Buitenland

De elites hebben er alles aan gedaan om ons te stoppen. Dit is wat je niet hoort in de media over Charlottesville

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij onlusten tussen extreemrechtse groepen en tegendemonstranten zijn zaterdag in het Amerikaanse Charlottesville tientallen mensen gewond geraakt en drie doden gevallen.

Sinds vrijdag waren aanhangers van het zogeheten alt-right bijeen in Charlottesville.

Ze protesteerden tegen plannen om een standbeeld weg te halen van generaal Robert E. Lee, de aanvoerder van de zuidelijke staten in de Amerikaanse burgeroorlog.

Ander beeld

Zaterdag kwam het tot een gewelddadige confrontatie tussen de aanhangers van alt-right en antifa (antifascisten).

Een auto reed in op een protestmars, waarbij een vrouw om het leven kwam en 19 mensen gewond raakten.

Mensen die aanwezig en betrokken waren bij de protesten schetsen een ander beeld dan de mainstream media.

Het lijkt er sterk op dat het geweld doelbewust werd uitgelokt en dat militante linkse extremisten de straat op werden gestuurd om onrust te stoken.

Nergens meer

Journaliste Faith Goldy was ter plaatse en merkt op dat de aanhangers van alt-right een vergunning hadden voor een vreedzame betoging in Charlottesville en dat er veel politie op de been was.

Ze zag onder meer SWAT-teams, gepantserde politievoertuigen en ook de oproerpolitie en Nationale Garde waren ter plaatse.

Na ongeveer twee uur waren alle politieagenten plotseling verdwenen, merkt Goldy op. “Er was nergens meer een agent te bekennen.”

Toen zag ze ineens de auto opduiken die inreed op de betogers. Het duurde volgens de journaliste minuten voordat de eerste hulpdiensten ter plekke waren.

Elites

De mars van de rechtse nationalisten werd georganiseerd door blogger Jason Kessler. Hij trok aanhangers van alt-right vanuit het hele land aan.

Hij vertelt in onderstaande video dat er veel gedoe was rond de vergunning voor de betoging en dat ‘de elites binnen de media en de overheid in dit land er alles aan gedaan hebben om ons te stoppen’.

Kessler legde uit dat de beloofde politiebescherming uitbleef en dat hij om die reden is genoodzaakt om juridische stappen te ondernemen.

Bloed aan de handen

De media proberen alt-right zoveel mogelijk in diskrediet te brengen, aldus de blogger.

“De media zaaien tweestrijd en zeggen dat er sprake was van gevechten, maar er was geen sprake van gevechten,” zei Kessler.

Hij voegde toe dat het stadsbestuur van Charlottesville bloed aan de handen heeft.

Oorlogsdaad

“Zij wisten dat deze gebeurtenis over de hele wereld te zien zou zijn en wilden daar koste wat kost een stokje voor steken.”

“Ook al moesten ze daarvoor de wet overtreden en dat is precies wat ze hebben gedaan,” aldus Kessler. “Dit is een oorlogsdaad tegen het Amerikaanse volk.”

President Trump veroordeelde het geweld in Charlottesville, maar verwees niet naar extreemrechts of een terreurdaad.

Hij weet ook wel dat het geweld is uitgelokt door de elites om alt-right tot zondebok te maken.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Minute Repeater
Minute Repeater
5 jaren geleden

Het is lachwekkend dat hij hier probeert te doen alsof zijn beweging hier het slachtoffer is, 1 blik op de symbolen op hun kleding/uniformen/vlaggen/schilden etc etc weet je dat je hier gewoon te maken hebt met neo nazi´s. Zie hier de ware aard van die zogenaamde hervormde extreemrechtse groeperingen, die zich gewillig laten gebruiken door de elite, en die het helemaal niet erg vinden dat boel escaleert. Het is te hopen dat de meeste mensen door die façade heen prikken, want ook hier in Europa hebben we een aantal extreem rechtse bewegingen die zogenaamd hervormd zijn.

Overigens geldt dit ook voor een hoop (extreem) linkse groeperingen, want ook daar zit een hoop tuig van de hoogste richel bij met werkelijk onfrisse ideeën, en die zich ook gewillig laten gebruiken door de elite. Ik word zo kots misselijk van al die haat groepen, het boeit me niet of ze links of rechts zijn, wat religie ze aanhangen; of ze nu wit, zwart, geel of wat dan ook zijn, maar het wordt eens tijd dat alle vredelievende mensen een opstaan tegen dit soort tuig. Hoe vaak moet de geschiedenis zich nog herhalen voordat mensen het eindelijk eens een keer door hebben dat “we” niet elkaars vijanden zijn.

Henk
Henk
5 jaren geleden

Het was een jood die op de afa inreed.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Extreem rechts of rechts is een mindfuck, nationaal socialisten en vooral die voorzien van hakenkruis, zijn extreem links. Men hersenspoelt de massa en laat zien dat rechts voor degene die erin gelooft er zoiets als links en rechts zou bestaan. Als rechts al bestaat dan is dat liberaal of klassiek liberaal of libertair en met absolute vrijheid en macht bij het volk en ieder individu afzonderlijk
Dat zou onder de noemer vallen van extreem rechts en dan het geheel ook nog eens zonder geweld of toeters en bellen en van enig symboliek gevrijwaard.

Skanderende Jut en Jul acteurs op straat met bruine hemden, vette kuif en hakenkruizen zijn feitelijk te lachwekkend voor woorden en gaan hand in hand met extreem links.

Dit protest is van voren naar achteren georkestreerd en opgezet om het volk te blijven onderrichten/hersenspoelen dat de linkse macht het enige echte goede is en extreem rechts (liberaal tot libertair) een gevaar vormt…..Een gevaar voor de Rothschilds en Rockefellers en aanhang wel te verstaan.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Alles wat in de wereld gebeurt en met grote media aandacht gepaard gaat en wordt omgeven is hersenspoelen, stemming maken en de slaven hersenlam krijgen, sturen en uiteindelijk onderdrukken met meer regels en wetten die nodig zijn om meer zogenaamde incidenten te voorkomen.

Wel eens afgevraagd waarom bepaalde, soms redelijk onbenullige zaken, zoveel aandacht van de media krijgen, terwijl liveleak en dergelijke sites veel dramtischer zaken tonen waar de gevestigde media uiteindelijk over zwijgen en we nooit over worden geïnformeerd, omdat dit vaak zaken betreft die werkelijk gebeuren maar niet passen in het toneelstuk van de gevestigde macht.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x