CoronaMens en Dier

Emeritus hoogleraar: ‘Waarom laten jullie je vermoorden? Jullie worden vermoord door de overheid!’

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!

Het is nog erger dan we dachten, zei microbioloog Sucharit Bhakdi over de effecten van de coronaprik. “We wisten dat het erg zou zijn, maar niet dat het zo erg zou zijn. Het is een ramp,” zei de emeritus hoogleraar in gesprek met Maria Zeee. “Het is een wereldramp. Er moet een einde aan komen.”

“Waarom laten jullie je vermoorden?” vroeg Bhakdi. “Jullie worden vermoord door je eigen overheid en door de mensen achter deze agenda.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Elke prik is poging tot moord

Het is moord omdat inmiddels bekend is dat mensen sterven door de vaccins, benadrukte de emeritus hoogleraar. Hij zei ook dat de vaccins zich nog steeds in de experimentele fase bevinden en dat het vaccineren van kinderen in strijd is met de Code van Neurenberg omdat ze geen geïnformeerde toestemming kunnen geven. “Dit kan niet getolereerd worden!”

De vaccinmakers zijn schuldig totdat ze hun onschuld hebben bewezen, zei Bhakdi. “Ze zijn al maanden schuldig en er wordt niets tegen gedaan. Er is op zijn minst sprake van poging tot moord. Elke prik is poging tot moord.”

Zij zijn persoonlijk aansprakelijk

De microbioloog wees erop dat Duitse advocaten in het parlement kenbaar hebben gemaakt dat voortzetting van de vaccinatieagenda poging tot moord is of moord, als de persoon sterft.

We hebben het hier over misdaden tegen de menselijkheid, zei Bhakdi, toevoegende dat geen enkele politicus of vaccinmaker beschermd is. “Zij zijn persoonlijk aansprakelijk.”

4.8 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

“Zij zijn persoonlijk aansprakelijk”.
Mooi, ben ik blij dat er iemand net zo over denkt als ik.
En dat houdt in dat wel al kunnen spreken van massamoord en ook nog eens een poging tot massamoord.

Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

Wir habben ist nicht gewust in het kwadraat

Jan Donsen
Jan Donsen
2 jaren geleden

Dat zal allemaal wel, maar ondertussen komen ze er gewoon mee weg en lijken niet gestraft te gaan worden. Kunnen ze wel persooonlijk aansprakelijk zijn, maar wie gaat ze daar op aanspreken?

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

De EMA en FDA hadden inderdaad nooit een toelating mogen geven voor dit dit killshot, maar wanneer ik de emails (ja die heb ik) van EMA lees dan weet ik dat ze allemaal omgekocht zijn door Pfizer en Moderna. Alle regels van de Neurenberg code zijn door alle regeringen met opzet geschonden, wat maakt dat dit een Democide is van de regeringen, vaccinologen, veterinairs, artsen, ziekenhuizen etc…, op een deel van de eigen bevolking. Dit op bevel van de VN,het WEF, Klaus Schwab, Bill Gates, de koningshuizen etc.. Wij worden nu geregeerd door ijskoude massamoordenaars in de vorm van ministers, eerste ministers en parlementsleden!

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x