CoronaBuitenland

Huisarts legt waanzin bloot: ‘Mensen zijn een pak zieker van griep dan van corona’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Heb je griep, een verkoudheid of corona? “Wat heel typisch is aan griep is dat het je overvalt. Het komt van het Franse woord ‘gripper’, overvallen, je vastpakken,” zei huisarts Filip Charlier van huisartsenpraktijk Binkom in het Belgische Lubbeek in gesprek met ROBtv.

“Van het ene op het andere moment heb je hele hoge koorts, spierpijn, algemeen onwelzijn, wat we bij omikron minder zien,” voegde de huisarts toe. Hij zei dat je wel wat koorts kunt krijgen en wat kunt snotteren. “De mensen zijn gewoon een pak zieker van griep dan van corona,” benadrukte Charlier.

Vergelijkbaar en zelfs lager

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat het ministerie van Volksgezondheid in juni 2020 al constateerde dat de oversterfte medio 2020 vergelijkbaar en zelfs lager was dan in het griepseizoen 2017-2018, merkte data-analist Daniël van der Tuin op. Een ambtenaar constateerde dat de allerzwaksten iets eerder dan gebruikelijk zijn overleden.

De reactie van toenmalig zorgminister De Jonge was: “Dit zal zeker meespelen, maar is ook niet per se logisch voor de gehele groep. Zou er niet ook een element meespelen dat andere infectieziekten nu minder kans krijgen? Wie zou dat nader kunnen duiden? Wil het graag snappen.”

Rond die tijd was er ook een technische briefing waarin nog eens bevestigd werd dat de oversterfte gelijk lag. Het enige verschil was dat de coronagolf negen weken duurde en de griepgolf 18.

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

en de WOB stukken van de wonderprikjes moeten nog komen.

T,A
T,A
4 maanden geleden

DE GRIEP IS OVERLEDEN AAN CORONA.

HOPELIJK OVERLIJD CORONA AAN EEN KOUTJE:-)))

Elise
Elise
4 maanden geleden

Ga ik kort over zijn: Het is NORMAAL dat mensen ziek worden en vooral in de winter. Het is NIET normaal om mensen op te sluiten in hun huizen om een ziekte te onderdrukken. Je bereikt nl. het tegenovergestelde. Het is POSITIEF als vele jongeren/mensen bij elkaar komen en elkaar besmetten/aanraken etc want dan bouw je natuurlijk immuniteit op. Hoe eerder groepsimmuniteit is behaald hoe minder andere mensen niet ziek worden.
Al die andere onzin verhalen van de afgelopen 2 jaar horen gewoon zwart gelakt te worden!

Rienus
Rienus
4 maanden geleden

Toch ergens een klein sprankje licht dat men in Duitsland verplicht vaccineren nu ook voor 60 plussers heeft weg gestemd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x