zijn geraakt door de bom zelf. Er is niet veel nodig (en zeker bij dit geval niet) om algehele paniek te veroorzaken waarin mensen elkaar beginnen te overlopen, gewond geraken door glasscherven en etc. theorie en praktijk daar zit dikwijls wel een heel groot verschil in..

   1 likes
 12. Het meest opvallende (wat hier niet word behandeld) vind ik toch de beelden van de zogenaamde dader. Die schijnbaar zo dicht bij de bom was dat zijn kleren in slierten aan hem hingen. Hij kon echter wel wegrennen? Sowieso, waarom zou hij zo dicht bij de bom blijven? Te vaag om waar te zijn.

  4 likes
 13. Deze bomaanslag zou zijn gepleegd door iemand van blackwater securities staat wel ergens op youtube. Je ziet hem voor de bomaanslag met rugtas en na de explosie zonder rugtas op de videobeelden en nog hebben ze de dader niet. Net zoals die onderbroekenterrorist die op een vlucht is ontmaskerd door een Nederlander was ook in scene gezet, het is een grote propaganda voor terroristen omdat Amerika geen vijanden meer heeft. Komt wel mooi uit dat Poetin nu begint te ouwehoeren.

  4 likes
 14. Voor diegene die niet kunnen geloven dat dit toch echt een hoax is wil ik graag verwijzen naar de volgende website:
  http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=24&t=1602&start=60

  Ruim 81 pagina’s waarin het beeldmateriaal word besproken. Hier vind je een overweldigend bewijs dat dit geen echte aanslag was. Ik noem maar een aantal voorbeelden:

  – Nep bloed (bloed op de grond en aan slachtoffers is duidelijk nep).
  – Verplaatsen gewonden zodat een beter shot verkregen word op camera (let op de 2 vrouwen die bij de beenloze man liggen, deze zijn bij verschillende afbeeldingen verplaatst).
  – “Politieagenten in actie” die voor de camera komen poseren.
  – Bloed dat achteraf geplaatst is bij slachtoffers (pag. 69)
  – Blue screen gebruikt bij opnemen interview “american hero”
  – Manipulatie van fotos, verkeerde schaduwval etc.

  4 likes
 15. beste mensen,kijk ook eens ivm boston bombing in scene gezet:google:questionable injury images llet’s roll forum(kijk o.a op pagina 74)hier vind je alle namen van de zogenaamde slachtoffers/doden!!! zet achter elke naam boston victim of boston bombing of in hospital boston of 2013/2014!!!b.v:lee ann yanni boston victim in hospital…etc…google:revere2 was second bomb a hoax let’s roll forum…(haarscherpe foto’s/beeldmateriaal/bewijs/let vooral op dat dunne boompje wat 4 cm van de “bomexplosie”stond!!!en geen schrammetje had en 2 uur later was omgezaagd!!ivm dat het natuurlijk onmogelijk is als er een snelkookpan vol met kopspijkers ontploft en er “zwaargewonden”,”afgerukte benen”,”doden”zijn dat een boompje geen krasje heeft!!!!you tube:bombing vicytims tell their stories boston(1.45min)you tube:boston marathon bombing man losses al of is blood and died..(6.30min)hilarisch!!!!als iemand het artikel in het blad(dus niet op nieuwe revu.nl)nieuwe revu 16 4 2014 t/m 23 4 2014 heeft gelezen of nog heeft,of bestel er een bij nieuwe revu of vraag een vriend/familielid etc…ivm wat charles groenhuijsen in het artikel zegt ivm boston bombing in scene gezet!!!ik citeer charles groenhuijsen”lariekoek dat het in scene is gezet “maar nu komt het zeerrrrrrrr bizare/vreemde/mindblowing aan het licht!!!charles groenhuijse zijn eigen vrouw notabene(karin van der cammen)was in boston 15 4 2013(tenminste dat beweert karin en charles….ik zeg dat zij niet daar was!!!ze liegt/liegen)zij was ooggetuige/heeft de marathon die dag gelopen/blij dat ze het heeft overleeft!!!!etc….zij stond op 60 meter afstand toen de bommen ontplofte ,en ze zegt in het nos journaal 15 4 2013(google:charles groenhuijsen vrouw,en klik op de telegraaf,en hoor karin van der cammen “live”via de telefoon verslag doen van de gebeurtenis!!!let op hoe kalm ze is,en ze zegt ook nog op het laatste “ik ga een biertje drinken “terwijl ze 2 bommen heeft meegemaakt,chaos,dood en verderf,amerika under attack,nog meerdere bommeldingen die dag 15 4 2013!!!,blij dat ze het heeft overleeft,etc….o,ja en ze beweerd ook nog dat de tweede bom 3 sec later ontplofte dan de eerste bom,dat klopt totaal niet!!!want het was 15 seconden!!!let op:1,2,3 of:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15(tel hardop)wat een verschil of niet???ik kan geen foto’s vinden van karin van der cammen 15 4 2013 boston marathon(die foto’s wat je ziet zijn 100% niet van 15 4 2013!!!boston marathon,let wel iedereen heeft een mobiel met camera/fototoestel als hij/zij de marathon gaat lopen of familie/vrienden etc..!!!)maar waarom vertelde charles groenhuijsen geen 1 woord in de nieuwe revu(magazine/blad 16 4 2014 t/m 23 4 2014)dat notabene zijn eigen vrouw 15 4 2013 de marathon in boston heeft gelopen en blij is dat ze het heeft overleeft,en ooggetuige was vanaf 60 meter,en berichtgeving via telefoon op 15 4 2013 doet aan nos journaal,als het artikel nieuwe revu notabene gaat over:boston bombing in scene gezet?????????????dat is toch zeer opmerkelijk/ongelooflijk/vreemd/VERDACHT!!!!ANTWOORD:KARIN VAN DER CAMMEN WAS 100% NIET AANWEZIG BOSTON MARATHON 15 4 2013!!!!EN ALS CHARLES VERTELD HAD AAN DE NIEUWE REVU/VERSLAGGVER/LEZERS ETC…DAN HAD HIJ SLAPENDE HONDEN WAKKER GEMAAKT EN WAS HIJ/ZIJ DOOR DE MAND GEVALLEN MET HUN LEUGENS/BEDROG/PROPAGANDA!!!!!BY THE WAY DENKEN JULLIE NU WERKELIJK DAT NOS JOURNAAL/NIEUWSUUR ETC…NIET WETEN DAT SANDY HOOK 2012 EN BOSTON MARATHON BOMBING 2013 IN SCENE ZIJN GEZET!!!!ZIJ DOEN MEE AAN DE PROPAGANDA MACHINE!!!TIP:MAIL:DWDD,PAUW EN WITTEMAN,NOS JOURNAAL,NIEUWSUUR,ANP,REPORTER,BNN,3 ONDERZOEKT,PETER R DE VRIES,MAARTEN VAN ROSSUM(BY THE WAY MAARTEN VAN ROSSUM DOET OOK ZIJN MOND NIET OPEN INVM SANDY HOOK/BOSTON MARATHON HIJ IS TOCH AMERIKADESKUNDGE???!!!)ER MOET EENS OP TELEVISIE OVER GEPRAAT WORDEN !!!!!!DOOR ONZE DESKUNDIGEN!!!BIJ PAUW EN WITTEMAN OF DWDD OF……….ETC….OPENHEID,DISCUSSIE..MET 1 SIMPELE VRAAG:IS DE BOSTON MARATHON BOMBING IN SCENE GEZET JA OF NEE!!!!CHECK OOK OP YOU TUBE MIJN GROTE HELD PEEKAY22-BOSTON(+-90 VIDEO’S)BETREFT BOSTON MARATHON BOMBING 2013 HIJ IS DE ALLERRBESTE!!!!!!!…”IT’S EASIER TO FOOL PEOPLE,THAN CONVINCE THEM THEY HAVE BEEN FOOLED” MARK TWAIN “THE WORLD IS A DANGEROUS PLACE TO LIVE,NOT OF THE PEOPLE WHO ARE EVIL,BUT BECAUSE OF THE PEOPLE WHO DON’T DO ANYTHING ABOUT IT” ALBERT EINSTEIN MAIL/BEL DE MEDIA OM OPENHEID!!!!!WE WORDEN VOOR DE GEK GEHOUDEN/GEBRAINWASHED DOOR NOS JOURNAAL/NIEUWSUUR ETC…..ZIJ WETEN 100% DAT DE BOSTON BOMBING MARATHON EN SANDY HOOK IN SCENE IS GEZET,WAAROM VERTELLEN ZE ONS DAT DAN NIET!!!!!SUCCES!!!GROETJES BENNIE

  4 likes
 16. beste mensen,breaking news!!!!!!kijk op you tube:deel 2 van het interview met nathan folks-hollywood producer boston false flag attack!!!!!kijk eest op you tube:peekay22-hollywood producer claims boston bombing false attack van 27 4 2014(deel 1) en dan deel 2 van 30 4 2014!!!!!!!!!!op you tube bij peekay22!!!!!must see/hear!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bekijk by the way alle video’s van peekay22-boston marathon firecracker(+-90 video’s)betreft boston marathon 2013!!!!!hij heeft de allerrrbeste video’s en analyses/info/zeer goed te begrijpen video’s(een kind van 12 jaar begrijpt/ziet het toneelstuk genaamd boston marathon bombing 2013 nog….)het is mij een raadsel waarom hier niet over gepraat wordt bij b.v:dwdd,pauw en witteman,bnn,powned,nieuwsuur,rtl late night etc…..waarom zijn ze zo monddood??????mail/bel aub deze programma’s of zet een bericht op twitter/facebook etc….het doel is:discussie over dit zeer belangrijk onderwerp!!!!want we worden voor de gek gehouden!!!!mail aub de redacties ivm aandacht schenken aan dit onderwerp!!!!!dat b.v:maarten van rossum(notabene amerikadeskundige)eens een zinnig woord hier over zegt..of peter r de vries(die niet naar crimeseries kan kijken omdat het zo nep is,nou dan zou hij naar de boston marathon crisisacteurs/amputee/nepbloed/etc…zeker een mening over zouden moeten hebben!!)of martin koolhoven(regisseur)ivm hollywood prodcucer/regisseur nathan folks of paul verhoeven of politiek den haag.of??????mailen,mailen en nog eens mailen en twitter en op facebook hierover info geven….hoe meer mensen mailen/bellen naar de redacties van tv nederland hoe groter de kans is dat iemand eens hierover praat…..succes!!!gr bennie

  4 likes
 17. check op you tube:illuminati in holland en kijk vooral!!!!!vanaf:16 00min t/m 16:60min!!!)onze president ruute heeft iet zeerrrrrrrrrrrr opmerkelijks in zijn werkkamer hangen!!!waar hij blijkbaar inspiratie uithaalt!!!!!shocking……groetjes bennie

  4 likes
 18. En hoe zit het dan met die Nederlander die erbij was??

  2 likes
 19. Zie voor meer info http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=24&t=1602&sid=a736466538ed9190e2c8db577acf14e2&start=1200
  Hier staan de post vanaf april 2013 over de “bom” aanslag in Boston.

  2 likes
 20. you tube:peekay22 -boston(+-90 video’s)betreft boston marathon “bombing”hij is de allerbeste onderzoeker/analyst

  2 likes
 21. by the way er zijn ook kinderen gebruikt als marionetten in het sandy hook/boston marathon SCHANDAAL!!!!!!!!ONSCHULDIGE KINDEREN WORDEN GEBRAINWASHED/GEBRUIKT!!!!!TIP:VERTEL IEDEREEN DIE JE KENT DOOR MIDDEL VEN FACEBOOK,E MAIL,SMS,(SOCIAL MEDIA)IVM SANDY HOOK EN BOSTON MARATHON 2013!!!!EN MAIL NOS JOURNAAL/NIEUWSUUR/RTL NIEUWS/DWDD/PAUW EN WITTEMAN/MAARTEN VAN ROSSUM/PETER R DEVRIES IVM HUN MENING/OPENHEID ETC…..WAAR IS POLITIEK DEN HAAG IN DIT VERHAAL????TIP:MAIL/BEL POWNWED MET DE VRAAG ALS RUTGER VAN CASTRICUM EENS VRAAGT(HIJ ALS LEFGOZER!!!)IVM BOSTON MARATHON 2013…HOE MEER MENSEN MAILEN/BELLEN/FACEBOOK ETC HOE EERDER DAT HET EENS OP TV KOMT DISCUSSIES/OPENHEID ETC….IK HEB AFELOPEN HALF JAAR GEMAILD/GEBELD ETC….1 PERSOON IS NIET GENOEG BLIJKBAAR…IK HEB PAUW EN WITTEMAN,DWDD,POWNED,NIEUWSUUR,REPORTER,BRANDPUNT,ETC ZEERRRRRRRRRRRRR VAAK GEBELD/GEMAILD EN ZE DOEN ER NIKS MEE!!!!!!BEHALVE NIEUWE REVU(MAAR DIE HEB IK OOK MET ZWEET,BLOED EN TRANEN MOETEN OVERTUIGEN MAAR ENFIN…)HET IS ME TOCH GELUKT!!!!KIJK OP NIEUWE REVU.NL-BOSTON BOMBING IN SCENE GEZET,EN ALS HET JE BEVALT ZET ER DAN AUB EEN LIKE OP!!!!!DAN IS ALLE MOEITE NIETS VOOR NIKS GEWEEST…..BESTEL OOK NOG BIJ DE NIEUWE REVU HET BLAD VAN 16 4 2014 IVM BOSTON IN SCENE ARTIKEL INDIEN VOOR MEER INFO….ZEG/VERTEL/MAIL/SMS ETC AAN IEDEREEN DOOR IVM NIEUWE REVU.NL ARTIKEL BOSTON BOMBING IN SCENE GEZET EN VRAAG ALS ZE ER LIKES OP WILLEN KLIKKEN EN VERTEL OOK OVER:YOU TUBE:PEEKAY22-BOSTON(+-90 VIDEO’S)BETREFT BOSTON MARATHON “BOMBING”HIJ IS ZOOOOOOOOOOOOOOO GOED/GRAPPIGE/ANALYST!!!!!HIJ IS PAS EEN HELD,IN HET HELE BOSTON MARATHON GEBEUREN..!!!SUCCES….

  2 likes
 22. En hoe zat het nou met die inzet van Craft huursoldaten?

  1 likes
 23. Die nederland is waarschijnlijk naar amerika gegaan, omdat ie graag een carriere wilde als acteur, en is hem beloofd als je dit doet, heb jij een carriere

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Complot bewezen: senator probeert geheimzinnig detentiekamp binnen te gaan. Dit filmpje laat zien wat er vervolgens gebeurt

Complot bewezen: senator probeert geheimzinnig detentiekamp binnen te gaan. Dit filmpje laat zien wat er vervolgens gebeurt

Er gaan al vele jaren complottheorieën rond ...

Verslaggeving over bomaanslagen tijdens marathon Boston blijkt verzonnen. Deze Boston Globe-columnist loog alles bij elkaar

Verslaggeving over bomaanslagen tijdens marathon Boston blijkt verzonnen. Deze Boston Globe-columnist loog alles bij elkaar

Columnist Kevin Cullen maakte deel uit van het ...