Het Complot

Hollywood-producent: “Bomaanslag Boston in scène gezet”

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Crisisacteurs, rookbommen, nepbloed en greenscreening. Het was allemaal onderdeel van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston in 2013. Voor iedereen die de beelden heeft gezien van het nepbloed, de grimeurs en de lachende ‘slachtoffers’ is het duidelijk dat er iets niet klopt. Dat zegt de Amerikaanse filmproducent en regisseur Nathan Folks.

Folks, één van de organisatoren van de Worldwide Wave of Action, bekeek de beelden na de aanslag in Boston als producent. Hij ontdekte al snel details die niet klopten. Folks besefte dat hij zat te kijken naar een false flag-aanslag, uitgevoerd om het volk vast te houden in angst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De media beweerden live uit te zenden, maar Folks kon zien dat de beelden waren gemonteerd in een studio. “Als je naar livebeelden kijkt zul je geen cuts zien, waarbij je van de ene scène naar de andere gaat,” legde hij uit. “De beelden van de marathon waren niet in HD-kwaliteit, maar ze gebruikten oude technologie uit 2002. Dat deden ze omdat de beelden dan korreliger zijn en je niet goed kunt zien dat ze gemonteerd zijn.”

Er gingen beelden rond van een man die zijn benen zou zijn kwijtgeraakt tijdens de aanslagen. “Als je benen eraf geblazen zijn mag je niet worden verplaatst,” aldus Folks. “Het kan zijn dat je een bot of je nek hebt gebroken. Je gaat zo iemand zeker niet rondrijden in een rolstoel.”

Bennie van der Put schetst in Nieuwe Revu een soortgelijk beeld. Toen hij lucht kreeg van de bomaanslag in Boston had hij al snel het gevoel dat er iets niet helemaal pluis was. Van der Put noemt ook de beelden van een man die op de stoep ligt nadat zijn onderbenen zijn weggeblazen. Als er hulp arriveert en hij in een rolstoel wordt gehesen, geeft de man geen enkele kik. Bennie vindt dat raar, want zelfs getrainde militairen schreeuwen het uit van de pijn als er in hun been wordt geschoten.

Klik voor de video hier (bevat schokkende beelden)
https://www.youtube.com/embed/ZykWC39YIew

De man zonder onderbenen is volgens Van der Put een crisisacteur, een acteur die speciaal wordt ingezet om militairen te leren omgaan met traumatische schouwspelen tijdens oorlogsmissies. Veel van dit soort acteurs hebben geamputeerde ledematen.

Een ander treffend voorbeeld van een crisisacteur is Heather Abbott volgens Bennie. De goedlachse blondine wordt vanuit haar ziekenhuisbed geïnterviewd door CNN. Haar voet was nog te redden, maar toch besloot ze hem te laten amputeren. Van der Put gelooft er niets van: “Ik zou er alles aan doen om mijn voet te behouden.”

Ook Adrianne Haslet flest de boel. Zij zou volledig in paniek raken zodra ze vuurwerk hoort, maar na de aanslagen wandelt ze op haar dooie gemak een vol honkbalstadion binnen. “Echt slecht geacteerd,” aldus Bennie. “Ze kan niet tegen een beetje vuurwerk, maar een vol stadion is geen probleem.”

 

Volgens Folks is er ook een chromakey, beter bekend als greenscreen, gebruikt tijdens de aanslagen. “Het lijkt erop dat ze een tweede straat hebben gebruikt om de scène na te spelen en greenscreening hebben toegepast om de gebouwen aan Boylston Street er later achter te plakken,” legde hij uit. Folks noemde een vrouw die met een make-up tas langs de slachtoffers ging om ze op te maken. “Ze kunnen mij niet voor de gek houden,” zei hij. “Iemand moet hier tegen optreden.”

Van der Put heeft het meesterplan van de Amerikaanse overheid verder ontleed. Hij wijst op een document getiteld ‘A Tale of Two Cities and the Running of a Planned Mass Casuality Event’, waarin de voorbereidingen stap voor stap worden blootgelegd. Richard Serino presenteerde het document in 2008, toen hij hoofd was van de Emergency Medical Services in Boston. Na zijn presentatie wordt hij gepromoveerd naar het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding (FEMA). Samen met directeur van de FEMA Rene Fielding en woordvoerster Susan Bump zou hij de touwtjes stevig in handen hebben gehad.

 

[Voice of Russia, Nieuwe Revu]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Het is pervers te noemen en om ‘ge-fake- te’ scenes te creëren ipv. echte rampen te bestrijden.

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

En hoe zit het dan met die Nederlander die erbij was??

IIS
IIS
10 jaren geleden

Stel, je ziet een vogel rondlopen op een boerenerf. Deze vogel heeft geen label dat ‘eend’, zegt. Maar de vogel ziet er zeker uit als een eend. Ook gaat hij naar de vijver en je merkt dat hij zwemt als een eend. Dan opent hij zijn bek en kwaakt als een eend. Nou, tegen die tijd ben je waarschijnlijk tot de conclusie gekomen dat de vogel een eend is. ”

Zo ongeveer dienen de Amerikanen (o.a. Reuters en overheid) keer op keer voor het leeghoofdige slavenvolk de éne happening na de andere op. De Amerikanen hebben in Boston toch bommen horen ontploffen, waarbij één bom vreemd genoeg helemaal geen slachtoffers heeft gemaakt, ze zagen bloed, ze zagen mensen gewond, ze zagen dat wat ze moesten zien en dachten dat ze zagen wat werkelijk op een aanslag leek. Als het op een aanslag lijkt, dan is het dat ook.

Bloomberg wilde er zelfs nog een dikke vette hap bovenop gooien. The show went even further…En Hollywoods beste acteur konden er nog wat van leren…. “Volgens Bloomberg zei Dzjochar verder dat ze nog zes bommen hadden gemaakt om in New York te gebruiken. Het ging om vijf pijpbommen, en een ‘snelkookpanbom’. Deze laatste type bom werd ook gebruikt bij aanslagen in Boston.”

En daar hebben we verder nooit meer iets over gehoord of bewijzen van gezien, misschien was het een beetje te veel van het goede??

Stefan
Stefan
10 jaren geleden

Deze videos proberen ons iets te doen geloven dat er helemaal niet is. Op de marathon waren er duizenden en duizenden mensen, probeer daar mr eens een scene te maken zonder dat er 1 iemand iets niet in het snuitje krijgt dat er iets niet klopt. Vergeet niet dat er geen no go zones zijn dr wr de bom ontploft is dus zou nogal moeilijk zijn een scene te maken waarin er gewoon nietsvermoedende mensen doorlopen. En er dan nog even greenscreens enzoverder aan toevoegen, er gebeurd misschien wel wat in de wereld mr nu niet gaan overdrijven he.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x