CoronaBuitenland

Huisarts legt waanzin bloot: ‘Mensen zijn een pak zieker van griep dan van corona’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Heb je griep, een verkoudheid of corona? “Wat heel typisch is aan griep is dat het je overvalt. Het komt van het Franse woord ‘gripper’, overvallen, je vastpakken,” zei huisarts Filip Charlier van huisartsenpraktijk Binkom in het Belgische Lubbeek in gesprek met ROBtv.

“Van het ene op het andere moment heb je hele hoge koorts, spierpijn, algemeen onwelzijn, wat we bij omikron minder zien,” voegde de huisarts toe. Hij zei dat je wel wat koorts kunt krijgen en wat kunt snotteren. “De mensen zijn gewoon een pak zieker van griep dan van corona,” benadrukte Charlier.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vergelijkbaar en zelfs lager

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat het ministerie van Volksgezondheid in juni 2020 al constateerde dat de oversterfte medio 2020 vergelijkbaar en zelfs lager was dan in het griepseizoen 2017-2018, merkte data-analist Daniël van der Tuin op. Een ambtenaar constateerde dat de allerzwaksten iets eerder dan gebruikelijk zijn overleden.

De reactie van toenmalig zorgminister De Jonge was: “Dit zal zeker meespelen, maar is ook niet per se logisch voor de gehele groep. Zou er niet ook een element meespelen dat andere infectieziekten nu minder kans krijgen? Wie zou dat nader kunnen duiden? Wil het graag snappen.”

Rond die tijd was er ook een technische briefing waarin nog eens bevestigd werd dat de oversterfte gelijk lag. Het enige verschil was dat de coronagolf negen weken duurde en de griepgolf 18.

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

en de WOB stukken van de wonderprikjes moeten nog komen.

T,A
T,A
2 jaren geleden

DE GRIEP IS OVERLEDEN AAN CORONA.

HOPELIJK OVERLIJD CORONA AAN EEN KOUTJE:-)))

Elise
Elise
2 jaren geleden

Ga ik kort over zijn: Het is NORMAAL dat mensen ziek worden en vooral in de winter. Het is NIET normaal om mensen op te sluiten in hun huizen om een ziekte te onderdrukken. Je bereikt nl. het tegenovergestelde. Het is POSITIEF als vele jongeren/mensen bij elkaar komen en elkaar besmetten/aanraken etc want dan bouw je natuurlijk immuniteit op. Hoe eerder groepsimmuniteit is behaald hoe minder andere mensen niet ziek worden.
Al die andere onzin verhalen van de afgelopen 2 jaar horen gewoon zwart gelakt te worden!

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
2 jaren geleden

Opvallend is toch wel dat telkens opnieuw de reactie van Hugo de Jonge weergegeven wordt zoals ook hier.
Maar wilmen er AUB rekening mee houden dat de Jonge in de eerste plaats een oplichter is en opde tweede plaats een leeraar op school die 0,0 medische opleiding heeft gehad en dus verder maar wat na lult wat anderen hem influisteren, dus kunnen we de Jonge nou ten lange leste AUB afschrijven.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x