Het Complot

“Groot-Brittannië medeplichtig aan false flag-operatie op 9/11”

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse overheid is medeplichtig aan de false flag-aanval op 11 september 2001 en de misdaden die daarop hebben gevolgd. Dat zegt politiek analist Rodney Shakespeare. “Wij (Groot-Brittannië) waren medeplichtig aan het ontvoeren en martelen van verdachten en natuurlijk de false flag-aanval tegen Irak,” zei hij.

Tijdens een interview legde Shakespeare uit dat geprobeerd wordt het bewijs hiervoor te verbergen. De analist stelde dat steeds meer mensen achter de waarheid komen over 9/11, de martelingen en het feit dat het Britse buitenlandbeleid wordt beheerst door het zionisme. Tegelijkertijd proberen westerse media, met name de televisienetwerken, deze informatie geheim te houden, aldus Shakespeare.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De uitspraken van de analist volgen op een artikel in de Britse Daily Mail waarin valt te lezen dat de Britse overheid heeft geprobeerd de publicatie van Amerikaanse stukken over de martelingen tegen te houden. Uit de documenten zou blijken dat de regering van de Britse oud-premier Tony Blair medeplichtig was aan de slechte behandeling van tientallen ‘verdachten van terrorisme’.

De Britse regering heeft ook gelobbyd tegen de openbaring van gevoelig materiaal over de rol van Groot-Brittannië bij de gijzeling van deze verdachten, aldus de krant. Een groep Amerikaanse senatoren zal binnen enkele weken een topgeheim rapport publiceren over het geheime martelprogramma van Amerika dat vlak na de aanvallen op 9/11 is gestart.

De 6300 documenten doen de martelmethoden van de CIA uit de doeken, met name waterboarding of gesimuleerd verdrinken, en kunnen de Britse rol bij het programma onthullen. Een maand geleden vertelde een anonieme bron de Britse Daily Telegraph dat Blair volledig op de hoogte was van geheime gijzelingen en brutale ondervragingstechnieken die na 9/11 werden toegepast door de CIA.

[Press TV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
9 jaren geleden

Ja, waarom kijk ik daar nu niet van op? Alleen de regeringen van de schurkenstaten: US, GB en Is. zijn er niet van op de hoogte dat de wereld ze door heeft. En zo proberen deze 3 de gehele wereld te bezitten en is een onafhankelijk land niets waard in hun ogen. Vooral landen waar deze 3 geen grip op kunnen krijgen zijn een luis in hun pels en wordt er geprobeerd d.m.v. False Flag of georkestreerde opstanden de regiem tot val te brengen tot glorie van de “bevrijders”. Worden de landen ter wereld dan nooit wakker of zijn ze allen bang voor deze 3?
Vooral die staat in het midden oosten is een hele nare kliek die denken dat ze het uitverkoren volk zijn en dus “recht” hebben op het gehele midden oosten.
Welnu, dit boek blijkt dus een falsificatie te zijn van de gehele geschiedenis en zorgt er alleen maar voor dat er nog steeds geen vrede is op deze wereld. En Europa? och dat zijn simpele zielen die hun gehele land verkwanselt hebben aan de moloch aan de andere kant van de plas.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Zij die schuldig zijn aan de ‘false flag 9/11’ moeten we voor een internationaal tribunaal brengen.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x