BuitenlandCorona

En ja hoor: Miljoenen kinderen mogen pas bij coronavaccin weer naar school

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tientallen miljoenen kinderen in de Filipijnen mogen pas weer naar school als er een coronavaccin beschikbaar is, hebben functionarissen maandag aangekondigd. Mogelijk gaan scholen lessen uitzenden op tv.

Klaslokalen blijven gesloten tot er een vaccin beschikbaar is, liet minister van Onderwijs Leonor Briones weten in een verklaring. Eind augustus beginnen de scholen weer in de Filipijnen. Leraren moeten nu leren lesgeven op afstand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de Filipijnen leven miljoenen mensen in armoede. Zij hebben geen toegang tot computers en kunnen dus niet via internet lessen volgen.

Aanpassen

“De leraren en scholen zullen zich moeten aanpassen,” zei Briones in de persverklaring. Het land heeft strenge lockdownmaatregelen ingesteld. Mensen ouder dan 21 mogen alleen naar buiten om te werken of om boodschappen te doen.

Wetenschappers zijn verwikkeld in een race om een coronavaccin te ontwikkelen, maar het is nog niet duidelijk wanneer het klaar is en op de markt kan komen.

De Britse farmareus AstraZeneca zei afgelopen week dat het verwacht in september een vaccin beschikbaar te hebben als de klinische tests succesvol blijken.

Gates

De farmaceut gaat het vaccin verspreiden via gezondheidsorganisaties die worden gefinancierd door miljardair Bill Gates.

In 2017 onthulde de Financial Times dat AstraZeneca in Irak na de val van Saddam Hoessein geregeld zaken deed met terroristen.

In de Filipijnen wonen zo’n 25 miljoen kinderen in de basisschool- en middelbare schoolleeftijd. Normaal gesproken duurt het schooljaar van juni tot april.

[CTV News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
3 jaren geleden

Pas als de slapenden wakker worden en de straat opgaan om zich te verzetten tegen deze krankzinnige idioterie hebben we (als mensen) een kans om te overwinnen.. zo niet zijn we eigenlijk onze doodvonnis aan het tekenen…

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar goed, in de Filipijnen zijn ze sowieso niet goed wijs want drugsdelicten betekent daarginder de doodstraf of gewoonweg executie op straat.

Van het zelfbeschikkingsrecht hebben ze daar geen notie van genomen.

Casper
Casper
3 jaren geleden

Wat een drama gaat dit worden. In geen geval laat ik me vaccineren. Ik zal vechten tot de dood.
De straat op? En gelijk weer afgevoerd worden door de M.E. Lijkt erop dat we allang klem zitten met demo’s. Wel hulde aan de corona demo!

anton
anton
3 jaren geleden

Hmmm, de president van de filipijnen, Duterte, zeker geen frisse vent, pist elke dag op ruim 100 miljoen inwoners op[ alle mogelijke manieren, volslagen dictator….corruptie is daar normaal, en wordt deze filipijnse regering misschien gewoon omgekocht, want de winst op 100 miljoen nep-vaccins zal gigantisch zijn. Dat brengt ons eigenlijk op de gedachte: is er in Nederland met dictator Rutte en medeplichtigen niet exact hetzelfde aan de hand? antwoord: Ja, het kan niet duidelijker.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x