Buitenland

Kijk: Vrouw vertelt live op Franse tv de waarheid over Oekraïne, presentatoren verbijsterd

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Afgelopen donderdag was ene Victoria, een Oekraïense vrouw die al 25 jaar in Frankrijk woont, te gast in het programma Brunet & Cie op de Franse nieuwszender LCI, om de kijker bij te praten over de situatie in Oekraïne. De presentatoren hadden waarschijnlijk verwacht dat de vrouw een tirade zou afsteken tegen Poetin, maar er gebeurde iets heel anders.

De vrouw zei dat twee miljoen mensen onder erbarmelijke omstandigheden leven in Oekraïne. Ze zei dat de energierekening flink is gestegen en dat veel mensen de helft van hun salaris kwijt zijn aan stookkosten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Marionettenregering

“Waarom zouden we deze president en zijn marionettenregering moeten verdedigen?” vroeg Victoria. “De economie zakt in elkaar, corruptie is wijdverspreid.” Presentator Eric Brunet vroeg zich verbijsterd af: “Heeft u het over Zelensky?”

“Natuurlijk, wie anders?” zei ze. “Hij is absoluut geen democratisch leider. Hij heeft vier tv-stations gesloten. Er zijn journalisten verdwenen. Mensen zeggen dat Russische journalisten aan de lopende band worden vermoord. Er worden ook Oekraïense journalisten vermoord. De afgelopen jaren zijn er veel journalisten gedood.”

Staatsgreep

Brunet vroeg Victoria of het klopt dat sommige inwoners van Kiev blij zijn dat de Russen het land zijn binnengevallen. “Absoluut,” antwoordde ze, toevoegende dat veel Oekraïners betwijfelen of de verkiezingen eerlijk zijn verlopen.

Brunet zei vervolgens dat er democratische methoden zijn om de overheid te veranderen als je ontevreden bent over de gang van zaken. Daarop zei één van de gasten: “Vergeet niet dat er in februari 2014 een staatsgreep is gepleegd tegen de democratisch gekozen president.”

4.5 245 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelsie
Engelsie
2 jaren geleden

als victoria gelyk heeft? Dan is t duidelyk toch wat er nu gebeurd!!!!

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Inderdaad soms moet men nadenken voor men iets aanneemt.
Er is in Oekraïne veel meer aan de hand als dat de Media in Nederland je verteld.
De gehele operatie is een gespeeld gebebeuren.

Robert R.
Robert R.
2 jaren geleden

Kijk ff Ukraine on Fire , een docu van Oliver stone en alles word duidelijk hoe uiteraard het westen ( V.S.) hier een dikke vinger in de pap hebben en flink wat Propaganda verspreiden !!!!

Quibus
Quibus
2 jaren geleden

Verwonderd me niets, wat ik van Oekrainers in Frankrijk heb gehoord hier voor werk te doen, inderdaad zo als die mevrouw zegt, er verdwijnen mensen, ook zijn Russies sprekende mensen vaak aan de duivel overgeleverd (Nazi’s) die jacht op ze maken, en dan 8 jaar lang mensen dag en nacht beschieten, niemand in Europa heeft ooit geklaagd, verder Nederland is na China de grootste handels partner van Rusland, dat gaat problemen geven, Rutte leverd wapens aan deOekraïne dag handels verdragen !

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x