Homepagina » Buitenland » De elites hebben er alles aan gedaan om ons te stoppen. Dit is wat je niet hoort in de media over Charlottesville
De elites hebben er alles aan gedaan om ons te stoppen. Dit is wat je niet hoort in de media over Charlottesville

De elites hebben er alles aan gedaan om ons te stoppen. Dit is wat je niet hoort in de media over Charlottesville

Bij onlusten tussen extreemrechtse groepen en tegendemonstranten zijn zaterdag in het Amerikaanse Charlottesville tientallen mensen gewond geraakt en drie doden gevallen.

Sinds vrijdag waren aanhangers van het zogeheten alt-right bijeen in Charlottesville.

Ze protesteerden tegen plannen om een standbeeld weg te halen van generaal Robert E. Lee, de aanvoerder van de zuidelijke staten in de Amerikaanse burgeroorlog.

Ander beeld

Zaterdag kwam het tot een gewelddadige confrontatie tussen de aanhangers van alt-right en antifa (antifascisten).

Een auto reed in op een protestmars, waarbij een vrouw om het leven kwam en 19 mensen gewond raakten.

Mensen die aanwezig en betrokken waren bij de protesten schetsen een ander beeld dan de mainstream media.

Het lijkt er sterk op dat het geweld doelbewust werd uitgelokt en dat militante linkse extremisten de straat op werden gestuurd om onrust te stoken.

Nergens meer

Journaliste Faith Goldy was ter plaatse en merkt op dat de aanhangers van alt-right een vergunning hadden voor een vreedzame betoging in Charlottesville en dat er veel politie op de been was.

Ze zag onder meer SWAT-teams, gepantserde politievoertuigen en ook de oproerpolitie en Nationale Garde waren ter plaatse.

Na ongeveer twee uur waren alle politieagenten plotseling verdwenen, merkt Goldy op. “Er was nergens meer een agent te bekennen.”

Toen zag ze ineens de auto opduiken die inreed op de betogers. Het duurde volgens de journaliste minuten voordat de eerste hulpdiensten ter plekke waren.

Elites

De mars van de rechtse nationalisten werd georganiseerd door blogger Jason Kessler. Hij trok aanhangers van alt-right vanuit het hele land aan.

Hij vertelt in onderstaande video dat er veel gedoe was rond de vergunning voor de betoging en dat ‘de elites binnen de media en de overheid in dit land er alles aan gedaan hebben om ons te stoppen’.

Kessler legde uit dat de beloofde politiebescherming uitbleef en dat hij om die reden is genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen.

Bloed aan de handen

De media proberen alt-right zoveel mogelijk in diskrediet te brengen, aldus de blogger.

“De media zaaien tweestrijd en zeggen dat er sprake was van gevechten, maar er was geen sprake van gevechten,” zei Kessler.

Hij voegde toe dat het stadsbestuur van Charlottesville bloed aan de handen heeft.

Oorlogsdaad

“Zij wisten dat deze gebeurtenis over de hele wereld te zien zou zijn en wilden daar koste wat kost een stokje voor steken.”

“Ook al moesten ze daarvoor de wet overtreden en dat is precies wat ze hebben gedaan,” aldus Kessler. “Dit is een oorlogsdaad tegen het Amerikaanse volk.”

President Trump veroordeelde het geweld in Charlottesville, maar verwees niet naar extreemrechts of een terreurdaad.

Hij weet ook wel dat het geweld is uitgelokt door de elites om alt-right tot zondebok te maken.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Minute Repeater schreef:

  Het is lachwekkend dat hij hier probeert te doen alsof zijn beweging hier het slachtoffer is, 1 blik op de symbolen op hun kleding/uniformen/vlaggen/schilden etc etc weet je dat je hier gewoon te maken hebt met neo nazi´s. Zie hier de ware aard van die zogenaamde hervormde extreemrechtse groeperingen, die zich gewillig laten gebruiken door de elite, en die het helemaal niet erg vinden dat boel escaleert. Het is te hopen dat de meeste mensen door die façade heen prikken, want ook hier in Europa hebben we een aantal extreem rechtse bewegingen die zogenaamd hervormd zijn.

  Overigens geldt dit ook voor een hoop (extreem) linkse groeperingen, want ook daar zit een hoop tuig van de hoogste richel bij met werkelijk onfrisse ideeën, en die zich ook gewillig laten gebruiken door de elite. Ik word zo kots misselijk van al die haat groepen, het boeit me niet of ze links of rechts zijn, wat religie ze aanhangen; of ze nu wit, zwart, geel of wat dan ook zijn, maar het wordt eens tijd dat alle vredelievende mensen een opstaan tegen dit soort tuig. Hoe vaak moet de geschiedenis zich nog herhalen voordat mensen het eindelijk eens een keer door hebben dat “we” niet elkaars vijanden zijn.

  37 likes
  • Mammon schreef:

   Ook zo’n doorgeslagen Zonnestraal??

   Extreem Rechts? Met een vlag zwaaien ga je van dood? Van een rechterhand in de lucht wel?

   Hoe compleet achterlijk ben je als je de Islam met ALLE geweld in je samenleving accepteert waar we continue dag in dag uit de ellende en de DODEN van zien…

   Nee, wel weer als kleine zeikende kinderen lopen te piepen over een zeeer kleine doelgroep die zo af en toe met een vlag wil zwaaien en erg Nationalistisch is.
   Deze mensen roeien geen blanken uit in de Westerse samenleving, vallen geen oudere mensen lastig, hebben geen sex met kinderen, enz.

   Weet je wat veel gevaarlijker is als een lading Rechtse Nationalisten…

   Zo’n compleet LEGER van Linkse GEKKEN gefinancierd door Soros en consorten.
   Dezelfde debielen die nu onder het mom NGO veerdiensten beginnen tussen Afrika en Italie om Europa met miljoenen gelukzoekers te overspoelen 😉

   Geef mij deze boys maar ipv de Linkse Slopers, dan blijft er misschien nog -iets- over…

   35 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Eindelijk weer iemand die het begrijpt.

   10 likes
  • War on Error schreef:

   Mensen, na mijn vorige bijdrage stuitte ik op nog veel meer – al dat verzwijgt onze staatszender, de commerciele propaganda, dagbladen en politici – in koor.
   Zij noemen het geweld van de zijde van de opgetrommelde relschoppers van ‘Antifa’ en ‘BLM’ niet eens.
   Ook niet dat de burgemeester de politie bevel gaf afzijdig te blijven toen de relschoppers het toegestane protest ging verstoren en de spreker van het podium moest vluchten. Het protest werd door de politie al beeindigd voor het had kunnen beginnen.
   De man – die de escalerende scene wilde verlaten – werd omsingeld in zijn auto. In paniek ramde hij eerst 2 voertuigen voordat het dodelijke slachtoffer viel.

   De burgemeester zou bekend staan als een extreme hater van blanke mensen, een schaaamteloze racist.

   Uit de vele berichten die iedere integere journalist niet kúnnen ontgaan blijkt dat de politie bevel kreeg zich terug te trekken – zodra de opgetrommelde relschoppers van BML en Antifa de protestanten begonnen te belagen.
   De burgemeester trok opeens de vergunning weer in, en beval het protest te beeindigen, voordat het had kunnen beginnen.

   En dan zijn de media duidelijk ook precies op de hoogte van de opzet. Ze spelen dat spel 100% mee. Soros heeft dergelijk ‘Regime Change’ cellen door het hele land. Zo was er gisteren een grote oploop georganiseerd voor de gewelddadigheden van BML en Antifa, tegen de vreedzame protestanten tegen het wissen van belangrijk historisch cultureel erfgoed van de pioniers en de bewogen tot stand koming van de natie.

   George Soros of MoveOn.org was advertising for protesters too:
   Read the rest along with Tweet quotes HERE https://speedtalk.com/forum/viewtopic.php?t=50637

   Female Reporter for The Hill Allegedly Punched by ‘Antifa’ Protester in Charlottesville

   Antifa attacking police in Seattle. Same organization that was in Charlottesville.
   The media coverage has been atrocious with this story. The Antifa thugs and the BLM thugs are rarely mentioned. One Fox reporter who had been there most of the day did report on the Antifa thug activities
   Of course all that the media wants to talk about is the White Nationalist.

   the town declared a state of emergency.;
   https://www.therebel.media/raw_car_mows_down_antifa_blm_at_unite_the_right_charlottesville zie foto 2!!

   Ook aanwijzingen in deze reportage, van BBC-verslaggever; die (ooggetuige) zegt:
   Het protest vond plaats in ‘Emancipation Park’ (voorheen ‘Lee Park’), en er was maar weinig politie. Toen de relschoppers begonnen verscheen riot-politie ter plaatse. (kennelijk stonden de troepen riot-politie al paraat; en was het niet de bedoeling de officieel toegestane betoging vreedzaam te willen laten plaatsvinden).

   http://globalmusicdownload.com/video/post.php?id=92PLcoWtn0Q&title=charlottesville-violent-clashes-over-us-far-right-rally-bbc-news

   “The Juice is on the Loose”
   Antifa Leader Celebrates OJ Simpson Release, Says He’ll be Killing More White People!
   BG Kumbi says that Simpson is soon to be walking through white neighborhoods with a machete and chopping down whites

   Let op: machetes -> duid op handtekening van de globalisten. Ze rustten er de doodseskaders in Rwanda, Congo, M.O. al mee uit. IS ook, duikt nu ook op bij IS ‘incidenten’ door heel de EU. Machetes, messen, bijlen. Variaties op dezelfde strategie. Globalisten hebben hierin de regie.
   Media zitten duidelijk in het complot, negeren dit allemaal. Geven een spin aan het nieuws, feitenvrije propaganda – stemmingmakerij.

   Verdelen langs etnische, religieuze, culturele scheidslijnen is wat de globalisten overal ter wereld stimuleren. Het is dan ook niet toevallig dat niet alleen de VS wordt omgevolkt, dat doen ze ook met de EU. Dit model gaan de globalisten wel zeker kopiëren naar de EU, ihkv. WO3. Wij zijn hun doelwit.

   Twitter is a major player here it seems as well.

   Wes Bellamy, Vice Mayor, has played a large role as a provocateur for months in this situation. Baiting event promoter Jason Kessler and claiming to show compassion for both sides while his https://thegoldwater.com/news/”%3Ca > highly unprofessional tweets suggest otherwise.
   Bellamy, Charlottesville Vice Mayor, a known anti-white racist, sexist and homophobe has been called out by constituents multiple times in the past for his divisive and hate-filled rhetoric.

   According to Twitter, Bellamy hates seeing white people in Orangeburg, hates black people who “act white” or “talk white” and considers white women the “devil” claiming they smell “like future assault charges and deli meat.” Bellamy can’t stand anything remotely white. “I don’t like white people so I hate white snow!” he has tweeted in the past.

   Then there’s the Bold Progressive fundraiser. $12,000 “for training” was being raised to combat with “nonviolent direct action”

   FYI Charlottesville Cops were working with the antifa(ggot) thugs. Something needs to be done as the demonrats are colliding with communist terrorist groups (i.magaimg.net)
   https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/6ta82n/fyi_charlottesville_cops_were_working_with_the/

   We betrappen weer onze staatsomroep en de commerciele makers van nep-nieuws op heterdaad. In oorlog is de waarheid het eerste slachtoffer. Dus . . .

   De globalisten doen het met succes in hun serie ‘Kleurenrevoluties’ over de hele wereld. Venezuela, Subversie van de Europese Commissie, Unie en alle instellingen van de EU, ook onze universiteiten blijken kraamkamer van de subversieve ‘progressieven’. Orwelliaanse woordneuken, Politieke Correctheid, is gecultiveerd om al het foute te verkopen onder misleidende New Age taal.

   We zien hier veel gesmeten worden met het brandmerk ‘nazi’. Verdiep u eerst tenminste in de oorsprong van het ‘National Sozialismus’; de opleiding van de leider aan het Britse Tavistock Institute, de geldstromen van ‘Wall Street’ naar de NDSAP; en de werving van nazi’s voor het bemannen van ‘de Socialistische Internationale’, in de volksmond de VN.

   5 likes
  • Tetris schreef:

   En weer zo’n ultralinkse crypto-fascist die de escalatie in de schoenen van rechts probeert te schuiven.

   Links is altijd al bij demonstraties de oproerkraaiersbende en ordeverstoorderskliek geweest.

   Links kan gewoon niet hebben dat er ook andere meningen zijn en dus verstoren ze overal de boel maar.

   Omdat ze geen andere meningen dulden, alleen hun eigen opgedrongen mening en dat maakt links dus tot FASCISTEN.

   LOOZERS zijn het dat linkse proletariers tuig!!

   2 likes
  • HendrikJan1 schreef:

   Wikipedia heeft het woord OMVOLKING moeten verwijderen, kwam deze opdracht van Links van Rechts of uit de Bilderderberg hoek.???

   0 likes
 • weg met ons schreef:

  Extreem rechts of rechts is een mindfuck, nationaal socialisten en vooral die voorzien van hakenkruis, zijn extreem links. Men hersenspoelt de massa en laat zien dat rechts voor degene die erin gelooft er zoiets als links en rechts zou bestaan. Als rechts al bestaat dan is dat liberaal of klassiek liberaal of libertair en met absolute vrijheid en macht bij het volk en ieder individu afzonderlijk
  Dat zou onder de noemer vallen van extreem rechts en dan het geheel ook nog eens zonder geweld of toeters en bellen en van enig symboliek gevrijwaard.

  Skanderende Jut en Jul acteurs op straat met bruine hemden, vette kuif en hakenkruizen zijn feitelijk te lachwekkend voor woorden en gaan hand in hand met extreem links.

  Dit protest is van voren naar achteren georkestreerd en opgezet om het volk te blijven onderrichten/hersenspoelen dat de linkse macht het enige echte goede is en extreem rechts (liberaal tot libertair) een gevaar vormt…..Een gevaar voor de Rothschilds en Rockefellers en aanhang wel te verstaan.

  11 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   ” libertair” ofwel libertariërs welke mensen zijn die zich voor kunnen stellen dat er steden kunnen komen alleen voor blanken…

   8 likes
   • weg met ons schreef:

    @Rob ter Horst. Libertair staat voor keuzevrijheid en beschikken over eigen leven, gedachten, vrijheid van meningsuiting, zelfexpressie en vooral baas over eigen bezittingen, waarbij niemand het recht heeft je te dwingen afstand te doen van de vruchten van wat je hebt vergaard of verdiend. Libertair staat voor doen en laten wat je zelf wilt, zolang je daarbij anderen geen schade toebrengt.

    Hoe je bij het verhaal komt dat men steden wil alleen voor blanken is totaal uit de lucht gegrepen en vertelt dat jij slecht bent geïnformeerd. Juist libertarisme vindt dat mensen overal kunnen leven, wonen en werken, maar dat dan weer op eigen kracht moeten doen en niet op kosten van anderen die gedwongen worden door een staat of macht om geld of bezittingen af te staan en daardoor benadeeld zouden worden. De zwakkeren zullen in een libertarische wereld ook nog gewoon kunnen rekenen op steun en toeverlaat. Maar de nadruk zal komen te liggen op zelfredzaamheid. En dat zal ook mogelijk zijn, omdat de staat of de macht niet even dat kan komen afpersen voor wat zij denkt nodig te hebben.

    Proletarisch Nederland en aanstellers, of ze nu een zwarte, witte, groene, oranje of gele trui dragen, zullen onder een libertarische wereld het zwaar krijgen, omdat iedereen baas zal zijn over eigen verworvenheden en men niet zomaar even onder valse voorwendselen anderen mag beroven of afpersen.

    6 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     “Hoe je bij het verhaal komt dat men steden wil alleen voor blanken is totaal uit de lucht gegrepen en vertelt dat jij slecht bent geïnformeerd.

     Ik heb jarenlang via internet gediscussieerd met libertariërs, en rechtstreeks met een libertariër dis nog wel eens in een discussieprogramma kwam opdagen, en zich ook kandidaat had gesteld voor de 2de kamer, dus ik ben zeer zeker niet slecht geïnformeerd, maar denk wel dat jij gehersenspoeld bent door te denken dat libertarisme uitsluitend positief is voor de mensheid. Dat is het zeker niet.
     Die opmerking trouwens over steden exclusief voor blanken kwam uit Libertarische hoek, en boek en werd niet bepaald negatief ontvangen…
     Dat zegt mij dus al genoeg, net als vele andere opmerkingen en antwoorden die ik heb gehad in die discussies in welke hoek ik het libertarisme moet zoeken.
     Wat ook leuk was dat men mij eens een link gaven naar een test in hoeverre ik links of rechts was. Daar kwam een opvallend resultaat uit, die men maar niet kon begrijpen, ik bleek libertarisch maar mijn reacties naar hun niet. Mijn antwoord was dat ik antwoorde met mijn hart, en niet voor mijzelf die het al goed had, maar voor minderbedeelden die het veel minder hebben. Zij zijn het die als eerste moeten profiteren, en dat bleek iets te zijn waar libertariërs het ook ontzettend moeilijk mee hadden. Zij willen niet als eerste honger en armoede verbannen uit deze wereld, en ook dat zei mij genoeg over het libertarisch denken…
     Ik vindt libertarisme vooral naar de eigen persoon kijkend, en hoe die zichzelf kan verrijken, niet als een systeem die met de mensen de wereld wil verbeteren, maar ten koste van de mensen zichzelf…

     5 likes
     • flardinga schreef:

      @Rob,
      Mooi gesproken,
      Ik heb ook wel soms van die sprekers aangehoord, zij staan een wereld voor waarin alleen maar de rijkere blanke mensen de vrijheid hebben om zich alleen maar druk te maken om hun eigen rijkheid en bekommeren zich verder nergens om, laten we hopen dat zij NOOIT de meerderheid van Nederland gaan worden of in welk ander land dan ook, de solidariteit die er nu nog is word wel langzamerhand helemaal kapot gemaakt en dat zal men later niet meer terugdraaien, zorgwekkend!

      3 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      @weg met ons

      Ik heb geen totaal verwrongen kijk op het libertarisme als ik de vraag stel waarom iemand in Azië niet hetzelfde mag verdiennen voor dezelfde werkzaamheden als iemand in bijvoorbeeld Nederland. Zo haal je dus mensen uit de armoede en criminaliteit, maar dat is blijkbaar moreel te hoog gegrepen voor dit soort personen waaruit dus blijkt dat het meer om de eigen verreikking gaat, dan om de ellende uit de wereld te halen.
      En verder is het weer het typische zwart-wit denken. Als je niet voor bent, ben je tegen. Als je niet links bent, dan ben je rechts. Ik kijk liever of een idee een probleem eerlijk oplost, of dat nu links of rechts is. Verder heb ik al vaak genoeg aangegeven dat ik zeer kritisch ben naar de overheid, maar dat het jullie totalitaire denken is wat jullie blijkbaar doof blind en stom maakt om op een normale manier met anderen te kunnen discussiëren. Een probleem wat ik overigens ook had binnen de libertarische club.

      Mensen moeten eerst maar weer eens leren praten met elkaar…

      3 likes
     • weg met ons schreef:

      Rob ter Horst. Je hebt een totaal verwrongen en zelfs een beetje misgunde kijk op zaken of het libertarisme. Uiteindelijk, wat is er mis met jezelf willen verrijken of jezelf verbeteren en daarbij je los maken van de fascistoïde dwangstaat?

      Zolang het verrijken en het opkomen voor jezelf gebeurt op een manier dat anderen er niet door worden geschaad, dan is dat alleen maar te prijzen. Maar de man van de bommenfabriek geniet bescherming en kan leuke belastingdeals sluiten, alleen iemand die hard werkt en appels kweekt moet bloeden!? De dwangstaat (corporatisme) brengt juist ontiegelijk veel schade toe en zorgt er voor dat de gemiddelde slaaf arm en in de pas blijft lopen zoals de staat het graag wil en beschermt zijn opper meesters en het verziekte grootkapitaal.

      Jij hebt en promoot schijnbaar liever een dwangstaat die je praktisch gezien alles afneemt, hoe goed je ook je best doet en verdeelt dit blijkbaar onder armen die vervolgens arm worden gehouden of gooit de miljarden domweg over de balk aan allerlei overbodige troep ten behoeve van hun eigen politieke en bestuurlijke soort?

      Ik denk als mens maar zo: wat van mij is daar heeft een ander met zijn enge tengels van af te blijven of het nu de inbreker is of de overheid die zich het recht van afpersen en diefstal eigen heeft gemaakt -diefstal blijft altijd nog diefstal-. …..Ook al zegt iemand op te treden namens een ‘rechtvaardige’ fascistische dwangstaat die zijn grote corporatistische vrienden van nog meer revenuen wil voorzien en daarom eventjes bij iedere slaaf het komt halen.

      2 likes
  • Johan voldaan schreef:

   Liberaal is ook links ( of liever :altijd toch links ) Rechts is voor mij religieus conservatief of burgerwacht/militie bewegingen (en libertair)

   liberalen worden door socialisten rechts genoemd.

   Maar uiteindelijk worden zo toch allemaal al te graag ‘paars ‘

   1 likes
 • Oskaar schreef:

  Dus jullie praten akties en terreur van gewapende neonazi’s goed?
  Lekker verlicht…..
  Maar goed aan alle reacties hierboven te lezen zijn jullie gewoon ook het zoveelste neonaziplatform van arme getormenteerden …

  12 likes
  • Gladiator schreef:

   @Oskaar,
   Volgens mij weet je helemaal niet waar je over praat. Ik denk dat de meeste mensen het zat zijn en doodziek worden om elke keer uitgemaakt te worden voor nazi of neonazi.
   De lieverdjes welke jij nastreeft, de zogenaamde linkse meute oftewel gesponsorde antifa welke zo geweldig vredig geprotesteerd hebben bij de G20 in Duitsland, daar word je pas vrolijk van, toch???
   Ik kan je 1 ding verzekeren, en ik ben niet links EN ik ben niet rechts want dat zijn uitdrukkingen geworden die ik niet meer kan horen, ik ben niet eens meer politiek georiënteerd, maar als ik een winkel had gehad waar dat linkse vieze vuile tuig in Duitsland had huisgehouden waren er toch een paar linkertjes omgevallen dmv een goede zware steigerpijp in hun koppen te rammen, daar kun je zeker van zijn.
   En dan nog even dit, ik denk dat eenieder hier wel doorheeft dat je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een (overheids)TROL bent dus Oskaar, trek je plan!!

   12 likes
   • Oskaar schreef:

    Jongetje toch,gladiator….. in de dark room zeker, Door hiddema anaal genomen in de sling…..
    Oh waar is die winkel van je , kan ik het eens uit testen …
    En ik kom gewoon in mijn eentje…

    1 likes
    • flardinga schreef:

     Tussen de ruzies door wil ik toch even benadrukken dat het continent Amerika door oorlogen is veroverd op de Indiaanse volkeren en het land ontstaan is door racisme,onderdrukking en kolonialisme, het is nog een lange weg om te gaan om bevrijd te worden van al dat slechte lijkt mij, Trump en zijn makkers is in ieder geval geen President die bruggen wil bouwen onder de verschillende bewoners, hij breekt ze eerder af, ik zal altijd een speciale plek in mijn hart blijven houden en voelen voor de oorspronkelijke bevolking, de Native Amerikanen, zij zijn alle Amerikanen er het ergste en armste aan toe, we hebben pas weer gezien met die oliepijpleidingen, alle regels en wetten mag men opzij zetten en …. aan de Indiaanse gemeenschappen, land of the free, droom lekker verder mensen!

     3 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Het land teruggeven aan de oorspronkelijke bewoners, zoals de aboriginal en native americans willen de libertariers ook niet. Wel zichzelf moreel superieur vinden, maar dan toch zo’n immorele denkwijze kunnen hebben. ..

      1 likes
     • Frans2 schreef:

      Omdat ALLE non-native-Americans gewoon immigranten zijn kunnen ze moeilijk de “immigratie” kaart spelen. Ze moeten het dus wel op White Supremacy gooien.

      1 likes
     • flardinga schreef:

      @Rob ter Horst,
      De Native Americans willen gewoon in vrijheid leven en niet onder omstandigheden die aan derde wereldlanden gelijk zijn, zij zijn het allerarmste van alle bewoners in de VS, luister eens naar Tara Houska op youtube.com, zij was betrokken bij de campagne van Bernie Sanders en is dacht ik juriste, of beluister een klein stukje aan het einde van United Shades of America W.Kamau Bell and Natives, je kunt een advocaat horen die zelf ook Native is en uitleg geeft hoe en onder welke oneerlijke omstandigheden zij leven, eigenlijk is de Amerikaanse overheid nog steeds bezig via hun beleid om ze het leven on mogelijk te maken, bedankt voor uw reactie trouwens, wat een racisme is er nog in de VS trouwens en zeker ook naar de donkere medemens,triest en erg pijnlijk.

      1 likes
    • Ikke schreef:

     Pfff wat is Oskaar dom zeg.
     Zonde van onze tijd.

     2 likes
  • weg met ons schreef:

   @Oskaar. Geweld zal nimmer goed worden gekeurd. Wat wel kan is uit lijfsbehoud en zelfverdediging anderen uitschakelen of dat teruggeven wat ze zelf ook de wereld instuurt. Nu is daar hier echter geen sprake van en is deze waanzinsactie zeker af te keuren.

   1 likes
 • Frans2 schreef:

  Het artikel geeft de indruk dat een linkse activist op rechtse betogers inreed.
  Het is uiteraard andersom, echt terrorisme van white supremists, maar daar wenst Trump omheen te draaien, want white supremists steunen hem. De lafbek.

  12 likes
  • Johan Alphons schreef:

   Het is uiteraard andersom?
   Ik weet echt niet van hieruit wie af wat voor bezopen mongool in die auto op de mensen inreed. Wat ik wel weet is dat een voertuig het nieuwste terreur wapen is. Vrachtwagen nog beter!

   Wat ik wel weet is dat de demo tegen het verwijderen van een beeld “Robert E Lee, generaal en aanvoerder der zuidelijke staten ging.
   De beeldenstormers moeten afblijven van deze beelden. Ook de verliezers hebben recht op een plaats in de geschiedenis. Zij vochten voor hen idealen.
   Ineens staan die beelden in de weg?

   Napoleon Bonaparte, zo goed als weggeschreven uit de geschiedenis.
   Lodewijk Bonaparte Koning van Nederland? weggeschreven!
   En zo kan ik er natuurlijk nog talrijke noemen, die alleen maar kwaad bloed zetten, maar echt voor hun volk vochten.

   2 likes
   • Frans2 schreef:

    [ De beeldenstormers moeten afblijven van deze beelden. Ook de verliezers hebben recht op een plaats in de geschiedenis. Zij vochten voor hen idealen. ]

    Zou je een standbeeld van Hitler in elke Nederlandse stad laten staan?

    Joop den Uyl dan?
    Lubbers?
    Mussert?

    En zo kan ik er natuurlijk nog talrijke noemen, die her en der kwaad bloed zetten, maar echt voor hun volk vochten.

    6 likes
    • Johan Alphons schreef:

     Ik ben niet zo hypocriet dat ik daar problemen mee heb. En dan ook de waarheid op tafel en niet de door de eeuwen heen geschied vervalsing van de overwinnaars.
     Want eerlijk is eerlijk, de slavenhandel kon alleen maar tot stand komen vanuit Afrika door een samenwerking tussen blank en zwart.
     Zwarte mensen vingen zwarte slaven, verkochten deze aan blanke scheepslui.
     Blanken zijn niet alleen schuldig.
     Daarnaast, toen alle slaven vrij gelaten werden, moesten ze een salaris verdienen. Dat werd pas armoede voor ze. Ze moesten ineens overal voor betalen.

     1 likes
 • helder schreef:

  ik vraag me weleens af of ze iets in het drinkwater van de amerikanen doen.

  5 likes
  • weg met ons schreef:

   @helder. Goede gedachte van je. Zou me niet verbazen als er ergens iets door het eten of drinken wordt gedaan of bijv. de verpakking van ons ‘voedsel’ stoffen afgeven waardoor mensen mondiaal lijden aan lethargie of een soort van hersenverlamming en niets meer goed kunnen onderscheiden van wat goed of slecht is. Verder kunnen mensen door medicijnen ook gevaarlijk gek of totaal versuft gemaakt zijn.

   Er zijn zelfs door de CIA en Mossad talloze experiment geweest waarmee men mensen alles kan doen laten vergeten tot aan (her)programmeren.

   4 likes
   • Oskaar schreef:

    Ik zou onmiddelijk stoppen met eten , dadelijk treft het jou ook

    2 likes
   • luna schreef:

    E NUMMERS o.a. en de andere zooi die we ” eten ” omdat we in leven moeten blijven zo als zij dat willen, slaafs, ziek, onderdanig, goed -gelovig, kijk naar de ei affaire, verkapping van waar ze straks mee gaan komen.. en hou je hart vast.. dat zal wel enorme chaos en paniek veroorzaken.. precies zo als hun dat willen hebben!!
    Daarom ; wees BEWUST en DENK zelf op heldere en nuchtere manier en koers af op je i n t ui t i e!!!! De ziel is meer als een gedachten, we kunnen veel meer als men denkt

    2 likes
  • densie schreef:

   wie zijn ZE………..

   2 likes
  • luna schreef:

   jep.. denk ik ook gelijk aan ROUND UP van Monsanto, heeft ook te maken met het ” eierschandaal “.. alles is aan elkaar gerelateerd hoe de eilite van links de naderende eindstreep niet zal halen.. hun einde is nabij, vandaar de vele ophef met het op mensen in-rijden / voedsel vergiftigen ( bewust ) water is ook nu aan de beurt.. en dan zijn de rapen echt gaar in de westerse wereld, ik zie ze overal toe in staat, er zal nog een laatste w a v e komen en die is niet mals van kracht

   Luister naar John Lennon / GOD
   alles zag hij zoooo verdomde goed die Lennon, hij was toen een ” gevaar ” voor de samenleving omdat zijn teksten collectief werden opgenomen in het grijze mistgebied waar veel zielen dartelen en alles aannemen vanuit de GO ( gevestigde orde ) scheelt een D er achter maar die staat voor DENK ! ( neeeee, niet die partij)!

   2 likes
 • weg met ons schreef:

  Alles wat in de wereld gebeurt en met grote media aandacht gepaard gaat en wordt omgeven is hersenspoelen, stemming maken en de slaven hersenlam krijgen, sturen en uiteindelijk onderdrukken met meer regels en wetten die nodig zijn om meer zogenaamde incidenten te voorkomen.

  Wel eens afgevraagd waarom bepaalde, soms redelijk onbenullige zaken, zoveel aandacht van de media krijgen, terwijl liveleak en dergelijke sites veel dramtischer zaken tonen waar de gevestigde media uiteindelijk over zwijgen en we nooit over worden geïnformeerd, omdat dit vaak zaken betreft die werkelijk gebeuren maar niet passen in het toneelstuk van de gevestigde macht.

  18 likes
 • Patrick S. schreef:

  Halve wereld laat zich gek maken door Rothschilds,Rockefellers,Georges soro,enz

  11 likes
  • Johan voldaan schreef:

   Ik zie Soros als een geval apart. Rothschild en Rockefeller trouwens ook .. Wellicht dat een Rothschild met de Ottomanen collaboreerde nadat ze aanvankelijk tegen hun collaboreerden …Veel Joden in het Ottomaanse rijk ..

   0 likes
   • Frans2 schreef:

    Die Soros is toch wel een slimme gozer dat hij het voor elkaar krijgt dat een rechts-extremist levenslang voor die linkse Soros het gevang in wil draaien om een stukkie false flag te creëren.

    4 likes
 • Enkidoe schreef:

  Nazi’s en Antifa zijn allebei nazi’s aangezien zij dezelfde ideologie hebben. Allebei zijn ze extreem links. Hitler was ook en linkse rakker, kijk maar naar zijn socialistisch programma, waar hij de verkiezingen mee gewonnen heeft.

  Alleen Mussoljnj en Peron waren fascistisch, en Peron kennen we nog van de bekende musical…

  Na Hamburg wederom extreem links geweld in de wereld, triest. U

  4 likes
 • War on Error schreef:

  Top 94news, dit opgemerkt, en opgepakt.
  Zo ook – de propaganda van ons staatsomroep gister doorziend – door mij vandaag. Zie artikel in The Guardian die daadwerkelijke opvolging van gebeurtenissen beschrijft, die onze staatszender en dagbladen weglaten.
  Wat journalisten van The Guardian optekenen en overeenkomstig verslaan, mag onze staatsomroep natuurlijk niet zo maar (blijven) verzwijgen.

  Echte journalisten weten natuurlijk van BLM en Soros. Hoe protesters – uit de database – met helemaal-niet-zo-sociale-media worden opgetrommeld en desnoods met bussen van heinde en ver aangevoerd. Leugenmedia er bovenop. Ons staatsjournaal geeft dergelijke prop. klakkeloos door.
  Integere journalisten volgen de leads. Onthullen wat belanghebbende liever (blijven) verzwijgen, al het overige is: PROPAGANDA

  Onze staatsomroep: alles wat niet in hun beeldvorming past – negeren ze zorgvuldig.
  Let op: oude leugens alsmaar blijven herhalen (=versterken) zie je ook erg veel doen.

  Zelfs, nu wetende, dat Soros ditzelfde al jaren in Europa straffeloos kan copiëren.

  “If you destroy the roots of a people, that tree is easily pushed over and conquered,” he said.

  “That’s what happens: to erase history, they erase heritage first, then they erase and liquidate the people. That’s what going on here.”

  Confederate Memorial Day, an official holiday recognized by Georgia and other southern states

  On Saturday morning, roughly two dozen “pro-white” protesters gathered at Stone Mountain,

  Hundreds of counter-protesters, including groups chanting “Black Lives Matter” and against the Ku Klux Klan, lined up across from them.

  Khalid Kamau, an organizer with Black Lives Matter’s Atlanta chapter, called for visitors to boycott the state park
  Early in the morning, his group coordinated an effort to block all the tollbooths to the main entrance to prevent visitors from entering the park.

  the counter-protesters people started fires and hurled rocks at officers in riot gear.
  smoking canisters and fireworks.

  Eight activists were charged with refusing to take their masks off on public property,
  , and three of them were also charged with obstruction of justice.
  https://www.theguardian.com/us-news/2016/apr/23/pro-white-rally-prompts-protests-and-arrests-at-confederate-monument

  Bekend is dat BLM wordt gesteund door Soros, en zijn Open Society Institute – voor (geweldadige) Regime Change; ook dat Soros al vanaf de verkiezing alles in het werk stelt om Trump te wippen.
  meer:
  https://www.intellihub.com/operation-summer-of-chaos-obama-admin-black-lives-matter-plan/
  http://theduran.com/george-soros-begins-color-revolution-america-moveon-activists-march-trump/

  7 likes
  • luna schreef:

   super gezegd WOE! zol is het gewoon wel..
   echte journalisten worden om zeep geholpen zo ook verslaggevers ( nu weer iets met een duikboot en een zweedse joyrnaliste) ik vond de dood van Hemelrijk en Mus ook heel bizar … en udolf ulfkotte en vele. vele andere
   Propaganda is een soort hoer die werkt voor de elite

   4 likes
 • Patrick S. schreef:

  In het filmpje van die aanrijding zie je geen politie,dat viel mijn ook op,en dat vind ik wel ongewoon in de US en is een punt,en dat vind ik wel verdachte omstandigheden.

  10 likes
 • War on Error schreef:

  Amerikanen worden al decennia van alle kanten vergiftigd. Drinkwater, levensmiddelen, stapelingen van vaccins, medicatie.

  Trump laf? doe niet zo belachelijk. Obama was het perfecte schoothondje van de globalisten.
  Trump zei NEE, tegen de Klimaatfraude, – zwendel, – hysterie. En de ‘manufactured consent’ dienaangaande.
  Aanvankelijk nog verzet tegen de onwettige bezetting van Irak,
  Tegen sancties zonder steekhoudende reden tegen Rusland
  Nee, tegen de feitenvrije demonisering van Putin en Assad.
  Nee, tegen de omvolking van de VS. Tegen de islamisering, moslimterreur en hordes Mexicanen.

  Nu is hij toch helemaal in het pak genaaid.

  Burgerpresidenten – ze vermoordden ze allemaal. McKinley, Garfield, Lincoln, Kennedy.

  Net als in N-Korea kunnen de Amerikanen niet meer vrij doen, laten, denken, spreken. Het is een politiestaat geworden. De laatste der Mohikanen ahw. bieden nog wat weerstand tegen de doodlopende weg naar de ‘progressieve’ dictatuur.

  Zoals ze onze doodseskaders vermommen in IS pakken, als zgn. ‘radicale moslims’.
  Met hetzelfde gemak zetten een sukkelaar – vermomd als Confederalist – in een auto, met de opdracht op het publiek in te rijden (waar kennen we dat als handtekening van? !!!),
  en de schuld in de schoenen te schuiven van hen die het doelwit zijn van de globalisten.

  10 likes
 • HendrikJan1 schreef:

  Het is gelijk Nederland, mensen met bedenkingen tegen al die Miljoenen gelukszoekers in de Westerse wereld worden al jaren rasist genoemd.
  Maar wie heeft nu het woord omvolking laten verwijderen uit Wikipedia.???

  7 likes
 • Johan Alphons schreef:

  De beeldenstormers moeten van het beeld van generaal Lee afblijven….
  We hebben al genoeg geschied vervalsing.

  6 likes
  • luna schreef:

   laten we maar helemaal eens van ” het Beeld ” af zien!
   stel je eens voor : een wereld zonder tv, smart, iphone en de hele helse rattaplan.. wat zouden we echt gaan leven!
   vroeger stond ik er erg sceptisch tegen over, mensen die vanuit hun ” geloof ” geen tv in huis dulden ( of.. ze huichelig, angstig verborgen hielden in zo een barkast.. haha.. wat een tijden joh)
   nu denk is vaak : nog niet eens zo gek al die zooi uit huis, maar daar heb ik geen geloof voor nodig om tot dat besef te komen, zeker NU NIET
   helaas worden we een soort verplicht om ” mee te doen ” want anders… ( u kent de regels van het Spel)
   hoe je het ook ziet : de wereld staat op punt om een hele grote draai te maken en die is NODIG ook!!
   een bevalling zal het worden, zekers .. maar dan heb je ook weer 2000 jaar wat in de kast hangen wat er niet meer uit hoeft

   1 likes
 • Henk schreef:

  Het was een jood die op de afa inreed.

  5 likes
 • Shockley schreef:

  Valt me op dat ook hier weer een stel gepeupel reageert die in de termen als rechts en links l*llen. En dat de 1 fout is en de ander niet. En dan vinden ze zichzelf ook “wakker”….Bespottelijke retoriek en denkwijze dat juist aantoont dat men er in geslaagd is je te vormen naar believen en de missie van escalatie van de polarisatie volgens plan verloopt. Wordt eens echt wakker! Zowel het extreem denken en ongefundeerde lulkoek uitkramen aan de rechterzijde als aan linkse zijde is totaal fout.

  3 likes
 • Tijn schreef:

  Voor zover ik het kan beoordelen wordt het geweld altijd door linksradicalen geinitieerd. Als je een andere mening bent toegedaa dan dat linksradicale gespuis dan ben je een neonazi en is geweld blijkbaar geoorloofd.

  2 likes
  • Liquid schreef:

   Je beoordeling is niet echt haarscherp te noemen.

   Laten we even feitelijk blijven. Er zijn linkse demonstranten aangereden door een rechtse extremist, waarbij een dode en meerdere gewonden zijn gevallen. Wil je geen neonazi genoemd worden, dan moet je ook niet deelnemen aan een demonstratie die gehouden wordt door mensen die met nazivlaggen zwaaien en de Hitlergroet uitbrengen. Het geweld komt in deze niet door de antifascisten.
   Iemand die vreedzaam demonstreert verdient niet bepaald te worden doodgereden, lijkt mij.

   2 likes
 • dna schreef:

  Links, rechts, zijn BIJvoegelijke naamwoorden. Het is uitgelokt op een hele lage smerige walgelijke manier, en wie verzinnen dit soort acties? Links&Rechts! Ik behoor pas tot een minderheid, ik stem niet.

  2 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Ook jij begrijpt het, en ik heb overigens ook niet gestemd. Ik heb zelfs mijn stembiljet mee retour genomen uit het stembureau, maar zelfs dat was voor de “wakkeren” hier nog meewerken aan het systeem. Ja ja, lekker op je luie reet blijven zitten, dat is pas meewerken aan het systeem…

   1 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  De elite wil geen vrede …………..ze willen olie op het vuur en moedigen beide partijen aan zodat er overal slachtoffers gaan vallen als offer voor hun god Baäl!
  Dit is ook de reden dat er altijd gezocht wordt naar vijanden om maar zoveel mogelijk slachtoffers te maken als offer voor de god Baäl.
  Baäl = Allah
  Een andere uitleg ligt daarom veel meer voor de hand: Baäl, of ba AL, was de voorloper van een andere afgod AL lah, wiens antichrist-religie in naam van diens ‘valse profeet’ Mohammed in steeds meer delen van de wereld angst en terreur zaait, en talloze slachtoffers maakt. Zelfs kinderen en baby’s worden door de strijders van Baäl/Allah niet gespaard, maar voor de ogen van hun ouders afgeslacht – waarvan de vaders vervolgens worden onthoofd (een van de Bijbelse tekenen van ‘het beest’ 666, in de islam het meest heilige getal van hun god), en de moeders en dochters in (seks)slavernij worden gevoerd.

  3 likes
 • Henri schreef:

  Ik zeg maar een ding ” THE MATRIX”. Klingt Bekend?

  1 likes
 • Patrick.S schreef:

  The world is on fire, George Soros, Rothschilds and Rockefellers, etc., fire the match with matches in their hand.

  0 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  >