CoronaBinnenland

Nieuwe boosterronde in aantocht, propaganda draait op volle toeren: ‘Ze zullen de druk opvoeren’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

De nieuwe prikronde tegen corona start hoogstwaarschijnlijk op maandag 2 oktober. Bijna 5 miljoen mensen krijgen volgende maand volgens het RIVM een uitnodiging om de prik te halen. De GGD’s werven personeel om de priklocaties te bemannen.

Opmerkelijk genoeg krijgen zwangere vrouwen de coronaprik het jaar door in de 22ste week van hun zwangerschap aangeboden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit een recente peiling van De Telegraaf blijkt dat er heel veel weerstand is tegen de prik. Slechts een kwart van de respondenten denkt dat coronavaccinatie nog nodig is.

Bij de zevende gaat het écht lukken

“Het idee dat er mensen zijn die nu een uitnodiging krijgen voor weer een nieuwe booster en denken: de eerste zes prikken hebben niet gewerkt, maar nu bij de zevende gaat het écht lukken,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix merkt op: “Je moet wel onder een steen hebben geleefd, bij Pfizer werken of wielrennen met Hugo wil je wederom je mouw opstropen voor dit milde virus. Dus ze zullen de druk opvoeren.”

Ga gerust een prik halen als je levensmoe bent

“Nu het volgende prikseizoen nadert, draait de propaganda weer op volle toeren,” zegt arts Leo Van den Bossche. “Het CDC bevestigt nu zelf dat de gevaccineerden gevoeliger zijn voor de nieuwe variant! Dus een nieuwe booster is nodig.”

Statisticus Herman Steigstra wijst erop dat de meest recente cijfers uit Groot-Brittannië laten zien dat 95 procent van mensen die overlijdt aan covid gevaccineerd was. “Amen,” zegt Steigstra. “Ga in oktober gerust een prik halen als je levensmoe bent.”


4.8 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Mooi wij zijn dus bij deze gewaarschuwd,ga toch ook niet meer met zo,n inlegkruisje voor mijn giechel lopen,ben dat gedram moe!

M M
M M
9 maanden geleden

Ik kan niet wachten..lol… om te zien hoeveel er nu nog komen opdagen. In mijn omgeving zijn inmiddels een paar fanatieke speldenkussens omgeslagen, dit geeft hoop voor de massa.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
9 maanden geleden

Maar weer eens geen prikje dus!

Jojo
Jojo
9 maanden geleden

Non comply!

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x